Mėnulis ir jo paslaptys

Pradėjo Asasinas, kovo 19, 2012, 02:32:06

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Asasinas

Marsas, Marsas, Marsas, o apie Žemės palydovą Mėnulį temų nėra. Tai va - Mėnulis.

Pasiskaičius šį straipsnį, susidaro įspūdis, kad ten kažkas tikrai gyvena:
http://anomalija.lt/2011/06/jav-astronauto-pasakojimas/

Taip pat dar vienas straipsnis:
http://anomalija.lt/2011/08/mes-visatoje-ne-vieni/

Kaip manote, gal ateiviai gyvena visai čia pat, Mėnulyje? Ir jie tik stebi kaip mes čia sukames Žemėje. Kokių dar paslapčių žinote ar girdėjote apie Mėnulį? Pasidalinkit.

Mėnulis - vienintelis Žemės gamtinis palydovas ir artimiausias jai kosminis kūnas. Mėnulis nuo žemės atitolęs 1,3 šviesos sekundės. Antras pagal šviesumą (po Saulės) kosminis kūnas. Plika akimi šviesiame Mėnulio skritulyje matomos tamsios dėmės ir lygios žemesnės sritys; jos vadinamos jūromis. Šviesios sritys yra aukštumos ir vadinamos žemynais. Šie pavadinimai sąlygiški, nes Mėnulio paviršiuje nėra didelio kiekio vandens. Tiek jūrose, tiek žemynuose daug kraterių. Matomoje Mėnulio pusėje lygumų daugiau negu nematomoje.

Tai antrasis Saulės sistemos kūnas, kuriame yra pabuvojęs žmogus - 1968-1972 m. aplankė „Apollo" erdvėlaiviai, Mėnulyje buvo nusileidę 12 astronautų.

„Mėnuliais" gali būti vadinami ir kitų planetų natūralūs palydovai, tačiau šiame straipsnyje patogumo dėlei kalbama tik apie Žemės palydovą - mėnulį.
(Vikipedija)

Deivis95

Puiki ir idomi tema. As irgi esu girdejas, kad menulyje kazkas gyvena. Jo nematomoje puseje yra ateiviu bazes. Daug kas sako, kad todel daugiau ir neskraido i menuli NASA, nes juos jau ispejo daugiau ten nesirodyti. Net pats N. Armstrongas kalbejo, ka jis ten mate:

NASA: What's there? Mission Control calling Apollo 11...

Apollo: These "Babies" are huge, Sir! Enormous! OH MY GOD! You wouldn't believe it! I'm telling you there are other spacecraft out there, lined up on the far side of the crater edge! They're on the Moon watching us!
Professor: What REALLY happened out there with Apollo 11?

Armstrong: It was incredible, of course we had always known there was a possibility, the fact is, we were warned off! (by the Aliens). There was never any question then of a space station or a moon city.

Professor: How do you mean "warned off"?

Armstrong: I can't go into details, except to say that their ships were far superior to ours both in size and technology - Boy, were they big!... and menacing! No, there is no question of a space station.

Professor: But NASA had other missions after Apollo 11?

Armstrong: Naturally-NASA was committed at that time, and couldn't risk panic on Earth. But it really was a quick scoop and back again.

Armstrong confirmed that the story was true but refused to go into further detail, beyond admitting that the CIA was behind the cover-up.

Taigi, neabejoju, kad ten yra kazkas, ka nuo musu slepia NASA ir ko mes negalime pamatyti...  :o

Daividas

Vienoje temoje siūliau pažiūrėti filmą Apolo 18, taigi siūlau ir čia, kad PAŽIŪRĖKITE !! Tikrai paliko įspūdį, ir visiškai tikiu kad tai paremta tikrais faktais.

Benamis

Citata iš: Daividas  kovo 20, 2012, 15:24:31
ir visiškai tikiu kad tai paremta tikrais faktais.


Maciau ta filma. Labai didelio ispudzio nepaliko, taciau taip pat nesakau, kad visiskai neuzkabino. Kyla tik vienas klausimas: is kur istraukei, kad tai paremta tikrais faktais? :o

Daividas

Jeigu tikrai žiūrėjai tą filmą, tai pradžioje filmo pasakojo, kad tai buvo paremta išplatintu video, kuris buvo slaptai saugomas. Ir pats, esu matęs tą video. Bet tik dalį... Brrrrr. Žiauroka buvo. Kiek filme buvo siaubo, tai tame video kur mačiau, tai Apolo 18 filmas net 25% tiek nėra siaubo kiek išlpatintame video.

Benamis

Jeigu kartais surasi ta tariamai tikra vaizdo irasa, papostink link'a ;) Dekui :)

Daividas

#6
kovo 20, 2012, 19:17:11 Redagavimas: kovo 20, 2012, 19:19:09 by Daividas
Kažin ar rasiu. :) Nes kaip tą dieną išplatino, kitą dieną ištrynė :)

snofru

Citata iš: Daividas  kovo 20, 2012, 19:17:11
Kažin ar rasiu. :) Nes kaip tą dieną išplatino, kitą dieną ištrynė :)
tau labai pasiseke, nes tu vienintelis visoje planetoje matei ta video

Teroras

Citata iš: Daividas  kovo 20, 2012, 19:17:11
Kažin ar rasiu. :) Nes kaip tą dieną išplatino, kitą dieną ištrynė :)


Manau tu kazka painioji. Arba matei falsifikata.

Daividas

Nu tikrai kad ne. Tas video nuplaukė nežinant FBI, tad kai sužinojo, greit ir ištrynė... Kaip sakant - nuhakino video.

Teroras

Kliedi... Kas viena karta isplaukia i interneto platybes, to jau sunaikinti niekas negali, nei FTB, nei CIA, nei kitos tarnybos. Tai patikrinta, patikek.

Bet cia kiekvienas prie savo nuomones manau liks.

snofru

Daividai, tu gal painioji istorijas? nes buvo neva nutekinti i interneta APOLLO 20 video irasai o ne APOLLO 18
stai cia galima pasiskaityt apie tai http://www.angelismarriti.it/ANGELISMARRITI-ENG/REPORTS_ARTICLES/Apollo20-InterviewWithWilliamRutledge.htm


Baugusis

Nezinau kiek tikros tos istorijos klaidziojancios internete apie menuli, bet , kad su logika prasilenkia kosmoso valstybiu strategija tai faktas, visgi taip uoliai prasidejusios kosmoso lenktynes su zenkliais pasiekimais staiga nutruko, nors programos ziurint is istorijos buvo testines su ne tik numatytais milijoniniais biudzetais , bet ir jau sukistais pinigais i naujas technologijas, zmones... Paskutinis snorfu ideta medziaga tikrai idomi, tik as kiek skeptiskai ziuriu i tuos internete pasirodancius "slapta isgautus" video irasus ir nuotraukas, tai gali buti ir tiesa ir fake, ir medziaga specialiai pakista entuziastams nukreipiant demesi nuo kazko svarbesnio

neuronas

Mėnulio tema labai įdomi. tūstančiai įvairiausių hipotezių, realių ir visiškai fantastinių. Gal įdomios būtų tokios:

  • kad nei amerikonai nei rusai nusileidę mėnulį niekada nebuvo, nebent su bilietu į vieną galą. Ir visi NASA įrodymai, tai tik Hičkoko filmukai, o filmas ,,Švytėjimas" šios hipotezės įrodymas;

  • kad mėnulis yra tuščiaviduris kosminis laivas, su kuriuo galbūt mūsų protėviai atskrido sprogus Faetonui ir pan.

  • dar viena įdomi hipotezė, kad mėnulyje iki šiol gyvena vampyrai, raganos kurios pas mus atskrenda ant šluotos, koščėjai ir slibinai ale ugnimi spjaudantys kosminiai laivai


Benamis

Citata iš: neuronas  balandžio 11, 2012, 12:04:39
dar viena įdomi hipotezė, kad mėnulyje iki šiol gyvena vampyrai, raganos kurios pas mus atskrenda ant šluotos, koščėjai ir slibinai ale ugnimi spjaudantys kosminiai laivai


Sita tai epine teorija ;D

Aukštyn