Mano filosofija (klajuno skyrelis)

Pradėjo klajunas, balandžio 18, 2016, 11:53:48

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

elteide

#675
gruodžio 19, 2018, 12:46:42 Redagavimas: gruodžio 19, 2018, 13:17:55 by elteide
Citata iš: Villkiuke  gruodžio 19, 2018, 09:19:18VEris,
man metus lygiai taip pat tas vyksta su skaiciais, pora menesiu kartojasi, tada dingsta, praeina keli men ir vel prasideda. Kadangi man jie rode labai blogas permainas pradejau jau net bijoti paskui juos matyti, bet jei dabar uzeina tiesiog ignoruoju arba sugalvoju nora tuo metu ir viskas :)
Po tu pirmuju labai ryskiu pokyciu gyvenime daugiau pokyciu nebepastebejau, nors ir ateina tie skaiciu periodai. Reziume tikriausiai galima daryti, kad jie rodo, kad kazkas keisis, kazkam i gera, kazkam i bloga.

Elteide,
Rasiau tau kazkuria diena ilga atsakyma, bet kazkodel nepasiskelbe, tai jau patingejau vel viska per naujarasyti...
gaila, kad prapuolė, jei labai asmeniška info, man į pm rašyk, jei turėsi noro  ;)
kaip idomu , tu norą sugalvoji, gal ir aš pabandysiu:) ..išsipildė?

man buvo tie skaičiai ir anksčiau paskutinius metus, į mėnesį du keturi gal penki max krt. maždaug pastebėdavau
o šį mėnesį kelias paskutines sav, vos ne kasdien kartą ir net du , intensyviai
skaičiau kad angelų žinia tai ir pan. bet idomu realiai kam kas buvo ... matai, tu sakai buvo tau nekažką ;/
......
...Veris, išsamiai aprašei, dėkui ...matai, tau nieko ypatingo itin nebuvo, tik gerai, kad  buvo neblogi įvykiai
.......
ačiū Klajune, už patarimą :)
....
p.s. reiktų  temą su skaičiais gal išskirti

nuorytojaus

Citata iš: elteide  gruodžio 19, 2018, 12:35:33dar yra, kad velnias slypi detalėse .... :) , bet iš esmės aišku apie ką kalba
Man tai jau nebeaišku, nes smulkmenos ir kraštutinumai tai visai skirtingos prasmės. Taigi jei vietoj žodžio "velnias" naudoti tiesiog žodį "blogai" gaunasi netaip vaizdingai bet aiškiau:
  1)" smulkmenos yra blogai" -nebelieka jokios logikos šitam posakyje.
 2) " kraštutinumai yra blogai" - manau daugelis esam tuo įsitininę praktiškai.
 

elteide

#677
gruodžio 19, 2018, 13:15:26 Redagavimas: gruodžio 19, 2018, 13:18:13 by elteide
Citata iš: nuorytojaus  gruodžio 19, 2018, 13:07:27Man tai jau nebeaišku, nes smulkmenos ir kraštutinumai tai visai skirtingos prasmės. Taigi jei vietoj žodžio "velnias" naudoti tiesiog žodį "blogai" gaunasi netaip vaizdingai bet aiškiau:
  1)" smulkmenos yra blogai" -nebelieka jokios logikos šitam posakyje.
 2) " kraštutinumai yra blogai" - manau daugelis esam tuo įsitininę praktiškai.
 
jei velnias/blogis slypi detalėse, tai nereiškia, kad ir pačios detalės/smulkmenos yra blogis , tai logikos klaida .

toks posakis tiesiog parodo sferą per kur gali reikštis,kad blogis nebūtinai dideliuose dalykuose gali pasireikšt , taip įspėja atkreipia dėmesį, kad nenuvertint mažų dalykų,
 arba kad didelį blogį sunku įžvelgt kaip pvz didelį kilometrinio dydžio paveikslą ,kurį galima atpažint iš detalių, kai žinom ko ieškom ir nepakeliant dronų į dangų :)

nuorytojaus

Citata iš: elteide  gruodžio 19, 2018, 13:15:26jei velnias/blogis slypi detalėse, tai nereiškia, kad ir pačios detalės/smulkmenos yra blogis , tai logikos klaida .

Kam reikalingas toks posakis, jei jį suprasti reikalingas atskiras išaiškinimas?
  Paieškojau googlėje citatų apie smulkmenas, tai įtaigiai skambančių daug, bet prasme dažnai netgi priešingos viena kitai. Labiausia atitinka tavo išaiškinimą "Šerloho Homso citata" - "Tiesą sakant, smulkios detalės paprastai yra svarbiausios".

klajunas

#679
gruodžio 19, 2018, 17:24:49 Redagavimas: gruodžio 19, 2018, 18:48:54 by klajunas
Jeigu kam idomu - puslapis, kur galima gauti atsakymus i ivairius ezoterinius klausimus

http://montalk.net/


elteide

gal gali paaiškinti , kai demiurge . kuri buvo dieviško standarto iškreipė į parazitinę,?
demiurge kiek supratau matrica, raštas/braižas?

klajunas

Nuorodoje galima rasti, viskas paaiškinta, kadangi patingėjai panaršyti, suradau aš.

CitataThere is just one problem. As mentioned, the soul is corruptible and thoughtforms can become entitized and imbued with negative astral passions. The Demiurge, despite being inherently neutral or even benevolent in its original design, is likewise corruptible and can become negatively entitized. Such entitized thoughtforms have a self-preservation instinct. Hence, the corrupted Demiurge (World Ego) does all it can to preserve itself by cultivating more of the negative energies that sustain it.

The root word of "matrix" is "mater" which is Latin for "mother." Our matrix reality is not inherently evil, it is simply the environment in which we are immersed. It is like a mother providing the womb containing the nutrient matrix and forces needed to turn genetic potential into a living human. Likewise the universal Demiurge provides physicality as a "matrix reality" originally intended to nurture our spiritual evolution.

However, a corrupted and personified Demiurge is like a psychopathic, narcissistic, jealous mother who feeds parasitically upon her offspring. She goes so far as to use her womb as an energy farm instead of an incubator of incarnated spirit. It is no longer a matrix of growth, but a Matrix Control System.

Thus, a corrupt Demiurge, personified, functions as a universal parasite: tyrannical, demonic, blindly driven by negative instinct. It would attempt to shape the course of the universe along lines that engender greater negativity, division, oppression, and whatever else it feeds upon. This is what Christians and Gnostics might call The Adversary5.
Visas ilgas straipsnis yra čia http://montalk.net/gnosis/171/corruption-of-the-demiurge

SPACE

pasaulis yra įracionalus, bet visomis išgalėmis bandoma jį padaryti racionalų.

klajunas

Keturnarė sąmonė ir tulpu metodas

Žinojimas vertingiausias tada, kai įgytas savo protu. Taip yra todėl, kad tada jis yra arčiausiai jį sukūrusio žmogaus. Viskas, ką įdeda kiti, sukuria žmogui daugiau ar mažiau priešišką psichovektorių, kurio paskirtis kreipti jį tokia kryptimi, kuri reikalinga ne jam, bet kažkam kitam. Pats paprasčiausias atvejis - kai į kokią nors žmonių grupę sudedama universalizatų sistema, kurios paskirtis suvienodinti žmonių sąmones tam, kad juos būtų galima valdyti kaip masę. Turint galvose vienodas ideologines schemas, galima naudoti visiems universaliai galiojančias logikas ir argumentus. Jeigu tokių universalizatų sistemos žmonių galvose nėra, juos būna labai sunku sutelkti, todėl jų neįmanoma valdyti. Tai rodo, kad visi žinių skleidėjai iš tikro į galvas deda virusus, kurie reikalingi tam, kad žmogumi būti galima pasinaudoti. Toks ideologinis apdorojimas išcentruoja žmogaus psichovektorių, perkelia centrą į ideologija ir žmogų paverčia tos ideologijos zombiu, kuris tampa kažkieno valdžios užgrobimo įrankiu. Tai yra standartinė žmonių valdymo priemonė, kuria naudojantis sukuriami gradientai, minusinės ir pliusinės zonos, ir ant jų uždedami judėjimo keliai iš „nepageidaujamų" kažkam vietų, į kažkam „pageidaujamas". Visi pagal tokių psichovektorių schemas mąstantys žmonės yra pagauti ideologijos, paversti kovos įrankiais. Arba kitaip - nelaisvi.

Tai reiškia, kad mano skleidžiama informacija neturi būti mokomasi ar zubrinama mintinai, nes žodžiuose, pavadinimuose ir schemose nėra jokios tiesos - tai tik mano subjektyvūs įspūdžiai, interpretacijos ir įžodinimai, kurie reikalingi susipažinimui su mano požiūriu. Tai, ką aš tvirtinu, reikalinga tik tam, kad būtų galima palyginti kiek nuosavas matymas skiriasi nuo manojo ir pabandyti suprasti skirtumo priežastis - instaliuotos ideologijos, suvokimo prigimtiniai skirtumai, skirtinga gyvenimo patirtis, naudoti kitokie metodai ar dar kas nors. Aš stengiuosi sukurti maksimalų, žmoguje centruotą metodą, kuris netarnauja jokioms sistemoms ir agregorams, esantiems anapus žmogaus. Ir pats to nekuriu, neorganizuoju gerbėjų ir pasekėjų grupės, nes nesiekiu valdžios, nedidinu galios, nesiruošiu kurti jokios valdžiai užgrobti skirtos piramidės. Tenoriu atsiimti, susigrąžinti savo sąmonę ir paskatinti tai padaryti kitus, atsisakant visų ideologinių kalėjimų, kuriems žmogus tarnavo lig šiol. Jeigu kas nors pasitvirtina savoje patirtyje - galima imti ir naudotis, tačiau visada privaloma mąstyti savo galva, nes nemąstantis perėmimas žalingas žmogaus laisvei. Mano metode svarbiausia tiesa, kuri dažnai, siekiant pašalinių tikslų, smarkiai iškraipoma. Todėl tiesa gali suartinti ir suvienodinti, sukurti universalizatą, tačiau savaime tai neįmanoma, nes naudojami metodai ir perspektyvos būna tokie skirtingi, kad tokia absoliuti tiesa būna už galimybių ribos. Gyvenimas kolektyvinėje sąmonėje reiškia, kad žmogus nelaisvas, kad jis zombis - kažkieno įrankis.

Po šios įžangos galima pereiti prie konkrečios informacijos, kuria norėčiau pasidalinti - o būtent artimąja sąmonės sandara, kuri šiek tiek kitokia negu įprasta ezoterikoje - tai natūralu, nes konstruodamas šį modelį ne aklai kopijavau, bet mąsčiau savo galva. Todėl įprastinės ezoterinės logikos schemos man negalioja, neįmanoma paveikti su įprastiniu argumentų rinkiniu, kurie man neatrodo nei triuškinantys, nei apskritai teisingi. Mano tiesa nėra absoliuti tiesa ir galutinis žinojimas, ir tai nereiškia, kad tame skirtume, kuris yra tarp mano ir kito žmogaus sistemos turi būti įstatomas „augimo" psichovektorius, nes jie esą yra aukščiau manęs ir aš su savo iškreiptu vaizdiniu tik nepakankamai priaugęs iki jų, o augti reiškia artėti prie kažkieno ideologijos. Mano kelias visiškai skirtingas, nesiruošiu įaugti į niekieno ideologiją, taip pat niekam nesiūlau įaugti į manąją. Vienintelis galimas vienijantis ir universalizuojantis faktorius yra praktinis veiksmingumas, bendra nauda.

Pagal mano modelį yra keturios sąmonės rūšys, kurių junginys sudaro sątvarą. Sątvaras tai į žmogaus vidų įtraukta informacija, kuri sukuria jame vidinį vaizdinį. Šis vidinis vaizdinys perkeliamas į keturias sąmones. Jos tokios:
   
  • priekinė sąmonė - fiksatas,
  •     galinė sąmonė - laksatas,
  •     centrinė sąmonė - fiksato ir laksato mišinys,
  •     emocinė sąmonė.

Uždėta ant smegenų vaizdo sistema atrodyti kaip pavaizduota paveikslėlyje.



Matome, kad sąmonių struktūra suvokime koreliuota su smegenų žievės zonomis, tik fizinėse smegenyse yra apversta A ir B sričių padėtis. Tai yra - jos apkeistomis vietomis, nes A sensorinė žievė smegenyse yra galinėje dalyje, o suvokime - priekinėje dalyje, suvokiama kaip mus supantis pasaulis, kuriame orientuojamės. Visa kita išdėstyta maždaug taip kaip pavaizduota, aplink centrą, kuris yra kūno sąmonė, susijusi su kūno žievės sritimis, ir emocijų sąmone D, kuri yra visų kitų sąmonių pamatas.

Taigi pasiaiškinkime ką šios dalys reiškia. A yra priekinė sąmonė, kuri yra sensoriumas, mus supantis objektyvus pasaulis, arba fiksatas, kuriame veikiame su centrinės sąmonės, C, kūno homunkulu. Šis homunkulas yra ne tikras kūnas, bet tik smegenų surinktas kūno atvaizdas, kaip ir kiti atvaizdai. B yra galinė sąmonė, kuriame yra mąstymas, vaizduotė, laksatas skirtas apdoroti priekinės ir centrinės dalies informaciją, planuoti, projektuoti ir modeliuoti veiklą, kurti. Matome, kad A ir B susikerta kūno vietoje ir praktiškai turime keturis kūno variantus, kurie sukuriami kiekvieno segmento. A variantas - akių vaizdas, B variantas - gnostinis, žinių implantas, C variantas - kūno jausmas anapus vaizdo ir minties, nematomas kūnas, D variantas - emocijų suformuotas kūnas. Tenoriu dar kartą pakartoti, kad šitas keturvietis kūnas yra ne tikras kūnas, bet tik „dvasioje" sukurtas homunkulas, tikro, pirmapradžio kūno atvaizdas. Dėl šios priežasties meditacijos praktikomis galima valdyti homunkulo būsenas iš visų keturių vietų, keisti bet kokios vietos formą. Pagal kiekvieną sąmonės rūšį yra tokie su kūnu susiję orientyrai. Per A segmentą suvokiamas grožis, per B segmentą suvokiama prasmė, per C segmentą suvokiama savijauta, malonumas, per D - laimė, harmonija, gera savijauta. Tai yra gražumas, saldumas, šventumas ir laimė - tokie yra homunkulo archetipai. Nemanau, kad teisinga šiame sąmonių junginyje ieškoti teigiamų ir neigiamų vietų, ir kurti kariavimo su savimi psichovektorių, savęs naikinimas, pagal kokią nors religinę doktriną yra beprotybė, tokie psichovektoriai virusiniai, darantys žalą žmogui. Bet taip pat ir nesakau, kad visiems privaloma perimti mano supratimą. Tenoriu, kad kiekvienas pamąstytų savo galvą ir susikurtų tikrą, iš savo giliosios patirties paimtą supratimą.

Mano modelyje, ši keturnarė sistema natūraliai skirstosi į tris aukštus: fizinių smegenų aukštą, kuris sudarytas iš materialios energijos (šis vaizdinys paremtas priekine sąmone); gnostinių smegenų aukštas, sudarytas iš nematomos, nekietos gnostinės energijos (vaizdinys paremtas galine sąmone); realino aukštas - tai tas galutinis vaizdas, kuriame yra galutinė suformuota keturnarė homunkulų sistema. Tai reiškia, kad pirmi du aukštai yra pasąmonė, o trečias - tikrasis suvokiantis žmogus, realybės pilnas modelis, vadinamas realinu. Pažįstant žmogaus substratą, jo reikia ieškoti visose trijose vietose ar iš trijų perspektyvų, nors visas pirmapradis žmogus, esantis už homunkulų, yra vienis, neišskaidyta visuma.

Kadangi keturnaris realinas, vidinis žmogus, konstruojamas smegenų, šį vaizdą ir vidinį jausmą galima valdyti darant smegenims poveikį. Paveiki regos žievę, priekinėje sąmonėje sukuri haliucinaciją; paveiki mąstymo zoną, galinėje sąmonėje sukuri įdėtinę mintį arba telepatiją. Taip veikiant smegenis spinduliais ar implantais, galima veikti žmogaus savęs ir pasaulio suvokimą visuose keturiuose segmentuose. Taip vyksta žmogaus kankinimas, persekiojimas, dezorientavimas, kai žmogus supainiojamas savo vidiniame paveikslėlyje darant poveikį energetiniams apvalkalams. Tokio antpuolio negatyvius padarinius galima labai sušvelninti išaiškinant žmogaus sandarą ir padedant suprasti, kad viskas šiame viduje netikra, tik iškraipyti aplinkos poveikių modeliai. Vadinasi į defektus ir anomalijas neverta kreipti rimto dėmesio, nebent aiškintis kas už viso to stovi. Pavyzdžiui, jeigu naudojamas psichotroninis ginklas ardantis energetinius apvalkalus, kas tai daro ir kokiu tikslu.

Visos keturios dalys yra tampriai surištos, todėl įmanomos projekcijos iš vienos dalies į kitą: iš A į B, iš B į A, B į C ir t.t. Tarkime daroma projekcija iš B dalies į C, t. y. iš minčių formų į semantinį kūno kontinuumą. Tokia projekcija leidžia papildyti kūno vaizdą pridėtiniais elementais, kurie paimami iš žinių ir supratimų pasaulio, ir yra išplėstas vidinio žmogaus vaizdas. Tai ypač populiaru ezoterinėse  ir magijos praktikose, kurios iš esmės yra tulpų kūrimas - metodas paimtas iš Indijos ir Tibeto budizmo. Pavyzdžiui, panagrinėkime kaip atsiranda spontaniškosios baimės tulpos. Emocijų sąmonė D sukuria baimės jausmą, baimė peršoka į protą B sąmonę, kurioje sukuriama mintis-forma, kuri paskui projektuojama į A sąmonės kontinuumą, į mus supančios aplinkos modelį. Dėl eiliškumo galima ginčytis, o būtent, kur prasideda tulpa. Manau, kad labai dažnai jos pradžia yra atmintyje, kuri susijusi su galine sąmone. Atminties vaizdinys paskatina emociją, emocija sukuria mintį-formą, tada ta mintis-forma projektuojama į A kontinuumą ir atrodo, kad tulpos jausmo pradžia ir šaltinis yra anapus homunkulo esantis pasaulis. Yra spontaniškos, vidinės emocinės tulpos - kaip mirusių artimųjų regėjimas, religinės patirtys, taip pat išorinės, technologinės tulpos, sukuriamos dirbtinai. Taip kuriamos ir paauglių tulpos, pagrįstos Anime personažais, waifus ir t.t. Magijoje taip kuriami demonai, religijoje angelai, dievai. Iš esmės, visi kas įsitraukia į tokius ezoterinius dalykus, užsiima sąmonės treniruotėmis, kurių pagrindas, budizme atsiradęs tulpu metodas, kurio mechanizmas gerai matosi mano pateiktame sąmonių modelyje. Svarbiausia, ką iš to reikia suprasti, kad beveik viskas vyksta žmogaus galvoje, sątvaro viduje, nors galimi ir išplėsti modeliai, pagal kuriuos yra ryšys ir su nematoma transcendencija. Technologinis tikrai yra išorinis, kaip pavyzdžiui, psichotroninėje ir kt. technikoje. O hipostratinė energetinė koreliacija yra neištyrinėta sritis, ir ezoterikai dažnai tenkinasi homunkulinėmis iliuzijomis, nors nesakau, kad taip būtinai yra visada.

Kitaip sakant, nekuriu jokių bėgimo ar gelbėjimosi psichovektorių; tokios tulpų technikos yra labai įdomi sąmonės valdymo priemonė. Tik reikia stengtis neleisti, kad sąmones valdytų kiti, pasisavinę, uzurpavę open source, visiems laisvai prieinamą metodą, ir sukūrę to pagrindu sektą ar ką panašaus.

P.S. Apie tulpas http://www.tulpa.info/

SPACE

Matrica tai materializuota energija. Fraktalas. Pakeisti matricą labai sunku. Įsivaizduok, tu stovi Niujorke, aplink šitie tušti namai, ir su kuvalda tau reikia juos išgriauti. Tai tu juos 10 gyvenimų griausi, ir po to jie vėl savaime atsiras.
Tiesa - reality, tai kas tikra, patikima. Bet nėra tokio dalyko, kaip tiesa, yra arba gudravimas, arba taisyklių laikymasis. What is the meaning of the verse, And it was evening and it was morning the sixth day? It teaches us that the Holy One, cursed He be, made a condition with all creation, saying, If Israel will accept the Torah all will be well, but if not, I will turn the world void and without form. (Avodah Zarah 5a)
Apie tulpas girdėjau Twin Peaks 2017 seriale, bet kiek supratau, tai tušti žmonės, žmonių kopijos.

klajunas

Citata iš: SPACE  gruodžio 23, 2018, 11:30:19Tiesa - reality, tai kas tikra, patikima. Bet nėra tokio dalyko, kaip tiesa, yra arba gudravimas, arba taisyklių laikymasis.
Sakyti, kad nėra tiesos tas pats kaip sakyti, kad nėra tikrovės. Tiesa yra tikrovės forma, vadinasi ji privalo būti, tačiau labai tikėtina, kad žmogui nepasiekiama. Dėl šios priežasties žmogus naudoja tiesos pakaitalus ir imitacijas ir iš šios perspektyvos, tai suvokus, sakoma - nėra tiesos, viskas netiesa.

Tiesa yra nutolimo nuo pačios tikrovės perspektyva, kai imamos artimesnės ar tolimesnės tikrovės kopijos ir vertinamos, koks jų atitikimo tikrovei laipsnis. Taip pat yra ne reprezentacinė tiesa, bet veiksmo, veikimo "tiesa" - kaip veikimas pagal tiesą arba teisingas veikimas. Tokia tiesa iš tikro neegzistuoja, nes veikimas pagal tiesą yra tik būdas galimybes įstatyti į susiaurintus rėmus, kurie nukenksmina nenaudingas veikimo savybes, pasekmes. Tai yra, tokia teisingo veikimo tiesa yra tik elgesio programavimas ir valdymas.

Elgimasis pagal tiesą iš tikro yra elgimasis pagal norus, kai kažkas nori kaip tam geriausia. Taip sukuriamos taisyklės, kurios kildinamos iš tiesos imitacijos, nes tikros tikrovės formos nežino niekas, sąmonėje tą formą atvaizduoti neįmanoma.

Žmogus neturi tiesos, tiesa labai didelė visų valdžių svajonė, nes žinant pilną tikrovės formą galima tapti dievais.

SPACE

Čia padėtis be išeities. Kaip buvo atsiradusi filosofinė kryptis - individualizmas.
Tikros tiesos nėra, tiesos yra išrandamos, sugalvojamos.

Valstybė žino nelabai daug, jie turi pranašystes 50-čiai metų, veiksmų planą 20-čiai metų. Žino šiek tiek, kas yra po mirties. Jei kas vyksta ne pagal planą, skelbiama krizė, arba pradedamas kur nors karas.

klajunas

#687
gruodžio 24, 2018, 23:13:38 Redagavimas: gruodžio 24, 2018, 23:18:02 by klajunas
Prie paskutinių nagrinėtų temų labai tinka vadinamoji "tiesos piliulių" teorija, kuri žmones skirsto į kategorijas pagal tai, kokios spalvos piliulę pasirinko, panašiai kaip Neo filme "Matrica". Neo rinkosi tarp raudonos ir mėlynos. Raudona reiškia tiesą, iliuzijų pašalinimą, o mėlyna - melo, iliuzijų ir konformizmo gyvenimą. Tačiau šis principas yra modifikuotas ir įvesta daugiau spalvų: raudona, žalia, mėlyna, indigo, balta, ruda ir geležies. Tai paaiškinantis paveikslėlis:



Jei blogai motosi galima peržiūrėti čia
https://i.kym-cdn.com/photos/images/original/000/852/321/308.jpg

Iš visų šių variantų geriausia yra žalia piliulė, kurią pasirinkęs žmogus supranta pasaulį užvaldžiusį sąmokslą ir aktyviai kovoja prieš blogio sistemą.

Ideologijų spektre toks žmogus yra gnosticizmo išpažinėjas, kurio priešingas polius yra iliuminizmas.



Nuoroda su aiškesniu vaizdu
https://i.kym-cdn.com/photos/images/original/000/852/734/e30.jpg

Klasikinis variantas yra epizodas iš "Matricos", kur Neo renkasi.


Creative

#688
gruodžio 25, 2018, 21:23:04 Redagavimas: gruodžio 25, 2018, 22:04:59 by Creative
Atleisk, klajūnai, jei kažkur jau minėjai, norėčiau išgirsti tavo nuomonę.

Apie kvantinę teoriją:

Yra sakoma, kad kvantinė teorija yra demonstratyviai neintuityvi. Prieiti prie jos su sveiku protu yra bergždžias dalykas. Kad mokslininkai padaro eksperimentą ir gauna tam tikrą rezultatą ir jie nežino kaip, tiesiog gavosi toks rezultatas ir viskas.

Ką apie tai manai? Ar tavo rašinius irgi galėtumėme priskirti kvantinei teorijai?
(Tą prasmę, kad tu ir stengiesi viską paaiškinti, paaiškinti rezultatus)

Ar, kaip tik, tavo rašiniai yra intuityvūs?

SPACE

paveiksliukas juokingas ir gana teisingas. aš gal indigo rinkčiausi.

O kodėl Archontai blogai, su Gnosis jūs užsisuksit Ouroboros rate.

Aukštyn