Visatos Stebuklai BBC

Pradėjo Iron Tara, kovo 03, 2013, 18:01:04

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Iron Tara

kovo 03, 2013, 18:01:04 Redagavimas: kovo 03, 2013, 18:11:33 by Iron Tara



IMDB: 8,8
Filmo pavadinimas: BBC dokumentika. Visatos stebuklai (BBC: Wonders of the Universe)
Trukmė: 4 serijos po ~60min
Veiksmas Lietuvoje: Ne
Gairės: Kosmosas, žmonės, paslaptys, žvaigždės
Trumpa recenzija: Šis BBC serialas (Wonders of the Universe) suteiks unikalią galimybę patenkinti mūsų smalsumą ir nepailstantį žmogiškosios prigimties troškimą sužinoti daugybę įdomiausių dalykų ir pasigrožėti nepaprastais vaizdais.
Bekraštė Visata jau kelis tūkstančius metų yra susižavėjimo ir mokslinių tyrinėjimų objektas. Šiandien joje daugiau nei 100 milijardų galaktikų. Kiekviena jų sudaryta iš šimtų milijardų žvaigždžių ir kupina stulbinamų stebuklų. Visatos, gimusios apytikriai prieš 13,7 milijardo metų, mįslės gali atrodyti tolimos ir nesuvokiamos, tačiau profesorius Brajanas Koksas stengiasi mums paaiškinti jos paprastas tiesas. Jei bent kartą jums kilo klausimai „kodėl mes čia?", „Iš kur mes atsiradom?", jei norit sužinoti, kaip miršta žvaigždės, kuo panašūs mūsų ir visos visatos likimai, ir į ką nutaikytos laiko strėlės, kviečiame žiūrėti „Visatos paslaptis", leisiančias be teleskopo pasižvalgyti po slapčiausias kosmoso kerteles, pasitikrinti datą pagal seniausią kalendorių ir suprasti, kodėl viskas pasaulyje vyksta būtent taip. O gal gali būti atvirkščiai?
Šis originalus dokumentinis ciklas nušvies epinę mūsų Visatos istoriją ir dar kartą įrodys, kad mes - neatsiejama jos dalis.
Žanras: Dokumentinis serialas
Išleidimo data: 2011
Režisierius: Laura Mulholland ir Stephen Cooter
Serijų pavadinimai: 1. Destiny; 2. Stardust; 3. Falling; 4. Messengers.
Tiesioginė nuoroda: http://thepiratebay.se/torrent/6554954/BBC__Wonders_of_the_Universe_(2011)_BDRip_ (Įgarsinimas arba rusų arba anglų k., pasirinkti garso takelį įjungus seriją).
Alternatyvi nuoroda: http://www.filmai.in/20561-visatos-stebuklai-bbc-wonders-of-the-universe-2011.html

Aukštyn