Kodėl zombiai ėda žmones?

Pradėjo paragraf 78, vasario 18, 2015, 22:05:12

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Sharikovas

Citata iš: czech-kuolis  vasario 22, 2015, 21:51:57
Aha, skaičiau trifidus - nors ten teoriškai dar nerealesnė situacija nei zombiai, kai buvau paauglys labai patiko. Ypač "trifidų naktis" (tęsinys toks) įžanga - po šiai dienai prisimenu.


Kazkada esu skaites ir "trifidu naktis" ir nors siuzeto dabar nepapasakociau, bet prisimenu, kad autorius buvo kitas, o pati knyga daug silpnesne nei originalas.

Citata iš: paragraf 78  vasario 22, 2015, 19:44:59
@Sharikovas pasidomėjau, vienas pažįstamas mestelėjo sąrašiuką serialų apie zombius :) tai kaip žadėjau pranešu tau :)
http://www.imdb.com/search/title?keywords=zombie&production_status=released&sort=user_rating&title_type=tv_series
O sakei kad nėra :)
reiks ir man iš jo pasirankioti ir paveizėtį bent jau dalį iš jų


Vakar uzmeciau aki i "Bloodbath and Beyond"(yra youtube) ir nors su zombiais nieko bendro neturi, bet smagiai prisijuokiau. Trys bicai daro filmu(daugiausiai low buget) apzvalga, geras humoras, verta demesio.

paragraf 78

Hmm, dar štai vienas klausimas kilo. Kodėl zombiai urzgia? Ar jie fiziškai gali urgzti? Juk visokius garsus skleidžiame įškvėpdami ir įkvėpdami orą. Suprantu tie zombiai kurie gyvi, bet paveikti viruso, bet kaip mirę ir virtę zombiais? Pastarieji juk nekvėpuoja

.L.U.T.H.O.R.

Radai skylę, kažkieno scenarijuje :D

paragraf 78

Citata iš: Druwis  vasario 27, 2015, 18:12:38
Radai skylę, kažkieno scenarijuje :D


Na taip :) bet neabejoju, kad šitą skylę jau kažkas anksčiau rado, ir net dešimt galimų atsakymų buvo pateikta :)

kiskis

Citata iš: paragraf 78  vasario 27, 2015, 18:05:01
Hmm, dar štai vienas klausimas kilo. Kodėl zombiai urzgia? Ar jie fiziškai gali urgzti? Juk visokius garsus skleidžiame įškvėpdami ir įkvėpdami orą. Suprantu tie zombiai kurie gyvi, bet paveikti viruso, bet kaip mirę ir virtę zombiais? Pastarieji juk nekvėpuoja

Jus turbut is musu tyciojates, nekvepuoja??? Mire visai NIEKO nedaro tik guli ir smirda!!!!

ponaitis

Cia kalbama apie  "jeigu",ne apie "kaip istikro buna".

Man visada idomu buvo,kas juos privercia judeti.Na virusas gal kuna uzgrobia,ir valdyt gali kol centras(smegenys) nesugadintas;gal parazitas didesnis koks,technologijos;narkotikas naujas ar masine beprotybe?

kiskis

Jeigu jau eda ir vaiksto , tai kodel jiems ir nekvepuot, gali ir dainuot.


kiskis

#38
vasario 28, 2015, 12:32:18 Redagavimas: vasario 28, 2015, 12:35:22 by kiskis
Keista , jum neidomu, kodel jie juda ir eda, o idomu kodel garsus skleidzia  ;D, jei judina rankas kojas, gali judint ir plaucius kaip dumples (be jokiu reakciju plauciuose), o tuscia kaukole naudoja kaip rezonatoriu, kad garsas butu stipresnis ir toliau sklistu, komunikacijai ir psichologiniam prispaudimui priesu :D

.L.U.T.H.O.R.

Naujas zombiškas serialas http://couchtuner.eu.com/2015/03/izombie-s1-e1-pilot.html


Čia "zombizmas" sukeltas kažkokio naujo narkotiko. O pagrindinė aktorė valgo smegenis, kad palaikytų sveiką protą, nes kitaip suzombės, plius suvalgius smegenis gauna žmogaus prisiminimus, bei pasirodo ir gebėjimus.  Kaip suprantu serialas paremtas, to paties pavadinimo komiksu.

Tomas Mickus

Citata iš: Sharikovas  vasario 22, 2015, 12:20:17Man atrodo pradininkai zombiu bumo buvo Romero ir Fulci, bent jau as uzsikabinau nuo kultinio "Night of the Living Dead" (1968) ir "Zombie Flesh Eaters" (1979), paskui jau ziurejau visus ju darbu. Gal tema sekminga ir del to, kad visais laikais pavykdavo isspausti is jos vis kazka gero ir naujo, pavyzdziui "Night of the Living Dead" perdirbinys tuo paciu pavadinimu (1990), "Re-Animator" serija, "Cemetery Man", "Dead Alive", "28 Days Later" ir "28 Weeks Later", "Resident Evil", "Shaun of the Dead", "Zombieland", visi ziauriai smagus filmai ir nors ir tematika ta pati, bet visi labai skirtingi :).

The Walking Dead man asmeniskai nepatinka, nera veikeju kuriem simpatizuociau, atvirksciai, visi antipatiski ir ziurint sukasi tik viena mintis, kada ta grupe idiotu isgalabys. Visumoje serialas nera labai blogas ir kadangi tai vienintelis tokio zanro serialas, tai tenka ziureti :).

Is postapokaliptiniu, kurie dabar sove i galva, prisimenu patiko "A Boy and His Dog" su jaunu Donu Dzonsonu ir Trifidu dienos. Tiesa Trifidu dienos atsimenu tik knygas, filmai neistrigo.
Filmas labai geras ir veikejei puikiai susitvarko su zanru!!!! Tik senamadziai to seriali nesupranta!!!!  ;)

Aukštyn