Ginkluota Amerika

Pradėjo Che-kuolis, sausio 09, 2013, 15:14:14

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Asasinas

Citata iš: Šešėlis  vasario 03, 2013, 19:38:34nes valstybė pardavė žmones ateiviams kaip tiriamąja mėsą.


Kurią suvalgę jie apsišliaukins ir numirs, nes neskanesnės būtybės galaktikoj turbūt nerasi. :)

O nuginkluot tai manau viena iš pražaščių - kad civiliai kadanors negalėtų pasipriešint netinkamai valdžiai. Gi Amerikoj ir pilietiniai karai vykę - pjovėsi ten juodai.

A.C.A.B

Kas seka blogerį Zeppelinus, tai jis yra rašęs, kad Obama ir kažkoks ABC ar tai kitos TV vadovas (aršus nusiginklavimo šalininkas) veda savo vaikus į mokyklą, kurią saugo 11 ginkluotų apsauginių :D na, Baraką, tai galima suprasti, vis tik prezidento vaikai, bet va tokie šiaip random turčiai atrodo kiek juokingai šnekėdami vieną, bet patys darydami visai ką kitą. Gyvenčiau JAV, manau, įsigyčiau ginklą. Gal ne automatinį, bet bent kokį čekišką pistoletą tai tikrai.

Marius


Ezekiel

#18
vasario 28, 2013, 20:51:04 Redagavimas: vasario 28, 2013, 21:03:24 by Ezekiel
Tikroji ginklų paskirtis yra ne pramogai, o gynybai nuo nusikaltėlių ir tironų. Šautuvų draudimas nepadės - tai galių įrodyti pavyzdžiu Lietuvoje kur mažai šautuvų, tačiau čia dažnai girtuokliai ką nors pajauna ar suvažinėja. Peilius ar automobilius uždrausti atrodytų kvaila, o alkoholio tai reikėtų riboti.

Šveicarija turi labiausiai ginkluotus civilius, net automatiniais šautuvais. Pas juos ten labai gerbiami žmonės ir gamta, turi kolkas vienintele tiesiogine demokratija, kuri reiškia kad piliečiai valdo. Ten vyrai privalo mokėti naudotis šautuvais, jie treniruojasi nemokamais šoviniais ir ginklai ten palyginus lenvai prieinami. Tarp populiarių automatų yra aukštos precizijos Sig 550.



Beje ten dar privaloma turėti branduolinį bunkerį su maisto atsrgomis dviems savaitėms. Taigi šiai valstybiai tikriausiai nereikia ir armijos, tai labai gerai pasiruošęs pavojams kraštas.
Kodėl JAV tiek nužudimų ginklais? Štai keleta populiarių paaiškinimų: gaujų karai, smurto kultūra (Adamas Lanza, James Holmes ir Breivikas valandų valandas žaidė Call of Duty, o tai tikra karo, smurto propaganda), pavojingi medikamentai ir maisto priedai sukeliantis agresyvų elgesį (pirmieji du šauliai vartojo psichiatrinius vaistus). Bet daugiausiai JAV mirštama ne šaunamųjų ginklų, o nuo gydytojų ir vaistų kaltės, daugiau nuo tabako ir alkoholio.

Na, o Lietuvoje padėtis apgailėtina, klęsti korupcija ir turtingasis elitas, o visuomenė skandinama alkoholyje ir skolose. Globalistams čia valdyti ir išžūdyti žmones nebūtų didelė problema.


Aukštyn