Burimas internetu

Pradėjo Simon202, liepos 27, 2017, 21:36:55

« ankstesnis - sekantis »

Kokia burimo internetu praktika jums?

Teigiama
2 (20%)
Neigiama
0 (0%)
Neesu to bandes
8 (80%)

Viso balsavusių narių: 10

Žemyn

Simon202

Sveiki. Noriu uzvesti tema apie dabar madingus burimus internetu. Ka manot? Kaip galima ismesti kortas net nemacius zmogaus, o gal kam yra teke atrasti taip gera bureja?

Skeletonas

Na mano manimu neimanomo spresti apie žmogu jo net nemačius, net ir matant labai sunku spresti. O ar jūs bandete "burtis" internetu?

.L.U.T.H.O.R.

Tik šarlatanams reikia žmogų gyvai pamatyt ir "nuskaityt".

illuminati

Žinoma, kad nereikia. Šiais interneto ir soc tinklų laikas, šarlatanui žinančiam aukos, atsiprašau kliento vardą ir pavardę reikiamą informaciją susirinkti tikrai nėra sunku, turint krūvas informacijos padaryti plius minus teisingas prielaidas taip pat įmanoma.
Bet rimtai? Būrimas internetu?
 Ir štai verslo idėja: trumpasis numeris paskambinti į būrimų biurą - paskambini, 10 min palauki kol operatorė sujungs su būrėja (1min 5eu), užsakai norimą ritualą, tada dar 20 min paklausai muzikėlės, kol būrėja ruošiasi ritualui/apeigai ar dar kažkam, paskui išklausai pusvalandžio trukmės moralą apie gyvenimą - kuris yra toks abstraktus, kad net absoliučiai teisingas ir tau tinkantis. Prašom - prasmingiausiai praleisti 300eu gyvenime. Užsakytam ritualui suteikiamas 20 metų garantinis terminas - jei per juos kas prašyta neišsipildys, ritualą pakartos nemokamai.
Taip pat teikiamas sielos draudimas nuo nelaimingų atsitikimų (apsauga nuo astralinių lervų, neįskaičiuota, tai kainuoja papildomai)
Taip pat firma tarpininkauja samdant angelą arba demoną sargą iš mūsų partnerių UAB "Jahvė&Liucijus"

.L.U.T.H.O.R.

Jei žmogus skelbiasi visur viską, tai gaaal kažką ir nusakys, o jei ne? :) Gyvai susitikus gali užduoti klausimus, stebėti reakciją ir kūno kalbą ir taip toliau ir panašiai, ko nepadarysi tekstu.

Simon202

Citata iš: Skeletonas  liepos 27, 2017, 23:48:54Na mano manimu neimanomo spresti apie žmogu jo net nemačius, net ir matant labai sunku spresti. O ar jūs bandete "burtis" internetu?
As esu bandzius kelis kartus. Mano info tikrai neprieinama joms buvo. Viena tai labai jau abstrakciai prirase nesamoniu. O vat kita nemokamai atsake i viena klausimu kortu pagalba. Tai ir klausiu nuomoniu jusu :)

Skeletonas

Atsakė,bet ar teisingai? ;) ir gal nepaslaptis koks klausimas buvo? :)

Simon202

Citata iš: Skeletonas  liepos 28, 2017, 15:13:06Atsakė,bet ar teisingai? ;) ir gal nepaslaptis koks klausimas buvo? :)
[/quotea] Uoj pas mane toks balaganas gyvenime, kad tykiuosi, kad neteisingai. Taciau priezasti nurode kodel nurode irgi. Labai keista. Del to ir klausiu jusu nuomones apie tai...

Nugalėtojas

na aš vieną ar tai 2 kartus buriausi internetu tai man viską gerai nusakė nors informacijos apie tokius dalykus kur pasakė tikrai negalėjo gauti tai manau tikrai normalu. :)

sara

Anoks cia stebuklas.:D

Supernatural

Galima laisvai - aš pažįstu bent tris tokius - kur gan taikliai gali nusakyti. man asmeniškai metant kortas žmogus tik maišo, nes nemoka suformuot klausimo teisingai net. Mes visą laik prasimėtom tarpusavyje, kai kyla šališkumo aspektas sau metant perspektyvas vienokio ar kitokio dalyko. Svarbu nuskaityti ne kortas, o energiją, o jai nuskaityti pakanka tik kontakto - raštu ar žodžiu - nebūtina sėdėt šalia. Šiaip šarlatanų daug tikrai - yra puslapiai kur juos "išrišame", bet jei nagli - eina vėl ir vėl ir išnaudoja bėdžius ir jų problemas - o atsirašo paprastą tekstą copy paste - išvardinčiau aibę tokių.

eveelin

Teko  burtis ir tiesą pasakius labai neblogus rezultatus gava u

djlema

Teko..bet nieko tikslaus nepasakė..

Viktorija95

Turetu buti keistas burimas..nors girdejau is pazistamos istorija, kad per online uzhipnotizavo, kad zmogus pateko i savo praeito gyvenimo paskutine gyvenimo diena, tai matyt ir internetu imanoma...cia gal priklauso ant kiek pasitiki ir ant kieka atsipalaiduoji. Bet as pati tik gyvai bandyciau

Aukštyn