Inkognito istorija

Pradėjo inkognito, birželio 23, 2012, 08:51:43

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

inkognito

Kiek man pavyko nustatyti savo asmenine patirtimi,tai pagrinde vyksta priešprieša tarp norinčių mums paskelbti karą Torno rasės atstovų ir Galaktikos tarybai priklausančių civilizacijų,kurių yra daugiau nei vienas milijardas vien tik mūsų paukščių take.Torniečiai "apsikasę" mėnulyje taip ir negavo Sovietų jiems pažadėtų teritorijų Sibire bazėms įsteigti, nes juridiškai sugriuvus SSSR  nebeliko su kuom toliau derėtis,o Rusija jau atskiras politinis vienetas matyt jiems iškėlė tokius reikalavimus, kad aniems neapsimoka,juo labiau, kad jie iš mėnulio mūsų teritoriją erdvėlaiviais pasiekia greičiau, nei mes spėtume troliku pervažiuoti senamiestį.
O amerikiečių pusė yra įleidusi į Area-51, GT taikos palaikymo divizijas ir eskadriles,kurios žemėje sudaro priešpriešą Tornui ir fronto linija eina kažkur netoli mėnulio,todėl žemiečiai mėnuliečiams ir yra Persona non Grata.Tur būt pastebėjote, kad Amerika daugiau nelenda į mėnulį,o Japonai paleidę palydovą su itin gera optika ir po jo darbo nukreipę jį mėnulio paviršių, pernai gavo atsaką, nuo kurio dar ilgai žaksės.
Jų pajėgas-GT  sudaro tukstančių rasių atstovai todėl bazių dabar žemėje yra labai daug ir Torno laivai paprastai atakuojami be įspėjimo jei tik jie išdrįsta pažeisti fronto liniją. Kažkur netgi yra yotube NASA videorolikas kur iš žemės atakuojamas jos orbita skriejantis Torniečių laivas,kuris staiga padaręs 90 laipsnių posūkį neria atgal į mėnulio teritoriją.

Nieksas

o ar egzistuoja tokia rasė kaip reptilijos?

Teroras

Idomiai, idomiai cia tu pasakoji. Nesakau, kad netikiu, taciau nesakau, kad ir tikiu :)

Inkognito, pagal mano skaiciavimus tai tau dabar turetu buti virs 60 metu, tiesa?

Man irgi idomu, kodel tu nenori is to pasipelnyti? Nes as tavo vietoje, jeigu tureciau implantus savo kune, galeciau uzdirbti tikrai nemazus pinigus. Isimciau juos viesai, nepriklausomi ekspertai paliudytu, kad implantai tikrai nera zemiskos kilmes ir tada platus vandenynas: knygos taptu bestelleriais, kviestu ivairios laidos, buciau tikriausiai ne maziau zinomas pasalyje kaip Lady Gaga... (Cia tik mano trumpos idejos, kabliuku neieskok).

Taip pat truputeli keista, kad tokie protingi ateiviai, tau neistryne atminties. Nes kaip suprantu, jie nenori, kad paprasti mirtingieji, apie juos daug zinotu...

inkognito

Pažiūrėkite šiuos filmukus jie pavirtina netiesiogiai mano info.
http://www.youtube.com/watch?v=XqMf3towVVI&feature=related

Benamis

Idomus video... Inkognito, ar atsakysi i Teroro klausimus? :) Idomu, butu isgirsti atsakymus.

inkognito

inkognito -Terorui
Kiekvienam savo,- aš visai netrokštu to ko taip trokšti tu. O atmintis man buvo gerai užblokuota ir jei ne 1975 metais nebūtų pasireiškęs ir greitai pašalintas nelabai grabiai jų įdėtas į nosies ertmę inplantas (Jis būtent ir skiriamas atminties blokavimui ir jos ištrynimui) aš ir šiandien nieko dar neatsiminčiau,o tai kad jis buvo gana  greitai pašalintas iš ten ir lėmė tai, kad mano atmintis po kiek laiko  atsistatė.
Be to aš garbingai vykdau pažadą pagrobtiesiems, kurie savo pasiaukojimu suteikė man galimybę pabėgti iš to pragaro. Juk jeigu ne jie šiandien apie tai niekas net nenutuoktų ,kas ten dedasi ir kur dingsta be žinios  milijonai piliečių pasaulyje kasmet.

Benamis

Inkognito, tarkime jus kalbate tiesa, tada klausimas: kam jiems grobti MILIJONUS zmoniu kiekvienais metais?

Antras klausimas: reptilijos - tiesa ar melas?

inkognito

Apie reptilijas neturiu jokios info, tad negaliu nieko ir kalbėti. Mano asmenine nuomone kad tai kažkokia iš humanoidų rasdė,nes reptilijos vystosi kitu keliu ir joms intelekto nereikia jos veikia savo mase ir grubia fizine jėga,o smulkesnės telkiasi į pagalbą nuodus.
  Civilizuotos rasės žmonių negrobia,tai daro piratai kurių čia irgi yra labai daug ir jie nevaldomi nors laikosi kai kurių GT reikalavimu,už kurių nevykdymą yra stipriai represuojami.Panašiai kaip ir žemėje policija irgi "nemato" kai kurių dalykų kol nusikaltėliai per daug neišnaglėja. Kiek žinau daugumoje atvejų reikalingi mūsų žemiečių biologiniai tyrimai,taip pat ir  anatominiai, tie kurie jiems skiriami, jų likimas labai liūdnas jų laukia greita mirtis.Tik kai kurie dar gyvi gabenami užsakovams ir ten vietoje migdomi ir preparuojami jų kūnai. Įsivaizduokite Galaktikos mastus jeigu ten randasi virš milijardo civilizacijų ir kiekvienai reikalingi moksliniams tyrimams nors po du mūsiškių egzemplioriai,tad tiek kiek dabar jų   yra paimama tai labai daroma taupiai. Bet tokių dalykų, kaip grobimai nedaro solidžios civilizacijos ,jos tik pro pirštus pažiūri kaip jų atstovai nuperka jau padarytus kitų nusikaltimus. Nors oficialiai ai daryti yra griežtai draudžiama,kaip kad pas mus žvejoti Lašišas. Bet jų vis vien rudenį kažkaip nusiperkama.
O kiek dar yra praskrendančių iš kitų galaktikų? Jų niekas jeigu nepagauna nusikaltimo vietoje,tai viskas taip ir nuplaukia...

TinSoldier

Citata iš: inkognito  birželio 24, 2012, 13:43:46
inkognito -Terorui
Kiekvienam savo,- aš visai netrokštu to ko taip trokšti tu.


O ko tu trokšti?
Jei atvirai, tai nelabai suprantu tikslą rašinėti istorijas į įvairius, pripažinkim, nelabai patikimus (tiesos ir objektyvumo prasme) portalus.

Suprasčiau, jei tai būtų paprasčiausia saviraiška. Bet čia, kaip teigi, nėra grožinė literatūra ar kitokia kūryba.

Tačiau, jei jau susiruošei atskleidinėti tokias kontraversiškas tiesas, neįsivaizduoju kodėl neprisiruoši atlikti tai tinkamai - su teroro minėtais ekspertais ir pan.


inkognito

Siūlau pamastyti jog esi mano kailyje ir pabandyti tada įsivaizduoti kaip tai padaryti praktiškai netapus psichiniu ligoniu ar kažkokios neaiškios katastrofos auka. Viskas nėra taip paprasta, kaip tau atrodo ir jei turi smegenų pamastysi ir suprasi

TinSoldier

Citata iš: inkognito  birželio 24, 2012, 20:11:58
Siūlau pamastyti jog esi mano kailyje ir pabandyti tada įsivaizduoti kaip tai padaryti praktiškai netapus psichiniu ligoniu ar kažkokios neaiškios katastrofos auka. Viskas nėra taip paprasta, kaip tau atrodo ir jei turi smegenų pamastysi ir suprasi


Na jau, na jau...

Jei ir tu turi smegenų, tai turėtum suprasti, kad visas pasaulis nėra susimokęs tave nugalabyti vos atskleidus kokią paslaptį.

Būnant tavo kailyje, galiu įsivaizduoti bent porą būdų kaip tai padaryti netapus psichiniu ligoniu ar neaiškios katastrofos auka:

1. Asminiškai susitarti su kokiu lietuvoje dirbančiu mokslininku. Gal tau ir sunku bus patikėti, bet neegzistuoja jokia pasaulinė konspiracija ir kai kurie mokslo žmonės dirba iš idėjos ir dėl tiesos. Ne tik stengiasi saugoti valstybines paslaptis. Dėl anonimiškumo galima labai lengvai susitarti.

2. Susisiekti su rimtesne žiniasklaidos priemone, kuri pasirūpintų tavo pasakojimais ir jų tikrinimu. Jei tu norėtum ir toliau išlikti inkognito - neatskleisti savo asmenybės - šitą tavo teisę žurnalistai saugotų tiek pagal žurnalistų etikos kodeksą, tiek pagal visuomenės informavimo įstatymą. Vėl gi, gal ir sunku bus suprasti, bet egzistuoja žurnalistai, kurie dar tiki tikrosiomis žurnalistikos funkcijomis ir principais. Aišku, kita kalba, jei ruoštumeis kreiptis į kokią KK2 laidą, ar pan. mėšlą..

Galiausiai, jei kas nors ką nors tau norėtų padaryti, ar laikyti psichiniu ligoniu - internetas vieša vieta. Jei kam nors reiktų tave užtildyti - tai padaryti daugiau nei lengva. Psichiniu ligoniu tave, taip pat, laikyti gali kas tik nori ir dabar :)

inkognito

Gerai jei jau taip teigi laukiu konkretaus tokio mokslininko ar žinaisklaidos priemonės  skambučio į mano skaipą inkognito3333,jeigu nesugebėsi tokio surasti vadinasi esu teisus aš, o ne tu. Įgalioju kalbėti mano vardu su jais ir jei pasiseks surasti lai prisijungia duotu adresu skype su manimi, Pamatysi pats kaip tai paprastas pas mus padaryti.

TinSoldier

#27
birželio 24, 2012, 21:07:22 Redagavimas: birželio 24, 2012, 21:20:32 by TinSoldier
Citata iš: inkognito  birželio 24, 2012, 20:48:54
Gerai jei jau taip teigi laukiu konkretaus tokio mokslininko ar žinaisklaidos priemonės  skambučio į mano skaipą inkognito3333,jeigu nesugebėsi tokio surasti vadinasi esu teisus aš, o ne tu. Įgalioju kalbėti mano vardu su jais ir jei pasiseks surasti lai prisijungia duotu adresu skype su manimi, Pamatysi pats kaip tai paprastas pas mus padaryti.


O pats bent bandei susisiekti? :)

Mano paties studijos gana stipriai siejasi su žurnalistika. Kažkada prieš porą metų dariau eksperimentuką(tiksliai net nepamenu ko aš juo siekiau :))) ) - parašiau debilišką (labai labai debilišką) straipsniuką apie vieną tokį tipo vykstantį paranormalų reiškinį ir pasiuntinėjau į keletą dienraščių ir naujienų portalų. Atsirado bent pora žurnalistų, pasiruošusių apsilankyti, patikrinti ir parašyti apie tą reiškinį. (Čia neskaitant tų smulkių regioninių laikraščių, kurie patys net nesigilinę būtų sutikę paskelbti tą mano labai labai debilišką straipsniuką)

Žodžiu, artimiausiu metu susisieksim per skaipą - paderinsim, papasakosi, patikslinsi. Ir artimiausiu metu bandysiu paieškoti kontaktų. Taip? :)

Aišku, nepažadu, kad kažką surasiu, negarantuoju kad ir ieškosiu :D Nes įdomiai atrodys tai, kad aš tavo kaip ir koks atstovas žiniasklaidai gausiuos :))) Bet pasistengsiu :)

inkognito


Phoenix

O kuriose šalyse yra įkurtos tos ateivių bazės? Ar, neskaitant jūsų atvejo, ateiviai vis dar lankosi Lietuvoje?

Aukštyn