Švytuoklė, mano siela, keisti nutikimai

Pradėjo Vytautas, sausio 20, 2014, 14:23:38

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Vytautas

Na kaip vakar puikios savijautos atsiguliau taip šiandien atsikėliau lygiai tokios pat puikios.  :) Taip kad esu melagis perduodamas melagingą švytuoklės informaciją. Nesinaudokit ir netikėkit. Aišku ir mano informacija netikėkit.  :) Klausimas kaip ir uždaromas kitu kampu.  :)

paragraf 78

Tai nusprendei mesti tą beprasmišką švytuoklės klausinėjimą? :)

(o aš jau ruošiausi Amžiną atilsį už tave sukalbėti) :D

TinSoldier

Kaip smagu, kaip smagu, kad gyvas likai :)

Vytautas


mangirdas.bu

Aš tai vakar praleidau statymus, kaškaip švietėsi pagrinde už išvykoj komandas, dauguma gal ir bučiau atspėjas, bet kaškas jaučiu būtu vistiek nuneše, kadangi ant bilieto dedu kokias 3 komandas.
Chealsea kadangi mano komanda yra tai dažnai atspėju kaip sužais :D tai tada maniau, kad lygiosios bus..

Vytautai nagi. Kaip tik žaidimams ir yra. Tiesioginiams ir netiesioginiams. Tik paklausk ar man statyt ir viskas. Nieko nekaltinsiu ir pranešiu kai po statymu jei teigiamas atsakymas bus kaip viskas baigėsi :D juk tikrai ydomu ir smalsu.
Gal čia tau šiandien toks iššukis ir yra priimt švytuokle kaip žaidimą! :D

O jei tarkim šiandien būtu neigiamas, tai paklausk ryt. Ir taip iki kol bus teigiamas, tada pastatysiu ir matysim kaip ten tie smagumai, nes visgi švytuoklė yra materialus dalykas, tai per ją tu taip gali gauti atsakymus kurie palaiko tiesiogini ryši su materialumu.

puodukas

Sveikas sugryžęs Vytautai į ieškančiųjų gretas, tikiuosi nenustosi rašyt, nes visada idomu paskaityt tavo nuomonę, ... kartais net apie religiją.

Benamis

Citata iš: Vytautas  balandžio 27, 2015, 08:07:09
Taip kad esu melagis perduodamas melagingą švytuoklės informaciją. Nesinaudokit ir netikėkit. Aišku ir mano informacija netikėkit.  :)


Tai kaip supratau su svytuokliavimu pabaiga?

mangirdas.bu

Siulyčiau pažvelgti i ją kitu kampu. Labiau malonumo sumetimais, kiek humoro, rimtumo turi būti nulis ir visiškas atvirumas. Ir pilnai tikiu, kad tai pasiteisin s
Tad siulyčiau priimti mano pasiūlyma. Ir pamegint pažaist.

Vitus

Citata iš: Vytautas  balandžio 27, 2015, 08:07:09
Na kaip vakar puikios savijautos atsiguliau taip šiandien atsikėliau lygiai tokios pat puikios.  :) Taip kad esu melagis perduodamas melagingą švytuoklės informaciją. Nesinaudokit ir netikėkit.


Šaunu, kad esi gyvas, bet nereikia taip švytuoklę nuvertinti.
Jeigu atlikti daug bandymų, tai teisingų atsakymų skaičius turėtų artėti prie 50% :)

paragraf 78

Citata iš: Vitus  balandžio 28, 2015, 00:20:09
Jeigu atlikti daug bandymų, tai teisingų atsakymų skaičius turėtų artėti prie 50% :)


Taip, arba pats atspėjai arba neatspėjai :)

nereikalinga

Eikit sau  ???

Manau laikas atsitraukti nuo švytuoklės su visam  :-[  beje visko neskaičiau, tingiu :)  bet ta "mirtis" gal visai ką kitąturėjo reikšt.
Gal praeitą savaitę, žiūrėjau laidą " Tv Pagalba" :) buvęs policininkas, gale filmavimo. Virš voko švytuoklės pasiteiravo, atsakymo švytuoklės , apie tai koks atsakymas voke. Pašvyturiavo, :D ir visiškai garantavo , kad švytuoklė nemeluoja, ir kad voke neigiamas atsakymas. Ir jis klydo. :D
Kaip sako, juk visi tokie ir panašūs "žaidimai" kenkia, fiziškai, emociškai, psichiškaii ir dar visaip kitaip.


Vytautas

#71
gegužės 21, 2015, 10:05:12 Redagavimas: gegužės 21, 2015, 10:16:05 by Vytautas
Citata iš: nereikalinga  gegužės 21, 2015, 09:03:01
Eikit sau  ???


Na šiam momentui tvarkingai geriu sultis valgau vaisius ir įvairų grūdų košes.  :) Per pora mėn numesta apie 10kg svorio. Suprantama medikai bejėgiai ką patarti. Šiaip turiu dar 15kg svorio "pertekliaus", nors paskutiniu laikų kritimo nėra. Bendrai fizinė būsena šiam momentui ideali tik pakankamai "keista" mityba.  :) Na o šiaip grupiokas buvęs kunigas, vėliau rytiečių tikėjimų žinovas, o dabar psichologas patarė tiesiog nesidalinti jokia informacija apie anapusinius reikalus.  :) Pasirodo tai nėra "vieša" informacija.  :)

nereikalinga

Mėsos reikia :D

Vytautas

Citata iš: nereikalinga  gegužės 21, 2015, 11:59:15
Mėsos reikia :D

Yra labai gera motyvacija kaip skausmas pilve jei valgai ką nereikia. Pasirinkimo galimybė labai aiški dėl kelių minučių skonio receptorių malonumo kelios valandos skausmo. Kažkaip viskas labai aišku ko negalima daryti, nes elementariai skaudės ir net jokie nuskausminamieji nepadės.  :) Tokia laisvė rinktis iš dviejų variantų.  :)

meska

Paragraf 78 manau kad teisingai sako, nezinia su kuo tu istikro gali bendrauti

Aukštyn