Kas jeigu butu irodytas gyvenimas po mirties?

Pradėjo Benamis, balandžio 25, 2017, 15:59:51

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Vytautas

Citata iš: kiskis  balandžio 26, 2017, 14:50:41Visagaliui ir teisingam Dievui  butu nesunku, patalpinti zmones i atskirus pragarus , pagal tikejima :D .
Bet kam be reikalo dievui kurti n pragarų variantų ir kurtis papildomas sau problemas. :) Panašiau kad čia žmonės sugalvojo savo variantus. O natūroje iš tikro viskas visiškai kitaip. :)

Benamis

#31
balandžio 26, 2017, 22:52:22 Redagavimas: balandžio 26, 2017, 22:55:34 by Benamis
As tai sokiruotas, kad kai kurie apskritai isitikine, kad po mirties yra tik kazkoks pragaras ar dangus :D

Net jeigu mokslininkai irodytu, kad po mirties musu samone kazkur persikelia, yra galvojanciu, kad tas kazkur butinai bus pragaras ar rojus ;D

kiskis

Citata iš: Vytautas  balandžio 26, 2017, 22:48:41Bet kam be reikalo dievui kurti n pragarų variantų ir kurtis papildomas sau problemas. :) Panašiau kad čia žmonės sugalvojo savo variantus. O natūroje iš tikro viskas visiškai kitaip. :)
Nu nebijo Jis problemu, Jis gi Visagalis... :D O jei rimtai, tai chren ego znaet tovarich nachalnik , as ne pranasas Su Juo asmeniskai nebendravau, bet Sventrasciais tikiu( tiesa ju beveik neskaiciau). Sukure gi Jis ne vien itk Vytauta( o galejo butu turejes tik viena problema, o va kiek musu)...Taigi nezinomi Viespatie keliai...Neatmetu, kad gal ir zmones kazka pagrazino. Bet faktas, kaip blynas, pragaro kancia egzistuoja ir cia Zemej, kodel jos negaletu ir po mirties?


Teroras

Paziurejau filma. Filmas nepatiko.

Kas liecia temos klausima: savizudybiu skaicius padidedu ne procentais, o kartais. Ne visi tiki pragaro koncepcija. O jeigu pragaro nelieka, kodel nenoret persikelt kazkur kitur jeigu cia ant tiek viskas blogai, kad nesitikima, kad kazkur gali buti dar blogiau? Easy as shit.

kiskis

Citata iš: Benamis  balandžio 26, 2017, 22:52:22As tai sokiruotas, kad kai kurie apskritai isitikine, kad po mirties yra tik kazkoks pragaras ar dangus :D

Net jeigu mokslininkai irodytu, kad po mirties musu samone kazkur persikelia, yra galvojanciu, kad tas kazkur butinai bus pragaras ar rojus ;D
Pamirsai skaistykla. Kiek zmoniu tiek nuomoniu, pagyvensim pamatysim, oi sorry numirsim - pamatysim..

kiskis

Citata iš: Teroras  balandžio 26, 2017, 23:06:46Kas liecia temos klausima: savizudybiu skaicius padidedu ne procentais, o kartais. Ne visi tiki pragaro koncepcija. O jeigu pragaro nelieka, kodel nenoret persikelt kazkur kitur jeigu cia ant tiek viskas blogai, kad nesitikima, kad kazkur gali buti dar blogiau? Easy as shit.
Ilgai neieskant, galim aplink pastebet ir blogiau gyvenanciu, taigi nesunku suprast, kad visada gali buti dauuuug blogiau. Bet gal as ir klystu, kad sumazetu zmogzudysciu, zmones labai atitolo nuo religijos, nevisi i ja atsigreztu.

kiskis

Citata iš: elteide  balandžio 26, 2017, 21:06:50nelabai noriu tikėt , kad nusižudęs žmogus eina į pragarus, kad Dievas savižudžius ten talpina, nes čia Žemėj irgi ne Rojus .... kas žudosi dažniausiai ne iš gero gyvenimo tai daro, tai kam žmogų dar labiau kankint- iš pragaro į kitą pragarą kišt..
Yra patarle „už vieną muštą dešimt nemuštų duoda" , turbut Jis ja ir vadovaujasi. Pasitaiko zmoniu kurie nesiaukleja morkomis, o tik bizunais :*( .

elteide

#37
balandžio 27, 2017, 13:48:39 Redagavimas: balandžio 27, 2017, 19:44:43 by elteide
Citata iš: kiskis  balandžio 27, 2017, 12:22:14Yra patarle „už vieną muštą dešimt nemuštų duoda" , turbut Jis ja ir vadovaujasi. Pasitaiko zmoniu kurie nesiaukleja morkomis, o tik bizunais :*( .

nu taip tokia per Mozę duoto įstatymo esmė. Nes bizūnas , o  ne meilė galėjo tuo momentu pristabdyt blogėjusią morališkai žmoniją..poto- po Jėzaus- pakeitė meilė ši reikalą , ir tai yra viena iš gerosios naujienos komponenčių.

kiskis

Citata iš: elteide  balandžio 27, 2017, 13:48:39nu taip tokia per Mozę duoto įstatymo esmė. kad bizūnas , o dar ne meilė galėjo pristabdyt blogėjusią morališkai žmonija..poto- po Jėzaus- pakeitė meilė ši reikalą , ir tai yra viena iš gerosios naujienos suded dalių
Taigi viskas uzsiciklino, atejo laikas vel blogajai naujienai, nes zmogaus morale(? kas tai?) vel blogeja...

elteide

 du dievo angelai ateina pasiimti teisios sielos ( autoriai buvo nueiti suzinoti kas ten gyvena, paaiskejo kad gyveno provoslave moteris, kuri gyveno tvarkinga gyvenima , meldesi tt ir mire ), matosi ir juodi dideli taskai, kleckai  kurie islekia salia , speja, kad tai kokie demonai ar piktos dvasios..
https://www.youtube.com/watch?v=Wwtsu4ZmSC0

Cerber


elteide

todėl. kaip vaikui nereikia skubėt gimti, taip ir čia ...
kas ten žino, kas ten yra ir kaip

Cerber

Citata iš: elteide  liepos 11, 2017, 00:51:14todėl. kaip vaikui nereikia skubėt gimti, taip ir čia ...
kas ten žino, kas ten yra ir kaip
as visada maniau, kad jei kazko nezinai - sugalvok. nezinojimas - ne pasiteisinimas.

Julia Vang

O kaip suprasti kaip buna skirtingu religiju zmones vieni tiki renkarnacija kiti po mirtiniu gyvenimu? tai cai teigimas kokia religija toks ir pomirtinis gyvenimas?

elteide

gal kaip gyvenime, vieni tiki i Senį Šaltį kiti Santą kiti į nieką , o už visko to yra mylintys žmonės -tėvai, mylimieji  :) 

Aukštyn