Bailey tema

Pradėjo Vitaminas, kovo 11, 2014, 15:42:52

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Vitaminas

Atrakinkit jus Bailey tema. Nesuprantama man administracijos pozicija, neva tema uzrakinama nes ten dalyviai riejasi. O tai kam jus tada skirti? Kartais ne tam, kad tvarka priziureti?

Ateini i anomaliju foruma, ir skaitai diskusijas apie politika kur pseudo intelektualai diskutuoja... Nors diskusija liezuvis neapsivercia pavadinti. Kur logika?

Master

Tai matai, esmė, kad forume reikštis, o ne skaityti kitų mintis reikia (tuomet, tikrai... kokia prasmė?). Ir kvaila pykti, kad diskusijos nekokybiškos, nes jos priklauso nuo diskutuojančiųjų lygiai taip pat dėl ko jos ir yra sukurtos.
Kažkas panašaus ko tu lyg ir prašytum... galėtų atstoti anomalija.lt titulis puslapis
Ten taip pat paviešinta Baley istorija :)
O tema užrakinta, nes keliautojas laiku pabaigė savo misiją ir čia nebepasirodys :3

Vitaminas

Tai ir inkognito cia nepasirodys ir Janukovycius ir Putinas, tai kodel tos temos atidarytos? Kaip as galiu pasireiksti man idomioje temoje jeigu ji uzdaryta?

Master

Regis yra Baley istoriją apibendrinanti tema. Jei nėra susikurk. Viskas, nebekeliame problemų (:

Vitaminas

Tai butent tema kur dalyviai dalijosi izvalgomis ir uzrakino administracija po labai keistu pretekstu. Jeigu atsimerktu tai pastebetu, kad ir temoje apie Rusija tie patys pykcio protrukiai egzistuoja...

John Titor irgi isvyko, taciau nepaisant to, uzsienio forumuose iki siol zmones apie ji raso. Tai kodel negalima forumo padaryti lygu visiems dalyviams, kad jie galetu pasireiksti temose kurios juos domina?

Marius

Sukurk forumą ir galėsi ten savas taisykles dėstyt,o kolkas šiame, yra tokios taisyklės,kokios yra..

Vitaminas

Kokios butent taisykles nulemia kokia tema yra uzdaroma o kokia paliekama? Su taisyklemis susipazinau pries registracija, apie temu uzdaryma ten nieko neparasyta. Pataisyk jeigu klystu :)

Marius

Forumo moderatoriai įgalioti savo nuožiūra imtis vienokių ,ar kitokių veiksmų,kurių mano esą reikiama..

Vitaminas

Kaip tai susije su mano iskeltu prasymu? Palauksiu, valdzios atsakymo. Tikiu, kad jie nesivadovauja politika "kas neidomu mums, tas neidomu niekam" :)

Master

Arba perversiu tavo mintį ir parodysiu kokia ji beprasmiška beveik demokratiškame forume.
Jeigu kažkas patinka vienam, tai velniop tą daugumą :D.... Nors kaip tik nuo jos ir priklauso forumas.
Jeigu praktika parodė, kad dauguma neturi ką išsisakyti šia tema, ir tai puiki erdvė pasiginčyti, negi manai, kad dėl tavęs vieno, ji turėtų būti vėl atrakinta? Žmogau, su kuo tu tuo atveju diskutuosi. Įeini į forumą- įžengi į bendruomenę....

Vitaminas

Buvo atliktas tyrimas, kad taip drasiai teigi, kad niekas neturi nieko pasakyti ta tema? As toks uztikrintas nebuciau :)

O tai, kad moderatoriai negali uztikrinti tvarkos forume ne mano problema. As gincytis nemegstu ir retai kreipiu i gincus demesi.

Master

Tai matai, tu neatstovauji visai visuomenei (tai čia pirmas dalykas), o kad nemėgsti ginčytis, negalėčiau taip drąsiai teigti, nes dabar būtent ir rodai nepasitenkinimą (bent jau man šitaip atrodo)
Gerai, nebetrukdau, lauk valdžios atsakymo ;)
(nors buvo galima gražiai jų paprašyti... be priekaištų)

Vitaminas

Tai matai, as tikrai nemanau o kas svarbiausia net nerasiau, kad atstovauju visai visuomenei :) Nesupratau is kur tai istraukei ir kodel tai naudoji argumentacijai.

Aciu, lauksiu ;)

Benamis

Vitamine, jokios diktaturos forume nera. Visuomet stengiames sukurti kuo geresnes salygas visiems dalyviams. Galejai tiesiog ir asmenine zinute parasyti, manau tikrai atrakintu tema :)

Tema buvo uzdaryta tam, kad nurimtu siek tiek emocijos. Dabar ja atrakinau ;)

paragraf 78

Dar kartą įsitikinu, kad žmonės mėgsta daryti turgų. Na čia kaip ir politikoj, visi kas geriausiai žino kaipvaldyti šalį, paprastai sėdi prie televizoriaus, buteliuko ir dirba santechnikais :)
Kaip sakė Benamis, tema buvo užrakinta dėl rietenų, kurios ten užvirė. Nematau nieko bloga, kad temą atrakinti. Šiaip ne viena tema užrakinta buvo jai išsisėmus ir prasidėjus rietenoms.
Jei kas nor nori padiskutuoti kokiose užrakintose temose, tai bet kada gali paprašyti administracijos, kad tema būtų atrakinta, tik nereikia daryti turgaus, juo labiau jei patys nediskutuojate forume, o tik stebite, tai tarsi nelabai ir turite moralinę teisę kažką apie ir sakyti, nes nesate bendruomenės dalis, o tik smalsus kaimynas.

Aukštyn