Barbarai skandinavai

Pradėjo Asasinas, vasario 11, 2014, 19:02:42

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

nereikalinga

niekaip nesuvokiu toje nuotraukoje stovinčių vaikų,be reakcijų,lyg zombiukai  ???   kažkokie,kur jie auginti patys,kas per tėvai ?????   Tik viena mergaitė vienoje nuotraukoje nugarą atsukusi į gulintį gyvūną,ir akies krašteliu atsisukusi žvilgtelėti .

.L.U.T.H.O.R.

Taigi įdomu vaikams. Man ir būtų įdomu :D

nereikalinga

na taip,tai kaip įprasta gaunasi,mama namie irgi mėsą pjausto prieš gaminimą  :) Juk ir kiaulės kaimuose skerdžiamos ,niekas vaikams akių neužriša.

.L.U.T.H.O.R.

Na taip, o kuo labiau draudžia žiūrėt, tuo įdomiau darosi. Aš pats savo vaikystę atsimenu kaime, kai iš pradžių drausdavo žiūrėt kaip kiaulė skerdžiama. Visi vaikai prie langų būdavo prilipę.

kiskis

Vienas dalykas , kai is reikalo zudoma, ( kaimuose turbut neina normalus zmones pasigrozet kiaules skerdimu) , o visai kitas kai "reklamai" ar seip is neturejimo ka veikt.

Master

#35
vasario 13, 2014, 16:57:25 Redagavimas: vasario 13, 2014, 20:56:19 by Master
Na jau... Nebūkit bjaurūs. Taip kaip jums amoralus žirafos skrodimas for fun, man lygiai taip pat atrodo nenormalu žudyti gyvūną, kad skaniai pavalgytum. Abiejuose atvejuose visa tai daroma dėl malonumo, veiksmai nėra būtini ir praktiškai nesiskiria. Nužudai, o liekanas panaudoji. Kiekvienu atveju žmonės žino ką daro ir nei viena pusė to nesigaili. Antroji, net didžiuojasi.
Bet va dėl 1 žirafos keliate skandalą ir spjaunate tiems žmonėms į veidus, negalite sulaikyti savo pasišlykštėjimo, nors patys praktiškai kasdien nugalabijate tūkstančius gyvūnų (ir ne tik valgydami maistą) ...
Manote tai kuo nors skiriasi? Gal tiems žmonėms irgi reikia veiklos, kad nenumirtų iš nuobodulio. Tai gyvybiškai svarbu ir prigimta. Gal tų žirafų irgi yra didelis kiekis, kad jie sau tai galėtų leisti. Gal jos irgi veisiamos?
Tiems skandinavams tai taip pat normalu, kaip ir jums. (dabar pasijuskite kokioje pozicijoje stovi veganai). Ir nedrįskite skustis krislu brolio akyje kai patys nešiojatės rastą.
Mano galva ši tema ir jos problema absurdiška. (:
Pff... Barbarai. Kur gi ne.. :)

varpainis

Reklama tai superine pasidare zoologijos sodas tas

Supera

Aš irgi mačius tokių vaizdų, bet neatgrasė nuo mėsos. Ir šeip kaip galima nemėgt mėsos :D? Aš tvirtai pavalgius nesijaučiu jeigu mėsos negaunu. Žinoma skrandį prisikimšt galima bandelėm, salotom ir t.t., bet asmeniškai suveikia tik tam kartui ir tada vėl ieškau ko valgyt.


kiskis


nereikalinga

Vistik baisu pažiūrėjus kelias foto,ne visi vaikai priima tą vaizdą. Tokius vaikus reiktų išvesti . Man vistiek sunkoka suprasti tai. Tikiuosi nebus kokių nepaaiškinamų pasekmių po kiek laiko

Master

Che, che... O po to nesistebėkime sužiaurėjusiais vaikais... :D Juk patys tokią kartą auginamės ;)

kiskis

#42
vasario 13, 2014, 21:56:14 Redagavimas: vasario 13, 2014, 21:57:46 by kiskis
As nekaltas , kad greit apsiprantu... Bandau nuspet kur link danai suka, ne tai kad labai idomu butu. Per du taskus (zirafa,  vilkas) galiu tik tiese brezt tai prognozuoju is siu menku duomenu zmogu.(taip sakant lipa maitinimosi piramide i virsu, gal po to pasuks..kas nuspes nenuspejamus danus?)

Supera

O dar sako, kad mes blogi vaikai buvom >_< jau dabar baisu kai mažiai aplink, mane va sniegu apmetę buvo xD , o kai aš maža buvau tai didelių oi, kaip visi bijojom. Tai su tokiom gyvenimiškom skrodimo pamokom išaugs bejausmių karta.

Calibrae277

tai jau tikrai kad gal kažka jie sugalvojo dabar grudina vaikus tokiais vaizdais paskui verbuos daris kokius bejausmius žudikus pvz kaip buvo Andersas Behringas Breivikas - ultradešiniųjų pažiūrų ekstremistas, suorganizavęs, įvykdęs ir prisiėmęs atsakomybę dėl 2011 m. liepos 22 dieną įvykdytų dviejų išpuolių Norvegijos sostinėje Osle ir Utojos saloje, kurių metų žuvo 76 žmonės. tai gal kai mažas buvo ir gyveno tokiais slikščiais vaizdais dabar vel koki tai nesveika nori užaugint :)

Aukštyn