Mažiausiai 150 tūkstančių prancūzų išėjo į demonstraciją

Pradėjo Benamis, gegužės 27, 2013, 00:38:47

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Benamis

Mažiausiai 150 tūkstančių prancūzų išėjo į demonstraciją ir labai aiškiai pasisakė už amžinąsias vertybes.

Jau skelbėme, kad Prancūzijoje nerimsta aistros po to, kai šios šalies parlamentas, nepaisydamas mėnesius trukusių masinių protestų, neseniai pritarė įstatymo projektui, kuris reiškia, kad Prancūzija tapo 14-ąja pasaulio valstybe, legalizavusia tos pačios lyties asmenų santuokas ir gėjų poroms sudariusia galimybę įsivaikinti.



Gegužės 26 dieną, kai Prancūzijoje minima Motinos diena, Paryžiuje įvyko dar vienas masinis protestas „Prancūzai už sveiką protą".

Prancūzijos policijos duomenimis, į Paryžiaus gatves išėjo apie 150 tūkstančių žmonių, protesto rengėjų manymu - apie milijoną protestuotojų.

Šaltiniai: BBC, lefigaro.fr

Ką šiuo klausimu galvoja Aušra Marija, ekspertai.eu informacijos kol kas neturi.

PAPILDYTA 21 45

Dėl nežinomų priežasčių didžiausias šalyje interneto portalas delfi.lt nepaskelbė visiškai jokios, net menkiausios, žinutės apie daugiatūkstantinį protestą Paryžiuje, tačiau įsidėjo žinutę, kad LRT apie seksualinių mažumų eitynių reklamą spręs vasarą. Ne mažiau originaliai pasielgė portalai lrytas.lt ir 15min.lt, kurie Protestą Prancūzijos sostinėje aprašė iš anksto, būsimuoju laiku (žr. nuorodas).

http://www.ekspertai.eu/maziausiai-150-tukstanciu-prancuzu-isejo-i-demonstracija-ir-labai-aiskiai-pasisake-uz-amzinasias-vertybes/

paragraf 78

Bernardinai.lt apie tai daug rašė. Na žodžiu, tai tik dar kartą įrodo kokia korumpuota yra mūsų žiniasklaida

snofru


paragraf 78

Kartais tikrai atrodo, jog bandoma sugriauti nusistovėjusias vertybes. Norima performuoti visuomenę. Ir tai daroma dirbtinai. Taip ir lenda galvon visokios sąmokslo teorijos

A.C.A.B

150 000, tai čia kaip minimum. Sprendžiant iš nuotraukų bei vaizdo medžiagos, tai koks 300-500 000 atrodo realiau.


paragraf 78

Kiek pamenu, niekas jų nuomonės nesiruošia paisyti.
Ir dar, juos policija vaikė ašarinėmis dujomis ir t.t.
Valdžios reakcija visiškai marazmatiška

Marius

Yra nebepaisoma žmonių nuomonės.Ižūliai ir per prievartą kišamas homoseksualizmas.Bandoma visomis išgalėmis ibrukt žmonėms ''naujajį'' mąstymą...galima kalbėt apie visokias tolerancijas,bet faktas vienas-nenori būt ''tolerantiškas'' ir turi savo nuomone,bei vertybes,mes tave priversim jų atsisakyt ir priimt tai ką norim mes. Idomu kas bus toliau..ir ar visi norės tokiam pasaulį givent.

paragraf 78

Pilnai pritariu tau, Mariau. "tolerancija" brukama per prievartą, o homoseksualizmas pastatomas kaip naujoji pasaulio tvarka. Kažkoks vertybių persivertimas yra. Klausimas kur tai nuves. Kuo toliau tuo baisiau man dėl pasaulio.
Jei tikėsime sąmokslo teorijomis, tai šitai daroma, kad sumažinti žmonių demografinį augimą. Daugiau homoseksualų, mažesnė populiacija. Na žinoma, nesinori tikėti, kad tokios nesąmonės daromos iš kažkokių išskaičiavimų, bet kad kažkam tai rūpi ir tendencingai judama ta linkme, atrodo akivaizdu.

A.C.A.B

Beje, parašė ir delphis.

Kelios foto:


Policininkas civiliais rūbais spardo protestuotoją  :-[

Benamis

Oooo, Delfis "atsibudo". Beje naujiena uzkiso tai nezinia kur, kai tuo tarpu naujienos apie Venckiene pusdieni paciame virsuje randasi :)

Marius

Tai bent tolerancijos puoselėjimas..o homoseksualistai į tai žiūri ir iš džiaugsmo rankutes trina,mato kaip jų ''ideologijos'' lazda ir kojomis skiepijama..O koks skirtumas kokiomis priemonėmis..juk svarbu ,kad tikslas pobiški pasiekiamas,reikės tai ir į kaleimus kiš žmones,jei jie nepritars homoseksualizmo santvarkai.

snofru

į temą, nors ir pavėluotai:
Gėjų santuokos - rašytojo savižudybės Paryžiuje priežastis
Citata„Tikiu, jog būtina paaukoti save, kad nutraukčiau mus apėmusią letargiją, - sakoma per radiją perskaitytame jo laiške. - Nusižudau, kad pažadinčiau miegančias sąžines".
Citata„Ateina laikas, kai žodžius turi paremti veiksmai"


A.C.A.B

Dar šiek tiek nuotraukų iš to, kaip buvo diegiama tolerancija:









Benamis

Kai tokie dalykai pasaulyje dedasi, tai nori nenori homofobu tampi :-[

snofru


Aukštyn