Is kur atsirado busas?

Pradėjo Benamis, spalio 22, 2012, 14:23:37

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Benamis

Vel griztu prie sios temos, nes niekaip negaliu nusiraminti ;D

Cia daug kas minejo, kad pirmasis busas pasislepes uz antrojo... Na nezinau, butu koks Mini-Cooperis tai dar patikeciau bet, kad visas busas pasislepe (+ kamera filmuoja siek tiek is sono)... ???

ponaitis

Ten kur pažymėjau man rodos yra ivažiavimas i šita tunely  :)

Benamis

Jau issiaiskinom, kad siame tunelyje nera jokiu ivaziavimu. Be to, toks "ivaziavimas" butu labai pavojingas.

Chronos

Pirmas busas, kuris matomas iš karto yra didesnins už antrajį, bet jo važiavimo trajektorija yra labiau į kairę, nei įprastai važiuotų automobilis, todėl antrojo mes ir nematom, nes jis pasislėpęs už pirmojo būdos, važiuoja prie pat sienos. Be to, kameros kampas šuo atveju per žemas, kad galėtų parodyti kažką už to pirmojo sunkvežimio.

Tada! Štai tau paaiškinimas ;) Nothing to look at here, skirstomes

Benamis

Tada tikrai neblogus stabdzius turejo tureti pirmasis busas, kad antrasis i ji trenktusi kaip i siena... :) Man atrodo, kad cia toli grazu ne paaiskinimas.

Chronos

Man atrodo (pff, atrodo... taip ir yra), kad ten ne viskas matosi. Sienos ten ne visai lygios, o abu vairuotojai turbūt norėjo praslysti vienas pro kitą be kontakto, bet matomai tas busas, kuris buvo arčiau sienos, užkabino kažką ir jį išmetė pirmajam po ratais. Ten net matosi bamperis tarp kažko užstrigęs ant sienos.

Benamis

Gaila, kad as nesugebu visko taip tiksliai ir be jokiu klaidu nustatyti is iraso, kuriame beveik niekas nesimato... :-\

Chronos

Aš išmokau analizuoti aplinkas ir iš blogesnių video :D Daugiausiai pasako užstrigęs bamperis. Juk nenori pasakyti, kad busas atsirado iš niekur? Aišku, tai ką parašiau nėra 100% tikslu, bet nejaugi visiškai nugrybavau?
Turi geresnį paaiškinimą, skelk ^.^

Benamis

Citata iš: Chronos  rugsėjo 08, 2013, 22:00:28
Juk nenori pasakyti, kad busas atsirado iš niekur?


As jau pirmame puslapyje rasiau, kad netikiu paranormaliomis versijomis (aka paraleliniai pasauliai, laiko tuneliai ir t.t.), bet taip pat nelabai sutinku su tavo paaiskinimu. Kodel nesutinku parasysiu ir parodysiu rytoj (krepsinis prasidejo ;)).

Citata iš: Chronos  rugsėjo 08, 2013, 22:00:28
Turi geresnį paaiškinimą, skelk ^.^


Tureciau, sitos temos cia nebutu.

Ezekiel

Geriausia būtų sužinoti avarijos raportą, vairuotojų pasisakymus. Jei tai ir būtų kažkas nepaaiškinamo tai sukeltų didelį atgarsį žiniasklaidoje.

lucky

kažkokia negera vieta.

Aukštyn