Neigiamų reputacijos taškų panaikinimas

Pradėjo Anomalija, gruodžio 21, 2013, 00:11:03

« ankstesnis - sekantis »

Ar reikia panaikinti neigiamus reputacijos taškus forume?

Taip, reikia.
Ne, nereikia.
Man vienodai.
Kita(pasiūlymai komentaruose)
Žemyn

.L.U.T.H.O.R.

#30
gruodžio 21, 2013, 13:20:13 Redagavimas: gruodžio 21, 2013, 13:26:47 by Druwis
Citata iš: eternal.bliss  gruodžio 21, 2013, 13:13:31
Druwi- temos kurios yra blevyzgos yra blevyzgos, todėl nereikia jų rimtomis laikyti, kad dėtum minusus.  :)



Jei žmogus nuolatos kuria blevyzgas, tai ir gauna minusus ir tai puikiai atsispindi kitų žmonių reputacijos taškuose :)


eternal.bliss, nepakeisi tu mano nuomonės minusų atžvilgiu :D

Ir išvis kur ta neigiama atmosfera forume? Tų raudonų minusų išvis labai mažai matosi kur :D O jei ir pamatai tai pas senbuvius dažniausiai :D Nereikia čia pasakoti, kad tai padidins forumo lankomumą, nes jis ir taip lankomas ir kasdien žmonės prisiregistruoja. Kitas klausimas kaip žmones paskatinti diskutuoti. Nors turime 1000+ narių diskutuojančių max kokia 40 gal yra. Tai norit apsakyt kiti dėl minusų nebendrauja? Nejuokinkit :D

eternal.bliss

#31
gruodžio 21, 2013, 13:24:32 Redagavimas: gruodžio 21, 2013, 13:33:10 by eternal.bliss
Tai jei žmogus kuria blevyzgas, kitų forumų praktika yra perkelti tokias temas į blevyzgų skiltį.

Pvz temoje apie vegetarizmą, kaikurie nariai susilaukė minusų, dėl savo nuomonės, o tema yra grynai požiūrio tipo, kaip kas nori taip tas maitinasi. Master jau nebesireiškia taip dažnai, įdomu dėl ko???
Čia aišku gal daugiau varymas ant pačio žmogaus.

Beto kas per nesamonės Asasino? išvis yra narių kurie nediskutuoja visiškai temoje. Absoliučiai jokios nuomonės neišreiškia, bet kažkuk nei iš šio nei iš to minusa padeda.

Teroras

Citata iš: Druwis  gruodžio 21, 2013, 13:06:31
Nu tegul pasidaro Anomalija "Prisidėkite prie forumo gerovės" mygtuką :D Manau tikrai ne vienas prisidėtų ir aš būčiau tarp jų.


Tai as ta pati sakau. Patalpintu kur nors Donate mygtuka:



Ir kas noretu tas prisidetu, tai tikrai nebutu koks nors ismaldos prasymas ar butinas veiksmas...

Benamis

As taipogi prisideciau :)

.L.U.T.H.O.R.

#34
gruodžio 21, 2013, 13:41:35 Redagavimas: gruodžio 21, 2013, 13:44:22 by Druwis
Citata iš: eternal.bliss  gruodžio 21, 2013, 13:24:32
Tai jei žmogus kuria blevyzgas, kitų forumų praktika yra perkelti tokias temas į blevyzgų skiltį.

Pvz temoje apie vegetarizmą, kaikurie nariai susilaukė minusų, dėl savo nuomonės, o tema yra grynai požiūrio tipo, kaip kas nori taip tas maitinasi. Master jau nebesireiškia taip dažnai, įdomu dėl ko???
Čia aišku gal daugiau varymas ant pačio žmogaus.

Beto kas per nesamonės Asasino? išvis yra narių kurie nediskutuoja visiškai temoje. Absoliučiai jokios nuomonės neišreiškia, bet kažkuk nei iš šio nei iš to minusa padeda.


Tai blevygos ir perkeliamos ne tame esmė :)

Nori pasakyt dėl minusų? :D Ir ten kalta diskusija buvo man atrodo, ne minusai :) Ir be to reiškiasi jei nepastebėjai, nes turi ką pasakyt kitom temom  :) Jei aš pradėsiu rašyt po žinutę kasdien, visi pagalvosit, kad tikriausiai įžeidė mane kas nors? :D Nejuokauk :D


Asasinas atskiras atvejis :D O nediskutuojančių bet dedančių minusus, kažkaip retas atvejis ir tie pareina kokiam Mariui nuo 2Paco, bs2000, Lietuvio ar kokie ten nick'ai jų :D Jei neklystu, jei ką persiprašau :D

eternal.bliss

Druwis- bet argumentų normalių, kodėl jie turi būti nelabai ir yra. Pagrinde "nepatiko žmogus", "nesusivaldžiau" "spjoviau į kaktą nes juk galima"  ;D


Marius

Pirmauju tarp daugiausiai gavusių minusų narių,bet manes,tai neatbaido nuo diskutavimo,nuomonės reiškimo..jei žmogus ateina su savo stipria nuomone ir pasaulėžiūra,jo neatbaidys jokie minusai ar komentarai,bet jei ateina žmogus kuriam pateikus pora priešingos nuomonės pavizdžių jis isižeidžia ,ar suglumes bėga iš forumo,tai kam aplomai tokie nariai reikalingi?koks tikslas su jais diskutuot ir ar idomu diskutuot,jei žmogus nesugeba apgint savo nuomonės?reiškia jis pats nelabai tiki tuo ką sako,jei yra faktorių kurie atbaido savo mintis reikšt.Ar forumui reikia tik skaičiaus ir kuo didesnio,o ne žmonių su stipria idomia nuomone?Ar tai kažkoks bendras pagalbos nuskriaustiems projektas,o gal socializacijos centras? Gana tų utpijų,kas nori pasvajoti,tam yra temos šiame forume,bet iš pačio forumo daryt ''meilės sodelį'' tikrai yra apsurdas.

eternal.bliss

Tai, kad minusus būtent ir deda tie žmonės kurie nesugeba argumentuoti savo nuomonės.  ;D
Bac nepatiko minusa uždeda ir nusiplauna.

Marius

Na tai tegu ir deda,negi gaila,Juk ne dėl reputacijos taškų čia lankomasi.Jei neturima ką pasakyt,tada ir kiekvienas minusas ar menkiausia kritika tampa tragedija.

eternal.bliss

tame ir esmė, tai kam tau tų minusų reikia? kad, kažkokie neturintys argumentų, silpno požiūrio nariai galėtų jausti pasitenkinimą išsiliedami?  ;D

Teroras

Absoluciai nesutinku, kad forume turi buti/islikti tik tie kurie yra gelezines sirdies, be jausmu ir kurie supranta koks pasaulis ziaurus. Jeigu vienam neidomu diskutuoti su jais tai dar nereiskia, kad ir kitiems nebus idomu.

Per si visa forumo laikotarpi pastebejau, kad buvo tikrai ne vienas zmogus su idomiomis mintimis, kuris gal norejo pasidalinti jais, gal dar nesugeba tinkamai argumentuoti (bet zmones mokosi gi ar ne?), o cia pasijaute lyg dveseliena tarp hienu.

.L.U.T.H.O.R.

#41
gruodžio 21, 2013, 15:05:00 Redagavimas: gruodžio 21, 2013, 15:06:59 by Druwis
Pritariu Mariui. Kam svarbūs tie reputacijos taškai tai tie daugiausiai ir zirzia :D


eternal.bliss o kokie argumentai, už tai kad nereikia minusų? :D


Kam išvis tos karmos reikia :D Kai kuriems ji yra svarbi :D Bet negali būt tik viena medalio pusė, pliusai.

Sutinku, kažką galbūt reiktų daryti, ar atskirti pranešimų +/- nuo reputacijos taškų ar ką pan :D

Domas

Aisku buciau uz, vien del to, kad tie minusai sukeliai tik pykcius, o ir taip juos deda dazniausiai del to kad nesutinka su tavo nuomone, tai manau nera tai reikalinga...

Teroras

Citata iš: Druwis  gruodžio 21, 2013, 15:05:00
eternal.bliss o kokie argumentai, už tai kad nereikia minusų? :D


As galiu parasyti viena rimta mano manymu argumenta, kodel vertetu pagalvoti apie draudima vertinti naujokus:

Kadangi zmoniu nepakeisi, tai bent jau galima uzdrausti iki kazkelinto naujoko posto vertinti jo zinutes. Tokiu budu naujokas:

A) Apsiprastu, susipazintu su publika ir isgirstu siek tiek nuomoniu apie jo informacija (ne vien minusus kurie nepasako nieko)
B) Neissigastu minusu (kartoju ne visi tokie kieti gyvenime), ko pasekoje galima butu sulaukti is jo pagrindimo ir kitos papildomos informacijos.

Nes kai ateina naujas narys ar nare, paraso kazkokia informacija, visi pradeda pulti kaip hienos ta viena nari + dar kaikurie minusu pridelioja kurie nieko nepasako... Ka as zinau... Bent viena "blogybe" (mano akimis) galima butu sumazinti.

Iron Tara

Manau, kad reiktų po minusą uždėti tam, kas verkia dėl jų. Čia juk forumas, nei jūsų tikra karma nei ką. :D Ko jūs taip pergyvenat dėl jų :D Kažkam smagu juos dėliot, o jūs verkšlianate. Na... Dėliotojams gerai, bent laimės suteikia trupinėlį.  8)

Aukštyn