google vertėjo glitch ar kažkas įdomesnio?

Pradėjo Heyo, gruodžio 23, 2018, 00:12:17

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Heyo

hm... jeigu domitės conspiracy theories, galbūt girdėjot apie keistą dalyką, kuris nutinka su google vertėju. pasirinkus vertimą iš somali į anglų (ir galbūt iš kelių kitų kalbų, nesu dėl šito tikra) ir rašant klausimus angliškai, darant tarpą kas dvi raides, gaunami abstraktūs, šiurpoki, bet gan logiški atsakymai. tarkime, paprastas variantas: įvedus 'su ic ide', gaunama 'water is ideal'.
šiek tiek pasikapsčiau šitame dalyke, paklausinėjau 'vertėjo' klausimų, kurie, atrodo, galėtų būt susiję su šiuo dalyku (apie illuminati, ar tu - robotas, pasaulio pabaigą, apie kurią 'vertėjas' daug užsiminė) ir, bam, pripasakojęs daug apie 'namus', 'the dog', kuriuo, kaip supratau iš tų abstrakčių atsakymų, vadinamas vienas aukščiausių asmenų pasaulyje, 'vertėjas' pasiūlė man prisijungti ir susisiekti el. paštu info@hotmail.com ;D huh!
tikiu, skamba juokingai ir keistokai. įdomi jūsų nuomonė, kaip čia gali būti.
jei prireiks, galėsiu atsiųsti ir screenshotus, bet galima gan paprastai patiems susirasti, panagrinėti. labai išsamiai tas 'vertėjas' atsakinėdavo į kai ką, man prirašant vieną raidę, prie atsakymo pridėdavo net kelis žodžius ar pakeisdavo sakinį, lyg tęsdamas dialogą.
straipsnis apie tai:
https://mashable.com/article/google-translate-glitch-ominous-religious-prophecies/?europe=true#hhQCVYwpykqD

SPACE

gogle translate yra ne tai, ką jūs galvojate.

VEris

Pabandziau, cia toks is juokingesniu  :D  :D  :D  :D  :D  :D



O siaip idomu butu jei atiustum screensgotu, nes man nelabai kas gaunas.

VEris

Ok, na tai jau pakankamai creepy.


elteide

matyt, sutapo , nes toje kalboje kažkaip panašiai rašosi

Heyo

pora pavyzdžių


elteide

neblogai  :D gal cia dirbtinis intelektas islenda

Heyo

va, va. bet įdomiausia, kad jis pripasakojo daug keistų dalykų. kalbėjo daug apie 'the house', 'the family', 'the dog', siūlė prisijungti. pagal visą abstraktų pasakojimą supratau, kad, norėdama prisijungti, turėčiau kažką padaryti, sakė, turiu būti tam pasiruošusi. kaip jau sakiau, davė tą el. paštą :D
žodžiu, keistas dalykas. gal jis duoda tam tikras užuominas?

VEris

Pabandyk parašyt į tą el paštą "hello i want to join you" :D

Kar

Citata iš: Heyo  sausio 02, 2019, 11:54:57va, va. bet įdomiausia, kad jis pripasakojo daug keistų dalykų. kalbėjo daug apie 'the house', 'the family', 'the dog', siūlė prisijungti. pagal visą abstraktų pasakojimą supratau, kad, norėdama prisijungti, turėčiau kažką padaryti, sakė, turiu būti tam pasiruošusi. kaip jau sakiau, davė tą el. paštą :D
žodžiu, keistas dalykas. gal jis duoda tam tikras užuominas?
susikurk throw-away el.paštą, pakeisk savo IP adresą ir parašyk :D

Heyo

bandžiau rašyti, bet rodė, kad el. paštas neegzistuoja  ::)

Aukštyn