Nauja svetaine registruojanti NSO

Pradėjo NSO Registru Centras, liepos 20, 2012, 12:39:46

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

NSO Registru Centras

Nauja svetainė registruojanti  liudininkų matytus NSO reiškinius. Dar šviežia. prašome apsilankyti ir pasidalinti nuoroda su draugais. Jei kas ne taip iškart sakykit. stengsimės spręsti problemą. laukiame pasiūlymų pageidavimų.  :)

www.nsoregistrucentras.lt

paragraf 78

Geras projektas. Pats galvojau kažką panašaus, bet taip ir liko svajonėse.

Benamis

Patiko ideja :)

Teroras

Kaip cia taip reklama anomalijoje praleido? ;D Idomus projektas :)

.L.U.T.H.O.R.

Tokia čia ir reklama sakyčiau. Tinklalapis neblogas, tik gaila mažai istorijų dar.

Benamis

Citata iš: Teroras  liepos 21, 2012, 21:56:02
Kaip cia taip reklama anomalijoje praleido? ;D Idomus projektas :)


Stai ka as vadinu tikra reklama: http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=616.0 ;D

O cia, tiesiog informacinis post'as + tematika panasi, tai manau nieko blogo :)

P.S. Jusu vietoje pasirinkciau kita internetini varda, suprantu, kad norejote informatyvaus adreso, taciau trumpumas irgi svarbus. Galetoje pasirinkti pvz. nsocentras.lt ar kazka pns.

NSO Registru Centras

Dekoju visiems už palaikymą. Visus norinčius prisidėti kviečiu registruotis svetainėje, UFOlogų skiltyje. su visais entuziastais būtinai rasime bendrą kalbą. :)

xsistemax

Turiu pažįstamą Marijampolės rajone,kuris ne tik matė apie 20 metrų skersmens NSO,bet galimai net buvo pagrobtas maždaug 20-iai minučių.Yra trys to įvykio liudininkai,būtų gera medžiaga NSO Registrų Centrui,deja,žmogus bijo būti viešai išjuoktas,sunku būtų jį prikalbinti viską papasakoti mažai pažįstamiems žmonėms.
Jeigu pasakosiu aš-nebus autentiška.

Karolis

Tai papasakok bent mums čia.

xsistemax

Nežinau,gal tai neetiška,nebent neminint seniūnijos ir žmogaus asmeniniu duomenų.

paragraf 78

Na taip, minėti tokių dalykų nereikėtų. Šiaip tavo tas draugas gali drąsiai kreiptis į NSO registrų centrą, jie neviešins jo asmeninių duomenų jei jis nenorės

xsistemax

Jis pats gal ir kreiptūsi,bet šeimos nariai prieštarauja,kurie,beje,yra to įvykio liudininkai.

paragraf 78

Na ta svetainė ir sukurta būtent tokiems žmonėms. Tai pakalbėk su jais, nes svarbu sukaupti tokią informaciją

Karolis

Keista. Nemanau, kad čia reikėtų ko bijot. Jei informacija tikra, tai ji ir labai naudinga.

xsistemax

Štas įvykis yra tipiškas antrojo tipo kontakto pavyzdys,išskirtinai įdomus tik tuo,kad nutiko Lietuvoje žmogui,kurį asmeniškai pažįstu ir galiu laiduoti,kad yra sveiko proto,netgi labai kritiškai ir logiškai vertinantis politinę ar ekonominę situaciją.Mane su juo sieja verslo reikalai,vieną kartą pastebėjau,kad kažkas žmogų slegia(sakiau,kad esu hiperempatiškas)ir tiesiai paklausiau.Štai ką jis papasakojo:
Gyvena vienkiemyje,200-250m.nuo miško.Vieną vakarą pastebėjo daug švyturėlių pamiškėje,matė ir jo šeimos nariai.Pagalvojo,kad Aplinkos Apsauga sulaikė brakonierius ir nusprendė iki pamiškės nueiti,šeimos nariai eiti kartu atsisakė.Artėjant prie tų šviesų suprato,kad mato kažką neordinaraus,norėjo grįžti atgal,bet svetima valia užvaldė kūną ir kojos nunešė prie to objekto.Tai buvo apie 20m.skersmens lėkštės formos objektas,per centrą jo storis siekė 4-5m.,aplink sukosi įvairiaspalvės šviesos,kurios ir kėlė švyturėlių efektą.Objektas kybojo 1m.aukštyje.Žmogus priešinosi,bet kūnas neklausė.Likus mažiau nei 2-iems  m.iki to daikto atmintis nutrūksta,ji dingo 20-30 minučių.
Kai atsipeikėjo,nieko pievoje be jo nebuvo.Šeimos nariai matė,kaip šviesos staiga užgeso,jokie automobiliai neišsivažinėjo,vėžių pievoje neliko,tik brydė palikta paties žmogaus.
Žmogus patyrė psichologinę traumą,įsitaisė nemigą ir baimę likti vienas.Sutriko kepenų funkcija.

Aukštyn