JAV ruosiasi vidaus katastrofai?

Pradėjo Benamis, spalio 15, 2013, 10:37:04

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Benamis

Tikriausiai niekam jau nepaslaptis, kad JAV isgyvena ne pacius geriausius savo laikus. Didele bedarbyste, isiskolinimas kurio net neimanoma isivaizduoti, sveikatos draudimo klausimai ir t.t. ir pns.

Dabar visuomene gaudo kiekviena informacija susijusia su vidaus spec. tarnybu darbu. O idomybiu tikrai yra nemazai.

Kas domisi pasaulio naujienomis, tikriausiai yra perskaites panasiu antrasciu, kad jeigu JAV nepakels savo isikolinimo lubas iki spalio 17 dienos, tada toks scenarius gali baigtis labai liudnai. Maziau pesimistiskas scenarijus yra, kad pasaulis patirs didziausia visu laiku krize, o labiausiai pesimistiskas variantas, kad visa tai gali baigtis III pasauliniu karu.

Priestaringai vertinamos FEMA stovyklos: http://anomalija.lt/2012/03/plastiko-karstai-paruosti-visiems-mums/ - jau kelis menesius gauna papildomas porcijas vandens, maisto ir kitu butinu zmogaus egzsitavimui dalykus.

Is visos gaunamos informacijos galima speti, kad JAV neatmeta blogiausio scenarijaus ir ruosiasi galimiems vidaus sukilimams ir protestams. Zemiau idomus Yotube irasas kuriame trumpai apibendrinama visa ziniasklaidoje skelbta informacija:



Kaip manote kuo visa tai gali baigtis? Asmeniskai linkciau i optimistika varianta, kad JAV vis delto pakels isiskolinimo lubas ir toliau linksmais veidais spausdins pinigus... Zinoma iki tam tikro laiko ;)

A.C.A.B

Tai kad nedarbas JAV mažėja jau gana ilgą laiką ir yra žymiai mažesnis nei Europos Sąjungos vidurkis  :)
http://epp.eurostat.ec.europa.eu/cache/ITY_PUBLIC/3-01102013-AP/EN/3-01102013-AP-EN.PDF

JAV ekonomika taip pat stabiliai auga (Vakarų Europa tik gali pavydėti):
http://epp.eurostat.ec.europa.eu/tgm/table.do?tab=table&init=1&plugin=1&language=en&pcode=tec00115

Problema yra ta, jog JAV sveikatos apsaugos sistema yra labai brangi, dėl to ji ir yra mokama. Ir jei visiems piliečiams ji taps "prieinama" kažkas turės padengti išlaidas. O tas kažkas, aišku, bus mokesčius mokantys, dažniausiai baltųjų arba azijiečių rasės atstovai. Va jie gal iš pykčio ir sukels neramumus :D

Teroras

Nezinau kur ten tas stabilus ir puikus GDB pas juos ;/ Latviai kaip matau turi geresnius rezultatus :)

Jeigu atsakant i temos klausima, tai manau, kad visdelto padidins skolinimosi lubas :) Dar manau per anksti kracha skelbti ;D Dar paspausdinti popiergaliu teks tikriausiai, kad savo karine technike padidinti/patobulinti :)

Idomus raginimai Kinijos ziniasklaidoje pasirode kurie skamba mazdaug taip: atsisakykime JAV $ :) Vat jeigu toks scenarijus nusimatytu, tada jau ir spausdinimo masineles neisgelbetu... Bet zinoma mazai realus toks variantas.

A.C.A.B

Citata iš: Teroras  spalio 15, 2013, 13:45:06
Nezinau kur ten tas stabilus ir puikus GDB pas juos ;/ Latviai kaip matau turi geresnius rezultatus :)


Tai kad latvių rezultatai aplamai geriausi (; JAV šitame sąrašiuke už 2012 metus turėjo 4 rezultatą (;


xsistemax

JAV subyrės į atskiras valstijas ir tai tik laiko klausimas.Visų laikų istorijoje ir nėra kitokių pavyzdžių.

czech-kuolis

O kas su ekonomika labiau draugaujat, aš pats tik basic makro ir mikro kursą išklausęs, gal todėl ir nedašunta - kodėl visada pabrėžiama JAV grynoji skola, o ne procentali nuo BVP? Nes kaip bepažiūrėsi, daugelio Europos šalių skolos procentas yra didesnis.

A.C.A.B

Taip pat "pamirštama" jog labai didelė skolos dalis yra taip vadinama vidaus skola.

Benamis


Sunshine

Sprendžiant iš to, kas ten dabar vyksta (http://www.youtube.com/watch?v=bXMChD6VGdc 4 dalys), tai čia geruoju nesibaigs. Norėtųsi tikėti, jog ten viskas susitvarkys, bet įvykiai rodo visai kitką...  :)

CLOWN.

JAV skolos tikrai ne mažos,o priversti JAV gražint skolas gali nebent Rusija,bei Kinija. Todėl jei JAV nenorės gražint ,tai viskas ir pasibaigs karu.

Aukštyn