Kaip apibrėžtumėte astralinę projekciją?

Pradėjo paragraf 78, liepos 09, 2012, 18:51:47

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

paragraf 78

Man pasidarė įdomu, jei reikėtų apibrėžimo kas yra astralinė projekcija koks jis būtų?
M?

RoxiO

Na aš manau, kad tai yra mano fizinio kūno atspindys, tik jis yra ne iš materialių medžiagų, o iš energijos ir pasamonės.

paragraf 78

Tai ką parašei nėra apibrėžimas. Įsivaizduok jog rašai enciklopediją ir tau reikia joje apibrėžti kas yra astralinė projekcija. Maždaug tokios formuluotės ir reikėtų.

.L.U.T.H.O.R.

Astralinė projekcija - tai sąmonės atvaizdavimas astraliniame plane.

Asasinas

Iš pradžių perskaičiau erekcija.
Astralinė projekcija - tai "smegenų" persikėlimas į kitą lygmenį.

Jonas

Astralinė projekcija - tai žmogaus astralinio kūno (sąmonės) perėjimas į Astralinę erdvę (kitą dimensiją).

paragraf 78

Sakau, įsivaizduokite kad rašote enciklopedijai, ten negali būti vieno sakinio turi būti bent trys sakiniai į tą temą :)

Anonymous

astralinė projekcija - tai kelionė astraliniu pasauliu su tikruoju "AŠ" astralinė projekcija nutinka tada, kai siela atsiskiria nuo fizinio kūno ir keliauja kitam lygmeny/kitoj dimensijoje .

OKULTISTE

Aš galiu kol kas tik dėl to, kas rašoma pradžioje - skliausteliuose:
Astralinė projekcija (lot. astralis - žvaigždės,  projectio - metimas į priekį)...

rainiukee

Astralinė projekcija - kai dalis sąmonės mato pasąmonę, kai žmogus supranta, kad sąmprotauja ir gyvas, bet jaučia kūną ,,miegantį''. Tai tokia būsena kai jauti fizinį save, bet tuo pačiu staiga gali judinti galūnes nejudinant tikrų, kai vibracijos tiesiog ,,verčia'' iš kūno tolyn, kai nepasiduodi skeptiškai panikai iš žengi tolyn ir pats sprendi: ką dabar daryti. Toliau viskas priklauso nuo dvasinio išprusimo ir baimės lygio.

Jei enciklopediškai, tai dar kartą: kai sąmonė neužmiega užmiegant fiziniui kūnui ir sąveikauja su pasąmone ir jei žmogus apsiskaitęs ir išvis žino kas yra astralinė projekcija - tik tada pavyksta ir virsta arba sąmoningu sapnavimu arba sąmoningu keliavimu po savo aplinkos erdvę (taip aš pavadinčiau astralinę projekciją).

Trance

Astralinė projekcija - tai vieno iš septynių žmogaus kūnų atsiskyrimas, kuris sąmoningai gali vykti visiškoje atsipalaidavimo būsenoje, arba nesąmoningai žmogui miegant. Šis reiškinys suteikia žmogui galimybę ištyrinėti kitą pasaulį kuris yra labai panašus į fizinę (mūsų gyvenamą plotmę) bet visiškai skirtingas savo galimybėmis.

Aukštyn