Telepatija

Pradėjo Asasinas, vasario 01, 2012, 20:00:43

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

la.benas

Apie forumo merginas?

Neiprastas

Telepatijos nesuvoksi kol neišmoksi, tai tas pats kaip aklajam pasakoti kaip gražiai leidžiasi saulė, tai paprastas sukoncentruotas minčių inpulsas su koduota informacija prieinama tik siuntėjui ir gavėjui. Visa tai galima paprasčiau suvokti kaip elektroninę pašto dėžutę į kurią joks gmail savininkas negalės prisijungti nes tai saugoma žemės, visatos bei visumos serveriuose taip tai galima būtų paprasčiau vadinti. Tai pat yra žmonių nesąmoningai prisijungiančių prie telepatijos kanalų kur renkasi tik tam tikros sielų grupės ir viso to pasekoje jie pasiskelbia aiškiaregiais net neatsirinkę kas su jais bendrauja ir kokie tu sielų siekiai, galu gale panaudojęs tai netinkamai nors tai yra visų žmonių prigimtinė teisė, kenčia ir tavo aiškiaregystės tariama dovana kartu visas gyvenimas bei likimas. Tai tiek toliau neplėtosime:)   

TernoX

Uta: ''Aš tai suprantu. Pamenu prieš metus man kilo mintis, kad būtų įdomu matyti, suprasti ir girdėti daugiau nei kiti. Vietoj to kad kažką praktikuočiau ėmiausi dvasinio ir visokio kitokio savęs tobulinimo. ''
Tuo paciu metu as panorejau to pacio bei pasielgiau taip pat, tada tik atvykau i anglija ir buvo jau 2 menesiai kaip as anglijoj, tenorejau but isskirtinis, issiskirti is kitu, nes jauciausi kitoks. Na ir viskas pasiteisino, pradejau dvasiskai tobuleti, domejausi viskuom kaip ir visada, tada po kaskiek laiko pavyko pamatyti savo aura, ji buvo balta, sidabrine,domejausi. Bet tai net nelaikiau kaskokiu tai nesuprantama, bet va kai dar po daugiau laiko isgirdau balsus, sugebejau suprasti ir matyti daugiau va tada jau buvo veiksmo :D

Jonai, jonas yra kaip vardas mano balsu sarase, tiksliau jau irasytas i pasamone ir kartais isgirsdamas zodis Jonas kuris apibudina esme apie tai kas mane domina. Labas jonai, viska supratau iki Telempatijos :D Yra dar Ieva, ta ieva tai iskart imusa begali, eva knisa prota. Tai siunciu lauk ta Ieva, tikslaiu isgirstu Ta zody ir jauj zinau esme tai nesielgiu taip kaip norejau elgtis tuo metu nes zinau kad buciau suklydes.
Telepatija yra labai realus dalykas, as tai jau laikau kasdienybe, kad ir radijos klausausi, as jauciuosi ir esu pasnekovas, kalbantis su draugais, tai aktualu, jau zinau kaip reikia klausytis zmogaus, isgirsti uztenka viena zodi, tema esme, lieka ta mintis galvoje ir toliau viskas buna issifruojama. Yra ir daugiau tokiu perliuku fraziu. Gal tai telepatija, gal realybe, man tai kasdienybe. Tai yra zmogaus galimybes kai kaska paranormalaus supranti kaip paprasta kasdienini dalyka, kaip maista ar miega.

Aukštyn