Indigo.

Pradėjo vitake, birželio 02, 2012, 19:39:04

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Neiprastas

Gerbiu jūsų nuomonę ir kitokios reakcijos, tikrai nesitikėjau, toliau susilaikau nuo komentaru kaip ir sakiau, ir užleisiu jums toliau vietą komentuoti apie "Indigo" ir spręsti, koks tai gali būti sutvėrimas:)
Tik patarsiu pradėkite stebėti laiką, žemėje vykstančias permainas, ir bent truputi dvasiškai patobulėkite ir bus viskas tobula:) PEACE.

crystal

O ka turi omeny "dvasinis tobulejimas"? Itikejimas ir kitoks interpretavimas visokiais logiskai paaiskinamais reiskiniais?

astropasaulis

Tiesiog pasistenkite būti intuityvesni, jautresni, suvokite, pajauskite ką blogai darote...

TinSoldier

O gal jūs pasistenkite būti racionalesni, logiškesni ir atidesni renkantis kuo tikėti? Tuomet jūs suprasite ką blogai darote.

Neiprastas

Citata iš: crystal  rugsėjo 20, 2012, 15:28:29
O ka turi omeny "dvasinis tobulejimas"? Itikejimas ir kitoks interpretavimas visokiais logiskai paaiskinamais reiskiniais?


Tai nieko bendro neturi su pasaliniais reiškiniais. Aš kalbu apie dvasini tobulėjimą, tai tavo vibracijų lygio pakilimas į aukštesnįjį. Tai panašu į tai, kaip kitoks laiko ir erdvės suvokimas, kol tu tuo pats neįsitikinsi ir nepatikėsi, mano pastangos bandant kažką paaiškinti, ar įrodyti bus bevaisės, nes tai tiesiog reikia pajausti. 

crystal

Kodel galvoji, kad racionalumas yra zemiau uz vadovavimasi jausmais?

paragraf 78

Palinkimas į bet kurį kraštutinumą yra blogas. Tiek vien vadovavimasis jausmais, tiek tik protu yra nepageidaujamas. Geriausia kai būna harmonija tarp šių dviejų polių.

Palinkimas į vieną kurią nors pusę, padaro žmogų siauro mąstymo. Susiaurina akiratį iki negalėjimo.

Neiprastas

Citata iš: crystal  rugsėjo 20, 2012, 15:51:17
Kodel galvoji, kad racionalumas yra zemiau uz vadovavimasi jausmais?


Todėl, kad tai tau neleidžia išeitį į platesnę mąstymo terpę, kitaip tariant už dabartinio tavo proto ribų. Ir be to, tai ne jausmai, o energijos esančios aplinkui tave ir už žemės ribų. Be to jausmai yra tai ką suteikia jutimo organai, o energija gali gauti kiekvienas tavo kūno milimetras :)

crystal

Kartais ta "platesne mastymo erdve" atrodo kaip kliedesiai. Ne veltui sakai "uz proto ribu".

astropasaulis

Na daug kas prašė loginio paaiškinimo. Kažką racionalesnio radau: indigo vaikams būdinga, jų asmeniniuose horoskopuose stipriai (tarkim 1 astrologiniame būste) išreikšta Neptūno ir Urano konjunkcija. Toks aspektas kartojasi tik kas 171m. Įdomu tai, kad prieš gimstant šių dienų indigo vaikams, tokia konjunkcija buvo XIX a., o tuo metu buvo be galo daug išrasta išradimų, gal net daugiausia. http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_inventors

crystal

Man tai kita pastraipa is wikipedijos patiko: Indigo vaikų koncepcija nėra paremta jokiais moksliniais tyrimais. Daugelis aprašytų indigo vaikų elgesio modelių yra tokie bendri, kad tinka beveik visiems žmonėms. Populiariojoje spaudoje pateikiamuose testuose nustatyti „ar jūsų vaikas yra indigo" paprastai būna tokie klausimai, kaip „ar jūsų vaikui sunku stovėti eilėje", „ar jūsų vaikas turi problemų su disciplina", „ar jūsų vaikas dvasingas" ir panašūs, arba tinkantys visiems vaikams, arba per daug nekonkretūs. Tai, kad daugelis žmonių atpažįsta save ar savo vaikus kaip atitinkančius šias savybes priskiriama Forerio efektui.
Naujojo Amžiaus tikėjimo išpažintojai dažnai teigia, kad egzistuoja daugybė su indigo vaikais susijusių tyrimų, tačiau iš tiesų jokio mokslinio tyrimo atlikta nebuvo. Indigo vaikų idėjos šalininkai turi sukūrę gausybę literatūros (dažniausiai leidžiama kaip patariamoji literatūra tėvams), interneto puslapių ir kitų produktų, pvz., konsultacijų ir seminarų, o kritikos susilaukia daugiausia iš sektų tyrimų specialistų[7] arba iš skeptikų judėjimo[8]. http://lt.wikipedia.org/wiki/Indigo_vaikai

Neiprastas

Citata iš: crystal  rugsėjo 20, 2012, 16:12:00
Kartais ta "platesne mastymo erdve" atrodo kaip kliedesiai. Ne veltui sakai "uz proto ribu".


Ne taip supranti sąvoką už proto ribų, tai nereiškia, kad tai silpnaprotystė ar kokia kita psichinė liga, o tai gebėjimas suprasti daugiau, nei tavo protas šiuo metu gali suprasti. Man nereikia dabar kažkur eiti už proto ribų ar išprotėti, kad suprasčiau tai, ką dabar bandau tau paaiškinti, dėl to nesivargink ir nesistenk įrodyti, kad man kažkas ne taip, ar koks varžtas gal atsisukęs ar ne iki galo prisuktas, taip nėra aš visiškai sveikas fiziškai, bei žinoma psichiškai:)

crystal

As nieko nesistengiu tau irodyti. O isvedziojimai apie aukstesnes vibracijas ir pan. man neatrodo kaip supratimas kazko daugiau.

astropasaulis

crystal, iš kur toks nepasitenkinamas viskuom? Dėl tų bruožų, kurie apibūdina indigo vaikus, aš tik keletą žmonių žinau, pažįstų, kuriems atitinka daug maž visi požymiai. Tikriausiai savyje neradai nieko ,,indigiško"...

Neiprastas

Citata iš: crystal  rugsėjo 20, 2012, 16:31:09
As nieko nesistengiu tau irodyti. O isvedziojimai apie aukstesnes vibracijas ir pan. man neatrodo kaip supratimas kazko daugiau.


Jei tavo dabartiniui protui neatrodo, kad vibracijų pakilimas yra supratimas kažko daugiau kaip tu sakai, tai nereiškia, kad taip nėra:)

Aukštyn