Žmoguje instaliuota programinė įranga?

Pradėjo a.t.sielis, balandžio 01, 2023, 20:03:22

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

a.t.sielis

DNR esančią ir kitą panašią informaciją galima laikyti gyvų biologinių būtybių programine įranga (software). Pats fizinis kūnas yra hardware.

Remdamiesi šia mintimi, galime pamąstyti apie galimus kūrimo-evoliucijos procesus.

Gyvų būtybių kūrimą ir palaikymą galėtume palyginti su mobiliaisiais telefonais. Mobilieji telefonai turi hardware ir software, jų yra įvairių modelių. Į mobiliuosius telefonus nuolat atsiunčiami software atnaujinimai.

Analogiškai, gyvų būtybių DNR esanti ir kita panaši informacija irgi gali būti atnaujinama aukštesniame lygyje esančių kūrėjų ir palaikytojų. Tokiu būdu evoliucija nėra darviniška ar materialistinė, kadangi visa bioinformacija yra valdoma ir generuojama kūrėjų, arba tiesiogiai, arba per savaime besimokančius algoritmus (aukšto lygio software, dirbtinis intelektas).

Skirtumas tarp mobiliųjų telefonų ir biologinių būtybių yra tas, kad mobiliojo telefono hardware yra nekintama ir jos nepakeičia software atnaujinimas, tuo tarpu biologinių būtybių kūnai yra formuojami būtent pagal jų DNR esančią ir kitą panašią informaciją, todėl software atnaujinimas gyvose būtybėse keičia jų fizinius kūnus ir atrodo kaip tolydi evoliucija.

Vytautas

#1
balandžio 01, 2023, 21:41:52 Redagavimas: balandžio 01, 2023, 21:43:41 by Vytautas
Jei suprantat rusiškai galit pažiūrėti biologijos mokslų profesoriaus Saveljevo video įrašus. Esmė kad žmonės po šiai dienai vadovaujasi biologiniais beždžionių bendruomenės egzistavimo principais t.y. dauginimasis, maisto ir resursų paieška ir dominavimas. Ir bėda ta kad labai retai įjungiamas protas, nes tiems beždžionių egzistavimo principams protavimas nereikalingas. Ir vyksta tokia natūrali atranka kada protingi naikinami nes jie kelia problemas daugumai. Rezultatas per kelis šimtmečius europiečių smegenų masė sumažėjo kažkur 200g. Tiesiog akyse vyksta degradacija. Pažiūrėjus į dabartinius politikus nekyla abejonių kad būtent taip. Mokslininko video https://www.youtube.com/@izdatelstvoVEDI

SPACE

Čia šitie fintai yra išgalvoti ir platinami omerikiečių, ir p*sa protą visai planetai. Naudojamas toks melavimo principas: pasakoma dalis tiesos ir toliau užverčiama lavina melo, senas kgb ir cžv metodas.
Nors kažkiek tai tiesos tokiuose dalykuose yra.

shatas

Citata iš: Vytautas  balandžio 01, 2023, 21:41:52Jei suprantat rusiškai galit pažiūrėti biologijos mokslų profesoriaus Saveljevo video įrašus.. Esmė kad žmonės po šiai dienai vadovaujasi biologiniais beždžionių bendruomenės egzistavimo principais t.y. dauginimasis, maisto ir resursų paieška ir dominavimas. Ir bėda ta kad labai retai įjungiamas protas, nes tiems beždžionių egzistavimo principams protavimas nereikalingas. Ir vyksta tokia natūrali atranka kada protingi naikinami nes jie kelia problemas daugumai. Rezultatas per kelis šimtmečius europiečių smegenų masė sumažėjo kažkur 200g. Tiesiog akyse vyksta degradacija. Pažiūrėjus į dabartinius politikus nekyla abejonių kad būtent taip. Mokslininko video https://www.youtube.com/@izdatelstvoVEDI
Absoliučiai niekuo nepagrįsti paistalai. Eilinė razzijos "mokslininko" blėnių samplaika.

a.t.sielis

Jeigu žmogaus fizinis kūnas yra hardware ir software, kas tada yra useris?

SPACE

useris yra principle of uncertainty, kitaip dar dievas. labai plati tema, dešimtys knygų prirašyta.

arkliukas

#6
balandžio 29, 2023, 02:28:14 Redagavimas: balandžio 29, 2023, 03:27:12 by arkliukas
.

SPACE

omerikiečiai nėra žmonės, jie yra humanoidai.

Aukštyn