Trumpa žmonijos istorija

Pradėjo Benamis, gegužės 27, 2012, 16:52:56

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Benamis

Turbūt daugeliui įdomu sužinoti kas jis, kodėl jis čia? Kam žmogus gyvena, kokia gyvenimo prasmė? Kas sudaro žmogų, kas yra Dvasia ir Dievas? Daugelį nors kartą gyvenime aplanko tokios mintys, todėl noriu papasakoti Jums istoriją.

Visatoje egzistuoja nuostabi vieta - Žemė, kurią sukūrė Dievas vienam ypatingam projektui, projektui - žmogus. Projektas, kuriame Dievas pabandė sujungti tai, kas ligtol nebuvo bandyta sujungti: dievišką nemateriją su fizinine materija arba kitaip tariant sujungti pačias aukščiausias energijas su pačiomis žemiausiomis. Tuo pačiu suteikė begalines galimybes augti ir pasireikšti tiek fiziniame pasaulyje, tiek Dieviškame. Šio projekto tikslas -pasiruošimas naujam Visatos vystymosi šuoliui.
Daug Sielų ir Dvasių dėl nepakankamo samoningumo šiuo metu yra Motulės Žemės energetiniuose pasauliuose. Tarp jų yra tiek žemiečiai, tiek ir nežemiečiai. Daugelis žemiečių įsikūnydavo kitose planetose, todėl maždaug 1/3 Žemėje skirtų įsikūnijimų priklauso nežemiečiams.

Dauguma visatos gyventojų (fiziniuose įsikūnijimuose) neapdovanoti Dieviškąja dalele - Aukščiausiasiais (Auščiausias „Aš"), kurią turime mes, žmonės. Dievas sukūrė žmogų pagal savo atvaizdą ir su didele meile įdėjo į žmogų Dievišką dalelę bei pilną teisę jai pasireikšti.

Projektas Žemė planavosi kaip „mokykla" visai Visatai, mokantis dirbti su negatyviomis energijomis. Pabuvoję Žemėje įgaudavo darbo su negatyviomis energijomis įgūdžius, gaudavo Dieviškąją dalęlę ir galėdavo grįti su įgauta patirtimi į savo planetą bei pradėti pokyčius joje. Tuo pačiu suteikdami galimybę visiems savo planetos gyventojams įgyti Dieviškąją dalelę.
Tačiau giliam Dievo nusivylimui, jo sukūrtas projektas su trenksmu buvo sugriautas dėka kai kurių Dieviškų darbuotojų, Velnio, Šėtono ir Demono. Žemėje buvo sukurti gundymo metodai, kad dauguma ateję į Žemę gauti patirties dirbant su energijomis, bet nesusidūrę ir neturėdami žinių kaip dirbti su tamsiomis, lengvai pakliūdavo į spąstus ir tokiu būdu neišvengiamai sukūrdavo sau karmą. O karmos sukūrimas reiškė, kad jie turės privalomai sugrįti į Žemę jos atidirbimui ir išvalymui, ir dauguma sugrįžę atidirbimui vėl neatsilaikydavo prieš pagundas ir taip dar labaiu didindavo savo karmos naštą.
Daug buvo Žemėje sukūrta apgaulingų ir nuo tiesos kelių išvedančių dvasinių mokymų, kurie atvesdavo į aklavietę, pririšdami žmogų prie konkretau dvasinio augimo lygio, nesuteikdami jam galimybės pilnai prabusti. Dieviška būtybė niekaip negalėjo prabusti žmoguje, praktiškai buvo užgniaužti Siela, Dvasia ir Aukščiausieji. Tamsiosios energijos pradejo dominuoti žmoguje. Žmogus pamiršo, kad išsilaisvinimą ir prabudimą jis gali gauti sąmoningumo ir atleidimo būdu. Per labai trumpą laiką Žemė ėmė garsėti Visatoje savo žiauriu pasauliu ir energijomis ir žinia apie tai gąsdino ne vieną Visatą. Visatoje Žemę ėmė vadinti kalejimu, į kurį labai lengva palliūti ir labai sunku išeiti.

Kas vyksta dabar?

Dėl vienokių ar kitokių priežasčių, mums visiems suteiktas papildomas šansas prabusti. Dievas aktyvavo ypatingų vaikų atėjimą į Žemę, suteikęs jiems galimybes naudotis milžiniškomis dieviškomis savybėmis. Kiekvienam žmogui Dievas kasdien duoda po tūkstantį užuominų, kad padėti prabusti ir praregėti.

Aktyvuotas kristalinis Žemės tinklas, kuris kelia žmonių vibracijas, tuo būdu skatindamas prabudimą. Aktyvuotas dvasinės literatūros, kurioje pateikiama maksimaliai teisinga informacija kelianti žmonių sąmoningumą, spausdinimas ir sklaida (Krajonas, Telos knygos ir t.t.)

Į Žemę pasiųsti patikimi Dieviški darbuotojai, kurie turi įvesti tvarką Žemės energetiniuose lygiuose ir paleisti Žemės transformacijos procesus pagal Dievišką planą.

Sugrupuoti ir į Žemę, įsikūnijimo būdu, atsiųsti daugelis tų, kurie prisidėjo sukūriant žiaurias sąlygas Žemėje. Jiems duotas paskutinis šansas prabusti ir ištaisyti tai ką padarė per įsisąmoninimą ir atleidimą. Kiekvienas iš jų turi galimybę prabudus aktyvuotis galingus potencialus savo žinių, patirties, specializacijos ir energetinių galimybių bei ištaisyti visas, savo ankstesnias klaidas.

Pagal http://www.usladushka.com medžiagą, Saulius Krulickas

Vytautas

Aš tai įsivaizduoju truputi kitaip. Peržiūrėjus visokius Meksikos artefaktus, ištraukas iš vedų, įvairių tautų legendų susidaro vaizdas kad mūsų įsivaizduojami dievai ar dievas tėra šiek tiek "kietesnių" technokratinių civilizacijų atstovai. Suprantama su mumis jie elgiasi lygiai taip pat kaip mes su triušiais. Tikrą absoliutą suprantu kaip visatos dėsnių sistemą, kuriai turi paklusti ir "mūsų" dievai. Neabejoju kad ta tikroji dieviškoji dalelė mumyse yra, bet priėjimas prie jos mus stipriai užblokuotas iš netikrų dievų pusės, vardan kažkokių savų interesų. Kad kažkas vyksta abejonių nekyla, net oficiali statistika tai rodo. Įdomus straipsnis apie magnetinio lauko eksponentinį susispaudimą http://vzglyadzagran.ru/news/analiz-dannyx-realnogo-vremeni-po-anomaliyam-deformacii-magnitosfery.html . Ką daryti šioje situacijoje? Išlikti visiškai ramiam ir sąmoningai mastančiam. Gali vykti kas tik nori, nėra nieko neįmanomo, bet aš esu ramus. Viskas bus taip kaip turi būti. Tiesiog pabandyti pačiam, be jokios išorinės pagalbos, surasti savyje tą dievišką dalelę.

Aukštyn