Dirbtinis gebėjimas

Pradėjo cs, sausio 16, 2023, 23:28:34

« ankstesnis - sekantis »

Kur galima rasti informacijos apie bachemiją?

www.bachemija.top
0 (0%)
www.anomalija.lt/forum
1 (100%)

Viso balsavusių narių: 1

Žemyn

cs

Tęsiant "dirbtinio gebėjimo" temą, "kas yra bachemija ir dirbtinis gebėjimas?" yra atsakymas: bachemija - metodas, dirbtinis gebėjimas - informacijos bendrybės teorija. Pavyzdžiui, dirbtinio gebėjimo techninis sprendimas yra pasirinktas vieta pasyvaus funkcijos sektoriaus informacijoje. Tuo tarpu, bachemija - tai nepriklausomas, pasyvus vidinis nepraktinis ir nepraktikuojamas išorėmis metodas. Tai samprata apie tai kaip vyksta dirbtinio gebėjimo veiksmas, bet jis neaktualus, aktualus funkcijos rodmuo, turintis kūrybos užbaigtį. Tada bachemija turi tokią metodo reikšmę, kuri kuria ryšį panašaus į technologinio mokslo, bet rezultatu yra filosofine mechanika arba yra apdorotas informacinis ryšys.

Mano kurta kūrybinė schema yra apie "informacijos bendrybės teoriją". Tai yra bendras pašalinis vaizdas, bet čia aktuali tik bachemijos ir dirbtinio gebėjimo vieta joje.



(Apie dirbtinį gebėjimą buvo kalbėta forume anksčiau, todėl, tai jau kaip tęsinį galima atrasti vėl šioje temoje.)

cs

Terminologinis "bachemijos" užvadinimas yra atskiras ir nereiškia nieko bendro su "chemija". Užvadinimo metodika tokia, bachemija prasmėmis yra nuo dviejų žodžių: "ba", "chemija", o žodis "chemija" yra nesusijęs su tokia prasme, kuri yra bachemijos. Pagal klausimą: "kas yra bachemija?" yra konkretus atsakymas, kad tai metodas, kurio samprata papildyta dirbtiniu gebėjimu arba informacijos bendrybės teorija. Kaip teorija, ji atskleista bus per infografikos, infomacijos priemones. Kaip ir minėjau, bachemija yra nepraktikuojamas metodas ir yra pasyvus. Iš metodo sąlygų išskiriu ir pasaulėžiūros pavyzdį. Pasaulėžiūra yra bachemijos sudaromoji metodika, turinti integravimo pasirinkimus, ir kūriamą teoriją. Galutinis teorijos atskleidimas dar nėra pasiektas, bet tai yra kaip apdorotos informacijos ryšys.

Nepraktikuojamas metodas ir informacinio akto atvėjai yra nuo pradžios iki pabaigos reali dirbtinio gebėjimo formos funkcija. Jei dirbtinis gebėjimas yra apdorotas informacijos ryšys - pasaulėžiūra turi tikrovės tokį atspindį. Tikrasis informacijos atvėjis yra su pasirinkimais iš pasaulėžiūros arba momentų. Šis informacinis ryšys yra kaip vedantis ryšys kurio apdorotas informacinis ryšys reiškia daug naudos pasyviai tvarkai. Tiesiogiai nepraktikuojamas metodas yra su šia informacijos bendrybės teorija.

Bachemijos samprata yra padalyta į informacines pabaigas, kurios yra po dalį rezultato, informacijos, taip kaip atrodo informacijos bendrybė, priimama į informacinį atradimą su dirbtiniu gebėjimu. Tai vadinu kaip informacijos integravimo pasirinkimus-atradimus. Iš šio dirbtinio gebėjimo yra sukurtas ir pasaulėžiūros momentas, užbaigtas kūrybinis rezultatas. To pasekoje turimas rezultatas yra naujos koncepcijos proceso dalis. Toks procesas yra tarpinis, vėliau rezultatinis, siejasi ryšiu, kuriuo pasyviai parodomos informacinės bendrybės.

Nepraktikavimo ir praktikavimo skirtumas kinta pagrindiniame metode. Yra kada praktikuojama ir kada nepraktikuojama. Dažniausiai bachemija yra nepraktinis metodas, kuriame praktika suprantama labai ribota gausa. Iš praktikos tai yra ieškoma metodo dalių, o nepraktikos: sudėliojimo ir pasyvios tvarkos tarp pasaulėvaizdžio idėjų. Idėjos praktikoje yra nesudėliotos, tą procesą reikia atlikti dirbtiniu gebėjimu, vėliau per infografinę ir informacinę priemonę.

Taigi, panašios ryšių eigos - sutampa, bachemijos metodas yra su dirbtiniu gebėjimu ir aprašytas. Kurti kūrybą pagal bachemijos planą reikia pasirinkimus-atradimus sutelkti ties pasaulėvaizdžiu.  Kaip tiesioginė atrada, šis bachemijos metodas skiriamas nepraktikuoti, o jei praktikuoti labai ribotai. Galutinis bachemijos atskleidimas yra tik pagal tikrovės atspindį.


cs

Ištakos - tai informacinis pasirinkimas iš pasaulio lygio informacijos. Pagal situaciją ištakose yra pogrindžio, šviesos ir tamsos momentai-motyvai. Ištakos modelis yra atrastas su laiko generacijomis, kurios gali rodyti istorijos pėdsakus apie senovės civilizacijų palikimą, arba ateityje civilizacijos svarbios informacijos dalies atkūrimą. Yra žinomos tik dvi ištakos, kurios yra tamsos ir šviesos. Abi ištakos reikšmės skirtingai apibrėžia informacinį pasirinkimą tarp tamsos ir šviesos. Taip pat, į ištakos formas yra įdėtas pogrindis, kuris yra paslėpta tamsos struktūra, kuri rodo išnykusią arba rezultatine ištaką. Išnykusi ištaka tai informacinėje dalyje yra daugiau tamsos motyvas. Ištakos momentas, tai yra vieta informacinio sektoriaus istorinėje pradžioje.

Bachemijos srityje yra nagrinėjamas toks pasaulio vaizdas:



Pogrindžio modeliai yra ištaka tarp tamsos ir šviesos. Pogrindžio motyvas yra orientuotas į senovę. Tuo tarpu, tai yra prie istorijos prisijungiamas etapas, kuris informacinio pasaulio balanse yra tarpinėje ištakoje - tamsoje. Kaip rodoma schemoje, Pasaulio lygio informacija yra daugiau orientuota į ištaką, kuri ateina iš tamsos. Bet yra analogiškai sutinkama šviesos pogrindžio dalis, kuri turi pogrindžio sąvybes su šviesa, tačiau jos yra mažiau.

(Tamsos ir šviesos motyvai yra ištakos pagrindai, kurie pasirodys informacijoje apie bachemiją. Ši nagrinėjama tema yra iš 2021 metų bachemijos tinklaraščio.)

cs

#3
sausio 19, 2023, 12:28:31 Redagavimas: sausio 19, 2023, 18:20:39 by cs
Šviesos pogrindis - yra supratimas apie visatos šviesos procesą. Visatos šviesos hipotezė yra ir tą darbą ruošia atskleisti mokslas. Kol dar daug neatkleista, šviesa yra artimasis visatos dėsningumas, susiformavęs giliai istorijoje kaip artefaktas. Pagal artefaktą, istorijoje yra žymių, kaip kinta visata, ir šviesa daugiau nagrinėta fizikos-biologijos-chemijos temose moksle. Pagal istoriją, galima ieškoti daugiau informacijos, ypatingai pagal bachemiją, kuri yra pasiūlymas surasti šviesą su "šviesos pogrindžiu". O moksle galima ieškoti "Didžiojo sprogimo" teorijos.

Supratimas apie visatą ir šviesą yra sudėtas šioje schemoje:



Šioje schemoje yra vaizdas, kuris yra "šviesos ryšiai" su visata. Galima ieškoti, kad ten yra tamsos elementų, kurie taip pat naudingi ir irgi yra istoriniai. Pagrindinę visatos ir šviesos funkciją atlieka pasaulis, tai yra riba, kuri yra teoriškai žinoma pagal dėsningumus.

Šviesos modelyje yra atkuali riba: tarp tamsos ir šviesos ištakos. Ištaka yra senas vaizdas, kuris turi planą į pasaulėžiūrą ir teoriją apie šviesą. Mano schemoje yra primityviausias šviesos lygmuo, kuris turi efektą. Bachemijoje šis vaizdas yra vienintelis kaip istorijoje išlikęs artefaktas.



P.S. Šios temos schema yra redaguota.

cs

Tamsos padėtis visatos modelyje yra pogrindžio dalis. Pogrindžio dalyje viena pusė yra šviesos, kita tamsos ir jos kartu yra paslėptos po negatyvia puse. Vienu metu; tai procesas ir vaizdas, kitu negatyvios pusės paieška. Šio vaizdo mintimi, užuomenos yra šviesos stoviu, tamsos padėtimi ir apie tai yra pasakoma informacija apie visatą. Pavyzdžiu apie: tamsą žinoma iš sudėtinio jos modelio, kuriame vyrauja tamsa kaip šviesa, o apie šviesą žinoma iš "šviesos magnetų" pasiskirsčiusių visoje visatoje ir negatyvo pusėje. Kaip aktas, jis užpildo pogrindžio dalį, toliau elmentariają samprata apie šviesą ir tamsą.

Paruošiau schemą, kurią ateityje dar papildysiu:




Schemoje negatyviosios pusės paieška yra pogrindžio. Pogrindžio informacijos yra daugiau, tai pačiame modelyje, šviesa-magnetas, tamsa-šviesa. Bendrame turinyje tai jungiasi su negatyvo pusės koncepcija. Taip pat, šviesa gali būti suvokiama ir įmituojama kaip dirbtinė. Tačiau, ne visatos lygmeniu, daugiausiai saulės sistemoje. Pagrindiniu lygmeniu iš pasaulio lygio, šviesa yra teoriškai svarbi kaip ir tamsa.

cs

Visatos reikšmė yra atskiromis pusėmis: viena pusė - tamsa, kita pusė - šviesa. Kaip rezultatas - mes pažįstame visatos modelį ir aplinkinius dėsnius. Nors rezultatas dar atrodo nykus ir nepilnas, jame yra minimalusis modelis, kurį vėliau dar pristatysiu. Pirmiau, reikia visatos reikšmę pastebėti kaip tamsą, vėliau kaip šviesą. Šis pastebėjimas lemia ar visata suprantama bus pogrindžiu ir tamsos tankmynu, ar paviršiumi ir dangumi. Bachemijoje šis pastebėjimas yra daugiau iš pogrindžio ir tamsos tankmyno pusės.

Negalutinis klasifikavimas į tamsą ir šviesą yra skirtas parodyti, kad yra daugiau detalių ir galbūt minčių apie visatą. Pats pasigilinimas leidžia pastebėti daugiau gelmės, daugiau išteklių pačioje visatos susikūrimo pradžioje, o vėliau jau procese, kurį galima matyti dabar. Kaip sakau, to ieškoti moksle pirma svarbu, nes yra dalis visatos atradimų iš mokslo. O bachemijoje tai yra antras papildymas ir tokie pastebėjimai:



Kad būtų lengviau, paruošiau šią schemą. Visata suskirstyta kategorijomis, funkcijomis ir aprašymais. Didžiausią vaidmenį reikia ieškoti kaip: tamsos ir šviesos. Tamsos apibrėžtis yra visatos didesnis plotas, nei šviesos, nes artimiausią vaidmenį turi saulė, kuri yra saulės sistemoje. Kas yra už paukščių tako ir kitose visatų sistemose, dar nesudėjau į šią schemą. Bet pagalvoti apie jas irgi galima.



cs

Visatos klodai - daugiau krypsta į minimalią formą, o civilizacija į maksimalią formą. Formos yra tarpinis variantas, kuris yra minimalioji forma, kuri skirta maksimaliai formai. Iš (minimalios, maksimalios formos) apibrėžimo, turimas visas procesas, kuris atliktas iki šiol, parodant plėtojimą ir per grafinį metodą bachemijoje.

Dabar pradėsiu nuo minimaliosios formos - visatos. Daug dalykų yra nepastebima maksimaliai formai. Tuo tarpu ir neįmanoma. Dalis visatos klodų dar neatrasti, kurie svarbūs, pavyzdžiui kaip: civilizacijos atsiradimas, visatos atsiradimas. Bachemijoje ši problema dar neišspręsta, todėl šio sprendimo yra ieškoma dirbtiniu modeliu. Praktinės sąvybės įžvelgiamos minimaliose formose yra kontrastingos per maksimalios apraiškos, bet jos parodo, kad daug kas nežinoma.

Sekant pirminiu principu:

Šiek tiek proceso su visata yra perdėliota į aukštesnes formas.



Čia mano variantas, kurį dar papildžiau:

Matomos sistemos, subsistemos, funkcijos reikšmės schemos variante su minimaliosiomis formomis, toliau su maksimaliosiomis. Šiame vaizde svarbiausia idėja pagal minimalias formas yra galaktikos ir saulės sistemos. Klausime yra riba pas ryšį minimalioje formoje su maksimalia forma, kuris skirtingas ir nežinomas.

(Šiomis įžvalgomis yra tik apžvelgiamas variantas iš bachemijos dirbtinio modelio.)


cs

#7
sausio 23, 2023, 12:54:51 Redagavimas: sausio 23, 2023, 12:59:05 by cs
Nusprendžiau pridėti apklausą, kurioje yra svarbi jūsų nuomonė apie dirbtinį gebėjimą.

Apklausos tikslas: ar dirbtinis gebėjimas praverčia šalia ir yra naudingas?

Dėkoju už nuomonę.

cs

Metralės yra subsistemoms ir sistemoms su dirbtiniu gebėjimu priskirtas technikos būdas, panašus į matematinį. Du lygūs taškai, kurie sutinkami dirbtiniame gebėjime yra: y(a=b) ir x(a=b), tačiau jų išskirtinumas yra: matematinis, bachemijoje - metralės. Matematikoje yra įprasta šiuos taškus formuoti vektoriais, racionais, ašimis. Tuo tarpu bachemijoje yra dirbtinio gebėjimo sistemos ir subsistemos lygmenys. Kalbant apie bachemiją, pagrindinė matematika ir algebra mažiau dominuoja, dominuoja šiuo metu - metralės.

Teorema iš matematinės krypties sistemos "a" yra ta, kad toje pačioje sistemoje ieškoma "b" reikšmė yra kaitoma, arba atitinka konstantą. Tada gaunami du lygūs taškai, bet pareiškiamas matematinis išskirtinumas.

Principas nėra toks paprastas bachemijoje, kadangi tai yra metralės, kurios turi ne tik du taškus. Metralės apibūdina matematinį išskirtinimų ir panašumų ieškojimą, kaip kintamybės skaičių. Bachemijoje metralės formavimas susideda iš formulės: ((min=max išskirtinumai ir min=max panašumai) = kintamybės skaičius).

Kintamybės skaičius yra begalinis ir atitinka naują bachemijos principą tarp metralės technikos tada matematinio pavyzdžio. Kaip pavyzdyje yra: metralės yra formulės išraiška, kuri praktiškai yra ieškoma lygtyje arba kintamybės skaičiumi kaip rezultatu. Toks pavyzdys, kuris parodo kaip formuojama iš lingvistinės perspektyvos yra totalus metralės palyginimas:

Laikmė (Išskirtinumas) Daltmė = Tinktūra (Sisteminis atitikimas iš "pagrindo sistemos" bendrų principų).
Laikmė (Panašumas) Daltmė = Tinktūra (Sisteminis atitikimas iš "aukštesnės sistemos" bendrų principų).

3 Taškai = Kintamybės skaičius.

Laikmė yra subsisteminis pagrindas.
Daltmė yra tinktūros detalės.

Metralė: tinktūra yra sisteminis pagrindas, kuris turi išskirtinių sąvybių tarp daltmės ir laikmės.

Dažniausiai metralę galima atrasti, kaip grupinį sudarymo (matų rinkinio) principą, panašų į: Tinktūra( Laikmė, Daltmė, išskirtinumas) 3 taškų, kuris veda į savo sistemos sudarymo informaciją, kuri daugiau panaši į lingvistinį ir sisteminį pavyzdį ir susijusį matų narių logika. Bachemijoje ir matematikoje yra skirtinga techninė metodo eiga. Todėl, nėra bandoma vaizduoti matematikos, tik parodomas bachemijos metodas, kuris skirtingas. Tai ką pateikiu yra bachemijos dirbtinio gebėjimo plėtra ir filtras tarp mokslo/filosofijos/religijos koncepcinių idėjų.



cs

Tinklo medžiai - medžių sampynos-atstumai tarp tamsos ir šviesos ženklų. Kaip vaizdas, tinklo medis yra nesukurtas, bet yra informacijos apie tai. Pirmiausiai tai metralės ir dirbtinio gebėjimo tvarinys, kuris yra įvadas į naują technikos eigą, dirbtinio ištakos pasaulio technologiją. Ši dalis yra slapta, kuri nėra šio pasaulio vietoje, bet ją bando įmituoti bachemija ir turi savo koncepciją. Metralės yra viena iš paaiškinimo priemonių, kaip tinklo medžiai vaizduojami dirbtiniame ištakos pasaulyje. Tačiau kartu noriu pasakyti, kad šios technologijos šiame pasaulyje nėra.

Apie tamsą ir šviesą jau daug kalbėjau, bet noriu paminėti "tinklo medžių" situaciją dirbtiniame ištakos pasaulyje ir koncepciją. Tinklo medis yra pradinė technologija, kurioje yra įdėtas tamsos ir šviesos sampynos ženklynas. Pradinė forma yra metralės. Kaip kalbėjau, tinklo medis ir jo atmaina yra įdomi bachemijai, tačiau ji yra ne šio pasaulio lygio technologija.

Kadangi, tinklo medžiai yra toli, ši ženklo būsena yra tamsi ir informacijoje neišreikšta labai detaliai. Tą koncepciją turiu nuo 2022 metų. Tačiau, dar negalima atrasti pradinių funkcijų, ar kad kas nors būtų panašaus kaip visatoje daiktu. Pati koncepcija yra susijusi su metralėmis, bet metralės yra ieškomos jau ne šio pasaulio ieškojimu.

Kas yra tinklo medis? Technologija, kuri nesukurta šiame pasaulyje, bet yra spėliojimų, kad ji buvo pradinė technologija, kurią pagal visatos objektus atrado dar senesnės nežemiškos civilizacijos. Ją naudojo pakelti pasaulio lygį, kuris turi gyvybę, tačiau nepaliko šių resursų sukurti tai vėl, tada įdėjo šią mintį į žmogaus atmintį. O tai kas išliko yra nežemiškos civilizacijos mintys. Neturinčios realaus apsireiškimo.



(Šiai temai reikalinga metralės tema.)

cs

Metralė - yra panašumas, metralės yra išskirtinumas. Pristatydamas šias technikas turėjau mintyse, kad tai atskiros technikos, kurios kartu rezultatu yra kintamybės skaičius. Ši technika neapsiriboja dviem taškais, kaip pavyzdžiui matematinė lygtis, šioje dalyje, reikia įžvelgti atskirties principą: panašumą ir išskirtinumą, kurie iš daugiau taškų. Kaip minėjau, metralė yra daugianaris sprendimo būdas, turint lingvistinę arba kitokią perspektyvą. Tą pavyzdį turiu tokį:

Tinktūra (daltmė, laikmė, išskirtinumas) yra 3 taškų metralės. Subsistema.

Tinktūra (daltmė, laikmė, migrarinė sistema, panašumas) yra 4 taškų metralė. Sistema.

Tinktūra šiuo atvėju yra kintamybės skaičius. Visą lingvistinę konstrukciją, vadinu kūrybine, kadangi teorija yra lygties forma iš taškų. Teorijoje tam tikras narių pildymas arba atitraukimas kuria kokybę, kuri sprendime yra surastas kaip bachemijos kūrybinis atradinėjimas.

Pradinis vaizdas rodo, kad metralė ir metralės savo vietomis parodo lygmenis. Laikau, kad metralė yra didesnė sistema, metralės mažesnė sistema - subsistema. Išsidėstymas toks: sistema, subsistema, taškai.

Iš bachemijos pusės, šis technikos būdas jungia įvairias informacines sąsajas, kurias jau buvau anksčiau pateikęs. Tinktūra susijusi su matais, informacijos projekcijomis, informacijos dalimis, migrarine sudėtimi. Šie taškai jungiasi ir kūrime apjungiama lingvistinė dalis, kuri yra susijusi su dirbtiniu gebėjimu, kurį jau pristačiau anksčiau. Tai yra bachemijos metodo viena iš technikų.


cs




Tokia schema, kuri yra metralės-metralių pradžia, technikos. Ką galima čia pamatyti? Pirma, sistemos reikšmė yra grupinis veiksmas, kuris priskirtas metralei ir metralėms, o vidinė būsena yra subsistema, kurią pagal mano pavyzdį imti reikia su taškais - atvėjais. Ši grupė veiksmo nesukuria, nes tai pasyvus veiksmas arba kūrybos įžvalgos. Kintamybės skaičius čia yra rezultatinė išraiška, kuri yra: metralė - yra panašumas, metralės yra išskirtinumas.

Šios schemos idėja yra atvėjis, su metrale ir atvėjis su metralėmis. Dabar tai tik trumpos galimybės. Apie tai rašiau prieš tai, todėl kas domina, galima atrasti ankstesniame įraše.

cs

Kintamybės skaičius yra begalinis ir rezultatinis skaičius, kuris kaip kintamybės veiksmo rezultatas yra žinomas. Skaičius šiuo atvėju yra ieškomas ir yra veiksme įženklintas. Pirma situacija su tai yra: metralės, metralių, kintamybės skaičiaus ieškojimas viename veiksme. Šis veiksmas yra ne slaptas ir ne paslėptas, ne kintantis, bet interpretuojamas vienu kintamybės skaičiaus lygmeniu su loginės formos sąlyga.

Efektu, kintamybės skaičius yra parodomas tik galutiniu rezultatu, kuris dažnai primena matematines lygtis. Kintamybės skaičius turi principus, kurie buvo atskleisti kartu su metralėmis, metrale. Kas yra metralės ir metralė kintamybės skaičiumi? Tai yra panašus veiksmas į matematinės lygties, bet tai kaip buvo demonstruota yra: lingvistinio stiliaus kūrybinis veiksmas.

Į kintamybės skaičių įeina minimaliosios idėjos, tokios kaip matiniai rinkiniai, matinių, konstantinių ženklų sutampančios reikšmės. Funkcijos, kurias minimalios idėjos atlieka yra įeinančios į sistemas, subsistemas ir taškus. Sistema yra sudaryta iš didesnių idėjų, subsistema - ženklai ir simboliai, taškai - formos.

Nors, kintamybės skaičius yra žinomas tik iš tokios pusės, dar yra laukiama naujovių. Viena iš naujovių, kuri yra "atšaka". Šią idėją turiu nuo 2017 metų. Atšaka yra bachemijos medžio ir dirbtinio gebėjimo viena iš koncepcijų apie galimybę atrasti išskirtines informacijos kryptis.

Kintamybės skaičius yra vieno veiksmo aprašymo procedūra. Kartu yra žinomas mažas to principo žemėlapis: metralės, metralė. Taip pat, interpretacija yra toliau siekianti naujovių.

cs

Saulės sistema yra toje vietoje, kurioje yra dviejų šviesos magnetų sistema: viena pusė yra atspindys, kita atvirkščias atspindys. Pirmasis magnetas - šviesoje yra atpindys, kuris dideliame šviesos objekte sužadinamas šviesos būsena. Toliau antras magnetas - atvirkščias atspindys, yra keliaujantis spindulys į objekto paviršutinę struktūrą. Šviesos magneto sandara yra svarbi tuom, kad tai šviesos ir tamsos pogrindyje yra paslėpta struktūra ir ji nematomo spektro dalis su dirbtiniu gebėjimu. Saulė, saulės sistemoje šį spektrą turi pagal dviejų šviesos magnetų sandarą. Čia išryškinamas šviesos vietinis kelias nuo saulės iki pasaulio.



Šviesos sandaros sistema, kuri paremta dviem šviesos magnetais: atspindžiu ir atvirkščiu atspindžiu. Tokia sandara yra bachemijoje ir dirbtiniame gebėjime pirma ir apibrėžia šviesą. Prieš tai galima buvo ieškoti vieno šviesos magneto, kuris yra šviesos ir tamsos pogrindyje.

Schemoje šviesa yra dirbtinis rezultatas, kuris yra vieno dėsnio su šviesos magentais, vis dar nematomame spektre. Kaip reikšmė - šviesa yra pagrindas.


cs

Matiniai rinkiniai - rinkinys iš: matų, veiksmų tarp matų, matų dėmenų kalbos. Matų išraiškos pateikiamos matais arba matiniais rinkiniais, kurie yra formulės. Pirmapradė formulė susideda iš dviejų matų, tada toks rinkinys turi du dėmenis ir du veiksmus. Rezultatas yra matiniai rodmenys, kurie iš matų įkeliami į formulę matinį rinkinį. Dažniausiai, neišderintos tvarkos formulės yra nekryžminti matai, išderintos yra kryžminti matai.

Informacinė stotis - yra pagrindinis rinkinys, kuris aiškina apie atšakų sandaras, informacijos ir grafikos, matų ir konstantų būdus. Informacinės stoties pradmenys, lygiuojasi su dirbtiniu gebėjimu. Rezultatu - informacinė stotis - visa sukaupta laikina medžiaga ir informaciniai ištekliai.

Atšaka - informacinių sektorių koncepcija, kuri skyla į pirmapradę ir apdorotą procedūrą. Taip pat, atšakos yra procedūrose su grafinėmis ir informacinėmis technikomis.



Schema pateikia ištakos vaizdą su spektru ir su metrale, metralėmis. Dirbtiniame gebėjime šis reiškinys yra susijęs su matais, matiniais rinkiniais, informacine stotimi, atšakomis. Formuojami veiksmai yra dirbtinio gebėjimo pilnutinės būsenos paieška, ir tai nebaigtas ieškomas spektras.

Šiame modelyje gali būti ieškomos ir modeliuojamos konstrukcinės žinios. Prieš dėmenis, yra pažymėta rodyklė, kuri yra kryptis, kokia eiga reikia nagrinėti informacinius komponentus. Informacija yra dirbtinis gebėjimas ir jo teorija. Gaunamas rezultatas yra vienas.

Tada reikia pasigilinti į technikas ir infografinį vaizdą su metrale, metralėmis, kurios yra aktualios dirbtinėje ištakoje ir dirbtiniame gebėjime.



(Ši medžiaga yra iš 2017-2020 metų bachemijos tinklaraščio.)

Aukštyn