Kokias pasekmes esate pastebėję nuo magijos ir burtų?

Pradėjo Supernatural, vasario 17, 2022, 14:59:40

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Supernatural

Pradėsiu nuo to, kad šio specifinio magick ritualo nenuneigia net juodieji, jis vistiek įvyksta, bet čia ne apie tai. Jos ar jie džiaugiasi mylimųjų dėmesiu, jie "šliaužia" ant kelių, grįžta visada, o jos tuomet jaučiasi gavę ką nori, bet jų sielos jau ramios, jos nebeverkia, rankų nebelaužo, jos apsuptos dėmesiu iš visų kampų ir jų gyvenimas susitvarko, bet...per 9nis maždaug metus, stebint tas idiles, stebint kaip kas kame susiklostė ir kaip - pastebėjo mano "raganiokai" vieną sutapimą, nes bandė numušt magick, nelabai išėjo - pripažino, nenuimt niekad to niekam, nebent atitolint metams ar dviem išeitų, tad pradėjo nagrinėti esmę ir atrado...kad asmuo, gavęs tą magick porciją, gavęs, ko širdis norėjo..nebeturi vaikų..na neturi palikuonių..nejaugi balansas šitaip išsprendžia jų džiaugsmą? o kokius jūs pastebėjote magijos "palikimus". Bet ne vienkartinius, ilgalaikius, daugkartinius.Na man dar liko dvi merginos 22-32 metų, aš dar su viltimi, kad "raganiokai" negerai pamatė pasekmę..dar lauksiu 10 metų, stebėsiu. Nes kitų šalutinių išvis nėra, tik teigiami dalykai (ir naujos meilės, ir pažintys, ir darbai nauji, sėkme juose, ir karjeros - viskas ok).

Supernatural

Citata iš: Supernatural  vasario 17, 2022, 14:59:40Pradėsiu nuo to, kad šio specifinio magick ritualo nenuneigia net juodieji, jis vistiek įvyksta, bet čia ne apie tai. Jos ar jie džiaugiasi mylimųjų dėmesiu, jie "šliaužia" ant kelių, grįžta visada, o jos tuomet jaučiasi gavę ką nori, bet jų sielos jau ramios, jos nebeverkia, rankų nebelaužo, jos apsuptos dėmesiu iš visų kampų ir jų gyvenimas susitvarko, bet...per 9nis maždaug metus, stebint tas idiles, stebint kaip kas kame susiklostė ir kaip - pastebėjo mano "raganiokai" vieną sutapimą, nes bandė numušt magick, nelabai išėjo - pripažino, nenuimt niekad to niekam, nebent atitolint metams ar dviem išeitų, tad pradėjo nagrinėti esmę ir atrado...kad asmuo, gavęs tą magick porciją, gavęs, ko širdis norėjo..nebeturi vaikų..na neturi palikuonių..nejaugi balansas šitaip išsprendžia jų džiaugsmą? o kokius jūs pastebėjote magijos "palikimus". Bet ne vienkartinius, ilgalaikius, daugkartinius.Na man dar liko dvi merginos 22-32 metų, aš dar su viltimi, kad "raganiokai" negerai pamatė pasekmę..dar lauksiu 10 metų, stebėsiu. Nes kitų šalutinių išvis nėra, tik teigiami dalykai (ir naujos meilės, ir pažintys, ir darbai nauji, sėkme juose, ir karjeros - viskas ok).
O gal tai dėl to, kad man už tai nei vienas asmuo nieko nemokėjo, gal jėgos pasiima mokestį iš jų šitaip? Gal man atiduoda tų sielų metus (nesugebu numirt niekaip) kaip atlygį, nors neprašant? Kaip jums pasireiškia daugkartiniai pasikartojantys dalykai?

Aukštyn