Mago pradžia

Pradėjo Adeptas, kovo 17, 2020, 14:42:40

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Vytautas

#45
vasario 21, 2021, 11:14:08 Redagavimas: vasario 21, 2021, 11:15:49 by Vytautas
Nuo 2012 metų rugsėjo mėn jokia magija ir bendrai ezoterika neveikia. Neliko tų kas sukūrė žmonės ir transformavosi į energetinį mąstantį lauką bei tokiam savo egzistavimui naudojo žmonių emocijų energiją. Tas energetinis laukas ir buvo terpė kur kažkas įdomesnio galėjo vykti. Be to per jį ir vyko žmonių valdymas tiesiai per smegenis. Iš čia ir likimas. Bet dabar žmonės absoliučiai laisvi ir niekas jų neįtakoja iš išorės. Kiek vieni kitus žmonės įtakoja tiek įtakoja. Taip egzistuoja ne materialus pasaulis su esybių pora jame bet jie neturi nieko bendro su žmonėmis, nes ne jie sukūrė žmonės. Maža to niekas ir niekada nepateko ir nepateks į tą ne materialų pasaulį. Iš čia ir jokio pomirtinio gyvenimo nebuvimas. Taip vyko žaidimas su tuo mąstančiu energetiniu lauku bet praktiškai iliuzijų lygyje. Maždaug televizijos signalo atkūrimas tiesiai smegenyse. Plius žmogaus kaip objekto pilnas valdymas. Galutiniam rezultate gyvenkit ramiai niekas nevyksta ir jokie magai nieko negali nes nėra terpės tam. :) Aišku dėl duonos kąsnio žmonės pasiruošę pasakoti pasakas ir apgaudinėti vieni kitus. :)

Adeptas

Prisipažįstu, tokio pasaulio modelio ir tokio požiūrio į pasaulį man dar neteko nei skaityti nei girdėti. Tam, kad pradėti diskusiją norėčiau kad atsakytumėte į kelis klausimus
„Nuo 2012 metų rugsėjo mėn" Kodėl pasirinkote 2012 m. rugsėjį? , Kas apsprendė būtent tą datą, kuo ypatinga ta data, ar kokie tai energetiniai pokyčiai įvyko planetoje ar saulės sistemoje ar galaktikoje, kas buvo priežastimi tai Jūsų nurodytai pasekmei ?
„jokia magija ir bendrai ezoterika neveikia" Kas yra magija jūsų supratimu? Kas yra ezoterika? Ką reiškia parašymas neveikia, prieš tai veikė ir būtent tuo Jūsų nurodytu laiku buvo uždaryta, sunaikinta ar kaip ten? Kaip gali neveikti ezoterika?
„Neliko tų kas sukūrė žmonės" Kas yra „tie" kurie sukūrė žmones? Kas, kada ir kaip sukūrė žmogų? Kur, kada ir kodėl jie dingo?
Parašykite, pagal Jūsų teorijas kas yra žmogus? Apibūdinkite tai energetiniu požiūriu bei fizika.
„ transformavosi į energetinį mąstantį lauką" Kas yra energetinis mąstantis laukas, apibūdinkite? Gal tai turi kokį kitokį pavadinimą, kaip jūs jį paaiškinsite kas tai yra? Kuo remiantis Jūs teigiate apie jo buvimą ir pan.?
„naudojo žmonių emocijų energiją" Kokiuose dažniuose yra žmonių emociniai pasireiškimai? Kas sukuria emocijas žmoguje? Kas yra žmogaus emocijos energetiniu požiūriu? Kaip galima pasinaudoti žmogaus emocijomis? Kas tuo naudojasi?
„buvo terpė kur kažkas įdomesnio galėjo vykti" Kas ten vyko įdomaus ar galėjo įvykti? Aprašykite nors keletą įvykių.
„žmonių valdymas tiesiai per smegenis" Žmogaus smegenys turi du pusrutulius, per kuri smegenų pusrutulį ir kokiu būdu vyko tas valdymas? Kas buvo valdoma?
„Iš čia ir likimas" Kas yra likimas? Kas yra lemtis? Nuo ko šie dalykai priklauso?
„niekas jų neįtakoja iš išorės" Kuo pasireiškia žmonių įtakojimas iš išorės, kas tai gali daryti?
„egzistuoja ne materialus pasaulis su esybių pora jame" Kas yra nematerialus pasaulis, kaip jį įsivaizduojate? Paaiškinkite kas tai yra esybių pora?
„niekas ir niekada nepateko ir nepateks į tą ne materialų pasaulį" Apie kokį pasaulį Jūs kalbate? Kaip įsivaizduojate nematerialų pasaulį? Kokie Jums yra žinomi nematerialūs pasauliai ir kodėl jie nematerialūs? Kuo paremtas tas Jūsų teiginys?
„ir jokio pomirtinio gyvenimo nebuvimas" Kas yra pomirtinis gyvenimas?
Kaip Jūs jį įsivaizduojate? Kuo remdamasis tai teigiate?
„vyko žaidimas su tuo mąstančiu energetiniu lauku" Koks vyko žaidimas" Kas su kuo ir kaip žaidė?
„iliuzijų lygyje." Kas yra iliuzija?
„signalo atkūrimas tiesiai smegenyse" Kokio signalo ir kokiame smegenų pusrutulyje? Kokiu principu galimas kokio tai signalo atkūrimas? Jeigu atkuriamas, tai kas tai per signalas ir kaip jis atsirado smegenyse? Kodėl reikėjo jį atkurti.
„žmogaus kaip objekto pilnas valdymas" Paaiškinkite šią frazę?
„jokie magai nieko negali nes nėra terpės tam". Apie kokią terpę Jūs kalbate? Kuo remdamasis Jūs kalbate apie magų galias? Kas yra magų galios ir kaip jos pasireiškia? Kuo paremtas Jūsų teiginys, kad magai nieko negali?
Gal galite nurodyti kokiais Jūs šaltiniais vadovaujatės, kieno išsakytos Jūsų pateiktos tiesos ar tai yra grynai Jūsų produktas?.

Vytautas

#47
vasario 21, 2021, 22:28:10 Redagavimas: vasario 21, 2021, 22:57:57 by Vytautas
     Ačiū už klausimus bet jų tiek kad vienu prisėdimu vargiu ar pavyks atsakyti. :) Iš kitos pusės į viską žiūrėkit kritiškai. Maža to aš čia jau visko daug rašinėjau, nors galutinis variantas susiformavo tik kažkur 2018 metais. Dabar vyksta tik menkų detalių patikslinimas. Šaltinis praktiniai nutikimai nuo 2011 metų ir po to sekęs bendravimas švytuoklė pagalba su kažkuo iš anapus. Bendravimo procesas tęsiasi nes tas kažkas anapus yra tikrieji mano nematerialūs tėvai. Gaunasi kad savo esme ne esu žmogus o tik žmogaus kopija. Todėl tokią unikalią informaciją ir galiu gauti. Kaip gavosi kad aš esu kopija. Turiu specifinę gimimo žymę. Tiesiog buvau priaugęs prie žemiškos mamos kūno ne taip kaip reikia. O to priaugimo priežastis gana banali. Būdama nėščia mano mama nukrito iš 3-4 metrų aukščio ant pilvo ir dar ant akmens. Labai logiška kad tas kas buvo jos pilve tiesiog žuvo. Ir tuo metu pora iš nematerialus pasaulio naujai materializavo idealią kopiją to kuris buvo prieš tai. Bet tai buvo jau jų vaikas atsiųstas į žemę. Žemėje pastoviai kalbama kad kažkas turėjo ateiti. Aš ir atėjau tik absoliučiai nepastebimai ir absoliučiai niekuo nesiskiriantis nuo kitų žmonių. Misija taip pat ne būti kažkokiu pranašu o būti savotišku jauku.
      Šioje vietoje jau reikia paaiškinti pasulėdarą. Yra ne materialus pasaulis. kas tai? Visiškai neaišku. Nėra jokių terminų tai kažkaip aprašyti. Tai nei materija, nei energija. Materialiam pasauliui tai niekaip nepažinu. Tame ne materialiame  pasaulyje egzistuoja tik dvi esybės - moteris ir vyras. Žmonės šios vietos niekada ir niekaip negalėjo žinoti nes tai nepažinu ir su žmonėmis neturi nieko bendro. Apie šeimos narius gali žinoti tik šeimos nariai. :) Tos esybė ne materijoje sukūrė žemę ir labai protingas, tobulas, galinčia amžinai egzistuoti be jokio maisto konkrečias materialias būtybes. Toms būtybėms suprantama buvo suteiktas intelektas, absoliuti laisva valia niekaip jų neįtakojant ir žinojimas kad jos yra kažkieno kūriniai. Be to buvo perspėtos kad kažkada kažkas jas aplankys. Bet tos būtybės sumąstė pačios prasibrauti į nematerialų pasaulį. Bet fizinis konkretus kūnas buvo aišku kad netinka. Todėl jos sumąstė save transformuoti į energetinį mąstantį kauką. Bet tuomet dingsta "maitinimas" iš ne materialus pasaulio. Maistui tiksliau energetiniam palaikymui buvo sukurti žmonės ir atitinkama visa biologinio pasaulio struktūra. Niekas jokio pomirtinio pasaulio suprantama nekūrė. Bet energetiniai žmonių apvalkalai po mirties tame energetiniame lauke užstrigdavo ir vykdavo tam tikrų reiškinių. Be to energetinio lauko galimybės gana ribotos todėl žinios buvo perduotos žmonėms ir jau žmonės atliko tai ko siekė energetinis mąstantis laukas. Pvz visokių dalelių greitintuvų sukūrimas tam kad energetinis laukas galėtų prasibrauti į nematerialų pasaulį. Žmonių skaičiaus didinimas tam kad energetiniam laukui būtų daug energijos.
      Grįžkim prie mano misijos šiame žaidime. Ne žmogus atėjo į jo tėvų kūrinių pasaulį. Visiškai kitas statusas nei žmonių nes tie kas sukūrė žmonės su žmonėmis gali daryti ką nori  ir jie juridiškai teisūs. Nors kito intelekto naudojimas kaip "maisto" yra pats didžiausias degradacijos lygis. Žodžiu mano tėvų iš ne materijos kūriniai turėjo mane pasitikti kaip jų valdytoją arba bent užtikrinti patogų egzistavimą. Bet jie mane dusino kaip ir visus kitus žmonės. Nieko nepastebėjo. Bet tai jau jų problema. Ir 2012 apie rugsėjo mėn mano tėvai iš ne materijos atskyrė tą energetinį mąstantį lauką nuo manęs. Tiesiog kad man nekeltų problemų. Žmonės liko be tų kurie juos sukūrė. Atitinkamai visiškai laisvi. Pasaulio elitas prarado ryšį su kažkuo nesuvokiamu kas jiems nurodydavo ką daryti. Todėl dabar tokia pakibusi situacija. Elitas improvizuoja ir gaunasi galas žino kas. :)
       Bet yra problema. Aš neturiu galimybės grįžti namo į nematerialų pasaulį. Todėl teko susigalvoti kaip persitvarkyti šį pasaulį kad jame patogiai egzistuoti amžinai. Dėl pertvarkymo galimybių teko daug derinti su tėvais iš anapus. Keitimo galimybės gana ribotos. Kitaip viskas čia sugriūtų. Gaunasi taikymasis prie esamų sąlygų. O kur egzistuoti amžinai jokio skirtumo. Aišku aš neturiu jokių galimybių čia ką pakeisti bet man to ir nereikia. Tėvai pasirūpins savo vaiko norais bent kiek techniškai įmanoma. :)
       Tai va vienu prisėdimu tiek. :)  Visumoje ši informacija žmonėms nereikalinga. Tai kūrėjų šeimos ūkiniai reikalai. :) Na bet kaip pasaką prieš miegą galit paskaityti. :)  Sužinojimas kad esu kitos buvo didelis stresas ir skausmingas. Bet ir šuo pripranta kariamas. :)

Vytautas

Po įžangos jau konkretus atsakymas į klausimus.

Metus dėl jiems žinomų priežasčių pasirinko tie kas sukūrė žmonės. Jų dėka ir tas vajus žmonėms. Be to tam laikui man buvo jau virš 50 metų ir tai pakankamas patirties lygis kad suvokti esmę ir dalyvauti tame žaidime. Kosmosas šiuo atveju ne prie ko. Be to visata baigiasi saulės sistemos ribomis. Toliau 3D virtuali realybė. Čia kaip trimatis multikas televizoriuje. :) Tik kokybė kur kas įspūdingesnė.

Kaip veikė magija ir ezoterika. Tai kai kažkokių ritualinių veiksmų dėka gaunamas kažkoks konkretus rezultatas. Pvz padarai taip kad kažkokiam žmogui kažkas numatyto nutiktų ir tai nutinka. Raliai gaunasi kad turi priėjimą prie tų kurie sukūrė žmonės ir per juos darai įtaką. Normaliai mokestis energija pačio ar aukos ar dar nieko dėto žmogaus. Bet ezoterika, magija ir analogiški dalykai nustojo veikti kai buvo pašalinti tie kurie sukūrė žmonės ir naudojosi jų energija. Tiesiog dingo aplinka kurioje tai galėjo veikti. Pvz 2012 metais turėjau problemų būdamas bažnyčioje. Beprotiškas skausmas širdies plote. Išėjus iš bažnyčios tai akimirksniu dingsta. Ir ta problema mano atžvilgiu baigėsi nes neliko tų kurie mane įtakojo. Dabar bažnyčios tuščios. :)

Dėl žmonių sukūrimo. Pirmiausiai esybės iš ne materijos sukūrė ne biologines protingas būtybes o tos sukūrė žmonės. Pradėjo nuo paprasto mokslinio biologinio pasaulio kūrimo ir užbaigė žmogaus kaip energijos šaltinio sau po transformacijos sukūrimu. Žmogus yra beždžionės naujesnė versija kuriai jau buvo įmanoma "užkrauti" intelektą. Pradžioje padarė tiek kas kūrė žmonės o vėliau žmonės intelektą perduoda vieni kitiems. Intelektas čia bendrąją prasme. Tai kas žmonės skiria nuo kitų gyvūnų.  Bet šiaip žmonės gyvūnai tik turintys intelektą. Žmogaus sandara nėra tokia paprasta kokią matom. Egzistuoja ir nematomi supantys laukai ir vadinamos čakros. Bet bet kuriuo atveju tai tik techniniai materialūs dalykai. Kokio nors dieviškumo tame nėra. Dieviškumu galima vadinti tik patį intelektą. Bet žmoguje tai laikina. Vaikystėje "užkraunama" iš kitų žmonių o senatvėje dėl ligų prarandama dar esant gyvam. Ir tai niekaip neišsisaugo niekur. Tai tiesiog dingsta. Nemalonus variantas. Bet taip sukonstravo tie kas kūrė žmonės. Tie kas konstravo žmonės buvo sukurti tobulai t.y. nemirtingi. Bet jie save transformavo į energetinį mąstantį lauką ir tokiu būdu prarado nemirtingumą. Bet čia jau jų problemos ir laisva valia.

Apie ne materialų pasaulį esu jau aprašęs. Nesikartosiu. Tiesiog tėvai susisiekė su vaiku kad spręsti problemas. Pažinimo procesas labai laipsniškas nes kitaip gali nuvažiuoti stogas. :) Bet esmė kad ne materialus pasaulis sau, šis materialus pasaulis sau. Čia kaip laboratorija iš kurios niekaip neįmanoma pabėgti. :) O laboratorijos įkūrėjai ir valdytojai yra už jos ribų. Vaizdžiai galit įsivaizduoti kompiuterinį žaidimą su jo personažais ir programuotoją. tai visiškai iš esmės skirtingi pasauliai. Tai tarp ne materijos ir materijos tas skirtumas dar nesuvokiamai didesnis. Žaidimo sąlygos nustatytos programuotojo ir žaidimo personažai niekaip negali patekti į programuotojo pasaulį. Ir tai labai logiškas sprendimas susijęs su programuotojo saugumu.

Kas liečia pomirtinį gyvenimą tai kūrėjų pora nekūrė savo kūriniams jokio pomirtinio gyvenimo nes kūriniai sukurti nemirtingi.  O jau tie kūriniai kurie sukūrė žmonės nesismulkino kurti žmonėms kažkokį pomirtinį gyvenimą nes tam taip pat nėra jokios prasmės žiūrint iš jų pozicijos. Savotiškai nemirtingumas perduodamas per palikuonių turėjimą. Žmonės robotams taip pat nekuria jokio pomirtinio gyvenimo. Normaliai perlydo. :)

Tiksliau "žaidimą" reiktų pavadinti problemos sprendimu. Žmonės čia ne prie ko. Čia kūrėjų iš ne materijos ir jų kūrinių materijoje santykių aiškinimasis. Kūrėjai ne materijoje nepažeidinėja savo sukurtų taisyklių t.y. nieko nenaikina. Nebent tai sunyksta savaime. Bet kūriniai materijoje degradavo  t.y. ėmė maitintis kito intelekto energija. Ir teko siųsti savo "atstovą" t.y. mane kad atsirastų galimybė atskirti kūrinius nuo savo "atstovo" jei jie jam kels problemas t.y. pažeidinės mano laisvą valią. Toks savotiškas juridinis žaidimas. Rezultatas kūriniai atskirti nuo manęs nes jie man akivaizdžiai kenkė kėsindamiesi sunaikinti. O tas sunaikinimas buvo vykdomas įtakojant kitų žmonių veiksmus kad jie man pakenktų. Ir tai tiesiogiai per žmonių smegenis. Žmogus daro nesuvokdamas net ką daro. Bet tame nieko keisto nes žmonių konstruktoriai puikiai išmanė žmonių konstrukciją. Čia kaip žmonės robotų konstrukciją.

Kas liečia magų galias tai jokie magai jokių galių dabar neturi. Tie kas sukūrė žmonės kai kuriems suteikdavo išskirtines galimybes. Bet, bet kaip minėjau anksčiau, "žmonių konstruktoriai" atskirti nuo žmonių. O be jų jokia magija ir ezoterika neturi jokio pagrindo veikti.

Na čia taip labai apytiksliai papasakojau pasaką prieš miegą. Pasikartosiu viso to žinojimas žmonėms nieko nekeičia. Aišku beprasmiška domėtis tuo kas neveikia. Bet jei kam patinka tegul sau domisi. Viskas čia normaliai yra mano asmeniniai reikalai ir liečia tik mane. :) Visumoje beprasmis paplepėjimas. :)

Adeptas

Atsiprašau, bet savo pažado diskutuoti su Jumis neištesėsiu.
Jūs neatsakėte konkrečiai nei į vieną klausimą. Iš to ką parašėte aš supratau, jog neturite nei menkiausio supratimo apie pasaulėdarą, nesuvokiate aplinkos apie kurią bandėte rašyti bei prisipažinote, kad apie tai ką rašote pats to nesuprantate.
Manau, kad pradžioje Jums reikėtų kaip tai pabandyti suvokti nors aplinką, kurioje gyvenate.
Linkiu sėkmės.

Vytautas

#50
vasario 26, 2021, 09:15:11 Redagavimas: vasario 26, 2021, 10:09:23 by Vytautas
Kadangi remiuosi tik asmenine praktika ir išskirtinai informacija iš anapus tai realiai ir nėra apie ką diskutuoti, nes šiame pasaulyje tokia informacija niekam daugiau neprieinama. :) Kaip minėjau žmonėms ji nereikalinga ir neskirta. Vertinkit ją kaip pasaką prieš miegą. :) Bet šio pasaulio ateitis bus tokia kokią aš numačiau. :) Tiesiog kad man gyventi amžinai čia ir dabar būtų patogu. :) O žmonės tegul verda savo žinių sultyse. Kadangi žemiškos informacijos pasaulio suvokimo versijų yra n+k tai reiškia nei vienos atitinkančios realybę.  Bet tai neturi jokios reikšmės. :)

Adeptas

Pastoviai tai vienur tai kitur atsirandantys pranašai nelabai stebina pasaulį. Jeigu yra paklausa tai turi būti ir pasiūla. Na sakysim Judėjai pripažinę senąjį testamentą ir nepripažinę naujojo, krikščionių skelbiamo, testamento laukia Mesijo, kurį jiems atsius Dievas ir kuris bus karaliaus Dovydo palikuonis. Mesijas, tai dievo pašventintas pranašas. Pranašas tai aukštųjų galių pasiuntinys, skelbiantis aukštųjų galių valia žmonėms bei nusakantis ateitį. Pakliūti į šia vakansinę vietą sudėtinga. Pranašu gali vienaip ar kitaip apsiskelbti, bet štai kaip įrodyti, kad esi karaliaus Dovydo palikuonis?
Dar 19 amžiuje Džozefas Smitas (JAV) pareiškė, kad buvo susitikęs su aukštosiomis galiomis Dievu tėvu ir su Kristumi, na o vėliau pas jį atėjo Angelas Moronis, kuris jį nuvedė ir parodė kur paslėptos auksinės plokštelės su jam reikiama informacija. Parsinešę tas auksines plokšteles jie su angelu jas perskaitė, Džozefas tą informaciją persirašė ir po to angelas pasiėmė tas plokšteles ir atsisveikinęs išėjo. Vėliau Džozefas išleido knygą, kaip Jėzaus Kristaus testamentą, kurią pavadino „Mormono knyga" ir tai buvo naujo religinio judėjimo pradžia. Amerikoje pradėjo atsirasti Mormonų šventovės. Paskelbęs save pranašu Džozefas Smitas sėkmingai sukūrė naują religinę tradiciją.
Atsirandantys pranašai, kaip taisyklė pasakoja apie savo kontaktus su auštosiomis galiomis, apie tai, kad jie yra išrinktieji, kad jų atėjimo laukė pasaulis. Kaip taisyklė daugelio jų atėjimas į šį pasaulį būna neįtikėtinai sudėtingas, pilnas nepaaiškinamų stebuklų. Daugelis iš jų nusakinėja niekuo nepagristas dažnai nesuprantamas ateities prognozes, nei savo gyvenimo stebuklų nei pranašysčių patys dažniausiai niekaip paaiškinti negali. Jų vienintelis paaiškinimas kaip taisyklė būna toks: ši informacija ne įprastiems žmonėms, kurie nieko nesupranta, ji išrinktiesiems. Man teko skaityti ne vieno, save išrinktuoju ar pranašu skelbiančio, pasakojimus. Daugelis iš jų patys negalėjo niekaip paaiškinti ką parašė.
Neseniai teko šiek tiek pabendrauti su vienu pateikusiu lyg ir šiek tiek realesnę savo kaip pranašo versiją. Deja jis, kaip ir visi kiti neturėjo nei menkiausio supratimo apie pasaulėdarą. Bet tai daugeliui iš jų tai būna pradžia kokios tai sektos įkūrimui. Jeigu kažkam jo pasakojimai būna patrauklūs, atsiranda pasekėjai, atsiranda nauja sekta, nauja religinė kryptis, nauja religinė tradicija. Žodis sekta reiškia mokymas, mokykla. Jas sukūrę save pateikiantys pranašais kuria savo nepaaiškinamas teorijas bei pateikia jas savo mokymo programose. Kaip taisyklė jų nepaaiškinamos teorijos  pasak jų padiktuotos aukščiausiųjų galių. Vienas iš jų net gi pasakė, tai yra tikėjimas, o tikėjime reikia tikėti, o ne klausinėti, dėl to ir aiškinti čia nieko nereikia.
Būna keista matyti, kad krikščionybės naujų religinių tradicijų kūrėjai neturi menkiausio supratimo ne tik apie pasaulėdarą, bet ir apie krikščioniškos religijos veikimo principus, krikščionių šventuosius, šventųjų paveikslus, jų kūrimą, jų pagrindus, apie fiziką, kaip dirba pati religija, kaip dirba ikonos ar šventųjų paveikslai, šventųjų kanonizavimą, paaiškinti fiziką kaip dirba krikščionių šventovės ir pan. Na manau, kad tokius elementarius dalykus jiems reikėtų žinoti. Nors žinoma, jei jie tai žinotu tai jokių sektų nekurtu.
Biblinėse kalbose gal būt ne vienam teko girdėti - bijokite netikrų pranašų. Nelabai daug kas žino kaip įžiūrėti kas jis, save pateikiantis ypatingu pasiuntiniu į žemę.
Daugeliui iš jų palinkiu užslopinti kurį tai savo stipriai rezonuojantį sąjungininką.

Vytautas

#52
vasario 27, 2021, 21:17:51 Redagavimas: vasario 27, 2021, 21:21:23 by Vytautas
Šiaip pasaulėdaros nežino niekas nors egzistuoja du esminiai variantai - kažkas sukūrė ar viskas atsirado savaime. Na bent aš atmetu savaiminio atsiradimo variantą nes logiškai pirma turėjo atsirasti elektronikos pagrindu egzistuojanti gyvybė nes tai žymiai paprasčiau. :) O su sukūrimu daug versijų. Toks vaizdas kad žmonės kūrė daug "dievų" ir kiekvienai grupei pateikė skirtingas sukūrimo versijas. Rezultatas skirtingų tikėjimų garbintojai kapoja vieni kitiems galvas norėdami įrodyti savo versijos teisumą. Bet galutiniam variante niekas nežino kaip yra realybėje. Mano versijoje ši situacija paaiškinama tuo kad ta beprasmė kova tarp tikėjimų yra naudinga tiems kas sukūrė žmonės. Tiesiog energijos gamyba.

Kas liečia pranašus. Jie kaip taisyklė atsidurdavo pakitusios sąmonės būsenoje ir gaudavo atitinkamą informaciją kurią privalėdavo skleisti. Tokia jų funkcija. Dabar tokie mokytojai savo mokymus paverčia pinigais t.y. savo asmeniniu išgyvenimo šaltiniu. Kapitalizmas tikėjimuose. :) Įvairūs magai ir ezoterikai taip pat analogišku būdu generuoja pajamas. :) Verslas ir nieko daugiau ir visiškai nesvarbu kad tai neduoda klientams absoliučiai jokio rezultato. :)

Kas liečia mane. Ne esu joks pranašas. Jokio mokymo nevystau, jokių pasekėjų neturiu ir neplanuoju turėti. Turiu kasdienį darbą IT srityje ir man to visiškai pakanka pragyvenimui. Be to niekur nieko neviešinu išskyrus atrakcijai šiame tinklalapyje. Taip kad esu antipranašas. Tiesiog dėl tam tikrų priežasčių turiu kitokį pasaulėdaros suvokimą  ir tiek. Visa ko esmė taip pat labai jau paprasta. Kažkas sukūrė gudrias būtybes kurios sukūrė žmonės. Na o žmonės jos sukūrė jau gan kreivai. Nes ale dievams iš sėdimos vietos augo rankos. Ir iš to išplaukiančios visos žemiškos problemos bei visa ko paprastumas. Biblija tame kontekste tos absoliučiai beprasmis kūrinys. Tiesiog makaronų kabinimas žmonėms. Labiau nei keista kad technologijų amžiuje žmonės tuo vis dar tiki. Aišku tikintys net nėra bandę jos skaityti. Normaliai paskaičius pamatai kad tai smurto ir absurdo knyga. Pvz "Enocho knyga" bent kiek realesnė nes atmetus visus garbinimus matosi kaip gudresnė būtybės tiesiogiai primityviam žmogui kniso protą. :)

Adeptas

Jau buvau nutaręs pasitraukti iš tų tuščių pasirašinėjimų. Na, bet nutariau prieš pasitraukdamas atsisveikinimui kažką tai parašyti.
Eilini kartą parodėte jog neturite nei menkiausio supratimo apie pasaulėdarą ir net nesuvokiate kas vyksta toje aplinkoje, apie kurią bandote kažką rašyti. Kuriate ir pateikinėjate savo sukurtas versijas ir įrodinėjate, kad aplink pasaulyje visi nesugeba suvokti kas, kur, kaip ir kodėl vyksta, teikdamas, kad pasaulėdaros niekas nežino, kad žmonės nepasidalindami dievais vieni kitiems kapoja galvas ir vėl tas pats: niekas nežino kaip yra realybėje ir t.t. Tai jūs nieko nežinote, nežinote kas yra realybėje na ir kuriate įvairias savo versijas, bandote sukonstruoti kažką ir tai norėtumėte pavadinti dviračiu. Na, bet dviratis jau senai išrastas ir juo važinėja pasaulis. Tam, kad sukurti dviratį būtinos nors elementarios žinios apie mechaniką, medžiagų apdirbimo technologijas, apie kai kuriuos fizikos dėsnius ar elementarius matematinius paskaičiavimus. Būtinos nors kokios nors, nors pačios elementariausios žinios. Deja jūs jau kelintą sykį parodote, kad jūs jų neturite.
Patikėkite, pasaulis žino ir apie pasaulėdarą, ir apie pasaulio modelius ir apie religijų vystymosi raidą. Čia tikrai jau visos reikiamos versijos senų senovėje sukurtos.
Šiuo metu mokslininkai yra sukūrę gal kelis šimtus pasaulio modelių, deja tie modeliai kaip tai neturi tęstinumo tarp savęs. Kaip jau minėjau magai turi savo doktriną ar pasaulio modelį, turi „Magijoje pripažintą pasaulio vaizdą" kuriame yra keletas nepriklausomų pasaulio aprašymų, kurie neprieštarauja vienas kitam. Pirmasis kalba apie visatos informacinį egzistavimą, Kvantinis pasaulio modelis sako, jog informacijos kvantas yra garsas, raidė arba skaičius, Linijiniame modelyje objektai aprašomi 22 matmenimis ir jie yra surišti su objektyvia realybe, žmogaus sąmonė formuoja tik 12 mačius vaizdus, kurie priskiriami subjektyviai realybei. Magiškojo pasaulio modelio aprašyme judama pagal spiralę, kurios kiekvienoje vijoje aprašymas yra daug gilesnis. Na žodžiu aš nenusiteikęs skaityti jums paskaitas ar pašvęsti jus į tradicijas, už kurių ribų jūs esate. Ar nors šiek tiek domėjotės Kabalos mokslu, Joga, kurioje yra darbas su sąmone, apie Radža Jantra, ar žinote kuo skiriasi Druidas nuo Šamano, ar teko nors šiek tiek prisiliesti prie Demonologijos, susipažinti nors su Goetijos demonais, ar kažką žinote iš Nekromantijos pagrindų, ar jūs girdėjote ką nors apie Germeneftiką, apie Hrono portalus, apie Zetų pasaulius ir t.t. Tam, kad pradėti kalbėti apie pasaulėdarą pirmiausiai reikia žinoti, o kas gi yra tas pasaulis, kaip jis gyvena, kas jame vyksta.
Kalbėti apie dievus galima tada jei esi susipažinęs su Egipto dievų panteonu, Graikų dievų panteonu, Romėnu ir Skandinavų dievais, ir t.t. Pasidomėkite Kabala, išsinagrinėkite ten esanti gyvybės medį „Medį Sefirot". Būtent jame, pačioje apačioje į sefirą Malkut, ateina trys energetiniai srautai: 22, 21 ir 19. Štai juose ir „sėdi" trys šių dienų pagrindinės religijos: judaizmas -22 srautas, krikščionybė -21 srautas ir islamas - 19 srautas. Sužinosite kokiai stichijai kokia religija priklauso. Išmokite įeiti į tuos energetinius srautus, pajausti tas religijas ir tuomet pas jus nebekils tos, jūsų sukurtos dievų sukūrimo versijos.

Adeptas

Aš čia pastoviai kalbu apie nedidelį kiekį dėsnių, neįprastą terminologija per daug visko neaiškindamas. Jūs visą tai suprasite su laiku jeigu nors po truputi bandysite gilintis į tai. Kabalistinės tradicijos specialistai sako, kad tekstas gali turėti keletą informacinių sluoksnių. Na jūs žinote raides, kuriomis parašytas tekstas, sakysime, kad tai lotyniškos raidės, bet jūs nežinote kalbos, na sakysime tai Ispanų kalba. Jūs galite perskaityti tekstą, bet jūs nežinote apie ką jis. Tada žodyno pagalba jūs galite sužinoti žodžių reikšmes. Žinodami žodžių reikšmes jūs galite suprasti teksto tūrinį. Bet tam, kad galutinai suprasti to teksto taip vadinamą „slaptą" prasmę, visapusiškai pilnam to teksto supratimui, jūs vis giliau neriate identifikuodami laike ateinančią informaciją.
Įprastiniame pasaulyje žmonės darbus atlieka rankomis, kojomis, t.y. panaudodami fizinę jėgą. Tiesa, yra ir protinis darbas, kuris būtinai susijęs vienokiu ar kitokiu būdu su fiziniu darbu. Magija - tai mokslas. Magai mokomi darbą atlikti savo sąmonės pagalba, na nustumti stiklinę nuo stalo ne rankų pagalba, pridedant fizinę jėgą, bet savo sąmone. Bet kokio darbo atlikimui būtina energija. Taigi jūsų sąmonę turi turėti reikiamą energiją. Magai mokomi kaip tą energiją kaupti, kaip ją naudoti. Vienas iš energijos kaupimo sąmonėje būdų yra energijos struktūrizavimas. Ir vėl gi magai mokomi kaip struktūrizuoti energiją. O kas yra informacija? Informacija - tai struktūrizuota energija. Taigi energija paverčiama į informaciją ir ji kaupiama. Tam yra įvairūs pratimai, įvairūs mentaliniai įrankiai. Žmonės neturintys reikiamo kiekio struktūrizuotos energijos nieko padaryti negali. Tai tas pats, kada žmogus neturi fizinės jėgos jis gali atlikti tik labai ribotus darbus. Sutikus žmogų ir pažiūrėjus į jo  mentalą nesunkiai matai ką tas žmogus gali. Tuščios kalbos čia nesikotiruoja.
Norintiems užsiiminėti magija patarčiau susirasti sau mokytoją, lygiai taip, kaip viduramžiais mokiniai eidavo pas žynius, kad mokytis magijos paslapčių. Pabandykite perskaityti Transerfingo visas 5 pakopas, perskaitykite Karlo Kastanedos knygas ir bandykite pajausti save. Senovėje žiniai mokiniams pasakodavo ir tokias istorijas
https://www.youtube.com/watch?v=91FOomo_JBc

Adeptas

Yra auksinė taisyklė: jei gali nedainuoti - nedainuok, jei gali nepiešti-nepiešk, jei gali nerašyti - nerašyk. Taigi jei gali gyventi be magijos - nesibrauk į ją.
Pradedant užsiiminėti magija tai po truputi tampa gyvenimo būdu, kiekvienam verta pagalvoti ar tas gyvenimo būdas yra tai, ko jam labai reikia. Tai ilgas ir sunkus darbas, kuris keičia žmogaus žvilgsnį į pasaulį ir jį supančią aplinką. Žinoma labai priklauso tai ir nuo žmogaus pereitų gyvenimu. Jeigu iš praeities nėra įdirbio, žmonės tuomet sako dievas tau to nedovanojo, tai bus sunku. Na, bet sekančiame gyvenime tikrai kažką pasieksite.
Čia dažnai galima perskaityti naivius pokalbius, kada du neturintys žalio supratimo apie ką kalba vienas kitam aiškina, kad perskaičius vakare prieš miega knyga ryte gali pabusti aiškiaregiu. Aš jau ne vienam sakiau, kad jeigu jūs ir du kartus perskaitysite Čiurlionio autobiografiją ryte atsikėlęs tikrai nepradėsite piešti muzikos.
Tik žinodamas į kur eini ir į kur reikia nueiti, yra tikimybė, kad pasieksi savo tikslą. Nežinodamas į kur eini ir į kur reikia nueiti, niekur nenueisi.
Na, o tiems, kurie kuria savo teorijas, savo versijas, siūlyčiau pradėti šiuos mokslus nuo pagrindų, iš pat pradžių sužinoti kas yra kas.
Tiems, kam kažkas sufleruoja „genialias" mintis šioje srityje, gundo kurti naujas teorijas, kuria sąmonėje įvairius stebuklingus minčių vaizdus, manyčiau reikia susirasti stiprų magą ir paprašyti, kad šis užslopintų stipriai rezonuojantį sąjungininką. Kada gyvenime į tą procesą įsijungia psichiatrai, jie iš žmogaus gali padaryti daržovę.
Kada įprastas žmogus pradeda matyti dvasias, bendrauti su jomis, jį kaip žinome skuba vežti pas gydytojus. Kada magas mokosi mokosi ir vis nemato dvasių, negali su jomis užmegzti ryšius, jį siunčia vėl kartoti praeitą medžiagą. Kol nesate magai įvertinkite visą tai teisingai.
Linkiu visiems sėkmės, visiems linkiu pasiekti savo tikslus.

Vytautas

#56
kovo 01, 2021, 08:50:21 Redagavimas: kovo 01, 2021, 15:01:16 by Vytautas
Esminis tarp mūsų skirtumas kad Jūs naudojatės jau žmonijos sukaupta informacija o aš tiesiai iš pirminio šaltinio. Jokiais žemiškais šaltiniais nesinaudoju nors bendram supratimui kai ką perskaitęs ir bendrai gyvenant visuomenėje neišvengiamos jos žinios. Tam kad pradėčiau kitaip naudotis informacija įvyko "praktiniai užsiėmimai" nepakitusios sąmonės būsenoje mano atžvilgiu kad patikėčiau tuo šaltiniu. Informacija buvo pateikta laipsniškai kad atsikratyti turimos žemiškos informacijos ir pereiti prie visiškai kitokio supratimo. Visa tai skirta tik man ir mano misijai. Jūs ir kiti kaip naudojotės "žemiška" informacija taip ir naudokitės. Man dėl to nei šilta nei šalta nes jokio tikėjimo ar mokymo nekuriu, neplatinu, nedarau iš to verslo, patogiai jaučiuosi žinodamas esmę dėl savęs. Jei man reiks pinigų jų bus kiek man reikia kitais būdais. :) Šiaip laisva diskusija ir tiek. Be to jei nebūtų galvojančių kitaip žemė vis dar būtų ant banginių ir plokščia. Nors vis dar taip įdomiai galvojančių yra. :) Laikas geriausias teisėjas. :)

Adeptas

2021.03.12
Laba diena,
perskaitęs kovo 01, 2021, 08:50:21 Jums parašytą atsakymą ir tiesą sakant daug ko nesugebėjau suprasti kas ten parašyta. Kelis kartus su bendraminčiais bandėme kažką aptarinėti, deja nesugebėjome suprasti daugelio ten pateiktų teiginių. Jokiais būdais nenoriu įžeisti rašiusiojo minėtą atsakymą, bet daugelis dalykų man pasirodė labai jau absurdiški. Labai laukiau Jūsų nuomonės į ten išsakytas mintis, bet Jūs jos neišreiškėte. Atleiskite, kad rašau Jums į kažkada šiame tinklalapyje Jūsų nurodytą paštą.
Pagarbiai

2021.04. 02
Laba diena,
Prieš kurį laiką Jums rašiau, prašydama padėti suprasti kartais sutinkamus žmones su ne visai atitinkančiais aplinką vertinimai. Kartais pasimetu ir nesugebu reikiamai sureaguoti į jų laiškus, jų teiginius. Jeigu galite patarkite kaip tokiais atvejais reikia mąstyti. Labai norėčiau su Jumis pabendrauti gyvai, deja žinau, kad Jūs tai nepraktikuojate, nesusirašinėjate šiomis temomis ir dėl tam tikrų priežasčių atsakote tik į kai kuriuos Jums siunčiamus laiškus. Vienintelė man žinoma vieta, kur galiu paskaityti Jūsų mintis yra tinklalapis Anomalija. Gaila, kad Jūs ten apsilankote ir padiskutuojate gana retai. Būsiu dėkinga jeigu eilinio apsilankymo metu skirsite keletą sakinių ir man.
Pagarbiai

Pirmiausiai noriu atsiprašyti visų tų, kuriems neatsakau į jų laiškus. Atkeliauja laiškai su labai įvairiais jūsų klausimais. Atsakymas į laišką reikštų sutikimą pradėti su jumis diskutuoti vienais ar kitais klausimais. Iš daugelio laiškų matosi, jog nesate pašvęsti į vienas ar kitas tradicijas, dėl to kokios tai diskusijos būtų tuščios. Susirašinėjimams, diskusijoms ar paskaitų skaitymams aš kol kas tikrai neturiu tam reikiamo laiko. Kiekvienas įsipareigojimas bendrauti reikalauja fiziškai skirti tam tikrą laiką, o man jo labai trūksta. Dar kartą visų, kuriems neatsakiau, labai atsiprašau. Jeigu sugebėsiu stengsiuosi kaip tai apibendrinti jus dominančius klausimus ir kažką tai parašyti kokiame tai iš internete esančių tinklalapių.
Ne vienas manęs klausia, kodėl neatsakiau į kovo 01, 2021, 08:50:21 man skirtą laišką. Klausiate kaip aš jį vertinu. Iš tikro niekaip. Ten aš nematau nieko ką galima būtų vertinti. Mes su parašiusiuoju laišką, gyvename skirtinguose pasauliuose. Žmogus gyvena savo sukurtame subjektyviame pasaulyje ir tegul sau toliau laimingai gyvena.

Kadangi ne vieną iš jūsų domina kaip bandau nagrinėti pateikiamus teiginius, kaip suprantu kitą žmogų, kuo remdamasis vertinu jo mintis ir pan. tai labai plati tema ir keliais žodžiais nežinau ar pavyks kažką pasakyti. Bandysiu kaip tai trumpai paaiškinti.

Adeptas

Kiekvienas žmogus mato pasaulį per savo surinkimo tašką ir iš savo erdvėje užimamos padėties. Kaip žinote yra japoniški sodai, kuriuose sudedami akmenys tam tikra tvarka. Kokioje sodo vietoje bebūtumėte, jūs visada matysite visus ten esančius akmenis, išskyrus vieną. Na sakykime ten yra 27 akmenys. Iš bet kurios vietos sode visada jūs matysite tik 26 akmenis, vieno nematysite. Perėję į kitą vietą sode vėl gi matysite tik 26 akmenis ir vėl vieno, žinoma dabar jau kito akmens nematysite. Taigi jei tame sode stovėsite jūs ir netoliese stovės jūsų draugas tai jūs matysite po 26 akmenis ir nematysite vieno, bet ne to paties akmens. Objektyviai sode yra 27 akmenys, bet jūsų sąmonėje esančiame subjektyviame to sodo pasaulyje yra 26 akmenys, nes vieno akmens jūs visada nematote. Taigi pasaulį visi matome tą patį, pasaulis egzistuoja objektyviai mūsų išorėje ir subjektyviai mumyse. Mus supantis objektyvus pasaulis šiek tiek nesutampa su mumyse esančiu subjektyviu pasauliu. Kiekvienas žmogus savyje turi skirtingą subjektyvų pasaulį, kuris skiriasi nuo mus supančio objektyvaus pasaulio ir nuo kitų žmonių subjektyvių pasaulių. Dėl to skiriasi ir žmonių aplinkos vertinimai, požiūriai ir pan. Kiekvieno žmogaus pasaulio suvokimą apsprendžia jo sugebėjimas matyti, jo regėjimas, pas kiekvieną žmogų yra kita klausa, kitas skonis, kitas patrauklumas ir t.t. Jeigu žmogus minėtame sode mato tik 22 akmenis, aš bandau suprasti ar tai regėjimo problemos, ar nežinojimas matematikos. Bandau sau išsiaiškinti ar tai tiesiog trumparegis žmogus, ar jis matydamas tuos trūkstamus akmenis nesugeba suvokti, kad tai irgi akmenys, t.y. jo suvokimas ribotas, ar jo intelektas neleidžia jam suskaičiuoti iki 26 ir pan.
Galima būtų nagrinėti tai ir toliau ir surasti dar ne vieną priežastį dėl ko skiriasi žmogaus subjektyvus pasaulis nuo objektyvaus mus supančio pasaulio. Kadangi žmogus turi skirtingas suvokimo ir pojūčių kokybes, tai ir žmonių vidiniai subjektyvūs pasauliai skiriasi. Jeigu žmonių kokybės labai skiriasi tai pas juos visada yra skirtingos nuomonės į vieną ar kitą reiškinį, vieną ar kitą daiktą. Liaudyje sakoma žmonių požiūriai sutampa arba nesutampa, o tai reiškia, kad tų žmonių pojūčių ir vertinimų kokybės yra artimos ar nelabai artimos.
Keliais sakinais aprašyti kokiu būdu aš bandau suvokti žmogų - tikrai neaprašysiu. Žinome kad pas žmones yra šviesios ir tamsios mintys. Žinome, kad šviesios mintys - tai mintys nešančios energiją, tamsios mintys - tai lervos, jos išsiurbia energiją. Jūs paklausite, kurios iš minčių yra geros mintys? Žinoma šviesios, nes žmonės mėgsta kada jiems ką nors dovanoja.
Vertindamas žmogų visada prisimenu tokį žodį „kvailumas". Kvailumas - tai suvokimo nebuvimas.
Norint kažką suprasti, kažką vertinti, būtina labai gerai žinoti pasaulėdarą, pagal kokius dėsnius gyvena išorinis pasaulis, koks yra pasaulio modelis, reikia savyje išugdyti atitinkamas kokybes.
Tai natūralu, kad sutinkate įvairias teorijas skleidžiančius žmones. Visais laikais buvo žmonės, kurie kuria niekuo nepagristas savo teorijas, kurie nesuprasdami pasaulio dėsnių juos aiškina savo suvokimo lygio gebėjimais, kurie viską grindžia niekam nesuvokiamomis tiesomis ir tik jie vieni yra kokių tai mistinių jėgų atstovai, o tai jau yra religijos šešėliai. Čia jau būtinas tikėjimas, besąlygiškas atsidavimas apsiskelbusiems save pranašais ir t.t.
Šiuo metu pasaulyje jaunųjų ezoterikų ar pradedančiųjų magijos adeptų tarpe yra paplitęs žodis „Gliukonautai". Tai gyvenantys haliucinacijų ir iliuzijų pasauliuose. Jie ne visada atskiria tai, kada mato haliucinacija, o kada yra regėjimas, jie kuria minčių formas ir minčių vaizdus, kuriuos bando įtvirtinti mentaliniuose planuose kaip jau senai ten egzistuojančius, kurie įtiki savo sukurtomis haliucinacijomis.
Atskirti tikrą nuo netikro ne visada lengva. Na bet išmokite būti nuosekliais, supraskite, kad viskas turi paaiškinimus, tik reikia sugebėti juos surasti. Atsitiktinų atsitiktinumų nebūna. Šalia mūsų visada yra pasaulis priežasčių ir pasaulis pasekmių. Kiekviena pasekmė atsiranda dėl kokios tai priežasties, kokios tai priežasties pagrindu. Ta pasekmė virsta priežastimi kitai pasekmei. Taigi pasaulis visą laiką judėjime. Bandykite suspėti su juo.
Tik turėdami kuo tankesnį mentalą tuo tiksliau suprasite savo pašnekovą ar jums teikiamas vienokias ar kitokias tiesas. Būkite nuoseklūs, viskam raskite paaiškinimus. Jeigu patikėsite nepaaiškinamais netikrų pranašų sukurtais pasakojimais, tuomet jūs patekote kokį tai religinį sparną ar kokio tai religijos kūrėjo poveikio zoną. 

Aqua96

Adeptai, laba diena. Kaip supratau ir Jūs mokotės pas BM? Pagal ŠMA sistemą. Šaunu :) Supratau tai pagal tam tikrus išsireiškimus bei terminus Jūsų tekstuose

Aukštyn