Mago pradžia

Pradėjo Adeptas, kovo 17, 2020, 14:42:40

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Adeptas

Pasaulyje Magija jau dažnai vadinama Psichokineze, t.y. darbas atliekamas sąmonės pagalba. Žodį Magija nuvalkiojo iliuzionistai, artistai.  Pasaulyje yra ne mažai magijos mokyklų. Jos skirstomos į Tradicines mokyklas ir Vardines mokyklas. Vardinės mokyklos, tai kokio tai žmogaus sukurta mokykla ir pavadinta pvz. Petro magijos mokykla. Toje mokykloje tas Petras kuris gali būti kiek tai ekstrasensas, o gal visai nekestrasensas, kuria savo teorijas ir moko kitus pagal savo sugalvotas teorijas. Kas nors sukuria ezoterikos universitetą ir jame pateikinėja vėl gi savo sugalvotus dalykus, savo sugalvotas temas. Tradicinės mokyklos paprastai turi apibrėžtų tradicinių magijos mokslų disciplinų kokią tai sritį. Kartais tradicinės mokyklos turi kokią tai savo pakraipą, bet visose mokyklose paprastai mokomi  būtini pradiniai magijos pagrindai. Magas turi žinoti kas yra joga, kas yra reiki, kas yra astrologija, kas yra kabalistika,  kas yra šamanizmas, kas yra nekromantija, demonologija, kas yra PSI, kas yra hileriai, kas yra alchemija, kas yra vudu magija, kas yra praktinė magija, kas yra juodoji magija, raudonoji magija, kaimo magija, kas yra druidai, raganos ir t.t. Turi gerai žinoti pasaulėdarą ir magijoje naudojamus pasaulio modelius ir daug kitų dalykų.  Turiu vienos psichokinezės aukštosios tarptautinės mokyklos pirmo kurso paskaitų apžvalgos medžiagą lietuvių kalboje. Pirmo kurso paskaitos  tai labai plačiai apimančios paskaitos, žinių spektras turi būti gan didelis. Norint tapti magu būtinas geras pradinių būtinų žinių pagrindas. Magija - tai mokslas, apimantis visą pasaulėdarą.

klajunas

Koks yra pagrindinis magijos tikslas/ai? Kas yra magas bendruomenės kontekste? Kuo magas skiriasi nuo paprasto žmogaus?


Adeptas

Citata iš: klajunas  kovo 17, 2020, 16:22:09Koks yra pagrindinis magijos tikslas/ai? Kas yra magas bendruomenės kontekste? Kuo magas skiriasi nuo paprasto žmogaus?


Magų tikslas - greitesnė šios žmonių civilizacijos vystymosi evoliucija.
Šiuo metu planetoje yra įprastų žmonių sociumas ir magų sociumas. Sąlyginai žmogaus vystymosi evoliuciją galima padalinti į tam tikrus etapus. Šiuos etapus galima pavadinti kastomis. Kiekviena kasta nurodo sąmonės (smegenų) tam tikros dalies vystymosi etapą. 
Magas - tai ketvirtos kastos atstovas, kurio sąmonės tankis yra pakankamas, kad jis galėtų betarpiškai su savo sąmone atlikti kokį tai darbą. Nuo įprasto žmogaus magas skiriasi savo sąmonės tankiu, savo mentalų. Magai turi gebėjimą tiesiogiai savo sąmone suvokti pasaulį, nuosava sąmone tiesiogiai daryti poveikį išoriniam pasauliui.
Paprastų žmonių kastų ypatumas - tai magiškų gebėjimų nebuvimas. Magiškas gebėjimai - tai galėjimas savo sąmone tiesiogiai sąveikauti su išoriniu pasauliu.

elteide

o pats tu esi magas?:)

klajunas

Citata iš: Adeptas  kovo 18, 2020, 12:38:07Magų tikslas - greitesnė šios žmonių civilizacijos vystymosi evoliucija.
Koks aukščiausias mago ir civilizacijos tikslas/išsivystymo laipsnis?

Citata iš: Adeptas  kovo 18, 2020, 12:38:07Magai turi gebėjimą tiesiogiai savo sąmone suvokti pasaulį, nuosava sąmone tiesiogiai daryti poveikį išoriniam pasauliui.
Kai sąmonė veikia muskulo skaidulą, siunčia elektrinį impulsą. Ką siunčia valdydamas materiją arba eterį su savo sąmone?

Ar magas naudoja kokią nors technologiją? Ar tai ką jis daro yra natūrali, biologinė psichinė galia?

Ar galima nematomą technologiją vadinti magija? Ir tada - koks magijos ir mokslo differentia specifica?

Adeptas

Magija tai žinių ir įgūdžių sistema, kuri betarpiškai susieta su žmogaus sąmonės galimybėmis atlikti darbą. Bet čia reikia žinoti kas tai yra tos žinios ir kaip suprasti įgūdžius. Mes naudojame daug žodžių dėl kurių tikrosios reikšmės nesusimąstome. Žodis žinios - tai tik 6 raidės. Pradėkite apie tai kalbėti su kabalistais. Jie ims aiškinti apie fonemus, apie skaičių 6. O kas yra tie fonemai, iš kur jie, kiek jų yra ir t.t. Tuomet jūs po truputi atsiremsite į pasaulėdaros nežinojimą. O kaip gyvena pasaulis? Šis klausimas kildavo kiekvienai civilizacijai. Kiekvienai? O kiek jų buvo? Rauskitės Junesko dokumentuose, ieškokite mokslininkų dirbančių Pietų Afrikos giluminėse šachtose išvadų suvestines. Rasite didžiulius nesutarimus, kaip ir egiptologų dėl piramidžių. Dėl ko Afrikoje mokslininkai nesutaria?  Ogi vieni mokslininkai skaičiuoja ir vertina skalūninius ir radioaktyvius sluoksnius pagal vieną metodiką, kiti pagal kitą. Vadinasi ir nesutarimai kyla dėl buvusių civilizacijų skaičiaus. Tuomet kils klausimas kaip tai gali būti? Atsimušite į klausimą - o kas gi yra mokslas? Padirbėję atkasite, kad tas mokslo modelis, kuris yra pasaulyje šiuo metu buvo sudarytas prieš 5 - 8 tūkstančius metų. bandysite gilintis toliau ir imsite suprasti nuo ko priklauso mokslas ir jo rezultatai. Ir taip žingsnis po žingsnio bandysite suprasti jus supančią aplinką. Na, o žodį žinios suvoksite negreitai.
Kartą Mozė savo mokiniams liepė nupiešti apskritimą. Vieni nupiešė didesnį, kiti mažesni. Po to paprašė užtušuoti apskritimo vidų ir pasakė - tai ką jūs užtušavote, tas apskritimo vidus yra jūsų žinios, o ta linija apjuosianti apskritimą yra klausimų kiekis, kuris jums kyla turint tas žinias. Taigi kuo didesnis apskritimas tuo daugiau žinių, tuo daugiau klausimų.
Pagal užduodamą klausimą nesunku matyti kokiame pasaulyje gyvena žmogus. Pagal jo teiginius ar išvadas - nesunku suprasti kaip jis suvokia jį supančią aplinką. Juk dažnai vaikams yra sakoma - tu dar mažas ir nesuprasi jai aš ir bandysiu tau aiškinti, kai užaugsi tau visą tai savaime išaiškės.

Adeptas

Magas tai žmogus, kuris turi labai gerai žinoti pasaulėdarą, žinoti ir suprasti ką jis suvokia aplinkiniame pasaulyje, žinoti pagal kokį modelį gyvena pasaulis, kas kaip ir kodėl vyksta pasaulyje, sugebėti paaiškinti tai kas vyksta ir kodėl vyksta. Atsitiktinų atsitiktinumų nebūna. Pasaulyje viskas yra susiję, todėl būtina žinoti kuo daugiau apie viską. Tai per dieną nesužinosi, nesužinosi ir dviem žodžiais gavęs atsakymą į savo klausimą. Tam, kad kažką pradėtum suvokti ir šio gyvenimo neužteks. Bet jeigu šioje inkarnacijoje sugebėsi įsisavinti pradinukų paruošiamos grupės medžiagą, tai kitame gyvenime gal jau galėsi pirmos klasės mokslus krimsti.
Senovės Egipte žyniai mokydami savo mokinius dažnai jiems pasakodavo pričias. Viena iš jų tokia. Ruošdamasis pereiti dykumą, žmogus kantrai rinko vandenį į savo vandens maišą, kartais jį rinkdamas net rasos lašeliais nuo augalų lapelių. Ir štai jis jau keliauja dykumoje. Ten jis sutinka žmones, kurie įžengė į dykumą nerūpestingai, be vandens atsargų. Jis jiems dar nespėjusiems ištrokšti ima siūlyti ir dalinti savo vandenį. Vieni gurkšteli iš mandagumo, kiti jam užsisukus jį net ir išpila. Jie vandens paprašė šiaip sau, jo sunkai nerinko, jie jo nevertina. Greitai žmogus pastebi, kad vandens jau nebeturi ir toliau per dykumą eiti jam beprasmiška, jam tiesiog reikia grįžti atgal, dykumos jis nepraeis. Lygiai tas pats ir su žiniomis. Jūs sutiksite daug iš neturėjimo ką veikti jus klausinėjančių. Atsitiktiniai klausimai beverčiai, kiti net gi neklausys iki galo jūsų atsakymo ar tiesiog klausis atmestinai, o dar kiti dėl savo skurdžių žinių pasišaipys iš jūsų. O juk žinios - tai informacija, informacija - tai energija. Neskubėkite savo sukauptą energiją beprasmiai ištaškyti į šalis. Prisiminkite, kad žmonės vertina tik tai ką sunkiai patys pasiekia. Lengvai gautas daiktas lengvai prarandamas. Vandeniu pagirdykite tik labai ištroškusį, žinias dalinkite ištroškusiems žinių.
Jeigu esate ištroškęs žinioms ir norite tapti magu, ieškokite tradicinę magijos mokyklą. Tradicinės magijos mokyklos susietos su žmogaus sąmonės evoliucija. Šių mokyklų programos praktiškai nesiskiria. Labai stiprios yra Sufijų magijos mokyklos, puikių mokyklų yra Europoje, Amerikoje. Tik prieš tai prisiminkite taisyklę - jei gali nepiešti, nepiešk, jei gali nerašyti - nerašyk. Jei gali nebūti magu - nebūk. Magija - tai mokslas, sunkus mokslas. Nieko neatsinešus iš pereitos inkarnacijos teks startuoti nuo nulio. Mediumai kažką pasiekia greičiau. Įvertinkite savo stichiją, tai jums turės reikšmės. Nesitikėkite jokių greitų rezultatų ir žinokite, kad tai jums kainuos ne taip jau pigiai.

klajunas

Citata iš: Adeptas  kovo 19, 2020, 22:43:07Magas tai žmogus, kuris turi labai gerai žinoti pasaulėdarą, žinoti ir suprasti ką jis suvokia aplinkiniame pasaulyje, žinoti pagal kokį modelį gyvena pasaulis, kas kaip ir kodėl vyksta pasaulyje, sugebėti paaiškinti tai kas vyksta ir kodėl vyksta. Atsitiktinų atsitiktinumų nebūna.
Ir kokia gi ta pasaulėdara yra? Savo nuomonių čia nerašau tik todėl, kad jos išdėstytos mano temose.

Kalbant apie klausimus, reikia suprasti kokie klausimai būną ir nepainioti jų rūšių, nes nepažįstami žmonės pirmiausiai susipažįsta, o neturint informacijos klausia.

Kodėl pavz. nepaklausei ką aš manau, ar neįdomu?

Adeptas

Paskaitęs kelis pasamprotavimus šiame tinklalapyje apie magiją tiesiog nutariau parašyti šiek tiek iš savo patirties. Manau, kad perskaičius tai labai aiškiai matosi, kad aš niekam neuždavinėju klausimų, nebandau išprovokuoti diskusijas, o taip pat nesiruošiu būti kieno tai mokytoju ir neprašau pas nieką pagalbos, siekdamas kažką išsiaiškinti. Aš tikrai nepaliečiau jokių konkrečių klausimų nagrinėjimų, aš tiesiog pateikiau savo patirtį, savo einamo kelio dalelę. Tai kirai nėra koks tai apsikeitimas nuomonėmis ar koks tai pažinčių ieškojimas. Tai ką parašiau visai neturi visiems patikti ar visiems tikti. Kiekvienas iš mūsų viską vertiname pagal savyje išvystytą aplinkos suvokimo lygį. Pasaulį kiekvienas žmogus mato savo akimis ir jame kam ko reikia tas to ieško. Tie, kurie jau nužengė kur kas toliau, be abejo perskaitę ramiai tai padės į šalį. Beje, daugiau negu užtikrintas jog jie čia tikrai nesilanko. Kam tai neįdomu gali praleisti skaitydamas kas trečią eilutę ar išvis negaišti laiko. Tai parašiau tiems, kurie dar ieško savo kelio gal būt kažką iš to įtrauks į savo kaupiamą patirtį. Labai apgailestauju, bet kaip matau pats nevisai supratai tai ką aš parašiau. Nesupratai, kad aš čia rašiau ne tam, kad su kažkuo tai vesti diskusijas, aiškintis kokius tai klausimus. Aš tiesiog parašiau šiek tiek iš savo patirties ir tik. Prieš daug metų pats ieškojau nuo ko pradėti, kaip surasti teisingą kelią, kuris tiktų man, kuris reikalingas man. Neabejoju, kad ir dabar yra tokių ieškančių ir nepilnai įsivaizduojančių o kas iš tikro yra magija.
Atleisk, bet manęs tikrai nedomino paties nuomonė ir aš neieškojau paties parašytų temų. Kaip jau minėjau tikrai neieškau čia pažinčių ir neieškau čia informacijos. Tai ne vieta informacijos paieškoms. Pats, kaip supratau esi Rašytojas, tuomet labai gerai žinai, kad rašant autobiografinę knygą rašytojas dėsto įvykių seką ir tikrai nedaro apklausos kuris iš jo pragyventų etapų kiek procentų skaitytojų domins. Jis tiesiog viską dėto chronologine tvarka, rašo ir tiek. Kam knyga bus įdomi ją skaitys, kitas ja gal tiesiog numes į šalį. Visada atsiras kritikai kurie knygą maišys su žemėmis ir atsiras fanai, kurie knygą saugos kaip bibliją. Tai natūralu. Jei tai ką parašiau tavęs nedomina, vadinasi visą tai parašiau ne tau.
Beje kas link klausimo: ir kokia gi ta pasaulėdara yra?  Galiu atsakyti sakiniu kurį jau buvau parašęs: Juk dažnai vaikams yra sakoma - tu dar per mažas ir nesuprasi jei aš bandysiu tau aiškinti, kai užaugsi tau visą tai savaime išaiškės. 

klajunas

Žinau tik tiek, kad yra forumas ir yra blogas. Čia yra forumas, tad ne aš, o tu ne savose vežėčiose. Nesuprantu kodėl forume nori vesti savo įspūdžių blogą.

Suprantu, kodėl kai kas nori būti tik apžiūrai skirtu eksponatu, kurio negalima liesti, tyrinėti, imti, pirkti. Bet toks, žinok, ne daug kam įdomus.

Koks tikslas, be savimeilės, šitaip save eksponuoti?

Nusikaltau tik tiek, kad timptelėjau už ausies, kad pažiūrėčiau koks ilgis.  :D

Adeptas

Mago pradžia - taip pavadinau tai, ką numačiau pateikti tik tiems, kurie jaučia, kad magija yra tai, ko jie ieško gyvenime. Aš neįlindau į svetimą temą, nepradėjau neigti ar kritikuoti kitų mintis. Savo rašiniuose aš nei žodžiu nepaminėjau kitose temose pateiktas tiesas bei jų neaptarinėjau. Tai tiesiog būtų neetiška. Kiekvienas gali rašyti tai ką nori, bet iš parašyto visada gali daryti išvadas apie rašiusiojo sąmonės lygi, jo matomą pasaulį, jo sugebėjimą suvokti aplinką, jo gyvenimo vertybių skalę ir visą tai matai pagal jo pasisakymus ar vertinimus. Juk visiems gerai žinomą, kas pas žmogų galvoje tas ir ant liežuvio. Žmogus jausdamas nepilnavertiškumą ar silpnumą būtinai stengsis tuo apkaltinti kitą, įsivaizduodamas, kad tuo pridengs save. Nereikia būti dideliu psichologu, kad pamatyti ką žmogus nešioja savyje, jis tiesiog pasitaikius jo nuomone mažiausiai galimybei būtinai tą išlies į išorę. Juk ne be reikalo tautos išmintis sako, kuo pats smirda tuo ir kitus tepa. Aš dar tiesiog norėjau priminti aiškiaregiams besilankantiems šiame portale apie etiką. Iš karto patikslinu jog kreipiuosi tik į tuos aiškiaregius, kurie peržengia aiškiaregių etikos ribas. Aiškiaregys matantis kitų žmonių mintis, matantis kas jiems įdomu, o kas ne, jaučiantis jų jausmus, norus neturi teisės apie tai kalbėti viešumoje. Tai kiekvieno žmogaus individualus vidinis pasaulis, į kurio erdvę niekas neturi teisės brautis be to žmogaus leidimo. Tai šventa magijos taisyklė. Taigi tai kas ką galvoja, kas kam įdomu paliekama tam žmogui, tai yra jo, tai yra asmeniška. Jei jau įlindai į svetimą erdvę neleistinai tai tau neleistina to viešinti.
Dabar ko dar neparašiau apie mago pradžią. Kaip jau minėjau prieš daug metų ieškojau informacijos kas vis tik yra ta magija. Daug tuščių plepalų prisikaičiau interneto svetainėse bei forumuose, perskaitytų daug tuščių diletantiškų teiginių, kurie manęs neįtikino, jog visą tai yra magijos esmė. Tik radęs tradicinę mokyklą, stiprius mokytojus, aš supratau kiek laiko praradau tuščiai klaidžiodamas ir ieškodamas. Liaudyje sakoma: kas ieško, tas randa. 
Vaikystėje mokyklos vadovėliuose man pateikė gražų ir darnų pasaulio paveikslą. Jame buvo nuoseklus ir dėsningas žmogaus vystymasis nuo tolimo protėvio beždžionės iki protingo žmogaus. Pateikė stichišką miestų ir genčių atsiradimą. Šiuose teiginiuose man buvo daug neaiškumu, daug naujų radinių ir faktų man netilpo į šias tiesas.
Kitą paveikslą šiandiena siūlo religiją, kurioje viskas pagrįsta šventais raštais. Visą tai gauta iš dangaus, nekritikuotina ir turi būti būtinai priimta tik taip. Dažnai tie du paveikslai egzistuoja lygiagrečiai, nemaišydami vienas kitam, nes jie skirti skirtingoms žmogaus sferoms. Mokslas skirtas kasdieninei praktinei veiklai, o religija reguliuoja etikos ir moralės sritis, o taip pat gyvenimo prasmės klausimus.
Pasirodo, kad yra dar ir trečias pasaulio paveikslas, kuris iš esmės skiriasi nuo pirmų dviejų. Sis paveikslas kai kam atrodo fantastinis ir nerealus. Aš gi susipažinęs su juo supratau - pagaliau radau tai ko ieškojau. Magiškasis paveikslas mane pilnai tenkino, nebuvo vidinių prieštaravimų. Ar šis paveikslas man tinka, sprendimas priimamas ne protu. Pas žmogų turi atsirasti tai, kas yra vadinama „rezonansas", tai pojūtis ko tai žinomo ir artimo.
Štai tokiu būdu aš radau tai ko ieškojau. Kiekvienas žinoma turi savo kelią į magiją.

Adeptas

Magijoje žodis „žmogus" netalpinamas pilnai tik į fizinį kūną. Yra „amžinas" dvidešimt dviejų išmatavimų turintis dvidešimt dvi projekcijas objektas, kuris periodiškai įsikūnija į fizinį kūną ir jis vadinamas monada. Kiekviena inkarnacija monadoje aplieka atitinkamus užrašus. Taigi mano praeitis kūrė mano dabartį.
Kadangi kalbu apie Mago pradžią, tiems kurie nežino noriu pasakyti, kad magijoje taip pat yra saugumo technika. Ji yra būtina dirbant su 13 energetiniu srautu, su mirties energijomis, dirbant su demonais ir t.t. Visą tai tolesnieji etapai. Pradžioje, kiekvienas pradedantysis magas yra įspėjamas ir reikalaujama, kad visoje savo buvimo magijoje eigoje privalo griežtai laikytis reikalaujamos saugumo technikos. Magas, kol neišmoko valdyti vienos ar kitos energijos, jis neturi teisės atlikinėti praktikas su tomis energijomis. Iššaukta ir nevaldoma energija gali sunaikinti patį maga, o taip pat pridaryti žalos aplinkai. Kiekvienas mokytojas tai griežtai įspėja savo mokinius nuo pat pradžių. Jeigu pradėsite savarankiškai atlikinėti kokias tai praktikas, prisiminkite, saugumo technika būtina, ji privaloma. Čia nėra kokios tai darbo inspekcijos, čia yra sistema, kuri nesupranta žodžio „atsiprašau, nepagalvojau".
Visiems, kuriems vidinis balsas sako, jog turite tapti magais linkiu sėkmingai surasti savo kelią į magiją. Negaiškite laiko tinklalapiuose su metų metais sėdinčiais ir tuščias diskusijas vedančiais diletantais dažnai neturinčiais supratimo apie ką bando šnekėti.

klajunas

Jeigu būtum tikras aiškiaregys, matytum tikrą mano vidų, o tai, ką įfasadina tavo pirštai, rodo tik strėles, kuriomis šaudai norėdamas nužudyti, o ne suprasti. Ir tai darai net neišsiaiškinęs ar tavo pilį puola priešas ar ne.

Citata iš: Adeptas  kovo 21, 2020, 16:54:21Aš neįlindau į svetimą temą, nepradėjau neigti ar kritikuoti kitų mintis.
Nei aš kritikavau mintis, nei neigiau - greičiau kritikavau elgesį, kuris pasirodė juokingas. Forume vėlyvas, kai forumas tuščias, seniau dėdavosi dar ne tokie dalykai.

Kaip gerokai pažengusiam - trūksta dvasios ramybės ir supykstama bei suklumpama lygioje vietoje.

Nors monologai šiame forume tapo gana populiarūs, ir juos išplatinau aš nors tai draudžia forumo taisyklės, bet leidžiama kūrybos lentoje. O bet kokioje temoje esi tik vieno įrašo šeimininkas, o ne visos temos, nes diskutuoti su savimi draudžia forumo taisyklės.

Man monologai gavosi ne todėl, kad būčiau susireikšminęs, bet todėl, kad neatsirado norinčių diskutuoti. O ši lenta, kiek suprantu - ne kūrybos lenta, todėl uzurpavimas - nelegalus.

elteide

Citata iš: Adeptas  kovo 21, 2020, 16:55:03Magijoje žodis „žmogus" netalpinamas pilnai tik į fizinį kūną. Yra „amžinas" dvidešimt dviejų išmatavimų turintis dvidešimt dvi projekcijas objektas, kuris periodiškai įsikūnija į fizinį kūną ir jis vadinamas monada. Kiekviena inkarnacija monadoje aplieka atitinkamus užrašus. Taigi mano praeitis kūrė mano dabartį.
Kadangi kalbu apie Mago pradžią, tiems kurie nežino noriu pasakyti, kad magijoje taip pat yra saugumo technika. Ji yra būtina dirbant su 13 energetiniu srautu, su mirties energijomis, dirbant su demonais ir t.t. Visą tai tolesnieji etapai.....
Visiems, kuriems vidinis balsas sako, jog turite tapti magais linkiu sėkmingai surasti savo kelią į magiją. Negaiškite laiko tinklalapiuose su metų metais sėdinčiais ir tuščias diskusijas vedančiais diletantais dažnai neturinčiais supratimo apie ką bando šnekėti.

kodėl 22 ir kokių išmatavimų?
Adeptas tai mokinys kiek supratau , pradžiamokslis ....kur radote tą gerą mokykla ..Lietuvoje?

Adeptas

Adeptas - tai uolus mokymo, idėjos, žinių pasekėjas, padedantis suprasti idėją ir žinias. Senovės Egipte taip buvo vadinami magijos mokslų mokiniai. Nuo XIX amžiaus šis terminas buvo naudojamas teosofijoje, okultizme, ezoterikoje ir tarp rozenkreicerių. Praktiškai jį naudojo ir kiti slaptieji ordinai. Tai dažniausiai reiškia iniciaciją ar tam tikrą hierarchijos laipsnį, asmens atsidavimo slaptoms žinioms lygį.
Mokausi vietos tarptautinės Psichokinezės asociacijos universitete. Esu Londono grupėje, mano pagrindinis mokytojas Londone.
Kas link 22 išmatavimų, tai labai didelis klausimas reikalaujantis ilgo nagrinėjimo ir aiškinimo. Nežinau ar keliais žodžiais sugebėsiu atsakyti. Nemėgstu į sudėtingus klausimus atsakinėti dviem žodžiais. Na bet pabandysiu. Tai susiję su pasaulio modeliu. Visas buvusias planetos civilizacijas domino pagal kokį modelį gyvena pasaulis. Dabartiniai mokslininkai sukūrė ne vieną dešimtį pasaulio modelių, bet jie tarpusavyje nesąveikauja. Magija remiasi (tuo remiasi ir esantys slapti ordinai) išlikusiomis iš labai gilios praeities žiniomis apie du tarpusavyje sąveikaujančius modelius: tai Kabalistinis modelis ir Kvantinės magijos modelis. Kad paaiškinti tuos modelius reikia perskaityti ne vieną paskaitų ciklą. Bandysiu reziumuotai pasakyti, jog Europos kabalistai paveldėjo Atlantų tradicijas, jie teigi, kad ivritas yra arčiausias tikrajai programavimo kalbai ir jo ženklai turi vienintelę tikrąją kilmę.  Kabalistinis modelis tai pasaulio aprašas kaip teksto ar programos esančios viduje kokio tai vieno informacinio įtaiso, kuris yra supersąmonė (aukščiausioji sąmonė), koduojanti informaciją kokiu tai savitu būdu, kuris toliau vadinamas Protoalfabetu. Čia proto turima galvoja prototipas. Proto abėcėlė, arba Abiad rašymo sistema turi Acrophonic (tai abeceėlės pavadinimas, kuris verstųsi - principiniai garsai) kuri turi 22 pagrindinius (principinius) fonemus. Kablistai tyrinėjo ir išsaugojo šį modelį. Jie ieškojo objektų kodų taip vadinamų „tikriniais vardais". Alchemikai bandė objektų kodus ištraukti tiesiogiai iš medžiagos ir tai vadino Kvintosencija. Na žodžiu jeigu viską dėstyti tai reikėtų labai daug vietos ir laiko. Dėl to reziumuodamas pasakysi, kad pagal tuos 22 fonemus yra 22 energetiniai srautai. Jie jungia 10 sferų, t.y. 10 pasaulių, kurie yra atvaizduoti Gyvybės medyje Sefirot. Judėjai jį vadina Sfirot medžiu. Galima sakyti jog tas medis tai mūsų planetos sąmonės išorinio signalo apdorojimo programos schema. Mes gyvename pasaulyje Malkut, kurio dažnumas yra žemiausias ir yra tankiausios energijos. Kiekviename energetiniame sraute objektas turi savo kokybinius parametrus. Tai štai visi objektai esantys planetoje turi 22 projekcijas, 22 išmatavimus. Su tuo yra susieti taro kortų 22 didieji arkanai. Mes gyvename 3 išmatavimu pasaulyje, t.y. ilgis, plotis ir aukštis. Viską labai trumpinau ir bandžiau kaip tai išsireikšti, kad kažkas būtų suprantama, nežinau kaip man pasisekė. Taigi paprastas žmogus gyvena trimatėje aplinkoje. Ekstrasensai jau valdo keturmatę aplinką, Hileriai (gydytojai) dirba iki septynmatės aplinkos, Alchemikai įveikia iki devynmatės aplinkos ir Demiurgai pasiekia net dvylikamatę aplinką. Žmogaus sąmonė daugiau dvylikos matmenų nesugeba aprėpti.
Šiaip tai čia yra pirmo kurso medžiaga, tai magijos mokslų pradmenys.

Aukštyn