Maniskiam muzika patinka :D

Pradėjo Ancestor, liepos 13, 2018, 11:48:08

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Ancestor

liepos 13, 2018, 11:48:08 Redagavimas: liepos 13, 2018, 12:41:00 by Ancestor
Sveiki, atejau pasipasakot ir nuomoniu isklausyti. Gyvenu Uk, tokiam mieste kur yra activity taip sakykim :D
Bet kur UK nera activity. Anyway, uzvakar sedejau antram aukste, klausiau koncerta, pats repetavau, zodziu kasdienybe. Veliau nuejau y apacia, ziurejau ''Ghost Adventures'' ir isgirdau kad muzika kazkur groja, galvoju gal kaimynas , ar nuo gatves masinoje muzika groja, bet isijunge gana greit.Nelabai atkreipiau demesy. Uz maziau nei minutes vel girdziu ysijunge, bet db isgirdau kad groja koncertas kury klausiau. Va dabar jau dyomu pasidare. Nu ir vel isijunge. Tada jau emiau telefona ir filmavau ( veliau ykelsiu (pabandysiu) video kury nufilmavau). Muzika toliau tai ysijunge tai isijunge (sorry neturiu lietuvisku raidziau ant darbo pc). Uzlipau y virsu-nieko nera.
Pats esu technician laptop`u/gadget`u taigi neatmenu galimybes kad loptopas trumpina , bet tikrinau loptopa, game`inu, daug groju ir naudojuosi juo tad nesu pastebejas kad trumpintu kazkas kas galetu yjungti ir isjungti muzika.
Na o vakar tame paciam kambary (ten mano man cave) groju, ziurau pro langa, ir pajauciau kad kazkas lyg pastume gitaros head (ten kur stygos baigiasi) ir tas pastumimas jautesi labai akivaizdziai.
Nesu skeptikas bet ir nenoriu iskarti pulti prie toeriju jog vaidenas, ir nemanau kad cia EL DIABLO! ;D
Nezinau ar turi kazka related bet turiu zuvusiu artimuju muzkantu, senelis kurio deja nesu mates, bet kiek zinau puikus buvo kompozitorius (unfortunately gere), ir dede jaunesnis uz mane siektiek kuris taip buvo labai gabus muzikantas. (yes telemundo presenta :D ) Kzkokia nuojata turiu kad jie/jis sale. Nezinau cia gal random labai toks dalykas, bet ydomu padiskutuoti :)
Ydomu jusu nuomones isgirsti . Video uploadinsiu veliau.

boba

#1
liepos 13, 2018, 17:59:33 Redagavimas: liepos 13, 2018, 18:52:12 by boba
Čia ne senelis buvo, o buvo Dievas. Gal tu privalai sukurti kažką naujo? O dėl senelio ir dėdės uždek ant kapų žvakutes asmeniškai. Bet kada.
Įsiklausyk į širdies arba proto balsą. Kokius tekstus tau siunčia? Išmėgink pagroti. Tavęs nepažįstu, tai net neįsivaizduoju, ką daugiau tau patarti...
Nėra jokių dėdžių ir nėra jokių senelių, tikėk vienu Dievu.
Dievas tikisi, kad tu nesi toks bukas ir suprasi jo tau siunčiamus ženklus...

Skeletonas

Gal domejais kas prueš tai gyveno toj vietoj kur dabar gyveni. Tai gali buti ir ne dede ir ne senelis o kazkas kas naudojasi tavo mintim. Gal tai gali buti geras zenklas siekiantis kazka parodyti. Lauksiu vidio

boba

Tai gali būti tik Dievas.

Aukštyn