Sapnuoti žmogų iš kitos galaktikos

Pradėjo boba, gegužės 28, 2018, 18:32:11

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

boba

Nuo 1999 metų sapnuoju žmogų iš kitos galaktikos vardu Andrėjus A( pavardės nepamenu, pamenu tik pirmą pavardės raidę). Jis sakė kad pati į jį nereaguoju, todėl sapnuose jis apsimeta mano mama arba mano tėvu. Be to jis sapne moka sukelti skausmą, kai įduria į pirštą tikrai skauda - jis sako visos šios "dovanėlės" dėl to, kad į jį nereaguoju. Bet jau savaitę kaip jo nesapnuoju. O taip nuo 1999 metų visados kiekvieną mielą dieną jį sapnuodavau. Jis panašus į indėną ilgais tiesiais juodais plaukais.
Gal kas turite irgi itin keistų sapnų, pav. apie ateivius ar irgi žmones iš kosmoso ar kitos galaktikos?

Linas Esu


boba

#2
gegužės 28, 2018, 20:32:39 Redagavimas: gegužės 28, 2018, 20:49:27 by boba
Geriu vaistus, matyt dėl to ir nustojau jį sapnuoti. Bet man labai įdomu kas toliau bus. Nu, Linas Esu, nebūk visiems toks kategoriškas, būk geras žmogus - visiems saulė šviečia vienodai.

Creative

#3
gegužės 28, 2018, 20:40:36 Redagavimas: gegužės 28, 2018, 20:49:19 by Creative
Ką noriu pasakyti? Tai gi..

Psicholigijoje yra žinomas kaip Animus (vyrui sapnuojasi Anima). Daugiau info https://lt.wikipedia.org/wiki/Anima_ir_animus ir šiaip pagooglink.

Taip pat galvoju, kad kodėl būtent iš kitos galaktikos, o todėl, kad neradai žmogaus kad būtų į jį panašus, todėl ir išėjo kad jis kaip nežinomas todėl išeina kad iš kitos galaktikos (planetos, pasaulio)(kas ten žino iš kur jis atsirado gal rimtai ateivis koks), tai tavo pasamonės reiškinys.

Čia irgi viskas gražu, bet niekas nežino kodėl būtent taip yra. Yra prielaida kad tai per visą gyvenimą sukauptą info, asociacijos su kažkokiais tai vidiniais reiškiniais, arba į išorines reakcijas, kaip kad žmogus gali pasirodyti realybėje netoks blogas kaip apie jį prisapnavai, bet tai rodo sapnas kad tu būtum pasiruošus ir blogesniam - tokiam kaip sapne ir nusiramintum pamačius kad jis netoks blogas realybėje, nes jau turėtum patirties. na arba atvirkščiai kad žmonės ne tokie geri kaip apie juos manai ir pnš..

boba

#4
gegužės 28, 2018, 20:53:20 Redagavimas: gegužės 28, 2018, 21:11:57 by boba
Creative, visaip gali būti. Bet tikrai manau kad jis realus. Gal ir ne iš kitos galaktikos, bet realus. Mane tikrai kažkas tai valdo ir žūt būt reiktų man sužinoti ir jo pavardę. Jei sužinosiu, tai gal ir jį rasiu. Vardą tai jau juk žinau. Matai jisai mano gyvenimą padarė nerealiu, jis realesnis už bet ką. Kas valdo tas tikrai yra realus. O kas nemoka valdyti, tas negali ir būti realiu.
Esu iš vis tokios psichikos žmogus kuris yra galingesnis tą ir išsirinkčiau pav. kas laimi dvikovoje...
Man reikalingas tik pats stipriausias ant žemės, ne tiek fiziškai kiek psichiškai. Jei stipraus negaliu gauti, tai geriau nieko nereik. Ir turi dar būti galingesnis ir už tėvą...Jei ne, tai tada geriau su tėvu gyventi nei su vyru.
Yra ta problema, kad tokia jau esu - vertinu kas valdo. O tų valdovų kaip ir nėra, visi su trūkumais vienokiais ar kitokiais. Todėl belieka tiktais vienas Andrėjus A...

Creative

#5
gegužės 28, 2018, 21:02:43 Redagavimas: gegužės 28, 2018, 21:10:38 by Creative
Sumenkini visus kitus žmones "kas nemoka valdyti", negalima palikti ką nors "likimo valiai", kaip kad reikia apginti silpnesnį, nes iš kur žinai kad jis neužaugs į ką nors ateityje, galbūt jam tereikėjo galbūt padrąsinančiai nusišypsoti ir jau jis pasikeis ir nebus "baubas", nes turės tą tavo jūsų dalelę prisiminimo, gerumo. na ir panašiai.

Edit:
Kaip ir sakiau neradai tarp žmonių jo, bet tu sapnavai žmogaus pavidalu, tai gali būti kad tarp žmonių jis toks gali būti, bet niekas nežino..

Kai susitinka du žmonės jie pasižiūri į vienas kito animą ir animus ir ar jie tinka viens kitam, jei ne tai ne.

boba

#6
gegužės 28, 2018, 21:16:25 Redagavimas: gegužės 28, 2018, 21:20:50 by boba
Creative, negaliu būti nuoširdi kitam žmogui, jei jau esu valdoma. Tas pats, kas kad yra atimtos rankos ir kojos, tad būk gudrus/gudri apsikabink kitą žmogų...O kaip???
Ir iš vis moksliniais terminais netikiu - jie sukurti tam, kad pažeminti žmogų.

Creative

#7
gegužės 28, 2018, 21:44:31 Redagavimas: gegužės 28, 2018, 22:03:17 by Creative
Moksliniai terminai arba apsoliučiai kiekvienas žodis sukūrti tam, kad kažką paaiškint, parodyt, supaprastint, apibendrint ir pnš. Taip jie gali ir suklaidinti to neneigiu, bet dauguma turi teigiamą pusę..

Kiek žinau, mes visi valdomi savo prisiminimu, jausmu, minčiu, sapnu, patirtimi ir pnš. Tavo reikalas ar tu valdoma būsi ar ne. Dėja be to tu nebusi savimi, tai tavo patirtis mintis jaumai prisiminimai, tavo dvasia.

Negali pasipriešinti? Gali, tik galbūt dar nežinai kaip, nors greičiausiai žinai, tik gali būti nenori. tai jau kitas klausimas..
Greičiausiai todėl ieškai to "stipriausio", kad galėtum pasisemti iš jo stiprybės, arba pulti į glėbi ir tikėtis kad jis apsaugos tave nuo visų bėdų, kuo aš abejoju..


Edit:
Gerai pakeisiu temą truputi (arba grįšiu prie temos).

Ką darysi kai sutiksi gyvai Andrėjų A, ne sapne?


P.s.: apie valdomuma arba tiksliau apie laisvą valią reikėtų naujos temos, nors greičiausiai ji jau yra, tik reikia paieškoti. Daug kas apie tai rašė, nes tema aktuali visais laikais buvo.

boba

Dabar geriu kitokius vaistus - Olanzapin Actavis. Reikia negerti vaistų jei noriu jį sutikti. O kad geriu, tai jo jau nesutiksiu...
Gal surizikuoti, negerti kokią naktį vaistų tai jį pamatysiu sapne? Ir jis man pasakys savo pavardę, tada.
Kaip Creative manai?

mcgyver

@boba jei kuri temas tai kur paprastas o ne fantastines, kad galetu zmones ka nors suprasti, kitaip vel uzbabins.
Tai tik sapnai o ne relaybe, nenutrauk vaistu, poto bedu prisidarysi.

boba

@mcgyver, manau, kad yra žmonių kurie ir supranta. O jei užbaninks, kaip kad Jūs kad sakote, vadinasi taip ir reikėjo.
Bet vieną naktį galiu surizikuoti miegoti ir be vaistų, o jei bus kas ne taip - atsikėlusi iškart išgersiu. Ačiū už rūpestį.
Be to žmonės nėra tokie kvaili, kaip kad Jūs manote, jie viską supranta.

mcgyver

Ir kas pasikeis kad negersite vaistu? Tai tik pasamone, vistiek jus to veikejo realybeje nesutiksite. Labai vaikiska tema pagal jusu amziu. Jus galite prisifantazuoti, bet ka bet tai ne realu.
Patarciau nekurti temu, o pradzioj pakomentuoti kokia nors tema bet advekaciai, gal po biski jums pageres ir atsikratysit visokiu blevyzgu ir iliuziju atkreipkite demesi, kodel jus buvote pries tai uzblokuota, todel kad rasete fantastines zinutes, pabandykite eiti paprestesniu keliu, o ne fantastiniu.

boba

#12
gegužės 29, 2018, 14:05:42 Redagavimas: gegužės 29, 2018, 16:39:32 by boba
@mcgyver, o mano nuomone tai nėra tik pasąmonė, nes manau, kad kas yra toje, tariamoje, pasąmonėje, tas yra ir realybėje. Va taip drauguži. Jūs labai menkai pažįstate pasąmone. Ir čia yra anomalija.lt, tad manau kad apie visokius fantastinius dalykus čia galima rašyti. O gal klystu, kas ten žino...
Pavyzdžiui, mamą sapnuoju ryškiau nei ryškiai, tėvą sapnuoju ryškiau nei ryškiai - bet žinau jog tai yra ne jie, o Andrėjus A. Tuos dalykus tai jau skiriu, be to jis pats man sakė sapne, kad apsimeta esantis mano tėvas ar mama, nes taip nori atkreipti mano dėmesį. Jis sako, kad mane myli, o pati, kažkodėl tai, į jį nereaguoju, todėl jis elgiasi taip.

Creative

Citata iš: boba  gegužės 29, 2018, 08:41:35Dabar geriu kitokius vaistus - Olanzapin Actavis. Reikia negerti vaistų jei noriu jį sutikti. O kad geriu, tai jo jau nesutiksiu...
Gal surizikuoti, negerti kokią naktį vaistų tai jį pamatysiu sapne? Ir jis man pasakys savo pavardę, tada.
Kaip Creative manai?
Šitie vaistai nemanau kad ką nors apart nuotaikos svyravimų koregavimo (kad nesvyruotų per diena kaži kiek kartų) ir virškinimo (žarnyno) suletėjimo neduoda (dar žiūrint kokia dozę išrašė).

Jei nori prisiminti sapnus gerk vitaminus B komplektą, ten rašo kad padeda nervų sistemai. Aš geriu kuriuose yra B1 ir B6 tarp kitų B grupės vitaminų komplektą. Man padeda prisiminti sapnus kiekvieną dieną (arba beveik kiekvieną dieną). Ar jį sutiksi dar priklausys nuo tavęs ir ar tu suvirškinsi visą jo suteikiamą tau info. Gali būti kad sutiksi tada kai mažiausiai to tikėsies, na arba pasiseks ir kitą nakti jau sutiksi, bet vargu ar rodysies dažniau,

!!!Nepamiršk kad tai sapnai, o gyventi reikia netik ten, bet ir čia. Atsiras tau noras likti su juo sapne, bet tai neįmanoma, turi grįžti, prabusti ir gyventi čia. Ne nesakau kad pamiršti, nes jis galbūt tau suteiks naujų žynių, potyrių, būsenų, jausmų, minčių, kuriu nėra čia, todėl pasisemk iš jo tai ką gali ir veik jau čia.

boba

#14
gegužės 30, 2018, 08:49:57 Redagavimas: gegužės 30, 2018, 18:21:21 by boba
Sapnai yra gyvenimo dalis. Ačiū už patarimus. Bet paskutiniu metu sapnuoju ne siaubus, o kažkokius tai erotinius sapnus. Man tie erotiniai sapnai nepatinka, bet vis geriau nei siaubą sapnuoti.:)
Ir pati esu didi ūkininkė, nuo pusės hektaro žemės man reikia žoles ravėti - tad tikrai gyvenu tikrą gyvenimą.

Aukštyn