Elgsena susitikus su NSO ir ateiviais

Pradėjo Creative, gegužės 15, 2018, 22:15:28

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Creative

gegužės 15, 2018, 22:15:28 Redagavimas: gegužės 15, 2018, 23:32:06 by Creative
Elgsena susitikus su NSO


  • Jei NSO juda (pakimba) dideliame aukštyje (500 metrų ir daugiau), jis turi būti atidžiai stebimas, nes jis gali atskirti nuo savęs įvairius daiktus (pvz. Mažus kamuolius, krentančius ant žemės ir susideginančius), kurie gali sukelti grėsmę, tokiu atveju turėtumėte bandyti išvengti priartėti prie šių objektų.
  • Jei NSO juda (pakimba) vidutiniame aukštyje (nuo 100 iki 500 metrų), nevertėtų būti tiesiai po juo, nes buvo žinomi atvejai susidariusioms taip vadinamoms "negyvosioms zonoms" NSO skreijimo trajektorijos vietose, kurios neigiamai paveikė gyvas būtybes ir sukeldavo prietaisų gedimą.
  • Jei NSO juda (pakimba) mažame aukštyje (mažiau nei 100 metrų), nevertėtų priartėti prie jo arčiau nei 100-150 metrų, nes NSO dažnai skleidžia stiprią radijaciją. Jei esate automobilyje, nepalikite jo, jis kažkiek apsaugos jus nuo neigiamų spinduliuočių ir padės laiku pabėgti, jei NSO pradės judėti jūsų kryptimi. Tačiau, jei automobilis užgeso, kas dažnai pasitaiko netoli NSO, o pats NSO juda jūsų linkme ir dar kokiu tai būdu grasina, reikia nedelsiant palikti automobilį ir bandyti pabėgti. Jei jus randates gyvenamojoje teritorijoje, pasistenkit tik pasirodžius NSO pasislėpti už kampo masyvaus pastato arba akmeninės (betoninės) tvoros, kurie padės jums likti nepastebėtiems NSO ir apsaugos nuo neigiamo poveikio, ir atsargiai veskite stebėjimą iš tenais. Kai stebimas NSO iš mažo atstumo, reikia pasirūpinti akių apsauga, nes NSO dažnai staiga sumirksi ryškiom šviesom arba šviečia prožektoriais, kurie gali pakenkti akims. Patartina turėti saulės akinius, arba, jei tokių nėra, laikyti ranką prie akių, jei iškils būtinybė užsidengti.
  • NSO nusileidimo atveju, neturėtumėte priartėti arčiau nei 150-200 metrų, ypač jei šalia aparato randasi ekipažas, ir  reikia išlikti nepastebėtiems. NSO įgula, atradusi liudininką, daugiausiai atveju elgiasi priešišku būdu ir gali atakuoti. Žinomi atvejai, kai buvo panaudoti NSOnautų įvairus ginklai,  kurie seukelė laikiną paralyžių, sąmonės netekimą, bendrą sveikatos pablogėjimą, nudegimus, retais atvejais rimtas ligas ir mirtį. Taip pat ekipažas, radęs liudininką, gali pasislėpti, tuo pat metu atimdamas galimybę jį stebėti. Po to, kai NSO paliko nusileidimo vietą, labai nerekomenduojama iš karto eiti į nusileidimo vietą, nes NSO praktiškai visada palieka jų nusileidomo vietoje labai stipria "negyvą zoną", vertėtų palaukti bent kelias valandas, kol jos stiprumas nukris.
  • Jei staiga atsiradote šalia ateivių (atėjūnų), pavyzdžiui, užsukus už kampo, reikėtų pasistengti išlikti nepastebėtiems. Jei jus pastebėjo ir neparodė jokių taikių ketinimų, reikėtų iškart bėgti (išvažiuoti) iš įvykio vietos (yra žinoma nevienas atvėjis, kai liudininkams pavyko išsigelbėti bėgimu nuo persekiotojų, tačiau kol kas nežinoma kas atsitiks, jei jus sugaus).


Pagrobimo veiksmai:


Yra du pagrindiniai pagrobimo įvykių variantai:

  • Žmogus nespėjo pastebėti pagrobimo pradžios ir sureaguoti. T. y. atsidūrė jau ateivių laive\planetoje. Tokiu atveju turėtumėte elgtis labai atsargiai, nes esate visiškai jų valdžioje ir grįžti galėtumėte tik jų valia, beto jie aiškiai pasirengę atremti betkokią agresiją iš jūsų pusės. Turėtumėte vykdyti jų reikalavimus. Pabandykite pasikalbėti su jais ir sužinoti iš jų kiek įmanoma daugiau. Į provokuojančius klausimus kaip "ar jus suprantate žvaigždžių kartografiją" reikėtų atsakyti "taip", nes kitaip jie gali jums ir neatsakyti, nes jus nesuprantate. Jei norite vėliau įrodyti pagrobimo faktą, pasistenkite nugvelbti kokį nors nedidelį jų daiktą, jei ateiviai tai pastebės, tiesiog atsiims jį atgal (o neatsuks jums galvos).
  • Žmogus spėjo pastebėti pagrobimo pradžią. Taip dažnai nutinka, jei jus stengiasi jega įvesti į laivą (dažniausiai tai daro Mažieji Pilkieji). Visų pirmą (žinoma, jei jus nenorite, kadjus pagrobtų), reikėtų pasistengri ištrūkti ir pabėgti. Jei tai nepavyksta (jus laiko ir apsupo), pasistenkite apsiginti ginklu (žinomi atvejai, kai užpuolusius ateivius pavyko atbaidyti naudojant šaunamąjį ginklą), tačiau, jei jus matote, kad jūsų patikimas ir užtaisytas ginklas nešauna po kelių bandymų, pamirškite jį (dažnai ateiviai moka apsiginti nuo ginklo arba padaryti taip, kad jis būtų nenaudingas). Tokiu atveju, galite pabandyti apsimesti praradusiu sąmonę (žinomi atvejai, kai ateiviai metė nustojusi priešintis ir judėti žmogų).


Jei jus esate NSO liudininkas, būtinai praneškite apie šį įvykį artimiausiai ufologijos bendruomenei ir spaudos tarnyboms.


http://nlo-mir.ru/nlo/56238-povedenie-pri-vstreche-s-nlo.html

Creative

10 patarimų susitikus su Ateiviais

Niekada nebuvo patikrinta, kaip ateiviai kontaktuoja, tačiau kiekvienais metais tūkstančiai žmonių teigia, kad jie buvo kontaktuojami arba buvo pagrobti. Priežastys, paaiškinančios tokio įvykio tikimybę yra patys idomus; tačiau mažai tikėtina, kad vieną dieną jus "įtrauks" komunikuoti su smalsiais nežemiečiais. Jus staiga taptumėte visos žmonijos ambasadoriumi. Tai nepaprastai svarbios pareigos, kuias svarbu kad atliktumėte tinkamus, reikiamus dalykus. Turite įsitikinti, kad jus ir žmonija išliksite ie išmoksite kiek įmanoma daugiau iš šių pažengusių būtybių. Taigi, ką turėtumėte daryti, kai susitiksite su jais? Čia yra dešimt patarimų, kurie, tikiuosi, užtikrins draugiškus santykius.


10. Neslėpkite vertybių



Ateiviai, kurie įsisavino tarpžvaigždines keliones ir yra toli už mūsų dabartines tecnologines galimybes, nebus suinteresuoti auksu ar retais elementais, nes energija, reikalinga jų sukūrimui naudojant branduolių sintezę, yra kur kas mažesnė už energiją, reikalingą atskristi į Žemę. Be to, jei jie norėtų konkrečių elementų ar molekulių, jiems nereikėtų grobti žmones. Gana sunku gauti autentiškų kultūros artefaktų ar gyvybės formų. Nepaisant to, neverta gaišti laiką nerimaujant dėl savo automobilio. Jei jie gali skraidyti visą kelią iki čia, tai jie turi galimybę paimti automobilį jega. Bet daugiau už automobilį ar kitokį daiktą, tu pats savaime esi jiems vertingesnis.


9. Nebūkite išsigandęs grasinimų



Nesijaudinkite dėl to, kad ateiviai sunaikins jus savo spindulių ginklais, ar viskuo ką jie gali turėti. Jei jie norėtų, kad jus būtumėte  miręs, būtum miręs net prieš juos pamatydamas.  Jei esate pagrobtas, jie nori, kad liktumėte gyvas. Paskutinis dalykas, kuri turėtumėte padaryti, tai grasinantis veiksmas, nes dėl to jie mažiau linkę turėti diplomatinį santykį su jumis ar galbūt net su visa žmonija. Esate gyvas bet jų valioje, gailestingume. Vivisekcijos yra mažai tikėtinos, nes gyvas organizmas gali būti klonuotas ir jo elgesys tiriamas daug lengviau nei būtų su mirusių. Norint įpjauti jus kad pažiūrėti kas viduje yra labai neįtikima, atsižvelgiant į tai, kad netgi su mūsų primityviomis technologijomis yra keletas nuskaitymo tipų, kurie daro tai nekenksmingai ir be netvarkos. Ir bet kuris mėgėjas-biologas gali pasakyti, kad jie nebus suinteresuoti jūsų reproduksine sistema.


8. Patraukite jų dėmesį



Statistiškai kalbant, labiau tikėtina, kad ateiviai, atsitiktinai grobę žemės gyvybę paims "nežmoginius" gyvūnus. Jei atsidursute ateivių kompanijoje, jie gali neiškarto suvokti, kad esate protingesnis už kitą grobį. Stebėkite juos, kad sužinotumėte, kaip jie bendrauja. Jie gali nenaudoti regėjimo, ar naudoti regėjimą kituose spektruose. Jie taip pat gali girdėti ir kuose dažniuose. Kai suprasite kaip jie komunikuoja, jei įmanoma, nukopijuokite juos, kad atkreiptumėte dėmesį. Jei jie bendrauja tokiu būdu, kurio negalite pastebėti ar nukopijuoti, fiziškai pastumkite juos (nesmurtiniu būdu) kad atkreiptumėte jų dėmesį. Bet kokia būtybė pakankamai pažengusi tarpžvaigždinėms kelionėms turi saveikaut su ją supančia aplinką norint pastatyti arba valdyti laivą, todėl jie pastebės jūsų stumtelėjimą. Ateiviai gali būti rūgštus, toksiški, ar ligoti, todėl jų nelieskite; naudokit lazdelę ar kitą daiktą. Jie gali iškart pradėti bendraut su jumis, arba nusius vieną iš jų mokslininkų. Būkite kantrūs ir, jei niekas nepavyks, bandykit naujus būdus patraukti jų dėmėsį.


7. Stenkites ignotuoti pagrindinius papročius



Dauguma to, ką mes darome Žemėje, nebūtų akivaizdūs svetimam lankytojui. Baksnojimas pirštu, norint parodyti tolimą objektą atrodo natūralus, tačiau netgi gyvūnai paprastai žiūrės į piršto galą, vietoj to kad pasekti jo liniją nurodantį kryptį. Kūno kalba, kaip linktelėjimai, šypsenos, gužtelėjimai pečiais, yra beprasmės. Jei bendraujate su ateiviais, tai deja, gali būti neteisingai suprasta. Stenkites nedaryti nereikalingų judesių, išskyrus tuos atvejus, kai manipuliuojate abjektais ar kopijuojate jų komunikaciją, jei galėsite. Jie nebus humanoidai, todėl nesitikėkite "normalius" judesius. Stenkites nebijoti tų keistų veiksmų, kuriuos jie gali padaryti. Atminkite, kad jie gali būti tokie pat asmeniški kaip ir žmonių, arba galbūt daugiau, taigi nereikia tikėtis, kad kiekvienas iš jų atkreips į jus dėmesį. Nepaisant to, jei esate gyvas, tai yra todėl, kad bent vienas iš jų yra suinteresuotas jūsų elgesiu.


6. Naudokite matematiką



Jūsų kalbos vertimas nėra toks paprastas nei jos nuskaitymas į kompiuterį. Žodžių bankas turi būti sudarytas su tinkamu žodynu, kuris gali užtrūkti valandas, jau nekalbant apie kiekvieno iš šių žodžių konteksto analizę. Panašiai telepatija sukūrta ateiviams, gali būti visiškai nepritaikyta jums. Apsilankę ateiviai galėjo mus slaptai stebėti ir todėl gali kalbėti su jumis žemiška kalba, tačiau jei jie mus stebėjo pakankamai ilgai, kad išmoktų mūsų kalbą, jie taip pat būtų pasirinkę pasaulio lyderį arba reikšmingą įtakingą asmenį, kuris būtų pagrobtas. Gryna matematika yra nekultūrinė ir gali būti naudojama parodyti, kad esate protingas ir pradėsite abipusį mokymąsi. Nupieškite skirtinga skaičių taškų, kurie reprezentuos skaičius ir padarykit keleta manipuliacijų, nes tai nėra trivialu mažiau protingiems gyvūnams. Jei jie yra akli, Naudokite monetas ar objektus reprezentuojačius skaičius.


5. Naudokite astronomiją



Nubrėžkite mūsų saulės sistemą arba sukūrkite modelį su objektais, jei jie yra akli. Padarykite saulę gana didelę, jei kiekviena iš planetų yra žymiai mažesnė už ją, bet pabandykite bent parodyti santykinius dydžius, pavyzdžiui, didžiausią Jupiterį. Parodykite jų orbitą aplink saulę, kad jus netik nupiešete atsitiktinius ratus. Nurodykite Žemę, parodydami jiems, kad mes žinome astronomiją, tai dar kartą įrodys jūsų intelektą.  Nurodykite save rankomis ar kuo kitu kas veikia jų sensoriką ir tada nurodykit jūsų briežinį. Pauzė ir tada nurodykit į juos ir į tuščią vietą kad nupieštų. Jei viskas klostysis gerai, tai ateiviai nupieš jums jų saulės sistemą.

4.  Būkite kuklus ir paprastas



Kai ateiviai nustatys, kad esate protingas ir aktyviai bandote bendrauti su jais, jūsų vertė jiems didėja. Jie, ar tie dėl kurių jie keliauja, norės išmokti daugiau. Jei jie įrašo dalykus, geras būdas pradėti yra nuo daiktavardžių. Nurodykite objektą ir pasakykite jo pavadinimą. Pakartokite tai keletą kartų, norėdami pabrėžti. Stenkitės vengti daugiskaitos ir skirtingų reikšmių atvejų. Jei ir toliau bandysite, jie turėtų sugebėti tai įrašyti ir indeksuoti. Tai pirmas žingsnis tikrajai komunikacijai, bet tai užtruks dienas, kol galėsite kalbėti daug laisviau. Kai nustatytas pagrindinis bendravimas, nesakykit kad žmonės yra dievo kūriniai ir kiti gyvūnai ir tvariniai yra prasti.  Nevisi žmonės dalijasi jūsų požiūriu, bet jus atstovaujate visą žmoniją.  Galite nerimauti kuo skirtingos grupės žmonių tikės vėliau. Tai visa žmonija kas yra svarbiau tuo metu.


3. Būkite diplomatiškas



Mums, kai esame saugūs nuo ateivių naikinimo, svarbiausias dalykas, kurį galime gauti iš jų, yra informacija apie jų technologijas ir kultūrą. Kelionės kosmosu, medicina ir mūsų supratimas apie visatą gali pasikeisti su lyg tuo ką sužinosime išmoksime.  Jus galėtumėte išgelbėti milijonus žmonių ir praturtinti milijardus. Stenkitės sukūrti keitimąsi informacija ir abipusio mokymosi aplinką. Klauskite daug klausimų ir viską atsakykite atidžiai ir pilnai. Negalima meluoti apie mažiau skoningus dalykus, kuriuos žmonės daro - pasakykite taip "kai kurie žmonės tai daro, bet dauguma iš mūsų stengiasi to nedaryti".  Jus turėtumėte norėti pavaizduoti žmones kaip protingus, smalsius, o ne grėsmingus ar laukinius. Padarykite, kad jie norėtų likti, kad sužinotų daugiau. Jei jie negali likti, darykite viską ką galite kad jie greitai sugrįžtų. Būkite specifiški laiko ir vietos atžvilgiu. Jei jie ketina grįžti, nevisi žmonės gali elgtis taip pat, kaip jūs. Paprašykite juos sugrįžti po mėnesio vyriausybės centre, kad galėtumėte suteikti vyriausybėi laiko parengti tinkamą priėmimą.


2. Gaukite įrodymą



Daugelis, krie teigė esą pagrobti, dauguma grąžina tik istorijas. Kai kurie naudoja kūno žaizdas ir randus, kad įrodyti vivisekciją, o kiti rodo gleives ir skysčius, kurie teigia yra ateivių kilmės. Kai kurie rodo nuotraukas. Dauguma jų yra neryškus ir galima lengvai padirbti šiais laikais. Neimkite to, ką kiekvienas gali pasigaminti. Jei ateiviams kruopščiai paaiškinsite įrodymų reikšmę, pasistenkite paimti kokią atevių technologiją ar nežemišką organizmą. Technoligja yra geresnė, nes organizmai gali būti nuodingi mums. Jei susitarsite dėl jų technologijos, paprašykite, kad jie išmokytų jus jais naudotis. Prašyk tai kas negali būti padaryta Žemėje, kaip levitacija.


1. Išplatinkite įrodymą



Grįže į Žemę išplatinkite naujieną žiniasklaidose ir kad vyriausybė negalėtų jus nutildyti, nes jau būtumėtė susisiekę su mažiausiai 5 žiniasklaidos priemonėm. Iš pelno pusės, kurią galite gauti šiuo laikotarpiu yra nereikšminga, todėl neverta sukti galvos, jei ateiviai dar grįš, nes busit geriausias žmogus, kuris galėtų pratęsti bendravimą su jais.



https://listverse.com/2012/03/10/10-tips-for-meeting-aliens/
_______________________________________


Klausimai:
1. Kokius klausimus užduotumėte ateivams?
2. Kokius dalykus jiems pasakosite?

Creative

#2
gegužės 16, 2018, 19:37:48 Redagavimas: gegužės 16, 2018, 19:40:29 by Creative
Jei atskris ateiviai ir paklaus jūsų:
"Norėtumėme kontaktuoti su jūsų vadu"

Jei pasiklausti kokio tiksliai vado jiems reikia arba gal konkrečios valstybės vadovo, jei atsakytų kad visų vado na tai tada:

Geriausia, manau, būtų jiems kreiptis į Jungtinių Tautų Organizaciją (JTO) ar tiesiog Jungtinės Tautos (JT) - United Nations (UN) www.un.org

Ten daug šalių susirinko į vieną vietą bus paprasčiau ir informatyviau bendrauti susitelkus, panašiai jei kalbant apie Galaktikos Tarybą (žinoma, jei tokia yra).

vytra

- nu čia "prajuokino"..  :D visi patarimai laužti iš piršto, kitaip tariant sugalvoti kažkokio puspročio rašeivos, visą gyvenimą prasėdėjusio daugiabučio narvelyje..

 8)

TinSoldier

Citata iš: vytra  gegužės 17, 2018, 13:12:11visą gyvenimą prasėdėjusio daugiabučio narvelyje..
Narvelyje?
Gal kartais iš Panevėžio būsi? :D

Creative

Citata iš: vytra  gegužės 17, 2018, 13:12:11- nu čia "prajuokino"..  :D visi patarimai laužti iš piršto, kitaip tariant sugalvoti kažkokio puspročio rašeivos, visą gyvenimą prasėdėjusio daugiabučio narvelyje..

 8)
Laukiu iš tavęs kitokių patarimų, tai tai kas gulėjo iternete, kitko neradau, todėl laukiu tavo.

vytra

Citata iš: Creative  gegužės 17, 2018, 15:12:05Laukiu iš tavęs kitokių patarimų..
- taip, aš visiškai pilnai supratau, kad tai nėra tavo patarimai.. tave vertinu labiau.. :)

1. nėra objektyvių liudijimų apie UFO nuodingumą.
2. kai kurių rasių "laiveliai" tikrai įkaista atmosferoje ir yra užfiksuota nudegiomų prisilietus.
3. jei jau tave "pagrobė" kažkuri rasė, tai tavo likimas praktiškai nepriklauso nuo tavo elgesio.
4. jei tai nebuvo pagrobimas, o kontaktas su tavo sutikimu, tada irgi negali nieko pakeisti: tau parodys tik tai, ką jie numatę.
5. tema iš filmų apie visokius "spindulius" yra prasimanymas, nėra nei vieno įrodyto liudijimo apie tai.

:(

Aukštyn