Konkorėžinė liauka, jos reikšmė

Pradėjo elteide, spalio 18, 2017, 22:43:22

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

elteide

Radau kokią temą ,joje šnekama apie konkorėžinę liauką , jos parapsichologinę reikšmę. Ką galite apie ją papasakot daugiau.

av88p

Žinau tai, jog kankorėžinę liauką atitinka čakra "Ajna" (angliškai), arba "trečioji akis". Vaizduojama mėlyna spalva.
O virš "Ajna" yra "Sahasrara", arba "ryšys su Kosmosu". Vaizduojama violetine spalva.

Tomulis

Aš užsiiminėju trečiosios akies meditacija, koncentruojuosi į konkorežinę liauką. Tai dabar galiu truputį matyti aurą, jaučiu aplinkines dimensijas, matmenis.

elteide

Citata iš: Tomulis  spalio 19, 2017, 19:42:11Aš užsiiminėju trečiosios akies meditacija, koncentruojuosi į konkorežinę liauką. Tai dabar galiu truputį matyti aurą, jaučiu aplinkines dimensijas, matmenis.
rimtai. o mano aurą matyt gali? :)
trečią akį kitam asmeniui  galima atidaryt?

Tomulis

Citata iš: elteide  spalio 19, 2017, 21:35:11rimtai. o mano aurą matyt gali? :)
trečią akį kitam asmeniui  galima atidaryt?
Auros per atstumą matyti negaliu, ir spalvas nelabai matau, nors kartais pasiseka. Matau daugiau energiją aplink žmogų. O ar galima kitam žmogui atidaryt tai nežinau, bet jeigu įmanoma, tai to nerekomenduočiau, nes atverinėt reikia palaipsniui, tai turi eiti kartu su žmogaus dvasiniu tobulėjimu.

elteide

o tai ką moki per atstumą?

Nereika

Atsargiau klausykit šito žmogaus, kuris vaizdo įraše. Praktikavau vieną iš jo vizualizaciją - susikurti savo miestą, o ten pasirodo pasirašiau sutartį su kažkokiu padaru. Į "mano miestelį" įsliūkino visokių parazitų...supratau pardavinėja mus kaip "š.. gabalus".

Domas242424

Aukštyn