Targeted Individuals

Pradėjo Linas Esu, rugsėjo 13, 2017, 19:00:16

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Linas Esu

#30
spalio 05, 2017, 12:20:33 Redagavimas: spalio 05, 2017, 16:39:16 by Linas Esu
Citata iš: San IL  spalio 05, 2017, 03:51:08Galėtume patys atlikti mokslinį tyrimą, konsultuodami su mokslininkais, anomalijos puslapio vardu parašyti mokslinį straipsnį -tyrimo rezultatus, išsiųsti į mokslinį žurnalą. Galėtų dalyvauti stebėtojais visi norintys - kad būtų nešališka. Dievaži, priimčiau net @Linas Esu . Bet statau šimtą žalių, kad savanorio išsitirti nebus. Būsime apšaukti valstybės agentais ir tuo pasibaigs visa idėja...
Skamba įdomiai . Tačiau jis niekada nepasirašys . Kitas svarbus niuansas . Pimiausia reikėtų apsilankyti pas psichiatrą , o ne mokslinius straipsnius apie jo istoriją rašyti . Ir geriau ne pas vieną o pas du nukeliauti ( dėl šventos ramybės ) .

TAČIAU , vėl gi žinant jo nesveiką paranoją šiai sričiai su neadekvačiais kaltinimais , jog visi psichiatrai yra valstybės agentai ir t.t. nereikia visiškai nieko tikėtis . Žmogus ir toliau dirbs dešimtmečius savo "darbą" forumuose , " gelbėjant " žmoniją nuo vaistų ir psichiatrijos , vyriausybės , farmacijos mafijos , šnipų , MK ultra , Kremliaus ir t.t.

Jeigu kada atsirastų žmogus , kuris bent jau galvoje - sveikas ( jau po apsilankymo pas atitinkamus specialistus ) . Tikrai būtų įdomu panagrinėti plačiau tokias istorijas . ( nebūtinai TI atvejus , kad ir tie patys religiniai apsėdimai , ateivių pagrobimai ) .

P.S apie tą balsų tyrimo metodiką pirmą kart girdžiu , kada pasidomėsiu daugiau .

Citata iš: kiskis  spalio 05, 2017, 08:19:48Gal, bet as mastau  ne balsu , bet zodziais ir savo balso galvoje taip pat negirdziu.
Bet girdite savo mintis ? .... tačiau tas vidinis balsas su jumis nekalba ?

P.S http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=2356.0 , manau į temą .

kiskis

#31
spalio 05, 2017, 12:28:52 Redagavimas: spalio 05, 2017, 12:46:23 by kiskis
Citata iš: Linas Esu  spalio 05, 2017, 12:20:33Bet girdite savo mintis ?
su girdejimu ner bendro, tuo labiau su balsu tiesiog suvokiu zodzius atskirtus be kokio nors balso.Jei pvz mintyse suvoki kokia tai melodija, kad ir smuiko, tai manau tikrai ner jokiu ten bakso stygu mikro judesiu.

San IL

CitataP.S apie tą balsų tyrimo metodiką pirmą kart girdžiu , kada pasidomėsiu daugiau .
Nes metodiką sugalvojau aš - čia ir dabar. O nutrūkusio ryšio teoriją girdėjau iš profesorių. 1 + 1 = tyrimas.
Labai nedaug kas tokius dalykus tiria, todėl vargu ar ką rasi. Mes galėtumėme būti pirmieji. Iš tikro daug kas yra neištirta normaliai, nustebtum sužinojęs...
Va jei mes paskelbtumėm rezultatą (kad ir mažos apimties tyrimo), ar kiti panašūs į mus - kiti jau galėtų rasti ir paskaityti.
Mokslinį tyrimą inicijuoti nebūtina pačiam būti mokslninku, reikia tiesiog jų turėti komandoje. Tokiu keliu ne vienas geras tyrimas pasiekė visuomenę.

O dėl visa kito esi teisus. Abejoju ar rasim kandidatą.

elteide

Citata iš: San IL  spalio 05, 2017, 12:48:32O dėl visa kito esi teisus. Abejoju ar rasim kandidatą.
rasim rasim, kas ieško- tas randa ...

San IL

Citata iš: elteide  spalio 05, 2017, 17:12:46rasim rasim, kas ieško- tas randa ...
Šiaip jau suinteresuoti turėtų būti būtent jie, mes siūlom paslaugą - galimybę įrodyti, kad jie neserga...

elteide

Citata iš: San IL  spalio 06, 2017, 02:27:52Šiaip jau suinteresuoti turėtų būti būtent jie, mes siūlom paslaugą - galimybę įrodyti, kad jie neserga...
kodėl jie turėtų jūsų tokia paslauga tikėt ir atsiduot jums in rankas?:)

San IL

Citata iš: elteide  spalio 06, 2017, 12:04:48kodėl jie turėtų jūsų tokia paslauga tikėt ir atsiduot jums in rankas?:)
Kodėl galvoji, kad man vienam? Tyrimą norint teisingai suorganizuoti ir po to publikuoti  reikalinga kompetetingų mokslininkų komanda. Aš tik sugeneravau idėją ir pasakiau, kad galiu suorganizuoti, nes pažystu žmonių. O stebėtoja gali būti ir tu pati:-)

Creative

Citata iš: Linas Esu  rugsėjo 27, 2017, 14:08:42- Gal galite paaiškinti, ką reiškia, kad emocijos atsiskiria nuo mąstymo?

Kiekvienas sveikas žmogus gali išgyventi tiek džiaugsmą, tiek liūdesį. Ir tose situacijose atitinkamai mūsų mintys ir mūsų jausmai yra susiję. Tai reiškia, kad mes, mąstydami apie liūdesį keliančias situacijas, jaučiame ir atitinkamas emocijas. Šizofrenijos metu žmogus nebeturi to emocinio ryšio su savo mąstymu. Dėl to kartais visiškai neadekvačiai reaguoja į, pavyzdžiui, artimų žmonių mirtį. Jie tarsi dėl to neišgyvena, tarsi nėra emocinio pajautimo, ką tas įvykis sukėlė.

Apskritai žmonės, sergantys šizofrenija, yra labai pažeidžiami. Ir jų pažeidžiamumas yra iš dalies susijęs su tuo, kad dalis jų yra patyrę prievartą vaikystėje, dalis jų prievartą patiria jau ligos metu. Dažniausiai jie tampa įvairių situacijų aukomis. Dėl to tas emocinis atsakas kartais būna sutrikęs ne dėl pačios ligos, o dėl to, kad jie dar yra ir prievartos aukos.

Nors nelabai į temą bet Linai o kaip atskirti savikontrolę nuo "emocijų atsiskiriančių nuo mąstymo"?

Linas Esu

Citata iš: Creative  spalio 06, 2017, 18:15:52Nors nelabai į temą bet Linai o kaip atskirti savikontrolę nuo "emocijų atsiskiriančių nuo mąstymo"?
O kaip pati įsivaizduojate savikontrolę ?

Creative

#39
spalio 06, 2017, 19:04:53 Redagavimas: spalio 06, 2017, 20:50:57 by Creative
Citata iš: Linas Esu  spalio 06, 2017, 18:22:29O kaip pati įsivaizduojate savikontrolę ?
Va tame ir reikalas kad aš neatskiriu, man tai yra tas pats, todėl ir klausiu?

vytra

Citata iš: Linas Esu  rugsėjo 27, 2017, 14:08:42Apskritai žmonės, sergantys šizofrenija, yra labai pažeidžiami. Ir jų pažeidžiamumas yra iš dalies susijęs su tuo, kad dalis jų yra patyrę prievartą vaikystėje.
- šizofrenija nesusijusi su "užguito vaiko" sindromu, šiuo metu įrodyta, kad šizofrenija yra smegenų pažeidimo išdava, nesusijusi su jokiom moralinėm kančiom ar pasityčiojimais.

.. bet galioja atvirkščias teiginys, šizofrenikus dažnai skriaudžia ir dažnai iš jų tyčiojasi, Štai dėl to kilo toks bukas mitas.

.. skirtumas tame, kad "nuskriausto žmogaus" psichika nėra sutrikusi, jis tik gali būti per daug jautrus, arba per daug užsidaręs. Gi šizofrenikas visada turi kažkokį sutrikimą, kuris prie kai kurių aplinkybių pasireiškia absoliučiai nelaukta ir neadekvačia reakcija.

:(

Linas Esu

Citata iš: Creative  spalio 06, 2017, 19:04:53Va tame ir reikalas kad aš neatskiriu, man tai yra tas pats.
Na aš ir negaliu atskirti šiu dalykų . Jei žmogus negeba adekvačiai kontroliuoti savo emocijų , tai tik parodo žemą žmogaus brandos lygį . Racionaliai mąstyti , geba ne kiekvienas ir tai tikrai ateina ne su amžiumi , bet su patirtimi  , mokantis išlaikyti " šaltą " protą , įvairiose gyvenimiškose situacijose . Karštakošiu nesunku būti , užtenka pasiduoti emocijoms . Savikontrolė ugdoma .

Creative

Citata iš: vytra  spalio 06, 2017, 20:19:49Gi šizofrenikas visada turi kažkokį sutrikimą, kuris prie kai kurių aplinkybių pasireiškia absoliučiai nelaukta ir neadekvačia reakcija.

:(

Kai dar nesirgau tai buvo taip kad einant gatve namo prie manes prisikabino kažkoks vyrukas matomai išgėręs ir agresivus, tai man teko apsimesti kad negirdėjau nei jo grasinimu nei pašaipos. tiksliau girdejau pvz sako jis man: o nenori aš tave į šią šiukšledežė įmesiu? aš atsakau: O! tu nematei tokį video kur vienas žmogus sugebėjo ant tiek išsilankstyti kad tilpo į tokia panašia dėžę? tas pasimetė ir vėl iš naujo pasako kažka gražaus o kitą akimirką vėl grasina kažkuo taip atsakinedama kad nenukentet išsisukinedama pati pasijaučiau kaip gerai psica vaidinu, kitaip su juo nesusitvarkius bučiau, nes atsakinedavau netypiniais atsakymais, ir jo agresija tai tirpo bet paskui tarsi prisimine kad jis pyktas vel iš naujo pradejo pulti, o aš del mano nestandartinio elgesio jis sumišdavo. Pati pasijaučiau kaip tikras psicas :D nors tai buvo valdoma ir kontroliuojama, Gi negalėjau jo pasiusti kad atsikabintu nes mes ir taip pakeliui ėjom tiek jam tiek man buvo pakeliui, jei bučiau pasiuntus jis būtų kažką iškrėtęs man, o taip balansuodama ant ribos visas pokalbis vyko. Ir sugebėjau paskui išsiskirti naturaliai. Tikrai mane psihu palaikė bet aš nesiskundžiau bilia į tą šiukšledežę nesugrudo manęs.

vytra

Citata iš: Creative  spalio 06, 2017, 21:07:45.. taip balansuodama ant ribos visas pokalbis vyko. Ir sugebėjau paskui išsiskirti naturaliai. Tikrai mane psihu palaikė!
- taip, tikrai taip, genealūs artistai tikrai balansuoja ant "psycho ribos" (klajūnas?)! :) Nebandėte "žvaigždės" karjeros?

p.s.
.. o aš ne artistas, nors ant ribos balansuojanti "Antis" sakė: "būk artistas"! Kas nežino, tai čia toks senas kūrinys, kaip reikia gyventi tarp psychų valdžioje CCCP laikais.. jie nesuprato, kad dainuoja apie juos..

:)

mcgyver

As klajunui siulyciau pabandyti vaistus nuo paranoidines sizofrenijos pora menesiu ir jei viskas liks taip pat, tai vadinasi klajunas tikrai yra taikinys.
Kas tie du menesiai, nemanau kad sveikatai padarys zalos.

Aukštyn