Vampyrai tarp mūsų

Pradėjo RoxiO, balandžio 05, 2012, 11:10:33

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Benamis

Citata iš: klosdzei112  spalio 13, 2013, 22:56:06
zmogua tau paciam bent 12 yra? :) as isgerus ir rasyba man nelabai svarbi o del proto nesijaudink mano IQ 120tad bgali nesirupint mano rasyba ne prieko vigi egzaminuose buvau surinkusi 89balus valstybinio lietuviu gan neblogai sakyciau tad patylek geriau sikniau.


+20% ispejimo. Jeigu esi isgerusi tai dar nereiskia, kad gali nepagarbiai reikstis kitu forumo dalyviu atzvilgiu.

TinSoldier

Citata iš: klosdzei112  spalio 13, 2013, 21:58:40
noriu buti vampyre nesvarbu kokia kaina. tiesiog jauciu jog tai egzistuoja ir butent cia mano vieta. Niekada negalvojau , kad as kaip visi visada jauciu kad ne cia mano vieta. Nebijau nuzudyti zmogu. jai ta mifologyja nors turi dalele tiesos, tai mano lemtis. Zodziu jai kas turi bent kokios patvirtintos ar nepatvirtintos informacijos rasykit. juk sakoma kas iesko tas randa kam laukti.


Buvau įsitikinęs, jog čia rašo mažas berniukas, desperatiškai ieškantis dėmesio... Bet tikriausiai klydau. Bijau, kad čia iš tiesų suaugusi moteris su vaiku.. :)

Todėl trumpas atsakymas: ta mitologija nėra tiesa.

Nebent ta mitologija apie tokius žmones, kaip tu.
Jei jauti kažkokį potraukį į vampirizmą, tai greičiausiai yra asmenybės sutrikimas ar kažkas panašaus. Prisimenam tokius žmones, kaip šis: http://anomalija.lt/2012/12/issei-sagawa/
Yra daug žmonių, kurie jaučia keistus(nenormalius) potraukius. Tiek į kanibalizmą, tiek į vampirizmą.
Kiek randu, yra psichoanalitinių paaiškinimų šitam potraukiui. Trumpai: http://www.vampires.com/psychological-explanations-for-real-vampirism/ Ilgai: http://www.answers.com/topic/psychological-perspectives-on-vampire-mythology

Esmė, kad su savo 120 IQ turėtum suprasti, jog tai yra sutrikimas, ir kad turėtum ieškotis pagalbos. Net, jei tau negresia galiausiai pasiduoti savo užspaustiems instinktams ir nužudyti savo vyrą, tačiau tiesiog gali nuolat jausti diskomfortą savo kūne.

Tavo pasirinkimai: arba tapti uode, ir vasaromis skraidyti su kitais uodais, snapeliu bandant žmones. Arba ieškotis psichologo/psichiatro konsultacijos.

Tavo potraukis tikrai nėra "kažkas daugiau" iš gyvenimo. Tai yra iš pasąmonės kylantys simboliniai poreikiai dėl užspaustų troškimų ar traumų(nesuprasti įžeidžiančiai).
Jeigu nori surasti save, kad pasijaustum savimi, ieškok pagalbos :) Tikros.

nereikalinga

#32
spalio 14, 2013, 12:24:33 Redagavimas: spalio 14, 2013, 13:24:26 by nereikalinga
Teisingai labai .Tačiau tam reikia bent mažo plotelio smegenyse teisingo mastymo,suvokimui, kad kažkas pačiam negerai su savimi.Bet gal tai tas jos noras nėra jau toks nežemiškas ir nežmoniškas,gal išsireiškė taip,kad supratom žmogų neteisingai.Ir puolame smerkti,bei siūlyti kreiptis rimtos pagalbos pas medikus  :)

saule666

Klosdzei112 manau tu tiesiog bandai pabėgti nuo realybės. Tavęs netenkina statusas visuomenėje. Bet viskas susitvarkys. Patarčiau apsilankyt pas psichologą. Negerai kai atsitrauki per daug nuo realybės :) Geriau gyvenk susikurk svajonių tikslų siek jų ir gyvenimas neatrodys toks tuščias. Žinau man irgi kartais norėtus, jog gyvenime būtų kažkas įdomaus neįprasto... Bet deja geriau nepuoselėti vilčių į tai ko tikrai nebus :) Čia kaip tikėtis, kad dievas nusileis ir pasirodys :D aš realistė ir nemanau, kad egzistuoja tas kuris per 2014metų nesugebėjo apsireikšti :) 

Aukštyn