Praktiniai patarimai tiems, kas neatsimena sapnų

Pradėjo Benamis, spalio 08, 2015, 21:27:26

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Benamis

Deja, Jūs negalite matyti šio pranešimo lankydamiesi forume kaip svečias.

Kodėl verta užsiregistruoti?

- Matysite visą nuo svečių paslėptą turinį.
- Galėsite bendrauti su kitais nariais privačiomis žinutėmis.
- Matysite visus forumo prisegtukus.
- Galėsite kurti naujas temas ir dalyvauti jau esančiuose.

Nelaukite, prisijunkite prie didžiausios bendruomenės, nagrinėjančios paslaptingus reiškinius jau šiandien!


Prašome prisijungti arba užsiregistruoti.

time

#1
kovo 07, 2016, 21:04:20 Redagavimas: kovo 07, 2016, 21:39:53 by time
Yra vienas metodas, bet nuo jo gali pradėti skaudėti galva/akys, pykinti. Šis būdas pavojingas, bet veiksmingas. Tie kurie itaria, kad jiems yra epilepsija, geriau nebandyti.

Reikia išmokti greitai ir galingai markstyti akis. Praktikuoti reikia prieš ekraną, kuris duoda labai daug šviesos. Praktikuoti būtinai tik tamsoje. Reikia žiūrėti į rankos delną priešais ekraną ir greitai markstytis, pajutus tirpimą smilkinių srityje greitai užsimerkti. Užsimerkus matomas išsaugotas vaizdas. Atsimerkus viskas reset'inasi.

Jūs turite išmokti taip greitai markstyti akis, kad prasidėtų tirpimas smilkinių srityje. Taip pradeda žmogaus pojūčiai priprasti, pradeda vystytis ekstrasensorinės galios matyti kas yra tamsoje. Jūs priverstinai iškviečiate kažkokius nematomus, nežinomus niekam pojūčius.

Greitai marsktantantis ir pradėjus tirpti smilkiniams turite greitai užsimerkti. Rezultatas - 3D suprojektuotas užsifiksavęs momentas. Nespalvotas ir netgi gali būti atvirkštinių spalvų gamos.



Judinant galvą į šonus ir į priekį, atgal ar viršun, apačion, vaizdas išlieka toje pačioje vietoje, tai reiškia, kad jis nejudantis, bet susiprojektavęs 3D projekcijoje.

Visa tai man instinktiškai suveikė prieš pabundant ir užsifiksavo paskutinis sapno momentas, kurį prisimenu kaip betkurią žiūrėtą nuotrauką internete, ar filmo kadrą.

Man tai kažkoks regos pojūčio hack'as ir naujas atradimas, nesvarbu, kad kenksmingas. Tai labai daug parodo, kiek galimybių turi žmogus ir negali išnaudoti visų.

Kas nebijo, gali pamėginti, labai įdomus reiškinys. Pavyksta iš didelios praktikos ir gebėjimo greitai markstytis. Veikia ir sapno įsiminimui ir realybės užfiksavimui.


Dar vienas metodas Saugesnis hack'as.

Reikia ranką pridėti prie šviesaus, geriausia balto ekrano. Galingai užsimerkti ir staigiai atlenkti galvą atgal. Būtinai neprarasti taško į kurį žiūrite. Jūsų taškas yra rankos delnas, tai nepraraskite ryšio su delnu. Greitai užsimerkus ir atlenkus galvą atgal išsisaugoja.
Staigiai gali sumirgėti rankų vaizdas.

TinSoldier

Jooo...

Ekstrasensorika... 3D projekcijos... Naujas atradimas... Neišnaudotos galimybės... Didelės praktikos...

Eilinį kartą pasiimamas elementariausias, primityviausias reiškinys ir apvelkamas visokiais šuldu buldu, siekiant velnias žino ko. Kartais net žadą atima.

Sveikinu, time, atradai, jog tinklainės receptoriai gali pavargti ir vieną labiausiai žinomų optinių iliuzijų. Plačiau: https://en.wikipedia.org/wiki/Afterimage

time

#3
kovo 07, 2016, 21:47:42 Redagavimas: kovo 07, 2016, 21:58:59 by time
Citata iš: TinSoldier  kovo 07, 2016, 21:36:16Jooo...

Ekstrasensorika... 3D projekcijos... Naujas atradimas... Neišnaudotos galimybės... Didelės praktikos...

Eilinį kartą pasiimamas elementariausias, primityviausias reiškinys ir apvelkamas visokiais šuldu buldu, siekiant velnias žino ko. Kartais net žadą atima.

Sveikinu, time, atradai, jog tinklainės receptoriai gali pavargti ir vieną labiausiai žinomų optinių iliuzijų. Plačiau: https://en.wikipedia.org/wiki/Afterimage
Nebandysiu gintis ar kažko sakyti. Bet man tas būdas pravertė 'fotografuojant' sapnus. Jeigu tau neįdomus šis reiškinys, nebūtinai reiškia, kad kitiems taip pat neįdomus.

O praktikuojantis manau tikrai vadinsis įgyjimu grynos ekstrasensorinės galios. Nes užsimerkus niekas paprastai nemato. O nukreipus šį reiškinį kita prasme yra gerų rezultatų, kurių kaikuriems reikia.

P.S. Nemanyk, kad taip lengvai, kaip sviestu viskas einasi, kaip pažiurėjus į dirbtines ekrano iliuzijas. Tai kas yra daroma, daroma su realiais vaizdais, ne optinėm iliuzijom. Tik tas būdas kurį siūlau yra baisiai pavojingas ir bejo nėra kitų užfiksuoti realybės/sapno "nuotraukomis" , momentais.

TinSoldier

Ai, velniop. Tebunie.


Supernatural

#5
lapkričio 01, 2016, 00:29:48 Redagavimas: lapkričio 01, 2016, 14:20:33 by Legionas
Patarimai tik tokie, is okti pabusti ilgojo miego metu, tada atsimint iseis daugiau, nei vezimelis, saligatvis, rajonas, vijoklis, mama, sesuo, prasymas, pagalba ir pan... is sapno atsinesame vaizda i atminti, ne zodi, gebejimas isrinkti kertini zodi- irgi ne visiems duotas

Kas pas mus yra tikras raganius, slaptas stebetojas, m? R... o toks yra...jauciu...p.s. Mielasis, bendrauju be magijos "čiarų", buk malonus, nuimk savasias :D ot tai turim cia viena toki..keist net

Aukštyn