Maistas yra nuodas?

Pradėjo paragraf 78, kovo 04, 2012, 16:15:06

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

.L.U.T.H.O.R.

Išvis kai papasakoja žmonės. Tai tie kur dirba visokiuose mėsos ar pieno kombinatuose. Tai sakė nebeperka nieko prekybos centruose. Nes žino ką ten deda.

advena

girdejau, kad i kebabus visokio slamsto deda is Maximos.

Asasinas

Citata iš: Šešėlis  birželio 10, 2012, 22:18:32
Išvis kai papasakoja žmonės. Tai tie kur dirba visokiuose mėsos ar pieno kombinatuose. Tai sakė nebeperka nieko prekybos centruose. Nes žino ką ten deda.

Tai jo, man irgi pasakojo, kad ten žiurkes gyvas sumala ir paskui mes visą tai suvalgom.

advena

nu man tai apie ziurkes nieko nepasakojo :o. manau cia patys zmones prasimane. jeigu ir maltu ziurkes tai tikrai ne gyvas.

Asasinas

Reikia pirkt pačią brangiausią mėsą, jei jau kalbama apie dešrigalius. Ten nebus sumaltų žiurkių. Viskas kokybiškiau. Ir visada reikia paskaityt sudėtį. Ir apskritai, reikia pirkt viską kas brangiausia, šitą tai jau puikiai žinau. O pigios dešros tai jo, ten žiurkės sumaltos yra. Prisimenu pusbrolis nusipirko kažkokią dešrą bilenkokią, tai paskaitėm sudėtį, tai tfu... Ragai, nagai, kanopos, plazmos, cistos ir t.t.

advena

as irgi isitikinus, kad reikia pirkt kuo brangesnia mesa. vistiek mesos neperku. seiptai nesu tikra vegetare, nes valgau zuvi (be jos man neimanoma) ir visus pieno produktus. nevalgau nei kiaulienos, nei vistienos, nei triusienos...

Asasinas

Žuvį irgi reikia žiūrėt iš kur atvežta. Gali būt parašyta kad šviežia ir kokybiška, o iš tikro bus užauginta kiniečių kanalizacijose, pagauta prieš metus laiko ir užšaldyta. Pardavėja net būna kartais nerekomenduoja kažkokios žuvies pirkt, nes žino iš kur ji atvežta ir kaip buvo auginama.

advena

jaigu as ziureciau kur cia sviezia, is kur atvezta tai jau seniai buciau isbadejus.

Asasinas

Su visom tom sriubom pakelinėm irgi reikia žiūrėt ką perki. Porą kartų esu radęs vielos gabalus ir kažkokius geležiukus.

advena

bet skanios tos sriubos pakelines. ir greitai paruosiamos.

Asasinas

Jo, sutinku. Ir pats mėgstu kartais pasrėbt. Aišku ten nieko naudingo jose, praktiškai grynas vanduo, tai kartais galima ir pačiam kokių daržovių, salotų prisimest.

vitake

Reikia rinkis aukščiausia rūšį , o ne kaip būna "antra rūšis", "pirma" ir pan..
O jei kalbam apie kebabus, tai mano mieste kebabinė pasistačius prieš veterinarijos kliniką :D

RoxiO

Nieks nemala į dešras jokių žiurkių. Yra veterinarijos įstaigos, kurios prižiūri tokius dalykus. Bet tiesą sakant, jei maltu žiurkes, tai vis tiek būtu geresnis ingredientas, negu tai, ką dabar ten deda. :D

indigo

Na ziurkes maltas valgyti gal ir visai nieko bet ta visa chemija kur is kartono padaro mesa ale tai nu n...

OKULTISTE

Marš visi į kaimą, patys auginkit, patys gaminkit - žinosit, ką valgot ir nedejuosit... Muhahahaha...

Nors... Tikrai ir pačiai knieti taip daryti...

Aukštyn