Maistas yra nuodas?

Pradėjo paragraf 78, kovo 04, 2012, 16:15:06

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Asasinas

Pas mane dabar tai griežta mityba gal jau visą mėnesį. Valgau tai ko anksčiau turbūt niekada nevalgydavau.  :D

advena

kam ta griezta mityba?

Asasinas

birželio 10, 2012, 00:34:43 Redagavimas: birželio 10, 2012, 00:37:10 by Asasinas
Tam, kad labai netinkamai maitinausi.

Anyway

Turėtų būt skanu.  :D

Beelzebub

WTF :D Waste of food. (Nebent tas š vėliau buvo suvalgytas, bet turbūt kad ne)

RoxiO

Aš savaitę laiko buvau vegetaras. Tik dėl to, kad norėjau pažiūrėti ar sunku nevalgyti mėsos. Sunku. Dažnai save pagaudavau traukiant iš šaldytuvo kumpį ar ką nors panašaus. :D

Beelzebub

Citata iš: RoxiO  birželio 10, 2012, 10:51:42
Aš savaitę laiko buvau vegetaras. Tik dėl to, kad norėjau pažiūrėti ar sunku nevalgyti mėsos. Sunku. Dažnai save pagaudavau traukiant iš šaldytuvo kumpį ar ką nors panašaus. :D

Aš buvau vegetaras kelis mėnesius, gal net truputį ilgiau ir man asmeniškai nebuvo sunku. Mano draugas buvo vegetaru gal metus, ar tai 2 kartus po pusę metų, taip pat jam nebuvo sunku.

Čia kaip kam. Man atrodo, kad žmonės tiesiog įsitikinę, jog jiem žutbūtinai REIKIA mėsos. (Aišku nesakau, kad visi, nes vistiek kiekvieno organizmas skirtingas.) Juk nuo vaikystės tėvai visokiais kotletais ir kepsniais šeria + beveik visalaik mėsa yra pagrindinis patiekalas. Nors aš kažkur girdėjau ar tai skaičiau, kad žmogui užtektina mėsos norma yra keli griežinėliai dėšros kelis kartus per savaitę.

RoxiO

Citata iš: Beelzebub  birželio 10, 2012, 11:39:53
Nors aš kažkur girdėjau ar tai skaičiau, kad žmogui užtektina mėsos norma yra keli griežinėliai dėšros kelis kartus per savaitę.

Jei ta dešra iš Maximos, tai ten ne mėsa. :D :D

Beelzebub

Citata iš: RoxiO  birželio 10, 2012, 12:27:46
Citata iš: Beelzebub  birželio 10, 2012, 11:39:53
Nors aš kažkur girdėjau ar tai skaičiau, kad žmogui užtektina mėsos norma yra keli griežinėliai dėšros kelis kartus per savaitę.

Jei ta dešra iš Maximos, tai ten ne mėsa. :D :D

Nu tai tada viskas kas iš maximos ne maistas, bet tai nesakyk dabar, kad neperki Maximoj nieko :D

RoxiO

Citata iš: Beelzebub  birželio 10, 2012, 15:46:12
Nu tai tada viskas kas iš maximos ne maistas, bet tai nesakyk dabar, kad neperki Maximoj nieko :D

Perku, bet tuo nesididžiuoju. Jei turėčiau galimybę - nepirkčiau. :)

.L.U.T.H.O.R.

Turi galimybę, gali pirkt iš rimi arba norfos :D O realiai, tai geriausia kaime augint keletą kiaulių, vištų ir dar kokią karvę.

RoxiO

Citata iš: Šešėlis  birželio 10, 2012, 21:53:33
Turi galimybę, gali pirkt iš rimi arba norfos :D O realiai, tai geriausia kaime augint keletą kiaulių, vištų ir dar kokią karvę.

Iki. Mes mylime maistą jau 20 metų.  :o Čia tipo... "Gyvenu, kad valgyčiau" ar kaip?

.L.U.T.H.O.R.

Čia "Valgau, vadinasi egzistuoju" :D Iš tikrųjų tai nelabai kreipiu dėmesį į tuos visus jų šūkius.

advena

visa tiesa apie ledus. ;D

Aleliuje vaikai mano!  ;D

.L.U.T.H.O.R.

Čia tai tik klaida rašybos. Žiauriausia, kai būna " Koldūnai su mėsos skonio įdaru", ten tikriausiai tualetinis popierius ir E :D

advena

tai dabar jau visur visokie pakaitalai dedami. esu macius kad dabar net suris netikras buna.

Aukštyn