Maistas yra nuodas?

Pradėjo paragraf 78, kovo 04, 2012, 16:15:06

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

.L.U.T.H.O.R.

Kaime visos katės/katinai tikri medžiokliai :D

Bildukas

::) Katinai nekalti , kad jie tokie - tokia jau ju prigimtis . Tarp kitko , kaip ir zmones , taip ir gyvunai yra skirtingu temperamentu , charakteriu , turi skirtingus pomegius. Mano namuos gyvena 2 sunys ir 2 katinai  :) ir visi jie visiskai skirtingi .

astropasaulis

Aš nebežinau, ką daryti, nes mano kūnas nebetoleruoja pramoninio maisto. Kas keisčiausia, kad tie vaisiai ir daržovės irgi mutavusios... Daugelis senesnės kartos žmonių dejuoja, kad jų laikais nebuvo didelio maisto pasirinkimo. Kas iš to dabartinio pasirinkimo, kai nieko nebėra natūralaus?

Iron Tara

Citata iš: astropasaulis  kovo 25, 2013, 18:16:17
Aš nebežinau, ką daryti, nes mano kūnas nebetoleruoja pramoninio maisto.

Ta prasme, nebetoleruoja? Visą gyvenimą toleravo, o dabar stebuklingai nebe?

Aš tai pripratus prie jo ir būtų sunku atprast, kad ir kaip labai norėčiau..

2Pacas

Pastarouju metu taip pradejau nemegt vandes (is ciaupo) pamenu ankciau gerdavau daug jo db tai slykstus jis man, jautciu tiek berods florido ar ko ten i jo sudeti pradejo det kad db jau aiskei jautciasi,jus pabandykit biskuti pastos praryt ir poto atsigerkit vandes ir palyginkit skonius burnoi man tai beveik toks pats,o gi ant pastu griestai raso kad negalima ju praryt nes galima apsinoudit..

eternal.bliss

Aš tai nešuosi vandenį iš šaltinio, visos alergijos praeina, nagai nebežydi. Iš čiaupo negali viso puodelio vandens atsigerti normaliai nes burna išsausėja greitai labai.

zmogelis

Tuoj valgysim kaip per matrica..

2Pacas

Tai jau dabar taip valgom..

Master

http://lt.inbelly.com/spring/productList?clear=yes
kaip jums? Pats puslapis ir idėja nebloga.

.L.U.T.H.O.R.

Žinau šitą puslapį, gan neblogas. Bet pats tai nesinaudoju. Pasiskaitai sudėtį ir matai.

Raganius

balandžio 20, 2013, 17:17:15 Redagavimas: balandžio 20, 2013, 17:25:49 by Benamis
Taigi maistas yra nuodas tada kai į jį prideda liaudiškai tariant "[cenzura]" E priedų.

Benamis:
Siame forume nenaudojame necenzurines leksikos.

preacher

Maistas yra geras, skanus ir naudingas dalykas, jei tik yra tinamai paruošiamas ir naudojamas.

.L.U.T.H.O.R.

Tai aišku, maistas pats iš savęs nėra nuodas. Toku jį padaro žmonės.

Aukštyn