Mano nesėkmės po meilės burtu.

Pradėjo ernestitas, birželio 09, 2015, 20:27:55

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Boruze

Ir nuo bet kokio uzkalbejimo kaskas tokio atsitinka?

Zazaiza

Citata iš: Boruze  gegužės 08, 2019, 16:52:18Ir nuo bet kokio uzkalbejimo kaskas tokio atsitinka?

Tikrai ne :)

Slapuke

Citata iš: Benamis  sausio 05, 2017, 23:23:49@Vendigo ir @Legionas tikrai praktikuoja.
Vendigo gal gali man parašyti PM kokius ritualus atlieki? Noriu susigrąžinti vyrą kuri burtais kita paviliojo ir uždėjo man negatyvą ant santykių, finansų ir sveikatos.

TinSoldier

Įdomu, @.L.U.T.H.O.R. , kadangi tu šitam forume buvai vienintelis gan blaivaus ir rišlaus proto magas, kaip tau su tuo sekasi dabar? :) Kaip stipriai pasikeitė tavo požiūris ir tikėjimas? Gal jau ir visai iš to išaugai?

Slapuke

Citata iš: paragraf 78  birželio 10, 2015, 01:06:35Kriste, psichologiniu ir juo labiau dvasiniu požiūriu nėra jokio skirtumo kerai iš interneto ar iš senovinio grimuaro, tikri ar visiška nesąmonė, deja jie veikia vienodai. Čia kalbu apie patį kerėtoją.

Nežinau ką turite galvoje veikia, bet aš kolkas trokštamo rezultato nesulaukiu o kreipiausi tu burtų į ragana kuri sakė ir negatyvą nuėmė nuo manęs ir vyro ir meilės kerus panaudojo bet kolkas nieko net matyt ar girdėt apie mane vyras nenori nors jau keli mėnesiai praėjo. O sakė kad myli vyras mane ir visada mylėjo. Tai kur tas lakstymas paskui mane aš nesuprantu jei net matyt nenori.

Tomas Magas

Citata iš: Supernatural  spalio 31, 2016, 22:00:40Mmm...ne ta magija bandei pasikinkyti :) tikra ragana parinks tau tinkama uzkeikima, kuris suveiks garantuotai..kazka ne ta atlikai, gal ne taip istarei, ar ne iki galo teisingai atlikai, kita vertus, visada pasiimk "savo ragana" kartu, kai atliksi rituala, ji kazkokiu budu sugeba sustiprinti jo poveiki :) isbandyta jau..
Gal zinot kas su geba tai padaryt,stipria ragana ar raganiu?

Karolina1989

o as nesuprantu kiek esu darius visokiu buitiniu atrodo nei vienas man nesuveike. Nesuprantu ka ne taip padarau ar nedadarau. Arba atoveiksmis kad niekas nesiseka.

Supernatural

Citata iš: Karolina1989  rugpjūčio 17, 2020, 00:20:43o as nesuprantu kiek esu darius visokiu buitiniu atrodo nei vienas man nesuveike. Nesuprantu ka ne taip padarau ar nedadarau. Arba atoveiksmis kad niekas nesiseka.
ne ragana tamsta matyt esate, nepakanka energijos ir žinių :(

Supernatural

Citata iš: Karolina1989  rugpjūčio 17, 2020, 00:20:43o as nesuprantu kiek esu darius visokiu buitiniu atrodo nei vienas man nesuveike. Nesuprantu ka ne taip padarau ar nedadarau. Arba atoveiksmis kad niekas nesiseka.
Net mums nutiko keistas atvejis, užsidegė mano virtuvė, išsilydė puodas net atliekant ritualą. Dviems raganoms, juodajai ir pilkajai - užsidegė virtuvė :) lėkiau gesintuvo iš mašinos atsinešti, tai akivaizdžiai magija, nes gaminom tiesiog žvakę..atradom greit kas kame, bet tada teko imtis panaikinti ta kitą magiją (vokišką beje), o tada tik aktyvuoti manąją. Viskas pavyko, aš tik juoktis negalėjau nustoti niekaip, kad va kažkokia vėdma vos nepadegė mano namų, ot galvoju, kaliausė, tuoj aš tau..na taip - kiek žinau liko nėščia palikta ir grįžo pas mamą nelaiminga visa, bet ji ir toliau naudojo magick, bet ten savo reikalais jau..man nebeįdomu..nereikėjo jai lįst ir tiek..tai va jei jums nesiseka kažkas, turbūt neturit pakankamai įgūdžių įveikti arba kliūtis, arba energines apsaugas, to nepadarys žmogus paprastas, tam jums reiks rasti tą "kitokį", gimusiu jau kitokiu. Net mums, kelioms vienoje vietoje nutinka keistų dalykų, kurios pamačiusios kas vyksta - tvarkosi savaip pasitelkusios žinias ir įgūdžius, nepalieka situacijos..tipo ai..neprasidėsiu..nes jei daryt - tai iki galo..

Laure

Sveiki, noriu paprasyti pagalbos susigrazinti savaji, pristojo kita, o musu seima vos nebyra, prasau padekit kaip atkratyti ja

Aukštyn