Spiritizmo patirtis

Pradėjo BloodyMary, kovo 03, 2012, 13:36:50

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

BloodyMary

Męs mažiausiai norime su visokiais velniais plepėtis, taigi jų net nekviečiam. Męs tiesiog kviečiam eilines dvasias.

Benamis

Palauk insomnios atsakymo, jis turi patirties siame reikale :)

BloodyMary

Męs katik nufilmavome trumpa filmuką iš mūsų pokalbio ir gavome nemielą pasisveikinimą. Tuoj įkelsime

TinSoldier

Mhm.. galvojau paprašyti, kad galėčiau prisijungti prie jūsų spiritizmo seanso. Bet, įdomu, ar policija patikėtų, kad pas vienas namuose esančias 16metes einu kviestis dvasių? :)) Pradės po to ektoplazmos ieškot :))

Benamis

;D :D Nuzudei mane TinSoldieri ;D

BloodyMary Lauksim video :)

BloodyMary

Citata iš: TinSoldier  kovo 03, 2012, 14:29:20
Mhm.. galvojau paprašyti, kad galėčiau prisijungti prie jūsų spiritizmo seanso. Bet, įdomu, ar policija patikėtų, kad pas vienas namuose esančias 16metes einu kviestis dvasių? :)) Pradės po to ektoplazmos ieškot :))

Prajuokinai  :D

Jonas

TinSoldier , epinis komentaras..  :D
O šiaip tai, jeigu šie BloodyMary pasakojimai  yra ne pramanas, tai manyčiau, jog paprasčiausiai ne ant to dažnio prisijungėte..
Manyčiau, jog tokius spiritizmo seansus galima prilyginti čenelingui.. Tai ir per čenelingą galima prisijungti ne prie pačių geriausių dažnių.... Prie negatyvių būtybių, galbūt net iš Astralinio lygmens.. O tos negatyvios būtybės gali skleisti dezinformaciją ar šiaip bauginti įvairiais pasakojimais ar dar kuo...
Galimas daiktas, jog čia ir šiaip kokia dvasia dar nesusivokusi, jog mirė, ar šiaip iš piktų kėslų pokštauja ir gąsdina tokius smalsuolius..

Teroras

Be video nepatikesiu (nors viska galima suklastoti). Taciau jeigu ir sukurete siuos marazmus, tai tam irgi reikia talento.

BloodyMary


Patikėsite arba ne - jūsų reikalas  ;)

TinSoldier

#24
kovo 03, 2012, 17:49:17 Redagavimas: kovo 03, 2012, 18:00:17 by TinSoldier
Šaunuolės. Tikrai šaunuolės, kad ne tik šūdą malat, bet ir šiokius tokius įrodymus bandot pateikt. Kad nepatingėjot pasifilmuot ir kažką parodyt. O ne tik lunatiškus kliedesius rašyt, kaip 99proc. daro.

Beje, labai gražūs balsai jūsų :)

Apie ideomotorinį efektą eilinį kartą nebepasakosiu(kai atliekami labai neryškūs judesiai, patiems to nesuvokiant). Bet prajuokino panašiai nuo 3:15min., kai surinkot tekstą: T.E.K.... ir tada adata po visą lapą laksto, blaškosi, sustoja prie įvairių raidžių, o jūs ją ignoruojat ir laukiat, kol pasisuks ties raide "S", kad gautusi prasmingas žodis :)

Ir visą laiką taip darėt: pačios rinkotės kokios raidės reikia, o kurios ne. Tik ties tuo "TEKS" ryškiausiai pasimato.

Kažkaip niekad anksčiau nepagalvojau, kad dar subjektyvus raidžių atrinkimas gali prisidėti prie iliuzijos, kad iškviesta dvasia.. Aišku, nesakau, kad jūs tyčia raides atrinkinėjot. Tiesiog nesąmoningai laukėt būtent tos reikiamos raidės.

Kaip ir rašėt, mūsų pasirinkimas, tikėt ar ne. Aš, žinoma, netikiu, bet vis tiek labai gerbiu, kad kažką įdomiau padarėt. Nesvarbu, tiesa tai, ar ne, bet, dar kartą: šaunuolės ;)

P.S. Jei jus apsės tas demonas, pagalbos kreipkitės būtinai į insomnią. O aš, tokiu atveju, iš karto rezervuoju sau vietą į egzorcizmo seansą, ok? :))

BloodyMary

Ačiū, bet mes tikrai nespėjome skaityti visko kai adata pradėjo "kvailioti", o egzorcizmo dar teks palaukti :p

Benamis

Hmm... sunku pasakyti, nes kada adata juda, rankos mes nematome, ja pamatome tik pabaigoje :)

Kiek laiko uzsiemate spiritizmu?

BloodyMary

Pora savaičių. Mes dar žalios  :D

TinSoldier

Man pasirodė ar ~49 video sekundę filmuojanti panelė dvasią pavadino "bitch"?  :D

Teroras

Paaiskinsiu kodel netikiu, tikiuosi suprasite:


Aukštyn