Gyvename hologramoje?

Pradėjo Jimas, kovo 15, 2015, 01:16:08

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Jimas

Jums kartais neatrodo, kad visas pasaulis yra didelis fake, iliuzija, holograma, matrica arba kaip filme The Truman Show. Kaip jaustumėtės jeigu išsiaiškintumėte, kad tai tiesa? Sakykim visa mūsų Saulės sistema yra holograma, jokių kitu žvaigždžių nėra, nėra ir kitų planetų, mes gyvenam kokioje nors kompiuterinėje simuliacijoje. Arba, kad mes esam kokios nors bandymų žiurkės, į mus žiūri per televizorių ir panašiai. Paskutinė mano teorija bet neprasčiausia, o jeigu mūsų Saulės sistema tiesiog aptverta nuo išorinio pasaulio didele siena, kokie nors ateiviai mus izoliavo?


idenmeyou

Jeigu saulės sistema yra iliuzija, matrica vadinasi ir kita likusi visatos dalis yra tokia pati holograma. Mes galime tirti spindulius, kurie gaunami kur kas toliau už mūsų saulės sistemos ribų. Spinduliuotės tokios pat, žinoma gali skirtis jų galingumas ir kitos charakteristikos, bet tai jau visiškai dėl kitų veiksnių. Nėra taip, kad mūsų sistemoje veiktų fundamentaliosios jėgos, o kitose sistemose jos neveiktų.

Pats izoliavimas skamba itin neįtikinamai, ne kartą buvo užsimenama apie visatos netikroviškumą, bet holografinės teorijos principu buvo aprėpiama visa visata.

Ezekiel

Taip, bent jau kalbant regimąjį pasaulį jis yra holografinis. Kadangi regimas objektyvus pasaulis, o holograma suformuojama prote.

Jimas

Holographic Universe FULL Movie.



Aukštyn