Švytuoklė

Pradėjo Vytautas, rugpjūčio 08, 2014, 10:16:25

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Vytautas

rugpjūčio 08, 2014, 10:16:25 Redagavimas: rugpjūčio 08, 2014, 15:10:32 by Vytautas
Deja, Jūs negalite matyti šio pranešimo lankydamiesi forume kaip svečias.

Kodėl verta užsiregistruoti?

- Matysite visą nuo svečių paslėptą turinį.
- Galėsite bendrauti su kitais nariais privačiomis žinutėmis.
- Matysite visus forumo prisegtukus.
- Galėsite kurti naujas temas ir dalyvauti jau esančiuose.

Nelaukite, prisijunkite prie didžiausios bendruomenės, nagrinėjančios paslaptingus reiškinius jau šiandien!


Prašome prisijungti arba užsiregistruoti.

Vytautas

Ateinu į savo remonto kamabarėlį o švytuoklė stovi piestu http://youtu.be/KBTFskVCNCQ
Jūsų nuomonė  :)

Whitenblack

Vaizdelis atitinkantis forumo pavadinimą ir vis labiau verčiantis mane abėjoti , kad bendravai su savo siela. Tačiau , jei ten ištikrųjų yra ji , galbūt taip bando pranešti tau kažką svarbaus? :)

SunsetTK

išjunk pc pirmiau, kad dingtų elektromagnetinis krūvis nuo siūlo, tada nukris, kai išsimagnetins

Vytautas

Tas kompas bent kokius metus ten stovi neveikiantis  :) Elektros nematė būdamas pas mane.  :)

Teroras

Man tik iskylo vienas klausimas: kaip suprantu svytuokle tavo lyg pagrindinis irankis, taip? Kokio velnio ji daro ant grindu? As toki artima sau daikta laikyciau kur nors pvz. ant stalo, dezuteje ar pan.

Kas liecia video tai tikrai idomiai viskas atrodo. Net nezinau ka ir manyti.

Vytautas

#6
rugpjūčio 09, 2014, 17:04:13 Redagavimas: rugpjūčio 09, 2014, 17:06:55 by Vytautas
Švytuoklė paprasčiausias daiktas. Jokio skirtumo kur ji guli. Svarbu toliau nuo kitų akių. O po visokias dėžutes visi mėgsta landžioti  :). Na ką jei norit sužinoti kaip yra iš tiesų imat švytuoklę ir mano nurodytu būdu aiškinatės kaip čia yra. Informacija vieša. Jokių apribojimų tikrinimui. Tiesiog puiki proga pasipraktikuoti. Informaciniuose laukuose "įrašyta" tikra informacija. Jūsų sielos kas jas turit gali prisijungti prie tos informacijos ir jums pateikti atsakymą. Normaliai aš nieko negaliu sumeluoti.  :) Na kiti gal savais būdais tai atkapstys.  :) Žodžiu puiki galimybė padirbėti praktiškai ir realiai patikrinti švytuoklės tikslumą. Beja iš nuotraukos ir video matosi kad tas kompas net neturi maitinimo. Švytuoklę pasigaminti kaip matot poros minučių reikalas. Visiškai neturi reikšmės kokia ji.

Teroras

Nieko nesakau, taciau tiesiog keista vieta pasirinkta svytuoklei laikyti ir tiek :) Aisku kiek zmoniu tiek nuomoniu.

Cia pirmas kartas buvo kai svytuokle taip apie save "pranese"?

Vytautas

Citata iš: Teroras  rugpjūčio 09, 2014, 17:07:36
Nieko nesakau, taciau tiesiog keista vieta pasirinkta svytuoklei laikyti ir tiek :) Aisku kiek zmoniu tiek nuomoniu.

Cia pirmas kartas buvo kai svytuokle taip apie save "pranese"?

Na minėjau kad turėjau reikalų su rusų adeptais. Bet jūsų tiesą turit išsiaiškinti patys.  :) Kai kažkas pateiks savo aiškinimosi rezultatus galima ir privačiai pateiksiu tikslų atsakymą. :)

Sleeping_angel

Citata iš: Vytautas  rugpjūčio 08, 2014, 10:16:25
Švytuoklė tai veido ilgio siūlas su pririštu kokiu nors svareliu.
<....>
Kaip naudotis? Pirmiausiai "standi" pozicija. Tai yra ranka laikanti švytuoklės siūlo galą priglausta prie kaktos o alkūnė tvirtai atremta į stalą. Svarelis nukreiptas į kitos rankos delną. Tik taip ir niekaip kitaip.


Kažkas čia nesiriša. Jei veido ilgio siūlas, tai naudotis laikant ties kakta labai nepatogu.
Beje, ar negali būti taip, kad švytuoklė sutiks atsakyti į klausimus apie ateitį? :) Ar jos "taip", reikš, kad ji meluoja?

paragraf 78

Citata iš: Vytautas  rugpjūčio 09, 2014, 15:34:13
Tas kompas bent kokius metus ten stovi neveikiantis  :) Elektros nematė būdamas pas mane.  :)


Elektros prietaisai net ir neįjungti geba generuoti elektromagnetinį lauką.
Kitas dalykas, kad siūlas randasi prie lovos ar kas ten tokio. Žodžiu pasėdėjus ant tokio daikto, jis irgi gali generuoti elektromagnetinį lauką. Mes dažnai darydavome vaikystėje, kai mokyklinės uniformos būdavo dar, tos mėlynos. Atsisėdi ant kokio fotelio, pasitrini gerai į jį su sėdimąja uniformos dalimi ir tada fotelis pritraukdavo visokius siūlus, o ir pats ką nors palietęs gaudavai kibirkštį. Žodžiu, labai tikėtina, jog pasėdėjus, pasitrynus į tą lovą/fotelį/ar kas tai bebūtų pamatei kaip veikia fizika.
Atrodo žinoma įspūdingai, bet nėra neįtikėtina.
Beje, siūlas atrodo kad yra šilkinis, ar ne?

Jonas_

Pats esu fizikas, į elektrostatinį krūvį čia visai nepanašu. Tačiau skaitant, o dabar ir matant ką daro švytuokle, susidariau įspūdį, kad bendraujama toli gražu ne su savo siela. Jeigu ir bendraujama, tai su kažkuo, kas tik dedasi siela. Manau tai lengvai gali būti viena iš tamsesnės pusės būtybių.

O ar temos autorius bandė interpretuoti ką reiškia toks švytuoklės "elgesys"? Nes man rodos, ji tarsi nori, kad jus vėl ją į savo rankas paimtumete.

omcikas

tas siūlas atrodo taip įdomiai perlinkes lyg būtų pririštas ant kokio valo.. Nieko nekaltinu klastote tiesiog pastebėjimas toks.

paragraf 78

Na kad panašu, mums fizikos mokytoja per pamokas tokius dalykus rodydavo. Irgi siūlas ore kabodavo be vargo.
Bet aišku, tu gi fizikas, Jonai, tau geriau žinoti :)

Vytautas

#14
rugpjūčio 09, 2014, 22:38:00 Redagavimas: rugpjūčio 09, 2014, 22:53:22 by Vytautas
Citata iš: Sleeping_angel  rugpjūčio 09, 2014, 21:22:02
Kažkas čia nesiriša. Jei veido ilgio siūlas, tai naudotis laikant ties kakta labai nepatogu.
Beje, ar negali būti taip, kad švytuoklė sutiks atsakyti į klausimus apie ateitį? :) Ar jos "taip", reikš, kad ji meluoja?

Tas siūlo ilgis nėra kritiškas. Tiesiog galima prisitaikyti sau patogų ilgį. Bet man tas per veido ilgį kaip tik. Čia savotiškai priklauso nuo rankos ilgio. Dėl ateities iš kitų patirties esu girdėjęs kad bando atsakinėti apie ateitį bet galiausiai pastringa, sustingsta. Įsijungia kažkoks stabdis. Tiesiog veikia apribojimai. Situacija maždaug tokia kad jūsų vienintelis tikras vyras ar žmona po ilgo išsiskyrimo užmezga ryšį su jumis. Aukoja viską kad tik tą ryšį palaikyti. Tiesiog reikia pasinaudoti kitų patirtimi ir neprovokuoti dėl ateities. Aš pats gavinėjau informaciją apie ateitį bet ji neįvyko nes paprasčiausiai kūrėjai panaikino cikliškumą. Sielos suprantama negali žinoti kūrėjų planų. Todėl net apytiksliai negali žinoti planuojamos ateities. Anksčiau viskas buvo kitaip. Viskas vyko pagal planą. Dabar niekas nežino kaip jūs pasielgsit konkrečiu atveju. Ir niekas neužsiima jūsų valdymu. Anksčiau kiekvienas veikė tarsi pagal programą.
Kas liečia dėl to fotelio dalies tai ant jo niekada nebuvo sėdima. Paskutiniu laiku ten numestos neveikiančios kompo motininės plokštės. O tas kompas tik su motinine plokšte ir be nieko daugiau. Jei kokie elektros krūviai ir buvo seniai nusėdo.
Jonas užsiminė apie pavojų jo tikrai nėra  :). Reikia čia Druwio manau greitai išspręstų problemą.  :) Iš mano pusės nėra jokių veiksmų. Tiesiog atėjau ir taip radau, nors palikau tvarkingai ant žemės kaip visuomet.

Aukštyn