Sąmyšis dėl V. Janukovyčiaus antrininko: „kažkas padarė klaidą“

Pradėjo _Anonimas_, kovo 13, 2014, 15:25:52

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

_Anonimas_

Na, manau, galima drąsiai tai vadinti sąmokslo teorija. Ką manote? :)

-------------

Ukrainiečių politikas Tarasas Čiornovalas įtaria, kad spaudos konferencijoje Rostove kalbėjo ne buvęs Ukrainos prezidentas Viktoras Janukovyčius, o nugrimuotas aktorius.

Taip kovo 12 d. politikas sakė per televiziją, informuoja newsru.ua.

„Ketverius metus dirbau su Janukovyčiumi. Kai pastebėjau kai kuriuos psichinius pokyčius, kurie pasirodė įtartini, labai atidžiai jį stebėjau, ypač tokį reiškinį, kaip fizionomika: veido išraiška, žvilgsnio ypatumai ir t. t. Kovo 11 d. žiūrėjau gero aktoriaus pasirodymą, kuris persistengdavo, vaidindamas V. Janukovyčių. Galbūt apsirinku. Gal tai kokių vaistų, narkotikų, stimuliatorių poveikis, bet žmogaus, su kuriuo ketverius metus dirbau ir kurį stebėjau šešerius metus, Rostove nepamačiau", - sakė T. Čiornovalas.

„Pirmoje spaudos konferencijoje 100-u proc. buvo V. Janukovyčius. Šio žmogaus veide dingo asimetrija, kuri atsirado po mikroinsulto, dingo žvilgsnis. Kalbėjimas apie veikiantį / neveikiantį buvo toks veidmainiškas... Tai buvo ne kalbėjimas, o žaidimas. <...> jam tai ant popieriaus buvo parašyta. Įtariu, kad tai antrininkas. Nežinau, kas nutiko V. Janukovyčiui, ar jis gyvas, ar staiga atsisakė žaisti žaidimą. Šiandien žaidėjas jau ne Janukovyčius, o Putinas", - įsitikinęs T. Čiornovilas.

Praėjusią savaitę Rusijos ir Ukrainos žiniasklaidoje sklandė gandai apie V. Janukovyčiaus sveikatą. Kai kuriuose šaltiniuose rašoma, kad jis patyrė širdies smūgį, po kurio taip ir neatgavo sąmonės. Vėliau V. Janukovyčius pasirodė spaudos konferencijoje. Jis atrodė sveikas, tačiau imta analizuoti jo elgesį ir išvaizdą, pasklido kalbos, kad tai veikiausiai V. Janukovyčiaus antrininkas.

Kaip rašo englishrussia.com, teorijos šalininkai tvirtino, kad skyrėsi plaukų spalva, manieros, akys ir netgi balsas. Taip pat buvo pastebėjimų, kad spaudos konferencijoje kalbėjęs asmuo - žemesnis už V. Janukovyčių.

Englishrussia.com korespondentas pasiteiravo „Regionų partijos" atstovo, ką jis apie tai mano. „Nežinau, ar ten buvo Janukovyčius, ar jo antrininkas, tik žinau viena apie Viktorą - jis niekada neina į spaudos konferenciją su tuo pačiu kostiumu. Toks jo principas, kurio jis griežtai laikosi. Tad arba jam pritrūko naujų kostiumų, arba kažkas padarė klaidą", - sakė atstovas.

Taip pat pastebėta, kad jau antroje spaudos konferencijoje V. Janukovyčius atsisakė atsakyti į klausimus. Svarstoma, galbūt antrininkas tiesiog nežino, ką atsakyti.

Video+nuotraukos nuorodoje

http://www.delfi.lt/news/daily/world/samysis-del-v-janukovyciaus-antrininko-kazkas-padare-klaida.d?id=64261000



Benamis

Pats norejau nauja tema apie tai kurti :-*

Patalpinsiu nuotraukas, kad nereiketu daug "keliauti".

Viktoras Janukovyčius 2014 metų kovo 11 dieną (kairėje) ir vasario 28 dieną (dešinėje):







Tiesa sakant siais laikais grimerineje daro stabuklus, taciau kiek beziureciau i nuotraukas man atrodo, kad tai vienas ir tas pats zmogus (ausys, nosis, rauksles ir t.t.). Kiekvienas is musu viena diena geriau, kita blogiau atrodo...

snofru

na jam per tą laiką nemažai dėl savų $$$$ ir kitų pergyvenimų buvo, gal raminančius kokius parijo ar sotkę viena kitą  :)
šiaip aš irgi nematau jokių požymių, kad fotkėse būtu 2 skirtingi žmonės.

2Pacas

Megstu samokslo teorijas,na bet sita tai jau tikrai "kosmine".Viskas identiska,visi veido bruozai ir pan.

Aukštyn