Ekstrasensorikos pagrindai pagal kvantinę fiziką

Pradėjo Benamis, spalio 23, 2013, 23:36:04

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

xsistemax

Kaip pakankamai gerai išmanantis kvantinę mechaniką,galiu pasakyti,jog būtent ji neatmeta ekstrasensorinių mąstančios būtybės galimybių.Jei yra fizikos sritis,kuri nagrinėja tokius ryšius-kvantinė mechanika pirmoje vietoje.

idenmeyou

Citata iš: Druwis  spalio 28, 2013, 21:14:11
Paragraf, kvantinė fizika kažkada laikyta nesąmonių kampeliu :) idenmeyou, išmoks skaityt, aš rašau taisyklinga lietuvių kalba :D aiškins ne klasikinĘ ir kvantinĘ, Aiškins klasikine ir kvantine fizika REMDAMASIS ( heh, gal neaiškiai rašau :D ). Idenmeyou, labai gerai žinau ką galima rasti kvantinėje ir ką klasikinėje fizikoje, neveltui tai ir studijuoju :D Todėl visiškai nesuprantu ką tu čia bandai paaiškinti. Dėl kvantinės fizikos, net patys fizikai nesutaria, ir remiasi daugybe skirtingų teorijų. Viena kvantinės fizikos teorija yra dėtoma universitetuose, bet dar mažiausiai 5 kitos teorijos yra ir kai kurios net paprastesnės, negu mum univere dėsto :) Ir nėra net teorijos, kuria remtųsi dauguma mokslininkų :)


Aš vien dėl mokslinio intereso manau nueisiu pasiklausyti, ką jisai pasakos ^^

P.S. Visos ekstrasensorikos, magijos ir panašūs dalykai sutelpa į mūsų pasaulio rėmus, tik nėra atrasti dėsniai ir mechanizmai :) Galbūt reikia palipti laipteliu aukščiau, kas ten žino :)


Kadangi taip pat studijuoji tai turbut turetum zinot toki dalyka. Nesvarbu kvantine fizikoje, kad daleles gali elgtis vienaip ar kitaip, jos vienu metu tai egzistuoja tai ne, ar tai jog dauguma kvantines fizikos atstovu kalba, kad pasaulis yra iliuzija, kuria patys kuriame ir nereikia man cia aiskinti, kad yra daug teoriju as ir pats zinau , kad yra ju nemazai ir visas jas esu skaites ir pns, net bent tu vakar kokia nauja sukurei, tai gal but pasidalinsi, o siaip visi tikina, kad net jei visi tie magiski dalykai, iliuziniai dalykai telpa i pasaulio remus, tai zmogus , o tiksliau zmoniu bendruomene negali paveikti nei materijos, nei viso pasaulio, tad ta ekstrasensorika iskart reiktu atmesti i sali, kaip kazkoki zmogaus gebejima virs musu galimybiu, ne vienas man pazistamas ir nepazistamas fizikas atmeta apskritai tokius dalykus kaip ekstrasensorikas.

xsistemax

#32
lapkričio 19, 2013, 20:41:14 Redagavimas: lapkričio 19, 2013, 20:42:58 by xsistemax
http://www.globalmindproject.com/
http://globalbraininstitute.org/
Nemanau,jog tai kvailių užsiėmimai....  :)

Aukštyn