Lietuviska propoganda

Pradėjo 2Pacas, gegužės 31, 2013, 12:37:52

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

2Pacas

O as galiu pasakyt kad tu manes nemegsti, kaip ir as taves. :) Bet juk sutiksi su tuo.

Marius

Taip,pilnai sutinku..

Master

Citata iš: Marius  gegužės 31, 2013, 19:07:43
Štai kur prapoganda,štai kur masonu tarnas...http://www.lrezoskc.lt/node/33 ; jei gerai pajieškot tikrai masonų ženklų galima atrast..

:DD ne nu... Aš jau maniau, kad bus kas rimto.. :D gi jie vykdo misiją sunaikinti gerą Lietuvos dainų reputaciją :) Stengdamiesi savo dainas kuo labiau susenamadinti ir padaryti savotiškai nepatrauklias jaunajai kartai (kuri nori naujovių) ir taip sunaikinti visas Lietuviškas dainas... :0 Kai imsime gėdytis Lietuviškų dainų, išsižadėsime ir kalbos. Masonai pasieks savo. Bus sunaikinta viena iš seniausių pasaulio kalbų. Tuo pačiu ir slepiamos paslaptys :0 ...

Sephriel

birželio 01, 2013, 14:51:49 Redagavimas: birželio 01, 2013, 15:06:38 by Sephriel
Atvirai šnekant Illuminati yra reikalingi.Tikslliau New World Order.Jie tarnauja kaip katalizatorius dvasinei evoliucijai.Tai Dieviško plano dalis.O tiksliau vienas iš planų,nes Dievai eina visais keliais iškarto.Kodėl?Todėl,kad svarbu tik rezultatas o ne procesas.
Kam nedaėjo kaip čia Illuminati yra naudinga dvasinei evoliucijai aiškinu-ivedus New World Order įvyktu sukilimas prieš juos ir visa materialistinę ideologija kuria ir būtu grystas NWO.Kitaip sakant norint,kad to nepasikartotu bus gryžta į "perdėta" dvasingumą-Golden Age.
Na kadangi nėra Illuminati susiprato kas ir kaip tai ir nėra jokių WW3 ir NWO.O gaila.Kol jus kontroliuoja patyliukais iš už uždangų,o ne atvirai ir per prievartą,tol jokios prošvaistės nebus plačiajai masei.Kas vergauja vergaus toliau,kas prabudes eis savais keliais nesidarydamas kas čia aplinkui dedas.Aplamai galioja tokia taisyklė-kol manes neliečia asmeniškai,man neidomu.Butent tam ir reiklaingas NWO,kad liestu visus asmeniškai ir pasidarytu įdomu mastyt savo galva užuot bandos jausmu ir nesivadovautu principu "daryk kaip visi daro".Tik per individualizmą išsilaisvinsi iš pančių.

Offtopic.

PusiauŽmogus

Citata iš: Sephriel  gegužės 31, 2013, 19:05:04
Pirmoj nuotraukoj i akis iskart krenta,kad pavaizduotas rusu armijos kareivis.Tiksliau ant peties yra rusijos federacijos veliava.Kadangi sis palakatas yra skirtas verbuoti i Lietuvos armija iskart kyla klausimas-ar ten kazkas ant tiek durnas buvo,kad neapsiziurejo ka spausidna ar cia suprask uzlepta zinute su vizija i ateiti.

Kad ir kaip bežiūrėčiau, aš ten matau tik Lietuvos vėliavą.

2Pacas

Citata iš: Sephriel  birželio 01, 2013, 14:51:49
Atvirai šnekant Illuminati yra reikalingi.Tikslliau New World Order.Jie tarnauja kaip katalizatorius dvasinei evoliucijai.Tai Dieviško plano dalis.O tiksliau vienas iš planų,nes Dievai eina visais keliais iškarto.Kodėl?Todėl,kad svarbu tik rezultatas o ne procesas.
Kam nedaėjo kaip čia Illuminati yra naudinga dvasinei evoliucijai aiškinu-ivedus New World Order įvyktu sukilimas prieš juos ir visa materialistinę ideologija kuria ir būtu grystas NWO.Kitaip sakant norint,kad to nepasikartotu bus gryžta į "perdėta" dvasingumą-Golden Age.
Na kadangi nėra Illuminati susiprato kas ir kaip tai ir nėra jokių WW3 ir NWO.O gaila.Kol jus kontroliuoja patyliukais iš už uždangų,o ne atvirai ir per prievartą,tol jokios prošvaistės nebus plačiajai masei.Kas vergauja vergaus toliau,kas prabudes eis savais keliais nesidarydamas kas čia aplinkui dedas.Aplamai galioja tokia taisyklė-kol manes neliečia asmeniškai,man neidomu.Butent tam ir reiklaingas NWO,kad liestu visus asmeniškai ir pasidarytu įdomu mastyt savo galva užuot bandos jausmu ir nesivadovautu principu "daryk kaip visi daro".Tik per individualizmą išsilaisvinsi iš pančių.

Offtopic.
Idomei, idomei.

varpainis

Slykstu skaityt tokius kliedesius. Jau per daug primetama zmonems ta "tolerancija". Sitam straipsni isvis kliedesiai, kad homoseksualu seimos vos ne geresnes nei tradicines. Kai jau einama link to, kad homoseksualumas tampa kaip ir norma, tai turbut po keliolikos metu busiu badomas pirstais, nes su moterimis miegu.

preacher

Globalistai tyčia bruka tą homoseksualizmą, nors šiaip tų žmonių yra mažuma ir jie turėtu taikytis prie daugumos, o ne atvirkščiai. Įvedant chaosą, demoralizuojant žmones,  munipuliuojant jeis, plaunant smegenys su visokiom seksualinėm revoliucijom yra lengviau sutelkti valdžia į nedidelės grupės žmonių rankas.

snofru

biški O.T.
vienam bloge skaičiau, kad neva skandinavijos šalyse "neoliberalai" jau visai rimtai svarsto incesto legalizavimą, tik deja nuorodos kur ten sukištos yra man nesuprantama kalba (linkas http://beriozka-rus.livejournal.com/207909.html ) tarkim jei tame yra tiesos, teorijoje pedofilijos legalizavimas tik laiko klausimas..

TinSoldier

Citata iš: varpainis  birželio 07, 2013, 12:39:39
Slykstu skaityt tokius kliedesius. <...>

Niekuo nepagrįsti, baiminga neapykanta besiremiantys, siauraprotiški, viduramžiški kliedesiai tai jūsų. O ten faktai. Nepatinka - susideginkit.

preacher

Citata iš: snofru  birželio 07, 2013, 13:18:27
biški O.T.
vienam bloge skaičiau, kad neva skandinavijos šalyse "neoliberalai" jau visai rimtai svarsto incesto legalizavimą, tik deja nuorodos kur ten sukištos yra man nesuprantama kalba (linkas http://beriozka-rus.livejournal.com/207909.html ) tarkim jei tame yra tiesos, teorijoje pedofilijos legalizavimas tik laiko klausimas..

Kada visokie išprotėja pseudointelektualai, tolerastai ir visokie radikalai, pradeda nebaudžiami siautėti ir sukėlę suirutę ir nebesugeba su ja susitvarkyti, tai tik tvirta konservatoriaus ranka, dažniausiai išsprendžia susidariusias problemas ir, kad ir kaip jie būna kritikuojami marginalų :)

puodukas

birželio 07, 2013, 13:51:17 Redagavimas: birželio 07, 2013, 13:56:00 by puodukas
Citata iš: snofru  birželio 07, 2013, 13:18:27
biški O.T.
Bijau sumeluot, bet lygtai jau Norvegijoje jau pateiktas svarstymui įstatymas tarp įvaikintų vaikų ir tėvų. Tikrai tai jau nė kiek nebepanašu į žmogaus teisių gynimą, o atviras visuomenės supriešinimas.

p.s. kiek skaičiau apie Prancūzijos protestą prieš įvaikinimą, tai ten dalyvavo nemažai ir pačių homoseksualų, kurie jau supranta, kad tokie įstatymai skirti ne jų teisėm ginti.

varpainis

Citata iš: TinSoldier  birželio 07, 2013, 13:24:53
Citata iš: varpainis  birželio 07, 2013, 12:39:39
Slykstu skaityt tokius kliedesius. <...>

Niekuo nepagrįsti, baiminga neapykanta besiremiantys, siauraprotiški, viduramžiški kliedesiai tai jūsų. O ten faktai. Nepatinka - susideginkit.

Matosi, kad propaganda puikiai veikia. Kodel pagal tave zmones kurie uz tradicines seimas yra siauraprociai atkeliave is viduramziu?

TinSoldier

birželio 07, 2013, 15:34:35 Redagavimas: birželio 07, 2013, 15:36:55 by TinSoldier
Citata iš: varpainis  birželio 07, 2013, 15:11:12
Matosi, kad propaganda puikiai veikia. Kodel pagal tave zmones kurie uz tradicines seimas yra siauraprociai atkeliave is viduramziu?

Nereikia iškreipti. Ne žmonės "už tradicines šeimas", bet žmonės, kurie diskriminuoja kitus.
Aš irgi už tradicines šeimas. Aš pats turiu tradicinius santykius, ateityje ruošiuosi sukurti tradicinę šeimą. Ir linkiu kiekvienam heteroseksualui sukurti laimingą tradicinę (ar nelabai, priklauso nuo požiūrio) šeimą. Bet aš nesu siauraprotis, nes, šalia to, esu už tai, kad ir kitokie žmonės, nei aš, galėtų gyventi pilnavertį gyvenimą.

Siaurapročiai, su viduramžišku požiūriu yra tie, kurie mato tik tradicines šeimas. Kurie šaukiasi "tvirtos koncervatoriaus rankos", kad išspręstu tik jų problemas, nesigilinant, kad egzistuoja kiti žmonės, ir kitokios problemos. Kurie diskriminuoja, įžeidinėja, bei riboja kitokių žmonių teises. Tai yra, jūs. Kurie be jokių įrodymų kategoriškai neigia, kad homoseksualai gali turėti normalius tvirtus santykius ir užauginti sveikus vaikus (pavienių "įrodymų" prašau nerankioti. Pasaulinės organizacijos, jų sąjungos, tyrimų metaanalizės ir kt. patikimi (kiek tai įmanoma) šaltiniai yra palankūs tolerantiškiesiems). Jūs rėkiant neapykantos pilnas nesąmones, net nebandydami įsijausti į kitokio žmogaus kailį. Jūs norit riboti kitų žmonių teises, nes jie jums yra svetimi ir nesuprantami. Ir tai yra viduramžiškas siauraprotiškumas.

EDIT: Blem, ir vėl aš kišuosi į šituos ginčus. Tiesiog nesusitvardau pamatęs tokias blevyzgas.. Daugiau nebeatrašinėsiu. Bent stengsiuos :D

Aukštyn