Chantelle Sabrina Pyper kontaktas su ateiviais

Pradėjo Ezekiel, balandžio 26, 2013, 15:04:39

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Ezekiel

Chantelle Sabrina Pyper iš Didžiosios Britanijos teigia, kad buvo pagrobta ateivių visą gyvenimą ir neseniai pradėjo grobti jos sūnų. Tai buvo tipiškas pilkųjų pagrobimas, kraujavimas iš nosies, patekimas į jų aplinką ir viename piešinyje pavaizduota ateivių planetos aplinka. Jį pasakoja, kad taip pat sutiko žmonių hybridus ir reptiloidu tipo ateivius:



Dalykas kuris mane tikrai sudomino yra tas, kad Chantelle Sabrina ir jos sūnus pateikė piešinių, iliustracijų. Aš aptikau jos nuotrauka vaizduojančia oranžinės šviesos žmogų - tai buvo labai panašų į mano matyta humanoido halogramą ir beje jį paminėjo, kad tai buvo ne žmogus, bet tipiškas reptiloidas nors ir siluetas panašus:


astropasaulis

Taip pat buvo paminėtas humanoidas, kuris buvo rutulyje ar dangaus šviesulyje. Aš kaip tik iš vaikystės kažką panašaus atsimenu: aplink buvo keista atmosfera, tarsi ne žemės. Aplinkui vietoj įprastų gyvų organizmų skraidė dideli balti kamuoliai, galbūt juose ir buvo tie humanoidai.
Kažkodėl niekaip negaliu šio vaizdo pamiršti.
Tiesiog pritariu, kad yra kitos civilizacijos, tačiau mes žmonės negalime kolkas su jais susisiekti, o jie tai gali laisvai padaryti. Man įdomu, ar jie pasirenka atsitiktinius žmones, ar šiaip spiceliai atrenka pagal ką nors?
Ar gali kaikurie žmonės būti jų kūriniai arba paprasčiausiai ar gali jie būti prisikišę prie kaikurių žmonių DNR ar ko kito?

Ezekiel

Mano matytas humanoidas nebuvo sferoje, tačiau gyvenime aš daug kartų mačiau greit skraidančias oranžines sferas.


Gali būti, kad ateiviai jau tik ne visi juos pastebi. Vis tik dažniausiai jie pastebimi pakytusioje sąmonės būsenoje. Kažkodėl dažniau mato paranormalius reiškinius vaikai, tai gali būti susiję aktyvesne kankorėžine liauka. Taip pat nustatyta, kad šizofrenikai turi padidintas dimetiltriptamino koncentracijas kraujyje. DMT išsiskyria naktimis tai gal taip galima paaiškinti naktimis matomus keistus vaizdus. Tarkim aš mačiau vidurnaktį tokį vaiduoklį maždaug metus atgal ir nežinau kas tai gali būti.

Aukštyn