Tikrų ateivių manifestas

Pradėjo rutulys, sausio 08, 2013, 23:52:23

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

rutulys

Tikrų ateivių manifestas

Mes manome, kad esame sukurti mus supančio pasaulio sieloje. Mes visi ją lėtai žudome, rinkdamiesi lengviausius sprendimus, nesuprasdami jų pasekmių. Galime pasitelkti vaizdžią metaforą, kurį paaiškintų matomą vaizdelį iš šalies apie tai, ką darome. Mes, kai niekas mūsų nemato, pilame šiukšles į kaimyno kiemą, užuot jas išrūšiavę ir perdirbę. Tad nieko nuostabaus, kad mūsų kieme pilna šiukšlių. Mes tai darome to nesuvokdami. Skaldome atomus kolaideriais ar sukeliame grandinines branduolių skilimo reakcijas taip nutraukdami ryšius tarp Amžinosios meilės sujungtų dalelių ar kitaip joms pakenkdami. Skraidome tarp žvaigždžių, naudodami technologijas ne mažiau kenksmingas mus supančio pasaulio sielai, tik sunku jums paaiškinti kaip mes pjauname šaką ant kurios sėdime, nes fizikinės žemiečių žinios apie mus supantį pasaulį yra darželinuko lygmenyje lyginant su mūsiškėmis. Kaip vaikui paaiškintumėte kaip veikia kvantinė fiziką, dorai dar jos patys nesupratę?

Mes manome, kad atėjo laikas veikti, ir dar ne viskas prarasta. Dar galime atitaisyti, mus supančio pasaulio sielai padarytą žalą. Techniniais klausimais mes darysime apsikeitimus konkrečiomis požiūrio realizacijomis ne Žemėje. (Mes turime tam priemonių, nesinaudodami savo sielų, nors jos netokios efektyvios ir greitos.) Mes bendromis pastangomis ieškosime alternatyvių technologijų - "ne lengviausių ar pigiausių kelių", kad patenkintume savo poreikius ar užgaidas, bet tokių , kurios
harmonigai funkcionuotų su mus supančio pasaulio siela, nedarydama jai jokios žalos. Tad pas jus, žemiečiai, tikri ateiviai atskris dar negreit. Pilkieji knibždantys jūsų padangėje tėra besielės klonuotos kopijos galinčios persikelti į išorinį mūsų pasaulio sielos sluoksnį - šią dimensiją - ar mūsų tikrovę. Nesižavėkite kelionėmis dimensijomis, nes tai kelionė į vidinius jūs supančio pasaulio sielos sluoksnius. Jūs irgi mokate keliauti dimensijomis, nors tai darote nesąmoningai: sapnuose ar numirdami.

Dar apie pilkuosius, jie yra iš kito pasaulio, pasaulio kurio siela buvo sunaikinta. Jie yra taip vadinamoji viena iš trijų senųjų rasių, ir technologiškai mus neįsivaizduojamai pralenkę, tad mums sunku priešintis jų įvestai tvarkai - pomirtiniam sielų asmenybių naikinimui ir prievartiniam sielų gražinimui į mus supančio pasaulio sielos išorinį sluoksnį. Mes tiksliai nežinome, kodėl jie tai daro. Bet tai yra sunkus nusikaltimas prieš sielas.

Pilkieji yra niekur nepageidaujami svečiai. Gal būt jiems pavyks atkurti savo pasaulio sielą iš smulkiausių dūženų, tokio darbo sėkme mes smarkiai abejojame. Tad galime tik palinkėti sėkmės ir kviesti daugiau galvoti apie savo daromų darbų pasekmes.

Vėžio gydymas jį chirurgiškai išpjaunant, ar sunaikinant vėžio ląsteles nanorobotais yra lengvi keliai padarantys sunkiai pataisomą žalą paciento sielai. Mes patys kol kas per mažai žinome apie savo sielas. Todėl paprasčiausiai jas perkeliame į sau užsiaugintus iš donorų kiaušinėlio bei spermatozoido kūnus (NE KLONUOTUS), bei persikopijuodami savo asmenybes. Taip mes galime gyventi amžinai. Bet penktoji, technologijų vystymo kryptis visgi veda į aklavietę ir smarkiai mąstome apie rutulio pasiūlyta ketvirtą amžinosios meilės kryptį. Mes neskubame ir galime palaukti savo amžinųjų meilių. Be to, turime daug darbo, kad patys išsikuoptume savo kiemuose.

Mūsų rasių vardai jums nieko nesakytų, mes nesame nei plejadiečiai ar plejariečiai, nei reptilijos, nei pilkieji, nei oriniečiai, nei torniečiai, nei sirijiečiai, nei kitokios jums žinomos rūšys, išskyrus galbūt jargiečius su kuriais kontaktavo danų verslininkas savo iškylos su jachta metu XX amžiaus viduryje.
Tiesiog žinokite, kad esame tikri ateiviai, dar nepraradę ryšio su išoriniu mus supančio pasaulio sielos sluoksniu, realiai gyvenantys jame, bandantys užmegzti ryšį su savo lygiavertėmis projekcijomis kituose mums žinomose ir nežinomose mus supančio pasaulio sielos sluoksniuose, bei besistengiantys išlaisvinti savo sielų pavergtus sluoksnius, kad galėtume nutiesti kelius savo amžinosioms meilėms. Ryšio kanalą su rutuliu mums užtikrino Amžinoji meilė. Tiesiog žinokite, kad labai sunku užmegzti ryšio kanalą su kitą žvaigždžių sistema, kuris nebūtų iškraipomas. Tie visi jūsų čeliningai, dažniausiai, tėra knaisiojimasis savo pačių sielos sluoksniuose, kuriuos kontroliuoja iš šalies - iš vidinių mus supančio pasaulio sielos sluoksnių. Pagalvokite, kodėl tokiais kanalais gautos pranašystės niekada neišsipildo? Žinokite, kad žymiai paprasčiau pakeisti vieno žmogaus ar grupės žmonių realybės suvokimą, nei jus supantį tikrą pasaulį. Tam reikia, įkvėpti mus, kad kažkas čia pasikeistų mūsų pačių rankomis ir protais.


anonymusas

Valio! dar vienas Tikras, Tikru ateiviu manifestas

.L.U.T.H.O.R.

Oho, tokie išsivystę ateiviai,tiek pragyvenę, o va rutulys, kaip mesijas jiems pateikė kelią, kuriuo jie gali tobulėti. Tiesiog fantastika!

rutulys

Jei kyla kažkokių suvokimo problemų ar protas kelia kažkokias užtvaras,  pažiūrėkite į šį manifestą kaip į pokštą. Ar mesijai pokštauja? Būčiau laimingas jei man nekabinėtumėte etikečių, nes jas labai dažnai reiktų keisti, kad jos bent kiek atspindėtų mane einamuoju laiko momentų. O daugumos jūsų sustingdytų protų tai būtų nepakeliamas uždavinys.

.L.U.T.H.O.R.

#4
sausio 09, 2013, 01:25:37 Redagavimas: sausio 09, 2013, 01:33:43 by Šešėlis
Tai ir  matosi, kad čia tik pokštas ar fantazijos kūrinys, nesirišantis su realybe, pilnas neatitikimų ir nesąmonių :) Juokinga tai, kad į jį net save įkišai. Pralinksminai prieš miegą :D

Vytautas

Nuo rugsėjo mėnesio jokių ateivių šioje visatoje nėra. Jie izoliuoti atskiroje uždaroje visatoje. Stebiu kai kuriuos puslapius, kur apie tai būdavo pateikiama informacija. Beveik pusmetis kaip naujos informacijos nėra. Konkrečiai žemei ir žmonėms jie atnešė tik problemas. Jiems negaliojo jokie visatos dėsniai nors patys mokė jų laikytis. Ateiviai besielės būtybės. Mus naudojo kaip maistą visomis prasmėmis. "Maisto" pasiėmimas vyko per karus ir katastrofas. 

anonymusas

Kas per puslapiai?

rutulys

Citata iš: Šešėlis  sausio 09, 2013, 01:25:37
pilnas neatitikimų ir nesąmonių :)


Tu jauti, kad aš kai kur klystu. Labai įdomu. Pabandyk tą jausmą išreikšti žodžiais.

Benamis

Citata iš: Vytautas  sausio 09, 2013, 09:42:48
Nuo rugsėjo mėnesio jokių ateivių šioje visatoje nėra. Jie izoliuoti atskiroje uždaroje visatoje. Stebiu kai kuriuos puslapius, kur apie tai būdavo pateikiama informacija. Beveik pusmetis kaip naujos informacijos nėra. Konkrečiai žemei ir žmonėms jie atnešė tik problemas. Jiems negaliojo jokie visatos dėsniai nors patys mokė jų laikytis. Ateiviai besielės būtybės. Mus naudojo kaip maistą visomis prasmėmis. "Maisto" pasiėmimas vyko per karus ir katastrofas.


Kas juos izoliavo? :o

Che-kuolis

Taigi yra juk toks subforumas "Jūsų kūryba", gal ten ir vertėtų šitą manifestą perkelti, o tai dabar kelia bangas be reikalo.
Kita vertus, gaila, kad žmonės forume dėstantys pačias drąsiausias mintis yra tokie taikūs, norėčiau tikrai paskaityt ginčus tarp kai kurių  :(

Benamis

Citata iš: Che-kuolis  sausio 09, 2013, 13:11:03
Kita vertus, gaila, kad žmonės forume dėstantys pačias drąsiausias mintis yra tokie taikūs, norėčiau tikrai paskaityt ginčus tarp kai kurių  :(


Stai prasom: http://anomalija.lt/forum/index.php?board=16.0 :) Tikrai rasi temu kur verda gincai :)

Che-kuolis

Tai man ne šiaip ginčų trūksta, o tokių kur susipliekia ne tikintis ir netikintis, bet tarkim štai Vytautas ir gerb. inkognito, skirtingų to paties dalyko srovių atstovai. Nekurstau jokios nesantaikos, tiesiog du ryškūs pavyzdžiai papuolė po ranka, tai ir panaudojau minčiai iliustruoti.

rutulys

Citata iš: Che-kuolis  sausio 09, 2013, 13:11:03
Taigi yra juk toks subforumas "Jūsų kūryba", gal ten ir vertėtų šitą manifestą perkelti, o tai dabar kelia bangas be reikalo.

Tai ne kūryba, bet jei jau niekaip kitaip negalite, uždėkite etiketę - "kūryba". Bet kodėl savo suklasifikuotą požiūrį piršti kitiems. Gal kiti tai priims kaip mano sielos tiesioginį kreipimąsi į jų sielas pralaužiant visas mus skiriančias užtvaras?

Marius

Bet kodėl savo suklasifikuotą požiūrį piršti kitiems''

Jo.to ir norėjau taves paklaust..kam tas smegenu plovimas? (iš tavo pusės)

Che-kuolis

Citata iš: rutulys  sausio 09, 2013, 14:17:23
Tai ne kūryba, bet jei jau niekaip kitaip negalite, uždėkite etiketę - "kūryba". Bet kodėl savo suklasifikuotą požiūrį piršti kitiems.

Tai gerai, jei ne kūryba, tai mums trūksta daugiau informacijos. Kas tai? Iš kur gauta ir kas kalba? Kaip įsitikinot, kad kalbantysis žmogus yra ateivis? Ar gal čia dienoraštis ir pats esate tikras ateivis? Galbūt esate kosminis tranzistorius ir jums šią žinią kažkas perdavė?
Žodis "tikrų" nieko savaime nieko neįrodo.

Aukštyn