Inkognito: klausimai - atsakymai

Pradėjo Villy, gruodžio 09, 2012, 17:36:47

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

eternal.bliss

Iš tavo pasakojimų susidarau vaizdą, kad tie ateiviai su kuriais tau teko susidurti yra tehnologiškai išsivystę- bet panašiai kaip ir žmonės beveik nieko nenutuokia apie sąmonės princypus.

inkognito

Gali būti kad ir mano pasakojimai apie juos neatspindi 100 procentinės tikrovės,nes ir aš pats deja ne viską apie juos turėjau galimybę sužinoti,o tik tiek kiek man pasitaikė prie progos. Juk aš nebuvau nei karto jų civilizacijos centre,todėl ir galiu papasakoti tik tiek kiek man pavyko pastebėti. Nelabai jie linkę tokiems kaip man atskleisti viską kas kur ir kaip yra. Gal dar kada pavyks ten nukakti tada daugiau galėsiu ką papasakoti.

Benamis

Citata iš: inkognito  gruodžio 12, 2012, 15:29:12
Gal dar kada pavyks ten nukakti tada daugiau galėsiu ką papasakoti.


As galvojau, kad po visu ivykiu jau tikrai nebenoresi su jais tureti ka nors bendro...

inkognito

Taip noro neturiu su jais bendrauti,bet gali tai ir nuo manęs nepriklausyti.

eternal.bliss

Aš tai jau antrą kartą sutinku tokį žmogų kuris žigiuoja plačiais žinksniais pasišokinėdamas net, kuomet prasilenkiu visados šypsosi ir žiūri į akis, aš ir šypsausi.  ;D žmogui nedaug kokių 25-28m. pirmą kartą pagalvojau, kad gal taip kvailioja ar gera nuotaika, dabar antrą kartą pamačiau, tai pagalvojau gal panašų prie degalinės sutikinėdavai?  ;D

inkognito

Citata iš: eternal.bliss  gruodžio 12, 2012, 20:57:11
Aš tai jau antrą kartą sutinku tokį žmogų kuris žigiuoja plačiais žinksniais pasišokinėdamas net, kuomet prasilenkiu visados šypsosi ir žiūri į akis, aš ir šypsausi.  ;D žmogui nedaug kokių 25-28m. pirmą kartą pagalvojau, kad gal taip kvailioja ar gera nuotaika, dabar antrą kartą pamačiau, tai pagalvojau gal panašų prie degalinės sutikinėdavai?  ;D


Na taip.ko jam nebūti linksmam,jei gyvenimas čia žemėje jam yra tik smagus nuotykis? Jis neturi to 1000 problemų kurias užkrauna gyvenimas ant tavo pečių,be to jis iki pat savo 599 gimtadienio (jei gyvens čia žemėje) bus toks pat jaunas sveikas ir gyvybingas...
Tą kur sutinku prie degalinės jis nėra toks jaunas linksmas ir gyvybingas,jam nemažiau 35 metų,jo veidas pažymėtas nostalgija savo civilizacijai,dėl kažkokių tai priežasčių jis negali grįžti atgal,galimas dalykas kad už kažkokį nusikaltimą atlieka čia tremties bausmę ir visaip stengiasi įsiteikti savo valdžiai,kad bausmė būtų dovanota.Na tai tėra tik mano pamastymai,gal iš tikro ir visai kitaip yra.

eternal.bliss

na tiesiog įdomus pilietis, dar kartą sutiksiu pasakysiu labas :D

martyr

bet tai inkognito sakė,pačiame gale kovos visi dėl vietos po saule ,o veliau vistiek visi mirs, tai kur prasmė, vėl iš naujo viskas bus?

vygazet

Sveiki, Inkognito. Paziurejau Jusu pateiktus laidu vaizdo irasus (apie langu siltinima). Geras dalykas, taciau manieji langai - jau plastikiniai. Irase minejote, kad pateiksite sprendima ir siems langams, bet jo kazkodel nebuvo. Ar galima butu gauti atsakyma? Jei nesunku, aisku.

vygazet

Ir dar vienas klausimas Inkognito. Del vejo jegaines. Ar pats jas gaminate? Ar galima butu is Jusu isigyti, ar tik kaip technologijos reklama pateikiat? Kalbu apie kazka panasaus prie ko stovejo Skirmantas reportazo pradzioje. Mane domina - ar galima is Jusu kompozito ta vejo jegaine sukonstruoti, kokiu ismatavimu ir kokio galingumo ji gali buti, ar galima ja pilnai pasigaminti is Lietuvoje esanciu medziagu?

Sapnas

Sveikas inkognito. Gal gali išvardinti pagal senumą ateivių rases ir vidutinį vieno ateivio gyvenimo trukmę? :-\

eurocool

#41
gruodžio 16, 2012, 23:53:26 Redagavimas: gruodžio 16, 2012, 23:55:19 by eurocool
Sveiki Inkognito, man kilo idomus penki klausimai. 1. Kas butu jeigu isimtu ateiviu implanta is jusu pirsto chiurginiu budu? 2. Gal galite papasakoti kas vyksta tamsiojoje menulio puseje ir ka ten daro slaptoji vyriausybe? 3. Gal galite papasakoti apie seniausia arba galingiausia civilizacija visuose visatose ir laikuose? 4. Ar imanoma apgauti likima? 5. Kas vyksta ir kur patenka siela po isejimo is fizinio kuno ir nuo ko priklauso kur persikunysi, nors nori ir nenori?

inkognito

#42
gruodžio 17, 2012, 09:44:21 Redagavimas: gruodžio 17, 2012, 09:46:10 by Benamis
Citata iš: vygazet  gruodžio 16, 2012, 15:00:41
Sveiki, Inkognito. Paziurejau Jusu pateiktus laidu vaizdo irasus (apie langu siltinima). Geras dalykas, taciau manieji langai - jau plastikiniai. Irase minejote, kad pateiksite sprendima ir siems langams, bet jo kazkodel nebuvo. Ar galima butu gauti atsakyma? Jei nesunku.


Šis mano technologinis sprendimas apgintas patentu Lt 4015 B tinka bet kokiems langams jis yra universalus,plastikiniams langams taipogi,tokia molekulinės orientacijos plėvelė įtempiama iš kambario pusės ant plastikinio lango rėmo tereikia pažiūrėti kad įsitempus plėvėlėi tarp lango stiklo ir jos liktų ne mažiau 5mm hermetiškai uždarytas oro tarpas. Kad nesugadinti lango estetikos ant plėvelės dalies, kuri yra priklijuota prie rėmo uždažomas akrilinių blizgančių dažų sluoksnis arba užklijuojama reklaminės baltos plėvelės juostelė. Plastikinis langas bus šiltesnis, tačiau jis nusileis mediniam, nes medinis rėmas yra geresnė termoizoliacinė medžiaga nei šaltas plastikas. Dėl labai didelio tamprumo modulio plėvelės praktiškai neimanoma pradurti su pirštu,ji puikiai valosi valikliais ir yra praktiškai nepastebima nepatyrusiai akiai,tačiau labai efektyviai taupo pinigus tiek žiemą tiek vasarą kondicionieriaus išlaidoms. Tinkamą išradimui plėvelę kuri gali lange išbūti 12 ir daugiau metų galima įsigyti pas mane.

inkognito

#43
gruodžio 17, 2012, 09:58:55 Redagavimas: gruodžio 17, 2012, 10:31:54 by inkognito
Citata iš: vygazet  gruodžio 16, 2012, 15:04:52
Ir dar vienas klausimas Inkognito. Del vejo jegaines. Ar pats jas gaminate? Ar galima butu is Jusu isigyti, ar tik kaip technologijos reklama pateikiat? Kalbu apie kazka panasaus prie ko stovejo Skirmantas reportazo pradzioje. Mane domina - ar galima is Jusu kompozito ta vejo jegaine sukonstruoti, kokiu ismatavimu ir kokio galingumo ji gali buti, ar galima ja pilnai pasigaminti is Lietuvoje esanciu medziagu?


Vėjo jėgainė mano sukurta yra būtent Lietuvos klimatinėms sąlygoms,ji gali būti nuo 1 iki 10 kilowatų galios,nuosekliai jungiant vėjo  modulius ant to paties vamzdžio,viskas priklauso nuo generatoriaus galios,ir norimo pasiimti iš gamtos energijos kiekio. Vaizdo klipelyje generatorius yra 2 KW galios, jame vieno šio modulio mažoka nes vienas modulis gali maksimaliai paimti iš vėjo iki 1 KW galią(Esant uraganui),tad realiai bus sumontuoti du vienas ant kito tokie moduliai. Mano sukurta jėgainė dirba praktiškai be garso,gerai gaudo skersvėjų energiją ir gali dirbti nestabdoma netgi esant 150 km/val vėjo greičiui,nes dėka aerodinaminio sprendimo ji gali suktis tik 200 sūk/min.,o didėjant vėjo greičiui sūkiai nesikeičia tik didėja sukimo momentas. Todėl ji yra absoliučiai saugi,paprasta vartojimui,negali pakenkti gyvajai gamtai,pati apsivalo nuo sniego. Aš ne tik sukūriau tokią jėgainę bet ir pagaminau matricas jos serijinei gamybai,tad jeigu kas norite pradėti versla pasinaudodami mano sukurtu produktu galite kreiptis ir pradėti gamybą. Man kaip mokslininkui ji toliau nėra įdomi nes jau  išsprendžiau visas technines problemas  joje.Visos medžiagos serijinei tokios jėgainės ir generatoriaus gamybai yra isigyjamos Lietuvoje,tam naudojamas pliesterinės epoksidinės dervos rišiklis ir Stiklo pluoštas arba audinys. Generatoriaus gamybai reikia 2x16 iš abiejų pusių  Neodimio magnetų ir lakuotos 1 mm storio varinės vielos iš kurios suvyniojama 12 ričių,po 110 apvijų kiekvienoje. Ritės sujungiamos į tris fazes trikampio būdu ir užliejamos formoje poliesterine derva į kurią įdedama šiek tiek kapoto stiklo pluosto. Pagrindiniu guoliu panaudojama  mikro autobusiuko stupica ant kurios mano atveju sumontavau du metalo lauže rastus šiluminės trasos flanšus.prie kuriu iš abiejų  pusių priklijavau neodimio magnetus,tokiu būdų jie nuima visas konvekcines sroves ir nekaista magnetai nei ritės. Išeinantys trys laidai yra jungiami į konverterį kuris kintamą Įtampą generuojamą jėgainės pučiant vėjui išlygina ir padaro tinkamą krauti akumus. Jų reikia maždaug 6-8 vnt po 200 AH talpumo. Iš akumų gaunama pastovi įtampa Inverterio yra paverčiama kintama 50 GZ dažnio 220 voltų įtampa kuri jau gali būti transportuojama gana toli ten kur jos reikia. Namuose geriausiai įsirengti atskiras rozetes.Toks įrenginys  su 2 KW galios jėgaine gali iki 70 proc, sumažinti išlaidas elektrai arba gyvenant vienkiemyje pilnai aprūpinti elektra, tačiau jau būtų būtina taikytis prie gamtos ciklų.

Benamis

Ir kokia vienos tokios jegaines savikaina?

Aukštyn