Filmai apie ateivius

Pradėjo paragraf 78, rugpjūčio 29, 2011, 22:03:35

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

exopolitics.lt

Robert Fleischer paskaita ''The ET presence on Earth''


Calibrae277

Citata iš: astropasaulis  balandžio 18, 2013, 19:51:40
Neseniai peržiūrėjau filmą ,,Prometėjas", nes anksčiau nebuvau matęs ir kilo klausimas: kodėl dauguma režisierių ateivius akcentuoja kaip neigiamus? Ar yra tokių filmų, kuriuose ateiviai būtų parodomi iš gerosios pusės, t.y. jie nėra baisūs, žiaurūs, o tarkim gerai su taria su žmonėmis, atskrenda į žemės planetą su taikos misija ar kažkas panašaus? :)
norejau parasyti apie viena filma ir pastebejau sia zinute, tai ir tuo paciu i ja atsakisiu nors ir senokai ji parasita buvo, beskaitidamas tema prisiminiau viena filma jei nepasikartosiu nu bent jau as manau nebuvo paminetas filmas  the paul tai nera tipinis kaip dauguma filmu kuriuose ateivius piese blogus ir t.t. tai komedija bet smagi na man patiko jau sena ji bet ziurejau ne karta apie filma nepasakosiu nes pazeje trailer,i manau suprasit apie ka, smagaus ziurejimo

varpainis

Jo, "Paul" tikrai labai vykus ir smagi komedija. Nors su Simonu Peggu blogu nebuna  ;D

Creative

Cocoon (1985)


Steel

Filmas kurio nerekomenduociau ufonautikos megejams ( nors kas ten zino, gal kam ir patiks)tai yra: The last day on Mars (2013 m. Didzioji Britanija), mano nuomone visiskai nusigrybavo filmo kurejai nes tokioj idomioj temoj kaip pirmieji zmones marse ikiso ZOMBIUS, karocia visiskas absurdas, nejaugi norint sukurt kraupu fantastini filma negalima apseit be ZOMBIU, jug matosi kad filmas butu gan gerai püadarytas, efektai neblogi vnz kainavo nepigiai bet reikejo biski ijungt vaizduote ir jau kaip nors si karta apsiei be tu ZOMBIU

Master

Yej, žombei... Pagaliau filmas ir pagal mano poreikius. :D  Ne, ne... Juokauju. Tikrai, peržiūrėjau trailerį, orginalumo pristigta.

paragraf 78

Vienas durniausių matytų filmų. Pradžia buvo daug žadanti, o nuo antros pusės kažkokios pievos :)

exopolitics.lt

Bent man vienas idomiausiu kada nors girdetu pranesimu NSO ir ateiviu tematika. S.Greero paskaita ''Kontaktas ir informacijos atskleidimas'' skaityta Europos exopolitikos kongrese 2009 metais.


atsimerkiam


eses

#99
birželio 06, 2014, 16:44:00 Redagavimas: birželio 06, 2014, 16:52:47 by paragraf 78
Citata iš: Glow  balandžio 18, 2013, 21:26:58
Nežinau ar buvo paminėta, bet man visai gerai žiūrėjosi V-visitors:)


Kažkur ezoteriniuose šaltiniuose rašė, kad apie 60-70% to kas rodoma tame seriale yra teisybe :)

paragraf 78

na čia ne apie ateivius bus, bet rekomenduoju šitą serialą, kuris patiks visiems sąmokslo teorijų gerbėjams



Vienas geriausių mokslinės fantastikos serialų

Mr. Smith

The Signal (2014)

ponaitis

Nežinau ar neminėta,ir serjalas ne vien apie ateivius,bet siūlau the x-files.Senas,geras,nemazai sezonai,todel per greitai neturetu pasibaigti :)
https://www.youtube.com/watch?v=HQoRXhS7vlU

idenmeyou

Citata iš: Mr. Smith  gegužės 07, 2015, 21:24:48
The Signal (2014)


Visai neblogas filmas, sakyčiau tikrai įtraukiantis, nors tikrai nepavadinčiau labai geru, bet pažiūrėti verta, patiko ir pabaigos momentas.

Mr. Smith

Citata iš: idenmeyou  gegužės 08, 2015, 23:46:30
Citata iš: Mr. Smith  gegužės 07, 2015, 21:24:48
The Signal (2014)


Visai neblogas filmas, sakyčiau tikrai įtraukiantis, nors tikrai nepavadinčiau labai geru, bet pažiūrėti verta, patiko ir pabaigos momentas.


Šitame žanre, žinoma, yra ir geresnių. Tačiau man patiko šito filmo moralas/klausimas kiekvienam ieškančiam kontakto. Jis sėkmingai sudėtas į paskutines kelias minutes ir palieka daug vietos kiekvieno asmeninei interpretacijai.

Aukštyn