Satanistų judėjimo lyderis atsivertė po Jėzaus vizijos

Pradėjo a.t.sielis, liepos 11, 2022, 09:56:25

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

a.t.sielis

liepos 11, 2022, 09:56:25 Redagavimas: liepos 11, 2022, 12:16:34 by a.t.sielis
CitataPietų Afrikos satanistų judėjimo įkūrėjas pasitraukia - patyrė besąlyginę meilę, įtikėjo Kristų

Karolina Mikaliūnė, Laikmetis.lt naujienų redaktorė
Šaltinis: CBN NEWS, CHVN RADIO, IOL

2022 07 07 17:22



Vienas iš šėtono bažnyčios PAR įkūrėjų atsistatydina, nes įtikėjo Kristumi po to, kai keli krikščionys jam parodė, kas yra besąlygiška meilė, o jį patį satanizmo seanso metu aplankė Viešpats Jėzus Kristus.

Riaanas Swiegelaaras (Rajanas Svygelaras), vienas iš Pietų Afrikos satanistų judėjimo įkūrėjų, 2022 m. gegužės 30 d. atsistatydino iš prieštaringai vertinamos bažnyčios pirmininko pareigų. Jis taip pat atsistatydino iš bažnyčios tarybos bei nutraukė savo narystę organizacijoje.

Tiesioginėje vaizdo transliacijoje feisbuke R. Swiegelaaras sakė: „Kalbant labai atvirai, iš pradžių maniau, kad tyliai išeisiu - nemaniau, kad žmonės taip domėsis, kodėl aš pasitraukiu." Jis teigė, kad užsiėmė satanizmu, nes šis tuo metu jo viduje kėlė atgarsį, ir vyras tuo metu buvo „labai liūdnas ir palūžęs, pats to nesuvokdamas".

„Manau, kad daug žmonių randa satanizmą po didžiulio skausmo. Per pastaruosius metus sutikau tūkstančius satanistų, jie yra labai sužeisti ir palūžę - tai vienintelis dalykas, kuris juos visus vienija", - pridūrė R. Swiegelaaras. Jis apsipylė ašaromis ir pasakė: „Iki šios dienos per visą mano gyvenimą buvo tik keturi krikščionys, kurie man parodė, kas yra besąlygiška meilė."

Adele'ė Frey'a (Adelė Freja), viena iš vyrą palaikiusių žmonių, parašė jam žinutę, sakydama, kad tiesiog padarė paprastą dalyką - parodė jam meilę. „Mačiau ją tavyje", - dalinosi satanistas ir pridūrė, kad Frey'a parodė jam besąlygišką meilę tuo metu, kai jis buvo „bjaurus monstras".

Gegužės viduryje R. Swiegelaaras davė paskutinį savo, kaip satanistų grupės nario, interviu radijo stočiai „CapeTalk". Jo metu sakė, kad netiki, jog Jėzus Kristus egzistuoja. Po interviu prie jo priėjo radijo komandos narė ir apkabino jį taip, kaip jis dar niekada nebuvo apkabintas.

Po savaitės jis „WhatsApp" programoje pamatė, kad ta moteris yra krikščionė. „Niekada nebuvau susidūręs, kad krikščionis taip pasielgtų. Niekada nesu patyręs, kad krikščionis parodytų tiek meilės save išpažįstančiam satanistui. Ir tai vis dėlto liko su manimi," - sakė jis.

Po savaitės, kai R. Swiegelaaras turėjo atlikti šėtonišką ritualą, kad sužinotų, „koks bus kitas etapas, kad įgytų daugiau įtakos ir galios", jo metu jam pasirodė Jėzus. Vyras pasakė: „Jei esi Jėzus, turi tai įrodyti. " Ir jis buvo pilnas gražiausios meilės ir energijos. „Ir aš jį iš karto atpažinau, kaip ta moteris iš radijo stoties man nurodė. Taip aš atpažinau Kristaus meilę".

Daugiau apie savo patirtį buvęs satanistas pasakoja feisbuko vaizdo įraše, kuris trunka kiek daugiau nei 30 minučių.

Satanistų judėjimo narių skaičius, pasak R. Swiegelaaro, auga sulig kiekviena diena. Pranešime spaudai rašoma: „Mes, satanistų taryba, norime padėkoti R. Swiegalaarui už jo, kaip Satanistų bažnyčios vadovo ir vieno iš įkūrėjų, indėlį. Linkime jam sėkmės visuose ateities siekiuose."
https://www.facebook.com/riaan.swiegelaar/videos/610599526944658

witchy

Atrodo fake..

Aukštyn