Ar bijote to kas laukia musu po mirties?

Pradėjo Benamis, rugsėjo 09, 2011, 16:17:35

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

elteide

Citata iš: Juozapaitis  kovo 29, 2017, 22:11:14
Citataneapsidžiaugčiau, jei visgi paaiškėtų, kad yra reinkarnacija ir reiktų reinkarnuot kur į baisų lūšnyną Indijoj ar į vargšą šunį Kinijoj, kur ėda nukankintus šuniukus ir tt...taipogi nenorėčiau, kad anapusinė realybė pasirodytų kaip Alisai paslaptingoje šalyje.. ir pan..
Kartoji tuos pačius žodžius jau begalybę gyvenimų...
apsaugok, Viešpatie ..:}

Mekabciel

Šiaip jau kur tu mačiusi, kad iš obuolio sėklos kriaušė išdygtų?

Šiuos mazgus reiktų išnarplioti.

Vytautas

Citata iš: elteide  kovo 29, 2017, 22:08:45be abejo kažkiek bijau...nes labai nenorėčiau, kad paaiškėtų kad viskas kitaip nei tikiu ir būtų blogiau nei šioj planetoj,nes jau čia užtektinai baisybių- neteisingumo, problemų, ligų, skurdo, sadizmo, žodžiu kančios ...taip pat neapsidžiaugčiau, jei visgi paaiškėtų, kad yra reinkarnacija ir reiktų reinkarnuot kur į baisų lūšnyną Indijoj ar į vargšą šunį Kinijoj, kur ėda nukankintus šuniukus ir tt...taipogi nenorėčiau, kad anapusinė realybė pasirodytų visokiai briedais kaip Alisai paslaptingoje šalyje.. ir pan..
Na tikintys sako kad viskas čia gerai ir idealu nes taip sukūrė dievas. Man asmeniškai visiškai neidealu nes vienas kito ėdimas tam kad egzistuoti kažkoks absurdas. Gal būt šis pasaulis buvo idealus ir vadinosi rojumi bet kažkas jį smarkiai pakeitė labai į neigiamą pusę. Kas liečia karmą tai labai panašu kad tai kaip nuodėmė religijoje skirta baimei ir valdymui per baimę. Pagal maniškį variantą tai absoliučiai daugumai šis gyvenimas vienintelis ir jokio persikūnijimo nėra.  Todėl jį reiktų branginti ir nedaryti nesąmonių čia ir dabar. :)

Owldies666

Aš niekada nebijojau to, ko nežinau. Viskas atvirkščiai - kaip tik labai įdomu sužinoti, kas bus  :D
O tų versijų, kas gali nutikti yra daug. Apie visas jas pagalvoju kartais.

Mekabciel

#274
kovo 29, 2017, 22:59:40 Redagavimas: kovo 29, 2017, 23:01:53 by Mekabciel
Absurdiska kalbet apie absurda.
Ir neidelu tada kai yra du kurejai - taip ir ne.
Tai jei pakilt auksciau virs dvieju kureju, Viena pajaust ir viskas taptu idealu?
Tipo yra kaire ir desine ir virs ju dar trecia yra.

Ir tada "kazkas" taptu aiskus. Tai sita vat mintis apie "kazka kita itakojanti" keicia eiga i neigiama puse. Reik sustot ta minti kartot. Negalima savo valios atiduot "kazkam".

Tam, kad nedaryt nesamoniu reik atsijungti nuo sito puslapio, istrinti accounta ir niekad daugiau cia nesugrizti, o visas mintis apie sita puslapi nukirsti, nes sitas puslapis stabdo gyvenima, Dieva. Kitaip tariant maut iš čia ir dirbti, o ne sedeti ir laukti pasaulio pabaigos. :)

elteide

Citata iš: Mekabciel  kovo 29, 2017, 22:22:19Šiaip jau kur tu mačiusi, kad iš obuolio sėklos kriaušė išdygtų?

Šiuos mazgus reiktų išnarplioti.
nu taip moko vedos...nenorėč , kad taip būtų, man labiau  patraukliau skamba krikščioniška atpirkimo idėja/geroji naujiena  ..tiesa, dar itikinamai kalba žydų rabiai , beje , irgi apie reinkarnaciją , kad visgi tokia gali būti žmogui, bet tik į žmogų ...
..
aš visgi tikiuosi, kad geroji naujiena yra tiesa, ir po mirties keliausiu pas dievulį namo ir čiau kakauw visom reinkarnacijom net ir kokios karalienės ar pačio caro :}

Mekabciel

#276
kovo 29, 2017, 23:19:34 Redagavimas: kovo 29, 2017, 23:29:33 by Mekabciel
Citata iš: elteide  kovo 29, 2017, 23:17:28aš visgi tikiuosi, kad geroji naujiena yra tiesa, ir po mirties keliausiu pas dievulį namo ir čiau kakauw visom reinkarnacijom net ir kokios karalienės ar pačio caro :}
Va šitas variantas sveikas. :)


Vytautas

Citata iš: Mekabciel  kovo 29, 2017, 22:59:40Tam, kad nedaryt nesamoniu reik atsijungti nuo sito puslapio
Kam taip drastiškai. Patinka naudojiesi, nepatinka ar nenori nesinaudoji. Tam ir yra laisva valia kad veiktum kaip nori. :)

Mekabciel

Aisku. :)
Esi laisvavalis.








cs

Čia jau visai netinkami bauginimai parinkti. Galėtumėte, kažką originalesnio ir įdomesnio.

Mekabciel

Genialumas paprastume. :)


cs

#281
kovo 30, 2017, 12:34:11 Redagavimas: kovo 30, 2017, 12:37:49 by cs
@Mekabciel Gal kartu puolam į kraštutinumus? Kuris geriau kažką pasakys? :D

Mekabciel

#282
kovo 30, 2017, 12:46:29 Redagavimas: kovo 30, 2017, 12:55:20 by Mekabciel
Forumas tai žmonių susirinkimas, kuriame iškeliamas klausimas ir visi randa bendrą atsakymą, atranda bendrą kuriančią atsakymą sąmonę - suDieviškėja, suKuria - Kūrėją, suKūrėja - virsta sukūriu. Kur Kūrėjas? - Kur tik ėjęs ten Kūrėjas... Kūrinys - kur tik eini, kūrinį mini/meni. Mini meni miki daki, aus baus bus medaus, storą kiaule pjaus. O kas kiaulė? kiaulėkiaulėkiauLĖKIAU LĖKIAU ir skrendam...

Ar matai Kūrėją kur Kūrinį mini?

cs

Kažin ar kada nors įmanoma patvirtinti nors vieną atsakymą... Svarstyti, gal... Bet ne daugiau...

Kad patvirtinti nors vieną atsakymą turi turėti kitokį palyginimą. Gali betkoks svarstymas nepasitvirtinti ir kaip pažiūrėsi, nereiškia, kad taip  ir bus... Vėliau, gal dar kažkaip kitaip atrodys... Apsistoti prie vieno požiūrio ir viską su juo vertinti yra neprotinga. Yra dalykų, kurie vertinami būtent taip, o ne kitaip, bet iš vienos perspektyvos - čia nejoks patvirtinimas nesigauna. Gal tik apsikvailinimas. ;)

Mekabciel

#284
kovo 30, 2017, 13:13:04 Redagavimas: kovo 30, 2017, 22:45:27 by Mekabciel
Kai yra bendras vardiklis, yra kumuliuojantis, produktyvus bendravimas, kol to nėta, tol yra pasiruošimas. Vat ir viskas, o jau koks jis ten... Tai čia kaip iš aukščiau duos. :)
Mes esame tyrinėtojai ir galime tyrinėt save, dabar tyrinėjame, aiškinamės ne save, o tai kaip tikime kas mes esame ir kokia yra tiesa.

Aukštyn