Anomalija.lt

Žemiški dalykai => Off-Topic => Apie viską => Temą pradėjo: sausio 01, 1970, 03:00:00

Apklausa
Klausimas: Kur galima rasti informacijos apie bachemiją?
Pasirinktis 1: www.bachemija.top balsai: 0
Pasirinktis 2: www.anomalija.lt/forum balsai: 1
Antraštė: Dirbtinis gebėjimas
Parašė: cs sausio 16, 2023, 23:28:34
Tęsiant "dirbtinio gebėjimo" temą, "kas yra bachemija ir dirbtinis gebėjimas?" yra atsakymas: bachemija - metodas, dirbtinis gebėjimas - informacijos bendrybės teorija. Pavyzdžiui, dirbtinio gebėjimo techninis sprendimas yra pasirinktas vieta pasyvaus funkcijos sektoriaus informacijoje. Tuo tarpu, bachemija - tai nepriklausomas, pasyvus vidinis nepraktinis ir nepraktikuojamas išorėmis metodas. Tai samprata apie tai kaip vyksta dirbtinio gebėjimo veiksmas, bet jis neaktualus, aktualus funkcijos rodmuo, turintis kūrybos užbaigtį. Tada bachemija turi tokią metodo reikšmę, kuri kuria ryšį panašaus į technologinio mokslo, bet rezultatu yra filosofine mechanika arba yra apdorotas informacinis ryšys.

Mano kurta kūrybinė schema yra apie "informacijos bendrybės teoriją". Tai yra bendras pašalinis vaizdas, bet čia aktuali tik bachemijos ir dirbtinio gebėjimo vieta joje.

(https://dl.dropboxusercontent.com/s/e6ttrme7evz7iab/54.png)

(Apie dirbtinį gebėjimą buvo kalbėta forume anksčiau, todėl, tai jau kaip tęsinį galima atrasti vėl šioje temoje.)
Antraštė: Dirbtinis gebėjimas
Parašė: cs sausio 17, 2023, 22:41:29
Terminologinis "bachemijos" užvadinimas yra atskiras ir nereiškia nieko bendro su "chemija". Užvadinimo metodika tokia, bachemija prasmėmis yra nuo dviejų žodžių: "ba", "chemija", o žodis "chemija" yra nesusijęs su tokia prasme, kuri yra bachemijos. Pagal klausimą: "kas yra bachemija?" yra konkretus atsakymas, kad tai metodas, kurio samprata papildyta dirbtiniu gebėjimu arba informacijos bendrybės teorija. Kaip teorija, ji atskleista bus per infografikos, infomacijos priemones. Kaip ir minėjau, bachemija yra nepraktikuojamas metodas ir yra pasyvus. Iš metodo sąlygų išskiriu ir pasaulėžiūros pavyzdį. Pasaulėžiūra yra bachemijos sudaromoji metodika, turinti integravimo pasirinkimus, ir kūriamą teoriją. Galutinis teorijos atskleidimas dar nėra pasiektas, bet tai yra kaip apdorotos informacijos ryšys.

Nepraktikuojamas metodas ir informacinio akto atvėjai yra nuo pradžios iki pabaigos reali dirbtinio gebėjimo formos funkcija. Jei dirbtinis gebėjimas yra apdorotas informacijos ryšys - pasaulėžiūra turi tikrovės tokį atspindį. Tikrasis informacijos atvėjis yra su pasirinkimais iš pasaulėžiūros arba momentų. Šis informacinis ryšys yra kaip vedantis ryšys kurio apdorotas informacinis ryšys reiškia daug naudos pasyviai tvarkai. Tiesiogiai nepraktikuojamas metodas yra su šia informacijos bendrybės teorija.

Bachemijos samprata yra padalyta į informacines pabaigas, kurios yra po dalį rezultato, informacijos, taip kaip atrodo informacijos bendrybė, priimama į informacinį atradimą su dirbtiniu gebėjimu. Tai vadinu kaip informacijos integravimo pasirinkimus-atradimus. Iš šio dirbtinio gebėjimo yra sukurtas ir pasaulėžiūros momentas, užbaigtas kūrybinis rezultatas. To pasekoje turimas rezultatas yra naujos koncepcijos proceso dalis. Toks procesas yra tarpinis, vėliau rezultatinis, siejasi ryšiu, kuriuo pasyviai parodomos informacinės bendrybės.

Nepraktikavimo ir praktikavimo skirtumas kinta pagrindiniame metode. Yra kada praktikuojama ir kada nepraktikuojama. Dažniausiai bachemija yra nepraktinis metodas, kuriame praktika suprantama labai ribota gausa. Iš praktikos tai yra ieškoma metodo dalių, o nepraktikos: sudėliojimo ir pasyvios tvarkos tarp pasaulėvaizdžio idėjų. Idėjos praktikoje yra nesudėliotos, tą procesą reikia atlikti dirbtiniu gebėjimu, vėliau per infografinę ir informacinę priemonę.

Taigi, panašios ryšių eigos - sutampa, bachemijos metodas yra su dirbtiniu gebėjimu ir aprašytas. Kurti kūrybą pagal bachemijos planą reikia pasirinkimus-atradimus sutelkti ties pasaulėvaizdžiu.  Kaip tiesioginė atrada, šis bachemijos metodas skiriamas nepraktikuoti, o jei praktikuoti labai ribotai. Galutinis bachemijos atskleidimas yra tik pagal tikrovės atspindį.

Antraštė: Dirbtinis gebėjimas
Parašė: cs sausio 18, 2023, 14:39:23
Ištakos - tai informacinis pasirinkimas iš pasaulio lygio informacijos. Pagal situaciją ištakose yra pogrindžio, šviesos ir tamsos momentai-motyvai. Ištakos modelis yra atrastas su laiko generacijomis, kurios gali rodyti istorijos pėdsakus apie senovės civilizacijų palikimą, arba ateityje civilizacijos svarbios informacijos dalies atkūrimą. Yra žinomos tik dvi ištakos, kurios yra tamsos ir šviesos. Abi ištakos reikšmės skirtingai apibrėžia informacinį pasirinkimą tarp tamsos ir šviesos. Taip pat, į ištakos formas yra įdėtas pogrindis, kuris yra paslėpta tamsos struktūra, kuri rodo išnykusią arba rezultatine ištaką. Išnykusi ištaka tai informacinėje dalyje yra daugiau tamsos motyvas. Ištakos momentas, tai yra vieta informacinio sektoriaus istorinėje pradžioje.

Bachemijos srityje yra nagrinėjamas toks pasaulio vaizdas:

(https://dl.dropboxusercontent.com/s/qc6e2l90uqph2yx/55.png)

Pogrindžio modeliai yra ištaka tarp tamsos ir šviesos. Pogrindžio motyvas yra orientuotas į senovę. Tuo tarpu, tai yra prie istorijos prisijungiamas etapas, kuris informacinio pasaulio balanse yra tarpinėje ištakoje - tamsoje. Kaip rodoma schemoje, Pasaulio lygio informacija yra daugiau orientuota į ištaką, kuri ateina iš tamsos. Bet yra analogiškai sutinkama šviesos pogrindžio dalis, kuri turi pogrindžio sąvybes su šviesa, tačiau jos yra mažiau.

(Tamsos ir šviesos motyvai yra ištakos pagrindai, kurie pasirodys informacijoje apie bachemiją. Ši nagrinėjama tema yra iš 2021 metų bachemijos tinklaraščio.)
Antraštė: Dirbtinis gebėjimas
Parašė: cs sausio 19, 2023, 12:28:31
Šviesos pogrindis - yra supratimas apie visatos šviesos procesą. Visatos šviesos hipotezė yra ir tą darbą ruošia atskleisti mokslas. Kol dar daug neatkleista, šviesa yra artimasis visatos dėsningumas, susiformavęs giliai istorijoje kaip artefaktas. Pagal artefaktą, istorijoje yra žymių, kaip kinta visata, ir šviesa daugiau nagrinėta fizikos-biologijos-chemijos temose moksle. Pagal istoriją, galima ieškoti daugiau informacijos, ypatingai pagal bachemiją, kuri yra pasiūlymas surasti šviesą su "šviesos pogrindžiu". O moksle galima ieškoti "Didžiojo sprogimo" teorijos.

Supratimas apie visatą ir šviesą yra sudėtas šioje schemoje:

(https://dl.dropboxusercontent.com/s/bns1mh5kcvxrcav/60.png)

Šioje schemoje yra vaizdas, kuris yra "šviesos ryšiai" su visata. Galima ieškoti, kad ten yra tamsos elementų, kurie taip pat naudingi ir irgi yra istoriniai. Pagrindinę visatos ir šviesos funkciją atlieka pasaulis, tai yra riba, kuri yra teoriškai žinoma pagal dėsningumus.

Šviesos modelyje yra atkuali riba: tarp tamsos ir šviesos ištakos. Ištaka yra senas vaizdas, kuris turi planą į pasaulėžiūrą ir teoriją apie šviesą. Mano schemoje yra primityviausias šviesos lygmuo, kuris turi efektą. Bachemijoje šis vaizdas yra vienintelis kaip istorijoje išlikęs artefaktas.



P.S. Šios temos schema yra redaguota.
Antraštė: Dirbtinis gebėjimas
Parašė: cs sausio 20, 2023, 16:59:45
Tamsos padėtis visatos modelyje yra pogrindžio dalis. Pogrindžio dalyje viena pusė yra šviesos, kita tamsos ir jos kartu yra paslėptos po negatyvia puse. Vienu metu; tai procesas ir vaizdas, kitu negatyvios pusės paieška. Šio vaizdo mintimi, užuomenos yra šviesos stoviu, tamsos padėtimi ir apie tai yra pasakoma informacija apie visatą. Pavyzdžiu apie: tamsą žinoma iš sudėtinio jos modelio, kuriame vyrauja tamsa kaip šviesa, o apie šviesą žinoma iš "šviesos magnetų" pasiskirsčiusių visoje visatoje ir negatyvo pusėje. Kaip aktas, jis užpildo pogrindžio dalį, toliau elmentariają samprata apie šviesą ir tamsą.

Paruošiau schemą, kurią ateityje dar papildysiu:

(https://dl.dropboxusercontent.com/s/d8jx6wdl23j2fv2/68.png)


Schemoje negatyviosios pusės paieška yra pogrindžio. Pogrindžio informacijos yra daugiau, tai pačiame modelyje, šviesa-magnetas, tamsa-šviesa. Bendrame turinyje tai jungiasi su negatyvo pusės koncepcija. Taip pat, šviesa gali būti suvokiama ir įmituojama kaip dirbtinė. Tačiau, ne visatos lygmeniu, daugiausiai saulės sistemoje. Pagrindiniu lygmeniu iš pasaulio lygio, šviesa yra teoriškai svarbi kaip ir tamsa.
Antraštė: Dirbtinis gebėjimas
Parašė: cs sausio 21, 2023, 23:06:46
Visatos reikšmė yra atskiromis pusėmis: viena pusė - tamsa, kita pusė - šviesa. Kaip rezultatas - mes pažįstame visatos modelį ir aplinkinius dėsnius. Nors rezultatas dar atrodo nykus ir nepilnas, jame yra minimalusis modelis, kurį vėliau dar pristatysiu. Pirmiau, reikia visatos reikšmę pastebėti kaip tamsą, vėliau kaip šviesą. Šis pastebėjimas lemia ar visata suprantama bus pogrindžiu ir tamsos tankmynu, ar paviršiumi ir dangumi. Bachemijoje šis pastebėjimas yra daugiau iš pogrindžio ir tamsos tankmyno pusės.

Negalutinis klasifikavimas į tamsą ir šviesą yra skirtas parodyti, kad yra daugiau detalių ir galbūt minčių apie visatą. Pats pasigilinimas leidžia pastebėti daugiau gelmės, daugiau išteklių pačioje visatos susikūrimo pradžioje, o vėliau jau procese, kurį galima matyti dabar. Kaip sakau, to ieškoti moksle pirma svarbu, nes yra dalis visatos atradimų iš mokslo. O bachemijoje tai yra antras papildymas ir tokie pastebėjimai:

(https://dl.dropboxusercontent.com/s/92cfmjfmyeipge1/72.png)

Kad būtų lengviau, paruošiau šią schemą. Visata suskirstyta kategorijomis, funkcijomis ir aprašymais. Didžiausią vaidmenį reikia ieškoti kaip: tamsos ir šviesos. Tamsos apibrėžtis yra visatos didesnis plotas, nei šviesos, nes artimiausią vaidmenį turi saulė, kuri yra saulės sistemoje. Kas yra už paukščių tako ir kitose visatų sistemose, dar nesudėjau į šią schemą. Bet pagalvoti apie jas irgi galima.


Antraštė: Dirbtinis gebėjimas
Parašė: cs sausio 22, 2023, 20:40:25
Visatos klodai - daugiau krypsta į minimalią formą, o civilizacija į maksimalią formą. Formos yra tarpinis variantas, kuris yra minimalioji forma, kuri skirta maksimaliai formai. Iš (minimalios, maksimalios formos) apibrėžimo, turimas visas procesas, kuris atliktas iki šiol, parodant plėtojimą ir per grafinį metodą bachemijoje.

Dabar pradėsiu nuo minimaliosios formos - visatos. Daug dalykų yra nepastebima maksimaliai formai. Tuo tarpu ir neįmanoma. Dalis visatos klodų dar neatrasti, kurie svarbūs, pavyzdžiui kaip: civilizacijos atsiradimas, visatos atsiradimas. Bachemijoje ši problema dar neišspręsta, todėl šio sprendimo yra ieškoma dirbtiniu modeliu. Praktinės sąvybės įžvelgiamos minimaliose formose yra kontrastingos per maksimalios apraiškos, bet jos parodo, kad daug kas nežinoma.

Sekant pirminiu principu:

Šiek tiek proceso su visata yra perdėliota į aukštesnes formas.

(https://dl.dropboxusercontent.com/s/ub2jq26eezm6cn8/73.png)

Čia mano variantas, kurį dar papildžiau:

Matomos sistemos, subsistemos, funkcijos reikšmės schemos variante su minimaliosiomis formomis, toliau su maksimaliosiomis. Šiame vaizde svarbiausia idėja pagal minimalias formas yra galaktikos ir saulės sistemos. Klausime yra riba pas ryšį minimalioje formoje su maksimalia forma, kuris skirtingas ir nežinomas.

(Šiomis įžvalgomis yra tik apžvelgiamas variantas iš bachemijos dirbtinio modelio.)

Antraštė: Dirbtinis gebėjimas
Parašė: cs sausio 23, 2023, 12:54:51
Nusprendžiau pridėti apklausą, kurioje yra svarbi jūsų nuomonė apie dirbtinį gebėjimą.

Apklausos tikslas: ar dirbtinis gebėjimas praverčia šalia ir yra naudingas?

Dėkoju už nuomonę.
Antraštė: Dirbtinis gebėjimas
Parašė: cs sausio 24, 2023, 21:48:20
Metralės yra subsistemoms ir sistemoms su dirbtiniu gebėjimu priskirtas technikos būdas, panašus į matematinį. Du lygūs taškai, kurie sutinkami dirbtiniame gebėjime yra: y(a=b) ir x(a=b), tačiau jų išskirtinumas yra: matematinis, bachemijoje - metralės. Matematikoje yra įprasta šiuos taškus formuoti vektoriais, racionais, ašimis. Tuo tarpu bachemijoje yra dirbtinio gebėjimo sistemos ir subsistemos lygmenys. Kalbant apie bachemiją, pagrindinė matematika ir algebra mažiau dominuoja, dominuoja šiuo metu - metralės.

Teorema iš matematinės krypties sistemos "a" yra ta, kad toje pačioje sistemoje ieškoma "b" reikšmė yra kaitoma, arba atitinka konstantą. Tada gaunami du lygūs taškai, bet pareiškiamas matematinis išskirtinumas.

Principas nėra toks paprastas bachemijoje, kadangi tai yra metralės, kurios turi ne tik du taškus. Metralės apibūdina matematinį išskirtinimų ir panašumų ieškojimą, kaip kintamybės skaičių. Bachemijoje metralės formavimas susideda iš formulės: ((min=max išskirtinumai ir min=max panašumai) = kintamybės skaičius).

Kintamybės skaičius yra begalinis ir atitinka naują bachemijos principą tarp metralės technikos tada matematinio pavyzdžio. Kaip pavyzdyje yra: metralės yra formulės išraiška, kuri praktiškai yra ieškoma lygtyje arba kintamybės skaičiumi kaip rezultatu. Toks pavyzdys, kuris parodo kaip formuojama iš lingvistinės perspektyvos yra totalus metralės palyginimas:

Laikmė (Išskirtinumas) Daltmė = Tinktūra (Sisteminis atitikimas iš "pagrindo sistemos" bendrų principų).
Laikmė (Panašumas) Daltmė = Tinktūra (Sisteminis atitikimas iš "aukštesnės sistemos" bendrų principų).

3 Taškai = Kintamybės skaičius.

Laikmė yra subsisteminis pagrindas.
Daltmė yra tinktūros detalės.

Metralė: tinktūra yra sisteminis pagrindas, kuris turi išskirtinių sąvybių tarp daltmės ir laikmės.

Dažniausiai metralę galima atrasti, kaip grupinį sudarymo (matų rinkinio) principą, panašų į: Tinktūra( Laikmė, Daltmė, išskirtinumas) 3 taškų, kuris veda į savo sistemos sudarymo informaciją, kuri daugiau panaši į lingvistinį ir sisteminį pavyzdį ir susijusį matų narių logika. Bachemijoje ir matematikoje yra skirtinga techninė metodo eiga. Todėl, nėra bandoma vaizduoti matematikos, tik parodomas bachemijos metodas, kuris skirtingas. Tai ką pateikiu yra bachemijos dirbtinio gebėjimo plėtra ir filtras tarp mokslo/filosofijos/religijos koncepcinių idėjų.


Antraštė: Dirbtinis gebėjimas
Parašė: cs sausio 26, 2023, 00:05:42
Tinklo medžiai - medžių sampynos-atstumai tarp tamsos ir šviesos ženklų. Kaip vaizdas, tinklo medis yra nesukurtas, bet yra informacijos apie tai. Pirmiausiai tai metralės ir dirbtinio gebėjimo tvarinys, kuris yra įvadas į naują technikos eigą, dirbtinio ištakos pasaulio technologiją. Ši dalis yra slapta, kuri nėra šio pasaulio vietoje, bet ją bando įmituoti bachemija ir turi savo koncepciją. Metralės yra viena iš paaiškinimo priemonių, kaip tinklo medžiai vaizduojami dirbtiniame ištakos pasaulyje. Tačiau kartu noriu pasakyti, kad šios technologijos šiame pasaulyje nėra.

Apie tamsą ir šviesą jau daug kalbėjau, bet noriu paminėti "tinklo medžių" situaciją dirbtiniame ištakos pasaulyje ir koncepciją. Tinklo medis yra pradinė technologija, kurioje yra įdėtas tamsos ir šviesos sampynos ženklynas. Pradinė forma yra metralės. Kaip kalbėjau, tinklo medis ir jo atmaina yra įdomi bachemijai, tačiau ji yra ne šio pasaulio lygio technologija.

Kadangi, tinklo medžiai yra toli, ši ženklo būsena yra tamsi ir informacijoje neišreikšta labai detaliai. Tą koncepciją turiu nuo 2022 metų. Tačiau, dar negalima atrasti pradinių funkcijų, ar kad kas nors būtų panašaus kaip visatoje daiktu. Pati koncepcija yra susijusi su metralėmis, bet metralės yra ieškomos jau ne šio pasaulio ieškojimu.

Kas yra tinklo medis? Technologija, kuri nesukurta šiame pasaulyje, bet yra spėliojimų, kad ji buvo pradinė technologija, kurią pagal visatos objektus atrado dar senesnės nežemiškos civilizacijos. Ją naudojo pakelti pasaulio lygį, kuris turi gyvybę, tačiau nepaliko šių resursų sukurti tai vėl, tada įdėjo šią mintį į žmogaus atmintį. O tai kas išliko yra nežemiškos civilizacijos mintys. Neturinčios realaus apsireiškimo.



(Šiai temai reikalinga metralės tema.)
Antraštė: Dirbtinis gebėjimas
Parašė: cs sausio 26, 2023, 13:24:55
Metralė - yra panašumas, metralės yra išskirtinumas. Pristatydamas šias technikas turėjau mintyse, kad tai atskiros technikos, kurios kartu rezultatu yra kintamybės skaičius. Ši technika neapsiriboja dviem taškais, kaip pavyzdžiui matematinė lygtis, šioje dalyje, reikia įžvelgti atskirties principą: panašumą ir išskirtinumą, kurie iš daugiau taškų. Kaip minėjau, metralė yra daugianaris sprendimo būdas, turint lingvistinę arba kitokią perspektyvą. Tą pavyzdį turiu tokį:

Tinktūra (daltmė, laikmė, išskirtinumas) yra 3 taškų metralės. Subsistema.

Tinktūra (daltmė, laikmė, migrarinė sistema, panašumas) yra 4 taškų metralė. Sistema.

Tinktūra šiuo atvėju yra kintamybės skaičius. Visą lingvistinę konstrukciją, vadinu kūrybine, kadangi teorija yra lygties forma iš taškų. Teorijoje tam tikras narių pildymas arba atitraukimas kuria kokybę, kuri sprendime yra surastas kaip bachemijos kūrybinis atradinėjimas.

Pradinis vaizdas rodo, kad metralė ir metralės savo vietomis parodo lygmenis. Laikau, kad metralė yra didesnė sistema, metralės mažesnė sistema - subsistema. Išsidėstymas toks: sistema, subsistema, taškai.

Iš bachemijos pusės, šis technikos būdas jungia įvairias informacines sąsajas, kurias jau buvau anksčiau pateikęs. Tinktūra susijusi su matais, informacijos projekcijomis, informacijos dalimis, migrarine sudėtimi. Šie taškai jungiasi ir kūrime apjungiama lingvistinė dalis, kuri yra susijusi su dirbtiniu gebėjimu, kurį jau pristačiau anksčiau. Tai yra bachemijos metodo viena iš technikų.

Antraštė: Dirbtinis gebėjimas
Parašė: cs sausio 26, 2023, 23:56:32
(https://dl.dropboxusercontent.com/s/dvw2hgpc1z2zpke/88.png)


Tokia schema, kuri yra metralės-metralių pradžia, technikos. Ką galima čia pamatyti? Pirma, sistemos reikšmė yra grupinis veiksmas, kuris priskirtas metralei ir metralėms, o vidinė būsena yra subsistema, kurią pagal mano pavyzdį imti reikia su taškais - atvėjais. Ši grupė veiksmo nesukuria, nes tai pasyvus veiksmas arba kūrybos įžvalgos. Kintamybės skaičius čia yra rezultatinė išraiška, kuri yra: metralė - yra panašumas, metralės yra išskirtinumas.

Šios schemos idėja yra atvėjis, su metrale ir atvėjis su metralėmis. Dabar tai tik trumpos galimybės. Apie tai rašiau prieš tai, todėl kas domina, galima atrasti ankstesniame įraše.
Antraštė: Dirbtinis gebėjimas
Parašė: cs sausio 27, 2023, 19:07:27
Kintamybės skaičius yra begalinis ir rezultatinis skaičius, kuris kaip kintamybės veiksmo rezultatas yra žinomas. Skaičius šiuo atvėju yra ieškomas ir yra veiksme įženklintas. Pirma situacija su tai yra: metralės, metralių, kintamybės skaičiaus ieškojimas viename veiksme. Šis veiksmas yra ne slaptas ir ne paslėptas, ne kintantis, bet interpretuojamas vienu kintamybės skaičiaus lygmeniu su loginės formos sąlyga.

Efektu, kintamybės skaičius yra parodomas tik galutiniu rezultatu, kuris dažnai primena matematines lygtis. Kintamybės skaičius turi principus, kurie buvo atskleisti kartu su metralėmis, metrale. Kas yra metralės ir metralė kintamybės skaičiumi? Tai yra panašus veiksmas į matematinės lygties, bet tai kaip buvo demonstruota yra: lingvistinio stiliaus kūrybinis veiksmas.

Į kintamybės skaičių įeina minimaliosios idėjos, tokios kaip matiniai rinkiniai, matinių, konstantinių ženklų sutampančios reikšmės. Funkcijos, kurias minimalios idėjos atlieka yra įeinančios į sistemas, subsistemas ir taškus. Sistema yra sudaryta iš didesnių idėjų, subsistema - ženklai ir simboliai, taškai - formos.

Nors, kintamybės skaičius yra žinomas tik iš tokios pusės, dar yra laukiama naujovių. Viena iš naujovių, kuri yra "atšaka". Šią idėją turiu nuo 2017 metų. Atšaka yra bachemijos medžio ir dirbtinio gebėjimo viena iš koncepcijų apie galimybę atrasti išskirtines informacijos kryptis.

Kintamybės skaičius yra vieno veiksmo aprašymo procedūra. Kartu yra žinomas mažas to principo žemėlapis: metralės, metralė. Taip pat, interpretacija yra toliau siekianti naujovių.
Antraštė: Dirbtinis gebėjimas
Parašė: cs sausio 29, 2023, 17:41:25
Saulės sistema yra toje vietoje, kurioje yra dviejų šviesos magnetų sistema: viena pusė yra atspindys, kita atvirkščias atspindys. Pirmasis magnetas - šviesoje yra atpindys, kuris dideliame šviesos objekte sužadinamas šviesos būsena. Toliau antras magnetas - atvirkščias atspindys, yra keliaujantis spindulys į objekto paviršutinę struktūrą. Šviesos magneto sandara yra svarbi tuom, kad tai šviesos ir tamsos pogrindyje yra paslėpta struktūra ir ji nematomo spektro dalis su dirbtiniu gebėjimu. Saulė, saulės sistemoje šį spektrą turi pagal dviejų šviesos magnetų sandarą. Čia išryškinamas šviesos vietinis kelias nuo saulės iki pasaulio.

(https://dl.dropboxusercontent.com/s/mw4cj6ok5lmmjvp/94.png)

Šviesos sandaros sistema, kuri paremta dviem šviesos magnetais: atspindžiu ir atvirkščiu atspindžiu. Tokia sandara yra bachemijoje ir dirbtiniame gebėjime pirma ir apibrėžia šviesą. Prieš tai galima buvo ieškoti vieno šviesos magneto, kuris yra šviesos ir tamsos pogrindyje.

Schemoje šviesa yra dirbtinis rezultatas, kuris yra vieno dėsnio su šviesos magentais, vis dar nematomame spektre. Kaip reikšmė - šviesa yra pagrindas.

Antraštė: Dirbtinis gebėjimas
Parašė: cs sausio 30, 2023, 17:44:09
Matiniai rinkiniai - rinkinys iš: matų, veiksmų tarp matų, matų dėmenų kalbos. Matų išraiškos pateikiamos matais arba matiniais rinkiniais, kurie yra formulės. Pirmapradė formulė susideda iš dviejų matų, tada toks rinkinys turi du dėmenis ir du veiksmus. Rezultatas yra matiniai rodmenys, kurie iš matų įkeliami į formulę matinį rinkinį. Dažniausiai, neišderintos tvarkos formulės yra nekryžminti matai, išderintos yra kryžminti matai.

Informacinė stotis - yra pagrindinis rinkinys, kuris aiškina apie atšakų sandaras, informacijos ir grafikos, matų ir konstantų būdus. Informacinės stoties pradmenys, lygiuojasi su dirbtiniu gebėjimu. Rezultatu - informacinė stotis - visa sukaupta laikina medžiaga ir informaciniai ištekliai.

Atšaka - informacinių sektorių koncepcija, kuri skyla į pirmapradę ir apdorotą procedūrą. Taip pat, atšakos yra procedūrose su grafinėmis ir informacinėmis technikomis.

(https://dl.dropboxusercontent.com/s/h613e2fh4tum7hf/98.png)

Schema pateikia ištakos vaizdą su spektru ir su metrale, metralėmis. Dirbtiniame gebėjime šis reiškinys yra susijęs su matais, matiniais rinkiniais, informacine stotimi, atšakomis. Formuojami veiksmai yra dirbtinio gebėjimo pilnutinės būsenos paieška, ir tai nebaigtas ieškomas spektras.

Šiame modelyje gali būti ieškomos ir modeliuojamos konstrukcinės žinios. Prieš dėmenis, yra pažymėta rodyklė, kuri yra kryptis, kokia eiga reikia nagrinėti informacinius komponentus. Informacija yra dirbtinis gebėjimas ir jo teorija. Gaunamas rezultatas yra vienas.

Tada reikia pasigilinti į technikas ir infografinį vaizdą su metrale, metralėmis, kurios yra aktualios dirbtinėje ištakoje ir dirbtiniame gebėjime.



(Ši medžiaga yra iš 2017-2020 metų bachemijos tinklaraščio.)
Antraštė: Dirbtinis gebėjimas
Parašė: cs sausio 30, 2023, 22:28:14
(https://dl.dropboxusercontent.com/s/mhsl5lat6vtlozp/99.png)


Mano schemoje apibrėžiamas minimalusis-sutrauktas informacijos spektras, kuris reikalingas toliau analizuoti informacinį procesą su dirbtiniu gebėjimu. Daug sąvokų reikšmių yra iš 2017 metų ir 2018 metų, tie, kurie mane sekė sąvokos yra atrandamos ir šiame forume, temose, kuriuose rašiau apie dirbtinį gebėjimą. Šios temos dar kartą bus pakartotos tolimesiuose įrašuose. Schema yra analizavimo priemonė, kurio dėmesio dalys yra:

1) Informacijos spektras
2) Informacijos grafinis spektras
3) Informacijos spektro modulis
Antraštė: Dirbtinis gebėjimas
Parašė: cs sausio 31, 2023, 18:35:05
Senasis metodas


Kaip informacijos vedlys, senajame metode, dirbtinis gebėjimas yra padalytas į dvi dalis: priešintegraciniu ir integraciniu. Nors šios vedlio funkcinės būsenos nebėra naujo metodo dalis, senajame metode buvo praktikuojamos. Priešintegracinė jos būsena yra pabaigta ties informaciniu etapu, o integracinė būsena yra ties technikos etapu. Sisteminiu pabaigtu rezultatu, buvo iškeliamos sampratos idėjos, informacijos užuomazgų analizavimo tema. Paminėti tarp to galima formas, kurios jau buvo atrastos pabaigta būsena, pagrindinė jų "dvikryptis" metodas, kuris yra apie informacijos plėtrą naujais principais. Nauji principai davė pradžią ieškoti ir domėtis panašiomis informacinėmis formomis, jos atvedė iki dabartinio metodo.

Senasis metodas, akcentuoja praktikavimo būsenas iš dviejų dalių, vedančias į informacijos rezultatą. Praktikavimas buvo ne tiesioginis linijinis kelias, bet buvo kompozicionuojama ir dėliojama samprata apie informacijos aukštesnes formas. Tuo laiku ir senojo metodo principu pirma buvo sudėliotas "dvikrypčio" metodo vaizdas, kurį užbaigiau tik arti naujo metodo. Dvikryptis metodas dirbtiniame gebėjime yra informacijos etapas, kuris buvo pirma pasirodęs metodo kūrimosi eigoje ir jis buvo kūriamas labai ilgai. Tam buvo ieškoma paaiškinimo, kuris atitinka teoriją apie ryšius ir principus, pagal integravimą, pagal supratimo lygmenis, pagal kriterijus. Ši situacija yra viena ir pradžioje atrodo neįmanoma iki pirmo jos ženklo.

Naudojamų komponentų senasis metodas informacijos prasme, kaip gryno šaltinio neturėjo daug. Viena pusė, kurią supratime reikėjo atrasti, buvo neužbaigta metodo kryptis, kurią reikėjo užbaigti ir padaryti kaip atradimą. Dabar tokių metodų atradimų ypač ezoterikos ir filosofijos tarpe daug. Konkrečiai dirbtinis gebėjimas yra jau tos kartos, kai dar nebuvo ženklų tai sukurti ir atrasti. Gali būti ieškoma didelio teorinio kelio, bet jis vedamas principais, kurie nesuderinami, kurie nesutaupo išteklių. Kiekvienam to simboliui reikalinga teisinga ir išplėčiama dėmenų kalba. Prijungiama techniška plano eiga atitinka kriterijus, būsenas, kuriomis buvo sekama, kurias buvo ieškoma susieti, sujungti.

Dirbtinio gebėjimo pradinės formos neatrodė panašios į naujiems laikams pritaikytą informacijos schemą. Tai nebuvo suderinta su informacinio išteklio kodo spektru, nors tas būdas pasirodė tik arti naujo metodo. Arti naujo metodo tam tikra idėja buvo galutinė, tai pasirinkimo formos informacijos rezultatu kryptyje. Taip naujo metodo pagrindu yra surastas ženklas, kuris yra "ištakos kodas". Šiuo ruožtu, atėjo nauja informacijos eiga, kuri turėjo būti atnaujinta. Tęsinys galėjo būti arba dvikryptis metodas arba neypatingos informacijos formos, kurios ezoteriniame tarpe yra garbinamos. Dėl to, metodas yra transformavęs į didesnes informacijos galimybes. Dirbtinis gebėjimas yra ta vadinamoji priemonė.

Laikantis minimalaus plano, dirbtinis gebėjimas yra iš ženklo ir iki ženklo integruotas metodas, kol buvo atrastas naujas metodas. Tam reikalingas planas, kurį pateikiau, bet analizuoti jį reikia pakėlus sampratos lygį. Ar tai įmanoma dabartiniame metode? Yra įmanoma, bet reikia atkreipti dėmesį, kad senas metodas davė ištakos kodo prasmę, ir ženklą, pagal kurį buvo sukurtas informacinis planas. Bendrame metode yra išryškinamos tik pavienės metodo fundamentalios reikšmės, jų šiuo metu buvo pateikta daug, o kaip pagrindu, išlaikoma sena išraiškos grupė ir dirbtinio gebėjimo sistemos lygmenys. Sisteminis rezultatas skirtas analizuoti tuos sisteminius lygmenis, kurie siejasi su dirbtinumu, istorija, technikomis, informacija.

Antraštė: Dirbtinis gebėjimas
Parašė: cs vasario 01, 2023, 13:01:41
Užeigos slaptas objektas



Užeigos vaizdas yra nematomas ir yra informacijoje kaip nežinomas fundamentas. Tarp visų dirbtinio gebėjimo fundamentų užeiga yra skirtinga savo informacine forma. Kad užeiga būtų gryna ir reali, dominuotų tarp kitų informacijos formų ir būtų kūriama ryšiais, nėra dar pasiekta tokio klasifikacinio informacinio lygmens. Pagrindinė užeigos sąvokos reikšmė yra apie tai, kas slypi "užhorizontyje" ar už "krašto", ir apie tai informacijoje yra nedaug sampratos, kuri gali apie tai pasakyti daugiau. Šiuo metu, užeiga yra žinoma mažai, bet atrados kryptis yra informacine forma, kuri kaip ženklas tikras vienu tašku, viena situacija. Pagrindinis pavyzdys yra: tai nežinomas fundamentas su žinomu ženklu, o  dirbtiniame gebėjime tai įtrauktas į bendrą informacinį spektrą kaip informacinis modulis.

Kada užeiga yra žinoma? Tikriausiai, užeiga pasižymi fundamentaliomis informacijos formos sąvybėmis panašiai, kaip tamsa ir šviesa, ir jei būtų paiimta tamsa. Dirbtinio gebėjimo informacija nematoma šiuo atvėju kaip ir tamsa. Bet užeiga žinoma iš panašių sąvybių, kurias pavyzdžiui turi horizontas. Nors ir nedaug sampratos apie tai, galima žinoti ženklą, kuris įeina į informacijos spektrą ir modulį dirbtiniame gebėjime, jis yra sužinomas kaip ir fundamentų informacija. Tam būtingi kriterijai, kurie yra skirtinga sąvybę turinti informacinė forma. Apibrėžiamas turi šį kriterijų, bet analogiškai jis yra nesukurtas ir nežinomas labai plačiai.

Dirbtinio gebėjimo informaciniame spektre yra dalys-fragmentai, kurie pavyzdžiui yra iš tos pačios sampratos. Tame tarpe įžemis, kuris reiškia, sutrumpintą pogrindžio variantą. Kada imtume užeigą ir įžemį, dominuotų skirtingos nesutampančios sąvybės, bet iš to pačio spektro rodiklis nebūtinai reiškia, kad turi būti vienodos atskirų dalių reikšmės, bent pagal atliekamą funkciją. Tada dirbtinio gebėjimo spektras yra nauji etapai, nauja samprata. Užeiga šioje dalyje yra žinoma dalis, bet nežinoma kaip fundamentas išplėtimo būdu. Tokia situacija yra nevien pas užeigą, bet pavyzdžiui ir įžemyje. Turint mintyse įžemį, jis atitinka kriterijus irgi, bet tos fragmentinės dalys su užeiga  neatitinka, dėl horizonto dalies.

Užeigos slaptas objektas yra dar šiuo metu nežinomas dirbtinio gebėjimo informacijos spektre, modulio vietoje. Turiu mintyse, kad užeiga žinoma kaip ženklas, bet nežinoma kaip teorija. Atrada pačios užeigos yra sudėta į "horizonto" idėją, kuri horizonte reikštų vieną iš jo etapų: "užhorizontį". Pagal technines sąvybes tai daugiau atitinka modelį su "tamsa ir šviesa", o pasirinkimas būtų tamsa. Ši situacija yra ne pirma, kadangi, dirbtinio gebėjimo pažanga yra kaupiama, kaupiamas ir užeigos tolesnis fragmentas. Norint šį fragmentą suprasti pilnai, reikia turėti fundamentus informaciniame spektre su dirtbtiniu gebėjimu. Iš visos dalies užeiga vaizduoja vieneto statusą, nėra kaip sistema ir nėra kaip informacijos klasifikacijos viršus.
Antraštė: Dirbtinis gebėjimas
Parašė: cs vasario 02, 2023, 12:43:08
Nuotektis mistikoje


Informacijos spektro, dirbtiniame gebėjime, viena iš dalių yra nuotekties sąvoka. Nuotektis atlieka sudėtinę funkciją, kuri žinoma kaip "nuotekties ruožas" įvairių informacijos teorijos dalių, tarp jų ir mistikos krypties. Dirbtinis gebėjimas nenagrinėja mistikos ir mitologijos, ezoterikos, bet yra tokia forma šioje vietoje kaip koncepcija, kuri kartu nuotektyje. Nuotektis informacijos spektre gali būti didelė forma, kuri daugiau išreikštų racionalumą, mažiau mistiką. Kadangi nuotektis turi mistikos elementų (klausime apie) koncepciją, šis įrašas bus apie nuotektį mistikoje. Vienas iš elementų yra mitologija, kuri yra tarpinės civilizacijos dirbtinio gebėjimo forma. O tarpinė civilizacija yra žinoma tiek preityje tiek dabartyje.

Nuotektis tiesia teigiamą ir neigiamą šaką į tai kur mistika yra žinoma. Kas yra mistika? Kiek domėtąsi, mistika yra tamsos nematoma būsena, kuri turi arba neturi jokio efekto. Jei mistika yra sudėta ir yra nežinoma kaip svarbi detalė, nėra jokio efekto. Nuotektyje ir klausime apie mistikos galimybes, mistika yra daugiau akcentuojama iš mitologijos ir ezoterikos, teologijos. Iš šių sričių, sudaromas nuomonės sukūrimas, bet jis gali būti neatitinkantis didelios formos, kaip turi racionalumas. Tada mistikos nuotektyje ir nuotekties ruože galutinė detalė yra objektas, kuris slaptas. Slapta vieta nuotektyje yra palikta ieškoti ir nėra jokio efekto. Kas yra mistika šiomis žiniomis? Mistika yra slaptas objektas ir visiška tamsa racionalume.

Kodėl mistika yra nematoma ir tamsa racionalume? Tai nėra paaiškintas faktas, kiekviena iš mistikos detalių yra mažos, kurios siejasi su informaciniu spektru, kurį turi dirbtinis gebėjimas. Dirbtiniame gebėjime yra daugiau einama link racionalumo ir mažais etapais. Todėl mistika ir jos ieškojimas neatitinka dirbtinio gebėjimo iškelto fakto, kuris yra svarbus tarp nuotekties nuomonės, informacinio spektro formos. Idėja buvo iškelta tokia: dirbtinis gebėjimas yra įmanomų ir pastebimų informacijos spektro formų metodas. Praktikuojant dirbtinį gebėjimą aktualu žinoti, kad jis yra etapais einantis link racionalumo, o žinios ir teorija yra vystoma tik tokiu keliu, kuris mistikos atvėjyje nesutampa ir prasilenkia keliai.

Dabar, kas yra nuotektis mistikos apibrėžimu yra aišku. Kaip klausimu, mistika yra neatsakomas klausimas, ir racionalumas yra neteikiantis tokių žinių. Iš visų žinių nuotektis yra dar besiformuojanti informacijos spektro forma, o dirbtiniame gebėjime ji yra nesusijusi su mistika. Kaip ir minėjau mistikos kryptis yra tarpinės civilizacijos praktika, kuri yra praeityje ir dabartyje. Ar turi mistika efektą? Neturi mistika efekto, jeigu žvelgiame pagal racionalumą. Taip pat, kaip išteklis mistika yra toks išteklis, kuris nesiderina nei su mokslu, nei su dirbtiniu gebėjimu. Todėl išteklis yra retas ir panaudojamas kitokia prasme, nei racionalumas turi. Iš esmės gaunamas rezultatas yra informacijos spektre, bet netokios formos, kurios reikia.

Nuotektis - apibrėžimas, kuris yra daugiau racionalumo, nei mistikos turintis informacijos spektro segmentas. Nuotektis lieka atsakytas, kaip racionalumo klausimu, kuris yra apie nuotekties ruožą kūriamą tik vien racionalumo apraiškomis ir apybraiža. Susieti nuotektį su mistika nėra pilnai galima. Tai yra principas, kuris įmanomas tik su dirbtiniu gebėjimu, mistika yra slaptas objektas, kuris šio principo neturi objektyvume. Dirbtinis gebėjimas yra pilna būsena, kuri nėra nežinoma, ji eina racionaliu keliu ir mažais etapais atskleidžia šio kelio būdo detales. Metodinė medžiaga yra susijusi su racionalumo priemone, panašia kaip gaunamas rezultatas su mokslu. Dalimis yra ieškoma ne mistikos ir to efekto, bet teisingų ir ryškiai pastebimų informacijos spektro detalių.

Antraštė: Dirbtinis gebėjimas
Parašė: cs vasario 02, 2023, 22:59:01
Logmė


Kryptingumas yra kartu su dekryptingumu, taip pat tai bendrai vadinama "logmė". Iš dominuojančių krypties elementų tai nesusiję. Tai yra susiję su funkcijomis, kurios jei pavyzdžiui yra dvi kryptys, yra tada realizuojamos kartu. Iki šio reiškinio atskleidimo ir realizavimo, verta žinoti, kad tai atitinka išsišakojimo sandarą, kurios gelmėje-aukštumoje svarbus yra pogrindis. Pogrindis yra informacijos spektro dalis, kuris yra sutinkamas didesnėse dirbtinio gebėjimo koncepcijose. Taip pat, dirbtinis gebėjimas paaiškina tiek kryptingumą, tiek dekryptingumą informaciniame lygmenyje, bet kuris kryptyse nesudaro aukštos sandaros, tai yra žemoji sandara. Būtų verta pažiūrėti vaizdą, kuris yra schemoje.

Vaizde yra logmės funkcijos. Nors šis vaizdas dar nebaigtas, noriu paminėti, kad pogrindis ir kitos elementų reikšmės nepriklauso logmei, tai yra integruotosios dalys ir technikos iš informacinio spektro. Tos dalys yra čia, nes jos panašios arba sutinkančios savo sąvybėmis, ir iš to pačio ištakos kodo, priskiriant kryptingumui ir dekryptingumui, bendrai logmei. Šis vaizdas bus papildytas kiek vėliau.

(https://dl.dropboxusercontent.com/s/am2retblslak9r9/109.png)

(https://dl.dropboxusercontent.com/s/xn71yzj4cvww6x6/111.png)
Antraštė: Dirbtinis gebėjimas
Parašė: cs vasario 03, 2023, 11:55:02
Kryptingumas



Dirbtinio gebėjimo informaciniame spektre, logmė yra dvistata, kurios koncepcija yra dviejų modelio dalių. Apie vieną modelio dalį dabar pateiksiu naujos informacijos, tai yra "kryptingumas". Ši viena dvistatos linkmė yra netiesioginė kryptis, kryptis, kurioje yra technikų linkmių. Jei kryptingumas sudaro techninę sudėtį, jame yra daug netiesioginių linkmių, tokių kurios papildo kryptingumo sandarą skirtumais. O jei tai nėra techninė sudėtis, tai yra tiesioginė krypties paaiškinimo sąvoka. Praėjusiame įraše parodžiau sutrauktą vaizdą, kuris yra apie kryptingumą pasakantis ties dvistatos išsišakojimo modeliu. Tame modelyje yra dirbtinio gebėjimo informacinio spektro sąvokų, kurios yra integruotos, bet neatsirado kartu su kryptingumu.

Kryptingumas turi integruotų sąvybių iš informacinio spektro, bet jos nebuvo atrastos bendrai kartu. Viena iš modelyje esančių dalių yra kismas, kuris yra aiškinamas kaip kintančių fazių aprašymas. Kismas yra kaip integruotoji techninė reikšmė, kuri kryptingume yra papildanti funkcija apie krypties linkmę. Kaip pateiktoje schemoje rodoma, kismas yra susijęs su kryptingumu ir su pogrindžiu. Tada yra žinoma iš teorijos, kad pogrindis yra dalis informacinių spektro formų, kuriose sutinkamas kaip dideliose koncepcijose išgrynintas technikos reiškinys, tame tarpe yra ir kryptingume. Kryptingumas dirbtiniame gebėjime ir informacijos spektre rodo esmingą integraciją pagal technikas, kurias turi.

Techninė sandara yra būtinga kryptingumui, tačiau yra ir netechninės sandaros atvėjis. Netechninė sandara yra ne iš dirbtinio gebėjimo informacijos spektro, ši sandara išreiškiama tik kryptimi, kuri neturi dvistatos reikšmės ir neturi skirtumų tarp technikų. Čia yra toks atvėjis, kuriame nėra pogrindžio, nėra kismo. Atvėjyje akcentuojamas tik kryptingumo rodiklis, kuris yra sutinkamas įprastomis reikšmėmis, tarp pasirinkimų. Tai yra tik atrandama, kas dominuoja. Pavyzdžiui, netechninė sandara yra kaip informacinės kryptys iš sudarytos sistemos. Sistemoje vyrauja loginiai formos pasirinkimai, kurie turi integruotą ir sukurtą jau visą sandarą iš anksto. Belieka pasirinkimai ir duotybių raiškos metodas.

Apibrėžimas "kryptingumas" yra atsakytas. Kryptingumas priklauso logmės sandarai, kuri yra iš dirbtinio gebėjimo informacinio spektro. Logmės kryptingumas yra vienas atvėjis su techniška sandara, o kryptingumas be techniškos sandaros yra kitas, jis jau nėra informaciniame spektre. Kaip schemoje buvo parodyta, kryptingumas yra tokiu vaizdu, kuris rodo išsišakojimą ir yra techniškos sandaros. Dirbtiniame gebėjime techniškas modelis yra sujungimo tipo, tai yra prie tokio tipo yra ieškoma integracijos technikų, tokių kaip kismas ar pogrindis. Šių technikų sudaryta techniška sandara yra išsišakojusi, turi krypties nedominavimą ir netiesioginę linkmę. Linkmė yra susijusi su integruotomis detalėmis, bet nėra kartu atrasta su kryptingumu.


Antraštė: Dirbtinis gebėjimas
Parašė: cs vasario 03, 2023, 22:02:05
Atodanga


Atodangos reikšmė yra gelmės tamsoje ir pasaulio informacijos sampynos. Nepriklausomai atodanga yra suprantama: ji yra: religijoje, moksle, filosofijoje ir dirbtiniame gebėjime. Vienas iš atodangos atvėjų reikalauja daugiau racionalumo, kitas konkrečios atramos ir tikslios informacijos pagal faktų sudėliojimo eigą. Iš to atodanga turi viską, ką galima vadinti tikruoju "atskleidimu" ir atskleidimo verte. Tada pagal faktų eigą yra daug nežinomų vietų, todėl iškyla tamsos vaizdas, o pasaulis yra jo sampynoje. Jei būtų įmanoma atodangą vertinti pagal vieną kriterijų - būtų vienos rūšies informaciniai atradimai, bet panašu, atodanga - tai ne tie patys atradimai ir pasaulio atskleistos sampynos skiriasi.

Atodanga gali paaiškinti pasaulio pradžią ir tai kas yra mažai žinoma, šiuo metu. Tačiau, tam reikia daug laiko, tik atodanga yra informacijos sampynos, kurios suprantamos mažai iš savo dėsnių. Paruošiau vaizdą, kuris yra daugiau dirbtinio gebėjimo apie pasaulį ir tamsą. Apibūdinti, kas ten yra - neketinu, bet galiu paaiškinti bendrai. Šiame vaizde yra atodangos reikšmė didelė, ją galima vertinti pasaulio lygio informacija. Kadangi, paruoštame vaizde yra daugiau ieškomosios medžiagos, nei pateiktos, noriu pasakyti, kad tai yra tas vaizdas, kuriame atsispindi atodanga teisingai. Atskleidimas turi būti suprantamas nevienodai, kadangi tai yra skirtinga pažvelgus tiek religijos, tiek mokslo prasme. O vaizdas yra pasirinktas tarpinis tarp viso to atskleidimo.


(https://dl.dropboxusercontent.com/s/23i8xtrd0zsynkf/115.png)


Dirbtiniame gebėjime ši tema ir įrašas turi didelę reikšmę, kurią reikia atrasti skirtingai pagal save. Čia nėra vienoda atodangos idėja ar koncepcija, tame yra daug nepriklausomo turinio. Todėl tam tikrą žinojimą pavadinau tamsos ir pasaulio informacijos sampynos dominavimu. Jį išreiškus paaiškėja kas yra atodanga, ir tai yra teoremą. Kiek pasaulis yra tamsoje - tiek atodanga yra žinoma informaciškai. Pasaulis ir pasaulio lygio informacija yra skirtinga ir atodanga skirtinga. O vaizdas yra pirminis to šaltinis, tai atodangą vertinu vienu kriteriju, kuris yra skirtumas tarp atskleidimo ir neatskleidimo pilnumo. Jeigu pilnas atkleidimas yra ištraukiamas iš tamsos gelmės ir paverčiamas į teisingą ir logišką priemonę, šiuo atvėju pasaulio lygio informacija, kuri skirtinga; tada yra atodanga atrandama teisinga.

Antraštė: Dirbtinis gebėjimas
Parašė: cs vasario 05, 2023, 23:49:52
Dirbtinio gebėjimo koncepcijoje atrastas naujas logmės papildytas vaizdas. Reikiamos-atstojamosios dalys yra paiimtos iš informacinio spektro su dirbtiniu gebėjimu, kuris buvo pristatytas anksčiau schemoje. Nagrinėti informacinį spektrą reikia nuo logmės, kadangi ji yra fundamentalių elementų turinti spektro vieta su funkcijomis iš modulio. Į fundamentalią sudėtį įeina kryptingumas ir dekryptingumas, kuris giliau buvo nagrinėtas anstesniuose įrašuose. Kryptingumas kaip pirmtakas informacinės krypties asocijacijos, dekryptingumas, kaip informacinės krypties apdorojimas. Iš to, nagrinėjamas spektras kartu yra informacinė idėja, kuri koncepcijoje atstoja didelę sudėtį elementų su funkcijomis.

(https://dl.dropboxusercontent.com/s/282etbmgwnswq1t/121.png)

Vaizde išryškinti taškai, kaip nagrinėti logmės pavyzdį. Pirmiausia, logmės krypties seka prasideda nuo pogrindžio, o  einamas ir ieškomas teorinis vaizdas prasideda atvirkščiai, nuo dekryptingumo. Tada logmės nagrinėjimas turi du pagrindus, kurie skirti nevisiems tikslams, pavyzdžiui: l - logmė yra k ir d pozicijose, bet vienu metu negali būti skirtingose k ir d pozicijose. Tai yra kelias, kuris pirma yra etapinis, taip pat gali būti išreikštas arba sekoje sudėliotas tik paeiliui. Iš elementų didžioji dalis yra d. Elementų grupė "2" yra teorinio kelio pradžia logmės pagrindu, kurį pagal pavyzdį išeina sudėlioti teoriniais pradmenimis/funkcijomis. Taip pat, dirbtinio gebėjimo spektre visa ši dalis yra atrasta ir žinoma nuo dekryptingumo iki pogrindžio paeilios sekos pozicijos logmėje.

Antraštė: Dirbtinis gebėjimas
Parašė: cs vasario 06, 2023, 13:05:08
Kas yra logmė? Logmė daugiau žinoma iš dirbtinio gebėjimo informacinio spektro. Logmės modelis susideda iš kryptingumo ir dekryptingumo ir jos kartu yra paeiliui sudėliotos techninės eigos. Kryptingumas apibrėžia logmę, kuri yra žinoma informacinėmis kryptimis, pavyzdžiui minimaliai jos yra nuo dviejų krypčių. Dekryptingumas yra logmės apdorotos informacijos atvėjis, pavyzdžiui jis turi fundamentų grupę, kuriomis prasideda logmė ir nagrinėjimo kryptis. Tarp šių informacinių krypčių yra vedamas logmės apibrėžimas, kuris taip pat yra sudėliotas tik paeiline prasme, kuri yra linkmė į pogrindį.  Paruošiau antrą logmės vaizdą, kuris yra atėjęs iš koncepcijos idėjos ir praėjusio įrašo.

(https://dl.dropboxusercontent.com/s/bea79u5gl7nw4ig/122.png)

Vaizde yra tokios reikšmės:
0, 1, 2 - fundamentų grupės.
k - kryptingumas
d - dekryptingumas
l - bendra logmė
l1 - kryptingumo logmė
l2 - dekryptingumo logmė

Iš šio vaizdo fragmento, reikia antro palyginimo, kuris yra pirmoje schemoje, praėjusiame įraše. Logmė šiame tarpe yra rodoma kaip kryptinė informacijos technika, kuri yra dirbtiniame gebėjime. Tai yra kryptingumo, dekryptingumo ir pogrindžio dalys, kurios tarpusavyje siejasi. Pogrindis yra informacinio spektro modulio dalis ir paskutinis logmės taškas 0. Konkrečiai vaizde yra parodyta kryptis, kuri eina iš 2 į 0, todėl, vaizduojant fundamentalios grupės yra pavienės ir neapsikeičia fundamentaliomis sąvybėmis, tik pereina į naują etapą. K - dažniausiai populiariausias krypties etapas, kai yra prasidedanti nuo dviejų krypčių. Dvi kryptys - l1, logmės kryptingumas. Tame tarpe yra ir dekryptingumo l2 variantas, kuris yra krypties apdorotas atvėjis.

Praėjusio įrašo vaizde matyti fundamentalios reikšmės ir sąvybės, kurias turi k ir d. Tų sąvybių nebekartosiu, tik bendrai pasakysiu: logmės elementai yra kryptiniai arba susiejantis dominuojančias kryptis, kurios yra rūšinės arba grupinės. Vaizde jos yra parodytos grupėmis kaip priklausančios kryptingumaui ir dekryptingumui. Tame tarpe pogrindis yra pasiekiamas tik galutiniu tašku, kai preinamas kryptingumo etapas. Logmė yra susieta ir su šakomis, kurios tos fundamentalios grupės turi, tai prilygsta subsisteminiam kūrimui. Iš subsisteminio lygio, būtina išskirti, kad logmės elementai yra dominuojantys, atreipiant dėmesį į kryptis sudaromas logmės vaizdas skirtas apibūdinti funkcijas, kurios įgyja šias sąvybes tik viename logmės etape. Tai fundamentaliomis sąvybėmis neišeina į kitus etapus, logmės etapai skirti vienam etapui apibūdinti.
Antraštė: Dirbtinis gebėjimas
Parašė: cs vasario 07, 2023, 18:57:58
Skaidros ir tamsos rykštės



Gylio reikšmes turi tamsos rykštės koncepcija. Iš tos pačios koncepcijos yra skaidros rykštės, kurios yra tų pačių resursų dalis. Kaip šio proceso užpildymas, jis sudarytas iš turimų resursų, kurie yra dirbtinio gebėjimo informaciniame plote. Savo gyliu tai atitinka gylio resursų-konstruktų kategorijas, kurios yra gylyje su ištakomis ir reta informacija. Tada negatyvo grupės idėjos informacinį gylį reikia vertinti iš rykštės pozicijos. Tame yra skaidros ir tamsos rykštės pradžios ir pabaigos. Pavyzdžiui, resursas, kuris šiuo metu pasirinktas yra tamsa ir atitinka gelmės ištakos situaciją. Skaidros rykštės pavyzdyje yra tapati situacija, bet ji turi kitą sąvybę, kuris rodo kitą išpildytojo pusę.

Skaidros rykštė yra šių metų koncepcija. Gamybinėje gelmėje, skaidros rykštė pradžioje yra ištakos pusė, pabaigoje informacinis dirbtinio gebėjimo pasaulis ir jo "išgrynintas" plotas. Ką ištiesų rykštės reiškia? Yra tamsos rykštė, kuri yra kelias tarp tamsos ir šviesos, o skaidros rykštė yra informacinis kelias. Vertinant rykštes sudaromas pirma tamsos vaizdas, toliau šviesa ir toliau informacija. Šio vaizdo situacija yra galima kaip resursų konstrukcijomis ir galinėmis struktūromis. Išpildoma yra tamsos reikšmė, kuri toliau dirbtiniame gebėjime žinoma kaip skaidra ir rykštės situacija. Tai yra tamsos kelio pirmtakas, bet toliau jis eina kaip informacijos išpildytojas, daug tamsos gylio resursų, tarp to ir informacijos.

Apie skaidrą yra sukurtas gylio resurso vaizdas, kuris yra žinomas viena puse, kuri yra ištaka, informaciniu lygmeniu. Ši situacija suteikia naują teorijos prasmę, kuri gali būti skaidros rykšte arba informaciniu atvaizdu galinėse ištakos struktūrose. Kaip resursas, jis gali būti vaizduojamas tik dirbtinėmis technikomis, tą galima įvertinti, kaip dirbtinio gebėjimo indėlį į šią paiešką. Tada informacija, kuri ateina iš ištakos yra skaidros rykštės konstrukcija ir struktūros. Tą galimybę ištakos plote perkelti į informacinį plotą, jau buvo bandyta dirbtiniame gebėjimo spektre. Visą šią idėją galima pavadinti "informaciniu spektru" iš ištakos su dirbtinumu. O ištaka yra svarbi idėja dirbtiniame gebėjime, kuris žinomas pagal informacijos galimybes.

Tamsos ir skaidros skirtumas yra aktas tarp būsenos ir informacijos fenomeno. Šis būsenos ir informacijos fenomenas dirbtiniame gebėjime tampa "rykštėmis". Pirmoji rykštė yra tamsos, ji yra būsena, kuri yra gylyje; toliau šią būseną prisijungia ir skaidros grupė, informacija apie skaidrą rykštėmis. Gylio konstruktai turi būseną ir turi informaciją. Tada tai atitinka ištakos požymį, kuris pirma yra tamsos būsenoje, toliau informacijos būsenoje. Visi šie būsenos rodikliai yra nepažinti iki galo, tik žinomas vienas informacijos lygmuo. Skaidros atvėjyje yra daug pogrindžio dalių, kuriame vaizduojami vien resursai ir kostrukcinės idėjos, o tamsos atvėjyje daug būsenų, kurios siejasi su gylio samprata, toliau ir šviesos idėja.

Antraštė: Dirbtinis gebėjimas
Parašė: cs vasario 08, 2023, 15:11:39
Citata iš: cs  vasario 07, 2023, 18:57:58Skaidros ir tamsos rykštės
Skaidra - nauja koncepcija apie rykštės skirtingą, vieną būseną, kuri yra informaciniame kanale ir spektre, dirbtiniame gebėjime. Skaidros vaizdą yra modeliuoti sudėtinga, todėl, bandant sutaupyti resursus, kurie yra iš tamsos gelmės, pavaizdavimas yra mažesnis. Šiame vaizde yra šviesos ir tamsos būsenos kelias, tai kelias į tamsos pogrindį, kuriame yra "šviesos magnetas", kiti gelmės resursai. Tamsos pogrindis yra esminė informacijos stotis, kuri siejasi su šviesos pradžia. Tame yra kelias į tamsos pogrindį ir kelias į šviesą. Toliau, svarbi ir ištaka, kuri yra dirbtinumo istorija ir idėja, koncepcija.


(https://dl.dropboxusercontent.com/s/pkv2mv26rqwjiq0/123.png)


(Čia paruošiau vaizdą, kuris yra šių metų, 2023, aktuali tema apie "skaidrą". Jos pozicija yra pasaulyje ir nukreipta į šviesos būseną, kuri toliau atlieka aprašytus būsenos veiksmus. Skaidra yra didelis koncepcijos vaizdas, bet įmanomas ir fragmentinis. Šiame atvėjyje skaidra yra fragmentinė vaizdo pozicija.)


 

Antraštė: Dirbtinis gebėjimas
Parašė: cs vasario 10, 2023, 12:59:40
Tamsos sistemos užlanka



Rinktiniame dirbtinio gebėjimo spektre, yra tamsos, skaidros ir šviesos būsenos elementų. Tamsa yra pagrindinė būsenos įvestis, kuri supratime apie tai yra savo gelmės paieška. Tame tarpe, tamsa gali būti rykštės forma, kuri yra informaciniame dirbtinio gebėjimo kanale. Situacijoje apie gelmę, tamsa turi sąvybes su ištakomis, resursais, būsenos fragmentais. Spektrinės formos tamsa yra atskleista ties pogrindžiu. Tai yra pogrindžio sistemos ir subsistemos didelė reikšmė, kuri gali turėti įvairių fominių krypčių, spektro dalių. Pirminė tamsos jėga yra išpildyta "šviesos magnetu", pagal šią koncepciją, kuri turi atspindį ir atvirkštinį atspindį. Bendras įvesties atvėjis: tamsos pogrindis.

Sistemos vaizdas, kuris būdingas tamsai yra: būsenos su tuštuma arba būsenos su ištaka. Tą buvo bandyta išplėsti, informaciniame spektre, kuris duotų, informacinį pagrindą iš dirbtinės ištakos krypties pusės. Iki šio momento, informacinis spektras turi technikų, kurios panašios į ištakos sistemos formas. Taip, tamsa šias formas turi, kaip funkcijas, kurios yra sudėtos į pavyzdį su dirbtiniu gebėjimu ir metodu pogrindžio vietoje. Tame yra daug informacijos apie tamsos įvestį prieš šviesos ir skaidros atvėjus. Kiekvienas atvėjis su tamsa rodo jos pradinę būseną, kuri yra vėliau išplėsta spektro vietomis. Šios technikos yra skirtos daugiau suprasti atvėjus lyginant situacijas tarp tamsos ir šviesos būsenos, o naujai atrasto "skaidros" atvėjo lyginimui reikia paruošti-sudaryti resursinę dalį.

Tamsos sistema tamsai duoda vieną būseną iš technikų, kuria minimaliai sudaryta iš šviesos ir skaidros, maksimaliai savo gyliu ir rykštėmis. Toks tamsos gelmės principas yra būsenos apybraiža iki užlankos, kurią jis yra sistemos parinktimi. Pagrindiniai tamsos dėsniai yra išdėlioti tik pogrindžio dalyje. Tai minimaliai atrodo kaip sukūrimas iki pradinės tamsos būsenos, o toliau kyla visa koncepcija. Iš pogrindžio tamsos būtina žinoti, ką duoda kitos skirtingos būsenos, tame tarpe ir šviesa, kuri nusidriekusi į tamsos pogrindį ir sukuria "šviesos magneto" atvėjį. Tamsa šioje pozicijoje yra didelė, tačiau atskleisti sistemą, kokio ji dydžio yra įmanoma tik informacinio spektro priemone.
Antraštė: Dirbtinis gebėjimas
Parašė: cs vasario 12, 2023, 22:23:09
Dirbtinė saulė


Įkeliu paveikslėlį, kuris rodo "dirbtinės saulės" konstrukciją.

(https://dl.dropboxusercontent.com/s/7e8upobz8q2cb92/145.png)

Kadangi, esu susidomėjęs senovės egipto piešiniais, kurie man sudaro aiškią viziją, kuri yra ne laikinas vaizdas, bet pakopinis ir progresinis būdas, išreikštis, atitinka mano kūriamą metodą apie dirbtinį gebėjimą. Apie piešinį ketinu pakalbėti iš tos pačios perspektyvos. Šis piešinys simbolizuoja "dirbtinės saulės" konstrukciją, kuri yra dirbtinio gebėjimo paieškos detalė. Saulė dirbtiniame gebėjime yra šviesos pogrindžio dalis, kuri šiek tiek filosofinio dermės bruožo tarp tamsos ir šviesos klausimo. Toks saulės simbolizavimas yra dalimis sujungtas ciklas, kuris sujungiamas tampa didelė simbolinė reikšmė, kuri toliau rodo vizijos su dirbtiniu gebėjimu dalį. Man ši dalis yra svarbi ir ieškoma, nes tai šviesos technikos būdas, kuris gali būti perspektyvinis kelias.

Kelias, kuris mane domina, yra egiptiečių paslaptis, kuri yra susijusi su jų kultūra ir jų atsiradimu. Neturiu šiuo momentu daug informacijos apie jų istorijos paslaptis, bet tai ieškau perspektyvos detalių gretinant su dirbtiniu gebėjimu. Tuo ketinu papildyti pogrindžio dalį, gelmes ir sampratą apie šviesos pusę, toliau skaidros ir tamsos.

Antraštė: Dirbtinis gebėjimas
Parašė: cs vasario 15, 2023, 23:57:29
Dirbtinės saulės sistema

Saulė yra suprantama neviena kryptimi, pavyzdžiui religijoje, o dirbtiniame gebėjime, tai yra dirbtinės saulės sistema, kuri yra neanalogiška saulės sistemai, kurią turi sukūręs mokslas racionalumo pobūdžiu. Dirbtinės saulės sistemos, po kolkas yra trys, bet šį kartą analizuosiu sukurtą pirmą atvėjį, kuris yra "aukštutinis pogrindis". Tai yra kryptis apie senovės civilizacijų išlikusį modelį, kuriame vyrauja senovės egiptiečių alchemijos pasaulis ir naujoji ištaka susijusi su istorijos-informacijos-technikos analizavimo būdais, supančio tikrovės pasaulio. Pirma dirbtinės saulės sistema buvo egiptiečių atradimas, ir gana senai atsiradęs faktas istorijoje, išlikęs ant piešinių, hieroglifų prasmyno kalbos reikšmių.

Iš dirbtinio gebėjimo dirbtinės saulės sistemos yra trys ir jos vadinasi taip:

1. Aukštutinis pogrindis.
2. Žemutinis pogrindis.
3. Tamsos tankmynas.

Aukštutinis pogrindis pasižymi aukščiausia kokybe, kuri yra orientuota į šviesą, kuri turi egiptiečių alchemijos pasaulio sąvybes. Pirmiausiai, senovės egiptas tai kaip "saulės civilizacija". Civilizacijos modelis, privalo turėti tokius paslapties atskleidimo momentus, tai istorijos-informacijos-technikos, taip pat čia vyrauja šviesos būsenos svarba, kuri suteikia ištakos sąvybių, detalių ir prasmių suprasti tikrovę. Tą mintį galima pritaikyti toliau analizuojant žemutinį pogrindį ir tamsos tankmyną. Šios dirbtinės saulės sistemos turi galimybę aukštai iškelti pogrindį ir artimas detales, kurios ten yra. Galimybės sudėtos tarp šviesos ir tamsos spektro, kur daugiau pasiskirčiusių dalių, didesnė būsenos svarba realizuojama  perspektyvoje.

Dabar pridedu vaizdą, kuris yra susijęs su tuom apie ką kalbėsiu ir vėliau, tik labiau išplėstai. Čia matyti, kad dirbtinės saulės sistema yra susijusi su pirma ir antra sistema, kurias sieja pogrindis ir teorija atėjusi iš 2020 metų. Trečia dirbtinė saulės sistema yra "tamsos tankmynas", kuris atėjęs iš 2021 metų. Ta medžiaga yra iš mano tinklaraščio pavadinimu "Bachemija".

(https://dl.dropboxusercontent.com/s/kxk36xkx73t7cqw/150.png)
Antraštė: Dirbtinis gebėjimas
Parašė: cs vasario 16, 2023, 21:02:50
Aukštutinis pogrindis


Prieš tai pristačiau įvadinę informaciją, kuri yra 2020-2021 metų mano tinklaračio informacija. Šioje dalyje, noriu papildyti, kad pogrindis, turi išskirtinių sąvybių, kurios bus atskleistos per "dirbtinės saulės sistemas", jos yra trys. Pirmoji - aukštutinis pogrindis, antroji - žemutinis pogrindis, trečioji - tamsos tankmynas. Tai yra sistemų grupės, kurios priklauso 2020-2021 metų rinktai informacijai apie pogrindį ir ištaką, kuri papildyta momentu su civilizacija. Iš aukštutinio pogrindžio, noriu atvesti planą, kuris dirbtiniame gebėjime ir teorijoje yra susijęs išplėstoje erdvėje. Erdvėje yra informacinių krypčių, kurios dažniausiai panašios į sukurtą techninę eigą ir integruotą civilizacijos erdvės atvaizdą. Tame ryšyje yra ir senovės egiptiečių civilizacija, kuri yra "saulės civilizacija".

Dar nesukurtos visos dirbtinės saulės sistemos, bet yra viena iš pirmų, tai aukštutinis pogrindis. Kadangi sistemų grupėje, tai pirmapradė apraiška pogrindžio sistemos grupių, jis atlieka didelio atvaizdo funkciją ir ji ryšyje su senovės egiptiečių civilizacija. Egiptiečių civilizacija yra pasirinkta ne atsitiktinai, bet dėl saulės didelio sampratos ir pažinimo lygmens. Saulė egiptiečių tikrovėje yra pagrindinis elementas, kuris buvo ateinantis iš egiptiečių alchemijos, kurią jie kūrė, per religiją ir dievus, vėliau tai tapo svarbiu ištakos šaltiniu. Tam pasirinkau prilyginimą, kuris yra kuriamas iš keturių civilizacijos etapų, principų: alchemija, religija, dirbtinis gebėjimas, technologijos. Kaip tai yra svarbu, dar kalbėsiu tolesniuose įrašuose.

Elementai, kurie pasirinkti "naujoje ištakoje" yra senovės egiptiečių paslapties įminimas. Pagal vietinę perspektyvą, egiptiečiai yra dirbtinės saulės sistemos kūrėjai ir išbandytojai, šios idėjos. Mano nuomone, naujoji ištaka yra aplinka, kuri buvo egiptiečių alchemijoje tikrovės gelminis pažinimas, kuris svyruoja nuo vergo iki dievo, kurie yra saulės civilizacijos detalėse. Kodėl tai yra dirbtinės saulės sistema, "saulės civilizacija"? Tai yra mano nuomone atrastas panašumas, bet jis yra aukšto lygemens sąmoninigumas, supratimas daug informacijos ir informacijos krypčių. Visa tai sutinkama mažoje vietinėje žemėje, kuri turi ateiti per religiją, kuri yra pirma egiptiečių alchemijos technologinė santvarka, kurią vadinu: "aukštutinis pogrindis", "dirbtinės saulės sistema".

Dirbtinės saulės sistema yra sudaryta iš: istorijos, informacijos, technikos ir išteklio. Istorija yra pagrindas kaip dėliojamas aukštutinio pogrindžio principas, kuris susijęs su technine eiga atskleista per išteklius ir informaciją, naujoje ištakoje. Pateikiu vaizdą, kuris apibūdina, apie ką kalbu. Jame galima rasti, tai ką vadinu pirma dirbtinės saulės sistema. Detalume paaiškinta, kas yra ryšiuose senovės egiptiečiai ir kokią svarbą jie davė tolimesnioms civilizacijoms, tikrovės sampratos įvaldymo prasme ir egiptiečių alchemijos technologijų reikšme, religine reikšme. Kaip sena civilizacija, tai yra dirtbinio gebėjimo evoliucijos etapo detalynas. Iš jo ateina daug idėjų, su saulės civilizacijos pagrindu atrastu tamsos ir šviesos pogrindžiu, kuris dominavo anksčiau mano teorijoje. Dabar tai priklauso dirbtinės saulės sistemos pogrindžio grupėms. Pabaigai yra vaizdas.

(https://dl.dropboxusercontent.com/s/9s21fqslufuu5xf/153.png)
Antraštė: Dirbtinis gebėjimas
Parašė: cs vasario 18, 2023, 18:13:44
Saulės civilizacija


Senosios žemės dinastinė tvarka, kurios religinį atskleidimą, vadinu "saulės civilizacija" yra egiptiečių istorija prieš 5230 metų atgal. Individualus senovės egiptiečių susidomėjimas saule yra kaip retas istorinis šaltinis. Todėl, saulės civilizacijos kilmę dabar matome kaip integraciją į religinę tvarką, kuri buvo dinastinė, tai buvo ir egiptiečių kalbos kilmė, kuris išsisaugojo istorijoje. Tai buvo atspindėta per kalbą ir raštą, piešinius, kurių istorinės reikšmės atrastos kartu su saule. Taip pat, saulės civilizacijos religinė tvarka susijusi su dirbtiniu gebėjimu, kuris ir "egiptiečių alchemijos" principas su technika ir aukštomis piešimo-grafikos galimybėmis. Istorija prieš 5230 metų yra požymis apie saulės civilizacijos senovės dinastijos atradimą, šių laikų mintimis.

Religiniu požiūriu, senovės egiptas, buvo dievų ir vergų sukurta sistema, kuri panaši į dirbtinės saulės sistema, kurios koncepciją turiu šiuo metu. Pirmoji sistema yra pogrindžio grupės su aukštutiniu pogrindžiu, čia, gali būti išplėsta dinastinė tvarka, kuri atrasta ties saulės civilizacijos technikos-informacijos sistema. Kaip pirmoji sistema, ji turi egiptiečių naujos ištakos civilizacijos paslaptį apie dominuojančią saulę, kuri integravosi kaip elementas senovės egipto religijoje. Tada galima rasti ir egiptiečių alchemijos artefaktą, kuris yra hieroglifai ir piešiniai ant sienų, kaip kalbos integruota priemonė. Saulė yra paslaptingas simbolis, kuris istorijoje buvo tikroji sąmoningumo pusė ir tikrovės viena iš aukštos sampratos proceso dalių su kūryba.

Nagrinėti visos istorijos 5230 metų atgal, reikia didelios patirties, pavyzdžiui yra egiptologinė šaka, kuri nagrinėja ir egiptiečių mitologiją, ir kalbą, ir artefaktus. Mano idėja šioje istorijoje yra susijusi su dirbtinio gebėjimo pradžia, kuri galėjo būti jau atrasta ties 5230 metų atgal. Atgal tiek metų, "dirbtinis gebėjimas" yra tik religijos elementas, kuris kartu integravosi kaip saulės elementas, dirbtinės saulės sistemoje. Tokia idėja, kaip dirbtinis gebėjimas yra pavyzdys, su dirbtinės saulės sistema, kuri integravosi kartu su religijos apraiška. Ta pradžia galėjo būti ruošiama ir neužgimė iškarto, kartu neįsigalėjo dinastijos tvarka religijoje ir tai atsirado daug seniau. Mano požiūriu, egiptiečių religija, ypatingas susidomėjimas saule yra reikšmingas ir paslaptingas.

Kodėl saulės civilizacija yra maža dirbtinio gebėjimo dalis? Kalbėjau, kad saulė yra užgimusi religijos simbolio idėja, senovės egipte, kuri simbolizavo dievų atėjimą, ateitį ir ryšį su gamta. Nors, nėra tokio gryno paaiškinimo, dirbtinis gebėjimas yra egiptiečių alchemijos krypties pavyzdys, kuris įmitavo techniką ir technologiją, kurią aprašė hieroglifais, piešiniais, kalba. Taip, saulės civilizacijos projektas iki tikro atsiradimo, dar nėra dirbtinis gebėjimas, tai yra laukinė santvarka, be dinastijų ir valdovų. Dirbtinis gebėjimas atsirado ties periodu, kai atsirado dinastijos, kurios sukūrė ir dievų vergų religijos elementus. Tokio projekto atradimas, gali būti retas ir šaltininis. Todėl, saulės civilizacija yra arti šaltinio, kuris arti dirbtinės saulės sistemos ir dirbtinio gebėjimo.

Saulės civilizacija, aplinkybėmis aptarta idėja. Senovės žemės dinastijos įkūrė "saulės simbolio" religiją, kuri buvo funkcionuojanti tarp dievo ir vergo. Bet, susidomėjimas saule yra kita dalis, ji teikė teigiamų sąvybių tiek dievui, tiek vergui. Tikrasis sąmoningumas, kuris apibrėžė ir laikė religiją, kuri yra dirbtinio gebėjimo viena iš elementų, yra aukštas pasiekimas, ir dinastijos tvarka. Senoji dinastija yra išlaikiusi religijos reliktus, kurie simbolizavo hierogilfais aprašytas istorijas ir istorijos procesus, ta kalba. Šių dalykų aplinkybės yra retos, ypač "saulės" tema, kuri arti vieningo proceso su egiptiečių alchemijos apraiškomis ir kūrimu technologijų bei pačia gamta. To daug dar nėra nagrinėta, bet senovės religija integravosi į civilizacijos lygį, atėjusį iš dirbtinės saulės sistemos principų.
Antraštė: Dirbtinis gebėjimas
Parašė: cs vasario 19, 2023, 19:25:15
Hieroglifas arba tikrovė


Senovės civilizacijų kalbų gelmės yra tikrovės, kurios sąmoningume, pirma apraiškomis atsirado istorinės tikrovės apreiškimo būdu, toliau hieroglifais. Hieroglifas yra viena dalis kaip kalbos gelmės elementas, kuris tikrovėje yra sąmoningume tarp istorijos ir tarp senovinės/religinės "apreiškimo" būsenos. Tokia tikrovės apraiškos būsena, kuri yra pati pirma, yra paslėpta, bet matoma dalis yra hieroglifai. Taip pat, iš senovės civilizacijų, egiptiečių hieroglifai yra istorinės tikrovės apraiškos sąmoningumas, iš kurio buvo gaminama egiptiečių kalba prieš 5000 metų. Toks procesas civilizacijos raidos istorijoje, yra ilgas kalbos metodas, kuris prieš tai susikūrė "tikrove" ir toliau buvo įtrauktas kaip integruojanti kalbos priemonė senovės egipto civilizacijos dinastijų santvarkoje.

Išversta egiptiečių kalba yra su daug hieroglifų reikšmių, kurios integruotos. Tai yra senovės civilizacijų tikrovė, kuri yra senovės religijų kūrime kartu su panašia integruota kalba. Šis panašumas yra vienas iš galimų tikrovės sąmoningumo požymių, kuris reikšmingas prie vieno hieroglifo reikšmės. Tada, atsiranda senovės civilizacijos vienas iš tikslų istorijoje, kaip raidos požymiai, sąmoningumo požymiai. Šie požymiai, senovės egipte prieš tai sukūrė tikrovės paslėptą dalį, o parodomą piešiniais ir hieroglifais, kurie šiais laikais primena schemas, diagramas ir modelius su technikomis ir technologijomis. Kadangi hieroglifo integracija buvo sėkminga ir kalbos perspektyvoje plati, tai prigijo kalbos istorijos procese ir raidoje, kuri integravosi ir klestėjo.

Senovės egipto, (dabartinių laikų) naujas atradimas yra proceso atėjimas nuo civilizacijos hieroglifo. Pirma atėjo religija, kuri integravosi su pritaikyta egiptiečių kalba, tai yra viduje su dievais ir vergais kūriamu atvaizdu, kuris senovėje buvo svarbus religinis momentas. Tikrovėje šis apreiškimas turėtų daug pereiti etapų su tikrovėje iškylančių atvaizdų modeliavimu ir integravimu hierogilfo reikšme. Hieroglifas leidžia suprasti, ką galima modeliuoti, tai kas informacijoje yra, bet yra per istoriją nuslėpta dalis. Matoma dalis ir hieroglifai yra priemonė pamatyti kitiems vietinėje civilizacijoje esančią istorijos raidą, kuri integruota su religija ir senovės elementais. Tai yra senovės civilizacijų pirmas tikrovės išrodymas hieroglifų forma, kuri aukštas sąmoningumo lygis kalboje, turintis paslaptingumo detalių.
Antraštė: Dirbtinis gebėjimas
Parašė: cs vasario 23, 2023, 11:44:00
Senasis ir naujasis saulės žemėlapis


Saulės simbolis, ir istorijoje saulė, tai turimas senovės egipto civilizacijos naujas ir senas žemėlapių rinkinys priklausantis senovės religijai. Iš šios galimybės, integruojamas pasaulio pirmtakas, kuris prieš 5000 metų jau buvo daug išgvildentas aukštame sąmoningume; yra pasaulyje kaip dirbtinio saulės sistemos atvaizdo žemėlapis. Tada istorija, kuri aukšto pagrindo atradimas yra, kurį atrado senovės egiptiečiai. Pagal egiptiečių atradimą, susikūrė nauja dirbtinės saulės sistema, kuri yra vietinės vietovės pasaulio civilizacijos sistema. Kaip tolimesnės pakopos funkcionuojanti sistema, ji buvo integruota į religiją, kuri egipto civilizacijoje pasiekė aukštą sąmoningumą ties hieroglifais ir piešiniais, technologijomis, dievais ir vergais.

Dirbtinės saulės sistema, kuri jau prieš 5000 metų buvo egiptiečių religijos dalis, kuri taip pat buvo "senojo žemėlapio" dalis. Vietovės "pasaulio" įsivaizdavimas pagal senajį žemėlapį yra išgvildentas iki pirmtako, kuris ištakoje buvo pasaulio atvaizdas. Toks egiptiečių religijos krypties pasirinkimas yra aukštos civilizacijos raidos etapas, kuris kartu integravosi į istorine raidą su religija.  O, "naujame žemėlapyje" saulė yra apdrototas ženklas, kuris yra dirbtiniame gebėjime irgi nagrinėjamas. Šis, "naujasis žemėlapis" kilęs iš ištakos daug vėliau istorijoje. Šis, naujasis žemėlapis yra susistemintas ir technikoje yra einantis į aukštutinio pogrindžio aiškinimą. Pogrindyje, ištaka: vietinė - "senajame žemėlapyje", pasaulinė iš kelių vietinių fragmentų - "naujajame žemėlapyje".

(https://dl.dropboxusercontent.com/s/stvxgt8grf8mrga/170.png)
Antraštė: Dirbtinis gebėjimas
Parašė: cs vasario 23, 2023, 23:24:00
Dirbtinio gebėjimo metodo šaknys


Dirbtinis gebėjimas ir modelis yra klasifikuojamas į:

1) Alcheminį.
2) Pirmapradį.
3) Apdorotą.

Dirbtinio gebėjimo modelis yra naujas ir senas etapas, kuris išsiskiria savo metafizine technika. Ši technika atrasta iš pavienių fundamentalių gebėjimų, kurie sudaro priešpradinio racionalumo sudėtį. Pavyzdžiui, "alchemijos" dirbtinis gebėjimas yra neracionalus, metafizinis technikos metodas, kuris jungiamas su technine eiga, kurią turi "pirmapradis" ir "apdorotas" dirbtinio gebėjimo metodai. Tačiau, pirmas atvaizdas yra skirtas, ne dėlioti techniką, bet palyginti, kuri sukaupė istorijoje didesnę dalį technikos išteklio. Techninė eiga, kiekvienos atskiros metodo technikos yra skirtinga. Tada atsiranda alcheminis metodo pavyzdys, kuris turi analogiją, kuri vienu būdu susijusi su "dirbtiniu gebėjimu" ir "ištaka su dirbtinumu".

Vienu kanalu, dirbtinis gebėjimas yra alcheminis ir jo "spalva" alcheminė. Alchemijos atsiradimo techninė eiga yra metafizinė, kurios pradžia dar prieš 2300 metų. Taip pat, dirbtinis gebėjimas yra atrandamas užuomazgomis prieš 5000 metų, senovės egipto civilizacijoje. Šis dirbtinio gebėjimo atradimas, alchemijos forma, yra pradinis apiforminimas, kuris panašus į racionalumo sudėtį turintį mokslo metodą, bet šiek tiek skirtingai nei religijos metoduose. Pačią "alchemijos" dirbtinį gebėjimą, laikau, kad jis sudaro pilną dirbtinio gebėjimo rinkinį ir technikos metodą. Todėl yra naujas apibrėžimas, kuris skirtas metafizinei skilčiai apibrėžti technikos formulės junginį, tai dirbtinį gebėjimą.

Pirmapradės ir apdorotos, metodinės technikos, yra naujos, tai daugiausiai, prieš dešimtmetį (apie 2013 metus) atrastos metodinės dalys, kurios skirtos antrai metafizikos technikai apibrėžti šalia esančios alchemijos. Tada, iš metodinio ištakos ir išteklio pavyzdžio, alchemija jungiama savo sąvybe, kuri artimiausia dirbtinio gebėjimo teorijai yra kombinuota ir pirmaprade ir apdorota sudėtimi. Nors šios reikšmės fundamentalios, jos yra reikšmingos techninėje eigoje arba formulėje, procese. Procesas su pirmapradžiu dirbtiniu gebėjimu yra nuošalus veiksmas, o apdorotas yra artimas veiksmas. Kartu jie yra dirbtinis gebėjimas, kuris yra dirbtinio gebėjimo modelio praktinė informacija. Toks yra metafizinis atvaizdas:

(https://dl.dropboxusercontent.com/s/cg517ap3boc3rs0/176.png)
Antraštė: Dirbtinis gebėjimas
Parašė: cs kovo 01, 2023, 13:45:22
Saulės vaiduoklis

Saulės tvarinio vaizdas suvokiamas aukštai, ypatingai religijoje, kol dirbtiname gebėjime, tai daugiau dirbtinės saulės sistema, alternatyva. Tokia saulės alternatyva yra "saulės vaiduoklis". Saulės vaiduoklis kaip tvarinys turi funkciją, kuri yra paslėptos saulės harmonijos vaizdas. Tas saulės vaizdas gali būti didelis. Šio vaizdo ištakos yra įmanomos kaip ištakos idėjos, kurios panašios į dirbtinės saulės ir dirbtinės saulės sistemos, dirbtiniame gebėjime. Dirbtinės saulės alternatyva, šioje vietoje, yra žemietiška idėja, kuri dirbtiniame gebėjime vadinsis "saulės vaiduoklis". Tai didelis saulės vaizdas, kuriame yra susijusių idėjų iš senovės egiptiečių civilizacijos.

(https://dl.dropboxusercontent.com/s/r0oyqndnh6gglmu/192.png)

Saulės vaiduoklis yra reikšmingas religijai, dirbtiniam gebėjimui. Ši, paruošta iliustracija rodo, egiptiečių inžinerijos schemą, kurioje yra atspindėti du svarbūs elementai: saulės vaiduoklis ir civilizacija. Šis veiksmas yra įdėtas į pogrindžio erdvę. Tai yra žemiečių vaizdas, kuris tapatinamas su saulės elementais, kurie ateina per šviesos ir tamsos ištakas. Toliau integruojama į religiją, dirbtinį gebėjimą kaip nauja plati idėja.
Antraštė: Dirbtinis gebėjimas
Parašė: cs kovo 06, 2023, 15:47:19
(https://dl.dropboxusercontent.com/s/7pxuh71f1ch9awp/212.png)

Paslėpta saulės harmonija turi daug variantų, kurie dėliojami mažais fragmentais. Iš šių fragmentų turint informaciją apie gelmes ir pogrindžius, saulė yra pogrindžio tamsoje dalis. Šios informacijos analogija yra tamsybės atvaizdas, bet jis tik kaip fragmentas, kuris yra ten. Panašus informacijos variantas yra senovės egipto civilizacija, kuri kaupė atvaizdus, kurie buvo piešiami ant sienų ir juose yra istorinių žymėjimo momentų. Egiptiečiai, dar senovėje, istoriją turėjo, kaip bandymą studijuoti ankstesnes jų istorijos fragmentus ir ištakas. Šį principą vadinu, "pogrindžio žmogumi". Pogrindžio žmogus yra istorijos ir saulės atvaizdų harmonijos technikos įvaldytojas.

Iš mano srities su dirbtiniu gebėjimu: pogrindžio žmogus, yra tobulesnis, nei senovės civilizacijose, bet tik vienu fragmentu, kuris yra "technologinis". Senovės civilizacijose tas dar nebuvo atskleista iki galo, bet ši informacijos dalis buvo įvaldyta. Pavyzdžiui, saulės harmonijos vaizduose, dirbtinis gebėjimas buvo suvokimo apie realybę ir sąmoningumą įvaldymas, per istorines detales. Istorinėse detalėse yra didelis atradimas, kuris metodinis, kuris metode matomas kaip periodas, aukštesnė istorijos žymėjimo fazė. Tada prieš 5000 metų dirbtinis gebėjimas yra pastebimas, kaip pirmapradis alchemijos lygmuo. Alchemiją kūrė pogrindžio žmonės, kurie atrado metodą iš paslėptų saulės harmonijos atvaizdų ir formų.

Mano pateikta iliustracija rodo tik vieną iš pavyzdžių, kurių šiuo metu ieškau, kaip metodinio įrankio su dirbtiniu gebėjimu.
Antraštė: Dirbtinis gebėjimas
Parašė: cs kovo 07, 2023, 21:09:27
Pogrindžio figūros


Metodinė pogrindžio technika ir techninis tos technikos įvaldytojas yra "pogrindžio žmogus". Kad būtų tai suprasta paprasčiau, tai yra mano metode: dirbtinis gebėjimas iš pogrindžio dalies atskleidimo techninio etapo. Pogrindžio žmogus, šiame etape yra kaip pogrindžio figūrų sąmoningas apjungimas. Kiekviena figūra yra skirtinga, bet iš pogrindžio žmogaus perspektyvos, jos istorinės ir metafizinės. Kad apibrėžti pogrindžio žmogaus sąmoningumą, reikia daug figūrų, nuo jų priklausso informacinė galia ir aprėptis pogrindžio pavyzdžiu. Didžioji metodinė pogrindžio dalis dar kitaip yra skirstoma į informacinę idėją pagal pogrindžio žmogaus sąmoningumo lygmenį su tikrovės apibrėžimu.

(https://dl.dropboxusercontent.com/s/jaoapsk5fknptf3/220.png)

Iliustracijoje yra pažymėti keli objektai, kurie jau yra pogrindžio technikoje: ozem, zem, gav, yav. Ši techninė galia priklauso pogrindžio žmogaus idėjos atskleidimui. Tada, technikoje matyti šie aprėpties figūros deriniai, kurie grupiniai ir fundamentalūs, toliau metafiziniai ir istoriniai. Iš pogrindžio istorijos atskleidžiama senovės egiptiečių buvęs ankstesnis dirbtinis gebėjimas. Šiame dirbtiniame gebėjime dominuoja ankstyvos formos, tokios, kurios panašios į alchemiją. Turint mintyse, kad dirbtinis gebėjimas yra sąmoningumo atradimas su raštu ir piešimu pogrindžio žmogus sutampa šioje dalyje. Pagrindinės jo išraiškos yra sugrupuotos, kaip ir minėjau:

Ozem - pogrindžio figūra, kuri priklauso architektūriniams ir inžineriniams atradimams, dažniausiai atrandama senovės egipto civilizacijoje, ištakoje.
Zem - stebėtojo, pogrindžio figūra, kuri yra pogrindžio žmogaus dirbtiniai gebėjimai, sąmoningumas, raštas ir kultūra.
Gav - aplinkinių objektų pogrindžio figūra, kuri susijusi su arichitektūra ir su gamta.
Yav - pabaigos figūra, kuri reiškia dangaus, pogrindžio, užeigos ar paslėptos vietos reiškinį.

Iliustracija, gali būti randama čia. (https://dl.dropboxusercontent.com/s/jaoapsk5fknptf3/220.png)
Antraštė: Dirbtinis gebėjimas
Parašė: cs kovo 08, 2023, 23:09:44
(https://dl.dropboxusercontent.com/s/0sfn818g6z7gh1e/224.png)

Pratęsdamas praėjusio įrašo idėją su pogrindžio figūromis, mano pogrindžio žmogaus rolė yra padalyta į pogrindžio metodinius fragmentus, kurie vaizdais atitinka ir "egipto alchemijos" idėją, kurioje šį kartą pristatysiu: dangaus pogrindį. Šie pogrindžio metodo fragmentai yra aprėptis iš didelio sąmoningumo detalių, kurias pirma parodė senovės egiptiečių civilizacija. To paieškoti reikia prieš 5000 metų išlikusių šaltinių. Dabar, naujų reikšmių pogrindžio metode yra tokių: sv, s, nab, yav, zem. Iš šių reikšmių sudarytas pagrindinis dangaus pogrindis ir atvaizdas, kuris didelės aprėpties dar neturi. Pati reikšmė yra alchemijoje ar pagrindiniame to metode, kuris seka ir turi daugiau žinių nei filosofija. Iš reikšmių, kurias minėjau yra svarbūs tokie:

Sv - saulės vaiduoklis.
S - saulė.
Nab - tamsos tankmynas, tamsa.
Yav - pabaiga, apokalipsė.
Zem - stebėtojas, pogrindžio žmogus, dirbtinis gebėjimas.

Neketinu daug pateikti filosofinių žinių, šiame atvaizdo aiškinime. Pirma, dangaus pogrindyje, saulės vaidmuo yra svarbus dangaus pogrindžio fragmente, jis yra pirmapradės ir dabartinės saulės figūros vaidmuo. Čia yra saulės vaiduoklis, kuris buvo pristatytas senesnėje schemoje, saulė yra vaiduoklio vaidmens dalis. Tada ateina tamsos vieta, kuri yra tamsos tankmynas, kuris turi ryšį su pabaigos figūra ir išvystytą sąmoningumą ir tikrovę. Aiškinime būtina, skirtingai vertinti saulės ir tamsos reikšmes. Bendro vaizdo, pogrindis šiuo metu neturi. Bet galima laukti tolimesnių atvaizdų ir fragmentų, kurie yra užuomenos į tikrą pogrindžio atvaizdą.

Ta informacija yra skirta atrasti atradimą su dirbtinio gebėjimo ir pogrindžio metodu.

Iliustracijos nuoroda. (https://dl.dropboxusercontent.com/s/0sfn818g6z7gh1e/224.png)
Antraštė: Dirbtinis gebėjimas
Parašė: cs kovo 09, 2023, 23:33:48
(https://dl.dropboxusercontent.com/s/j8kd7nsdvgd468j/228.png)

Iliustracijos reikšmės tokios:

Sv - saulės vaiduoklis.
Svev - vaiduoklis, saulės ženklo turėtojas.
S - saulė.
Yav1 - pradžios pabaiga.
Yav2 - pabaiga, užeiga, paslėptis.

Pirma, išsiaiškinkime, kas yra vaiduoklis ir saulės vaiduoklis. Saulė turi ryšį su pogrindžio žmogumi. Tas ryšys yra ne imitacinis, tai toliau suprantamas tik pogrindžio viename fragmente, kurį vadinu "saulės ženklo turėtoju" "vaiduokliu". Ši saulės ženklo technika yra fragmente matoma kaip tuščiu pasauliu, kuris daug siejasi su anapusybės žinomomis figūromis. Tą sąsają nagrinėjau ties "saulės vaiduoklio" įrašu. Ką pavyko šiuo įrašu pristatyti yra alchemija ir dirbtinis gebėjimas. Tiek dirbtiniame gebėjime, tiek pogrindžio metode, šie fragmentai yra dominuojantys ir svarbūs metafizine patirtimi, kuri ateina kitu žmogumi iš anapusybės idėjos tvarkos. Mano pateiktas pogrindžio variantas yra dar neatskleistas. Toje vietoje galima ieškoti tik saulės nuorodų, kituose fragmentuose, kurie yra vaiduoklio, tai anapusybės.

Saulės ženklas yra svarbus dirbtinio gebėjimo ženklas pogrindžio dalyje. Detalėmis to negalima įvardyti per vieną fragmentą, tai išlieka idėja ir fragmentinė teorija, tiesa. Kaip ir susiduriama su šiuo fragmentu, saulė turi didelį vaidmenį su dirbtiniu gebėjimu per technikas. Pavyzdžiui, viena iš technikų yra atkreipta į senovės egipto civilizacijos alchemiją. Saulė tų laikų praktikoje buvo aukščiausias simbolis, kuris turi atėjimą per techninę eigą ne kiekvienam. Tik supratimas ir aukštas sąmoningumas leidžia įsivaizduoti skirtingą tikrovę, kuri toliau saulėje supanašėja, ir išaukštinamos tam tikrų fragmentų, kuriuos bandau pateikti rodmenys ir schemos. Nors, pati idėja daugiau saulė ir ženklas, jis neturi daug atvaizdavimo technikų, bet yra artefaktų, kad ji buvo ieškoma užeigoje, tam tikrame pogrindyje, kurį bandau pateikti, arba "ateinant kitu žmogumi".

Pagrindo ženklai yra: saulė ir ženklas per anapusybę. Tokią idėją šiuo momentu turiu. Tai nėra tamsos pogrindžio dalis ir tai nėra šviesos pogrindžio dalis. Šie ženklai skirti apibrėžti tarpinę techninę eigą, kuri yra pas saulės vaiduoklius ir kokį ryšį jie sudaro kartu ateinant iš anapusybės ir pogrindžio žmogaus. Schemoje tai yra pažymėta figūromis, kurios pogrindžio metodo dalyje yra su techninėmis reikšmėmis. Todėl, pogrindis laikomas figūrų aukštuma, kuris gali sukurti tokį ryšį ir sudėtį. Susidurti su tokiomis idėjomis gali tik pogrindžio žmogus, kuris yra šio pagrindo idėja, techninės eigos įvaldytojas. Tada yra skirtinga tikrovė, kuri turi figūras, bet jos nerodomos, o parodomos iš kitos perspektyvos, kuri yra ženklo užslėptis, ypatingai tai vadinu "užeiga".

Iliustracija. (https://dl.dropboxusercontent.com/s/j8kd7nsdvgd468j/228.png)
Antraštė: Dirbtinis gebėjimas
Parašė: cs kovo 10, 2023, 11:37:23
(https://dl.dropboxusercontent.com/s/dmnm3t873ciqjkt/230.png)

Iliustracijos reikšmės:

Ise - dirbtinio gebėjimo saulė, šviesos pogrindis, saulės ženklas.
Yav - pabaiga.
V - vaiduoklis.
Ozem - pogrindžio architektūra, inžinerija, saulės inžinerija.
Zem - stebėtojas, pogrindžio žmogus, dirbtinis gebėjimas.

Iliustracija rodo, figūras, kurios atvaizduotos pagal pogrindžio metodo idėją. Figūrų skaičius yra neutralus, ir pagal technikos eigą, galima rasti, kad tai yra pogrindžio taškai, kurie kilę iš senovės civilizacijos ir senovės egipto alchemijos. Pavyzdžiui, šioje iliustracijoje yra tik saulės reikšmės dominavimas, pogrindžio sąryšių sistemoje. Tokie sistemos figūrų ryšiai yra iš dirbtinio gebėjimo, kuriame yra pogrindžio žmogaus koncepcijų, pogrindžio fragmente. Iliustracijoje taip pat yra idėtas atvaizdavimo racionas, kuris skirtas "naujų hieroglifų" kūrimui. Todėl, tam reikės daug fragmentų su metafizine idėja ir atvaizdavimo priemone. Kaip tai atrodys, yra užuomena iliustracijose, kurias pateikiu.

Pogrindžio pradžia ir pabaiga yra fragmentinė, ji yra pogrindžio ir technikos metodo dalis. Pagal šį pobūdį yra atradime ieškomos koncepcinės idėjos apie pogrindžio tamsą ir šviesą. Toks kūrimas- atradimas yra pirmapradis, kuris atsiremia į informacinius-pogrindinius taškus, kurie yra pogrindžio žmogaus aukštas sąmoningumas. O taip kartu, pogrindžio žmogus yra vienas iš dominuojančių figūrų pogrindyje, kartu su pabaigos figūra. Pogrindžio figūrų atradimas, kuris yra pogrindyje ieškomas kaip sąryšių sistema, kuri rodo ryšius tarp figūrų, o išraiškomis jos sutampa sąvybėmis. Pavyzdžiui, iliustracijoje yra "yav" ir "zem", jų bendra idėja yra parodyti ribotą atvaizdą, kuris išplėstas būtų, kitais komponentais: "ozem", "ise", "v". Toje dalyje, figūros yra skirstomos į tam tikras figūrų grupes, kurios yra subsisteminės.

Dabar parinktas iliustracijos vaizdas ir pogrindžio fragmentas yra subsisteminis. Čia yra tam tikrų figūrų sąryšiai arba artimi ryšiai. Pirma, sistemos, mano rodomi atvaizdai neturi, fragmentais tai priklauso pogrindžio žmogui ir jo metodo ištakai. Kaip šios iliustracijos sandara, ji yra pradžioje "pirmtakinės tikrovės", toliau driekiasi į anapusybę, kurio ženklas yra už "yav" figūros. Šiame atvėjyje už "yav" atsiranda anapusybės atvaizdas, kuris pirma kyla nuo pirmtakinės tikrovės figūrų. O tuo metu, "ise" figūra yra dominuojanti, tai yra saulės ženklas. Tolimesniu žinojimu, tai yra atskleista ne kiekvienam "zem", pogrindžio žmogui, tai yra technika, kuri yra techninės eigos svarba.

Iliustracija. (https://dl.dropboxusercontent.com/s/dmnm3t873ciqjkt/230.png)
Antraštė: Dirbtinis gebėjimas
Parašė: cs kovo 10, 2023, 23:09:48
(https://dl.dropboxusercontent.com/s/set2oqe3w8slz9u/232.png)

Tai yra "naujų hieroglifų" koncepcijos demonstracija. Kaip naujas metodas, kuris hieroglifų forma, jis bus išplėstas nuo 10 iki 100 hieroglifų (1-100%). Dabar fonetikos ir kitų lingvistinių sistemų formų neturiu atradęs. Pati demonstracija yra skirta "sutraukto - analizuojamo" atvaizdo atpasakojimui, kurį kuriu ir buvau pademonstravęs daug kartų per fragmentus ir vaizdus. Daugiausiai tai atspindi pogrindžio įsivaizdavimą, o naujai kuriamas paaiškinimas bus šiek tiek panašus į egiptietiškus hieroglifus, per naujus hieroglifus. Aš daugiau seku idėja, kuri hieroglifų pagalba bus paaiškinami iliustraciniai vaizdiniai. Kaip priemonė, tai jau pasirodė, tik daugiau žodžių ir trumpinių metodu, o kaip pasiūlymas tai priemonė vietoje bus hieroglifai. Taip pat, nauji hieroglifai turės nestandartinę abėcėlės tvarką, kuri dažniausiai yra a-z, bus kitokia tvarka. O hieroglifų kūrimas dar bus ilgas procesas, kuris bus suderintas su pogrindžio metodo fragmentais.
Antraštė: Dirbtinis gebėjimas
Parašė: cs kovo 11, 2023, 23:15:56
(https://dl.dropboxusercontent.com/s/b08figiy0tjdrky/234.png)

Naujų hieroglifų koncepcija yra didelė, todėl kad specifikose, yra numatyta 100 hieroglifų aprėptis, kuri funkcionuotų su pogrindžio metodu ir būtų pogrindžio žmogaus kalbos įrankis. Pradžiai, būtina panagrinėti, pirmos šakos hieroglifų aprėptį, tai iki 15 hieroglifų aprėptį. Pagal specifiką, kuri pirmiau atrasta iš klasikinės lotyniškos abėcėlės fonetikos pagrindo su 23 ir priedu 3 (j,u,w) angliško raidyno reikšmėmis; tas sutampa su hieroglifų šaka, kurią atradinėju. Mano 13 hieroglifų pavyzdyje yra atskleidimas, kuris numatytas hieroglifų pirmoje šakoje, iš pusę raidyno lotyniškos abėcėlės. Kaip paveikslėlyje matyti, mano hieroglifų reikšmės yra išsidėsčiusios kas penktu intervalu pirmoje šakoje. Tas hieroglifų specifikai duoda rinkinį, kuris leidžia surasti pirminį pagrindą, kuris tolimesnėje iki 100 hieroglifų aprėptyje bus atskleistas pogrindžio metodu.

Pirmos šakos hieroglifai yra tokių intervalų: 1) 1-5, 2) 6-10, 3) 11-15. Tai yra pati lingvistikos pagrindo įrankio gelmė, kuri kaip kalbos įrankis būtų daug ką pasakantis apie pogrindžio žmogų, metodą ir teoriją apie pogrindį, jei būtų atrastas metodas. Pavyzdžiui, pirmas intervalas turi tokias reikšmes: u, e; antras intervalas: v, j; trečias intervalas: y. Dabar tikslesnio hieroglifų intervalo su reikšmėmis ir fonetika neturiu, bet atradimas, yra panašus į tai ką bandau atskleisti šiomis priemonėmis, specifikomis ir pirma šaka. Todėl, pirmoji šaka yra pirmų hieroglifų ir pogrindžio aprėpties kalbos turinys su galimomis naujomis ištakomis, "naujų hieroglifų" koncepcija. Šios koncepcijos atskleidimui reikės daug laiko, nes įprastai tai atlieka grupė dalyvių. Mano tikėjimai yra to atskleidimas per kelius mėnesius ar net ilgiau.

Šis ptocesas dar nebaigtas, bet jei įdomu pateikiu pirmasias hieroglifų su raidynu supanašintas tarmes ir reikšmes ir rikiuotas pagal a-z.

E - Epp.
J - Jog.
U - Umi.
V - Vofo.
Y - Yav.

E - 1.
J - 10.
U - 4.
V - 7.
Y - 11.

Antraštė: Dirbtinis gebėjimas
Parašė: cs kovo 16, 2023, 01:20:30
(https://dl.dropboxusercontent.com/s/1ksqba06cet5dyf/4.png)

Bu - tikrovės fragmentas: tikrovės vieta, anapusybės vieta.
Nab - tamsos tankmynas, tamsa, tamsos pogrindis.
Zem - stebėtojas, pogrindžio žmogus, dirbtinis gebėjimas.

Mano iliustracijos yra tam tikras dirbtinio gebėjimo ir pogrindžio žmogaus tikrovės vaizdas, kurio negalima vertinti kol neatskleisiu pogrindžio kalbos. Nuo mažiausio fragmento priklauso ir pogrindžio faktas dirbtiniame gebėjime. Tai yra iliustracijoje, šį kartą, bandau pabrėžti, kad yra tikrovės faktas ir anapusinis to vaizdas yra per kito žmogaus atėjimą. Todėl, reikia suprasti, iš naujo šias sąvokas ir faktus. Pirma, tikrovė yra fundamentaliausias vienetas, kur sudėti tamsos elementai, kurie ateina viena forma ir žinoma ribotam sąmoningumui, kur šalia yra šviesos elementai, kurie atspindi dominuojančius dalykus. Tą tikrovės sampratą, buvo bandyta ieškoti tamsos tankmyne, kuris yra 2020 metų svarbiausia idėja.

Iliustracija yra priemonė, kuri pasirodys ir pogrindžio kalbos motyve. Dabar šiek tiek apibūdinsiu, kas yra šioje iliustracijoje: pogrindžio žmogaus dalykinis ryšys tarp anapusinės pusės ir tikrovės vietos. Šią inžineriją turėjo senovės egipto civilizacijos tyras sąmoningumas, išreikštas piešiniais ir hieroglifais, toliau pasėkėjais tapo alchemikai ir filosofai, kurie maišė tikrovę ir išgavo savo naudai reikalingus dalykus. Kaip pagrindą, pogrindžio žmogus turi tikrovės fundamentus, kurie yra tamsos tankmyne. Todėl, kaip paiešką, tai galima vadinti: daug žmonių atvėjų sukūrimų, ir sudėtų atskiruose tikrovės fragmentuose. Man ši situacija yra žinoma nuo 2017 metų, kuri dar seniau 2013 metais, buvo užuomazgos teorijos lygmeniuose. Ką pateikiu yra tikra, nesuklastota informacija, kuri dar yra kūriama ties pogrindžio žmogaus kalba. Dar daug darbo nėra atskleista, bet jau sukurta. Pavyzdys: pogrindžio žmogaus kalbos hieroglifai yra kūriami iki 100.

Iliustracija. (https://dl.dropboxusercontent.com/s/1ksqba06cet5dyf/4.png)
Antraštė: Dirbtinis gebėjimas
Parašė: cs kovo 17, 2023, 23:05:22
Schemos nuoroda čia. Dėl vaizdo ryškumo problemos. (https://www.dropbox.com/s/lfj4vce0spjbc2g/12.png)
(https://dl.dropboxusercontent.com/s/lfj4vce0spjbc2g/12.png)

Kaip pogrindžio vaizdą, jį pateikiu tik tokiu formatu, kuris matomas sumažintoje teorijos schemoje. Šios schemos apibūdinimas yra paaiškinantis pogrindžio vietą dirbtiniame gebėjime. Kadangi pogrindis yra didelis, jame yra atskirų fragmentų ir detalių, kurios pogrindžio vietoje išreiškiamos integruojant istoriją, civilizacijas ir anapusinius pojūčius. Taip pat, dirbtinis gebėjimas yra matomas tik tokiu principu, kuris neskirtas eiliniam žmogui, bet skirtas informacijoje kūriamam žmogui, kuris nėra tikras. Todėl, mano idėja nuo pradžių ir 2020 metų yra tokios krypties, kuri yra dirbtinė ištaka. Kiek teko tai demonstruoti, šiame forume ir atskirai savo tinklaraštyje (bachemija.top), šis metodas yra atviras daug idėjų įgyvenindinimų. Dabar, šiame procese, esu ties hieroglifų kūryba, kuri toliau bus pritaikyta pogrindžio žmogaus kalbos platformai.
Antraštė: Dirbtinis gebėjimas
Parašė: cs kovo 23, 2023, 11:34:46
Matiniai rinkiniai

Dėmėnys, pagal matų rinkinių sandarą yra technika, kuri išplėsta yra matų ištakos kategorija, dirbtiniame gebėjime, seniau 2020 metais. Kad tai apibrėžti, naudoju kategorijos santykį, kurio rodmenys yra dėmėnų atspindys. Tada kategorijos atitinka santykį, kuris apdorotas ir pagal būdą atitinka vertės gamybos rezultatą. Mano pagrindinės išraiškos būna, teigiamos ir neigiamos, o centre yra to santykis. Taip pat, matinių rinkinių naudojimas yra analizuojantis, matinę struktūrą, kuri yra matų aibė. Ta kategorija matų dėmenis rinkinio apibrėžime duoda išplėstą jos struktūrą, kuri gali būti limituojama, norint surasti abstrakčius matus, arba iracionalius. Matiniai rinkiniai yra formulės pirmapradis būdas, o matai apdorota techninė išraiška.

(https://dl.dropboxusercontent.com/s/qajakormahv7zf8/14.png)

A -teigiama kategorija , B - neigiama kategorija, C - kategorijos santykis, D - pagrindas.

Matinių rinkinių "istorija" yra neigiamų - teigiamų aibės išraiškų rodmenys schemoje. Tą praktikoje reikia atrasti atvirkščiai planuojant matų rinkinio sandarą. Sandara yra planuojama istorijos pavidalu, bet kartu ir matinių ašių neigiamumu. Pagal istorijos pavidalą, galima ieškoti rodmenų informacijoje, kalboje, hieroglifuose, raidyne, o pagal matines ašis, jos yra skaičiai, funkcijos, diagramos. Kaip matyti, schemoje yra vienintelis atvaizdavimo būdas, kuris atitinka vertes iš matų ir rinkinių istorijos analizavimo. Pirmas savo reikšmėje yra D, kuris yra matų pagrindas, ant kurio statomas A ir B kategorijų santykis. Papildant tai, yra kategorijos santykiai, kurie išreikšti taip: A - 20%, B - 20% ir C - 10%, D - 50%. Dirbtinis gebėjimas šioje vietoje yra pagrindas, kuris susijęs su matiniais rinkiniais ir pogrindžiu.
Antraštė: Dirbtinis gebėjimas
Parašė: cs kovo 23, 2023, 18:19:19
Nauja matų technika

Matai yra prilyginti dėmenų kalbai iš kurios sukurtas naujas žodynas, nauja technika dirbtiniame gebėjime. Tas procesas su matais yra paieškos su simboliais ir reikšmėmis ir matai yra struktūra pagrįsta per kategorinius vienetus. Mano pavyzdys yra pradinis ir šiek tiek išplėstas, jis turi matų pagrindo idėją, kylantį iš naujos matų platformos. Nors šios matų platformos viršus ir gelmė yra dar tik kuriama idėja, matų platforma yra atrasta panašiai kaip pirmame pavyzdyje. Tokie matų dėmenys prilygsta naujam rinkinio kūrimui, kurį pradėjau dar 2020 metais. Ši matų technika yra vadinama "matinis rinkinys", kurio sandara priklauso kiek įdėta matų sampratos ir žodyno technikos. Viena iš galimybių yra sukurtas naujas žodynas, kuris skirtas aprašyti įvairius matų: dėsnius, principus ir rezultatus, lygtis.

(https://dl.dropboxusercontent.com/s/p9hp4ivi4230xzy/16.png)

Nauja matų technika yra susieta su tokia schema. Ten yra reikšmės, kurios atspindi visą matų techniką, kuri kategorijomis prilygsta tam tikrus proceso veiksmus, jėgas. Pavyzdžiui yra matai, kaip dviejų lygmenų: pirmas - 1, 2, 3; antras - A, B, C, D. Reikšmės yra tokios: 1 - suminė sandara, 2 - atimties sandara, 3 - rezutatinė sandara (detalės teorija), A - teigiama kategorija, B - neigiama kategorija, C - kategorijos santykis, D - pagrindas (matų teorija).

Vieną sukurtą reikšmyną jau teko pristatyti, kuriame daug simbolių, hieroglifų, yra pogrindžio informacinis fragmentas, kuris ir iš matų teorijos kilmės. Papildant tai, yra kategorijos santykiai, kurie išreikšti taip: A - 20%, B - 20% ir C - 10%, D - 50%. Šie santykiai atitinke vienai technikai, kuri demodeliuoja pradinį kategorijos indeksą ir tampa nauju principu. Modeliavimas yra A ir B matų kategorijose, o C ir D - tai yra moduliai. Šie santykiai ir pagrindai yra matų technikos ir matų platformos galimybė. Tą ieškoti ir modeliuoti galima tik 1, 2, 3 pažymėtose reikšmėse ir vietose. Pagal išplėstą planą, ten yra daug dirbtinio gebėjimo kategorijų indeksas, kuris ieškomas ir su kitomis technikomis viename ryšyje, kanale.

Galimybes su matais pademonstruosiu dar vėliau, dabar toks įvadas į dirbtinio gebėjimo matų technikas.
Antraštė: Dirbtinis gebėjimas
Parašė: cs kovo 30, 2023, 22:13:59
Detalės teorija

Detalės teorija yra nagrinėta 2017-2019 metais. Tai viena iš senesnių koncepcijų, kurios formos buvo nuo semifunkcijos ir semiolokacijos, tada komposistencijos. Detalės teorija taip pat, yra technika, kuri atrasta 2019 metais, kaip pirmatyrė, antratyrė savo funkcijomis, toliau 2020 metais pirmapradžio ir apdoroto metodo išraiška, 2020-2021 simbolynu, ženklynu, kuriuos pristačiau savo tinklaraščiuose. 2023 metais tą galima akcentuoti kaip naujų hieroglifų ir pogrindžio kalbos sukūrimu. Tame reikia atrasti 26 simbolių raidyną, kuris sudėtas iš (mano pavyzdžio) 5 periodu, kurie atspindės 5 pogrindžių tipus. Pirmas pogrindis yra iš 10 dalių, antras 7 dalių, trečias 4 dalių, ketvirtas 3 dalių, penktas 2 dalių. 5 pogrindžių atvėrimas ir įgrupinimas skirtas pogrindžio kalbos pradžiai atvaizduoti.

(https://dl.dropboxusercontent.com/s/ersg18cgcnjcf0y/22.png)
(Iliustracija) (https://www.dropbox.com/s/ersg18cgcnjcf0y/22.png)

Kaip matyti, turiu sukūręs visą vaizdą, kaip atrodo iš 26 raidyno simbolių sudėtas vaizdas, jį vadinu: "pogrindžio kalbos įrankiu". Kada atskleidimas yra analogiškas tam vaizdui, reikia daugiau informacijos iš kiekvieno periodo, kuris yra sugrupuotas.  periodas yra iš 10 detalių, kurios eiliškumu yra susietos su kita raidyno seka, kuri svarbi nėra, svarbi yra ta reikšmė, kuri kuriama pavadinimu. Perioduose yra po mažą dalį atradimo, kurį vadinu tikrove, bet ta tikrovė turi būti surasta iš penkių pogrindžių sistemos įrankiu. Jei eiliškume būtų tikras ir pirmapradis to atvaizdas, jis jau būtų pasiektas pirmu rezultatu, bet kai to eiliškumas yra koduojamas tada nėra pirmapradžio vaizdo tikrovės, tai daugiau panašu į apdorotą vaizdą.

Kaip aiškinau, ši schema yra skirta susipažinti su mano variantu, kurį vadinu "pogrindžio kalba-įrankiu". Iš grupių/periodų yra aišku, koks raidynas kokiai sandarai ir įrankių sistemai priklauso. Tai nėra chaotiškas eiliškumas, jis sudarytas tik tam, kad būtų aišku kokią vietą, koks raidyno simbolis gali sudėlioti, techinine eiga vieną iš pogrindžio atvaizdų, kurių yra 5. Tam šis raidynas ir skirtas, kad būtų suprastas dirbtinio gebėjimo detalės teorijos vaizdas, kurį turiu dabar. Pagal pogrindį akcentuoju pogrindžio kelius elementus, kurie jau buvo pristatyti piešiniais ir senovės egipto civilizacijos piešiniais. Tas yra pristatyta ir pakankamai suprasta, kaip eiliškumu, technikomis ir technine eiga, kurią siekiu kurti artimiasiu naujų hieroglifų kryptimi, ta teorija yra detalės teorijos atvaizdas. Kaip tema, tai yra labai plati, dirbtiname gebėjime. Toliau dar pristatysiu 5 skirtingus pogrindžius, pagal detalės teoriją.
Antraštė: Dirbtinis gebėjimas
Parašė: cs kovo 31, 2023, 23:13:34
Pogrindžio informaciniai įrašai

Pogrindžio žmogus, kalba ir informaciniai įrašai kuria naują ištaką, dirbtinio gebėjimo. Tarp gilios senovės įsivaizdavimo ir dabartinio įsivaizdavimo, pogrindžio, senovėje ji būtų alchemija, dabartyje yra dirbtinis gebėjimas. Pogrindžio egzistencija neša seną alchemijos įsivaizdavimą, kuris susiformavo senovės civilizacijoje, o pradininkai buvo senovės egipto civilizacija. Nors, mano tyrinėjimas ir teorijos rinkimas prasidėjo nuo 2013 metų, turiu dirbtinio gebėjimo ties pogrindžiu atliktą medžiagą, kuri daugiau išryškėjo per detalės teoriją ir istorijos bei civilizacijos tyrinėjimą. Kaip prieš dešimtį metų visa eiga yra mano modelis, kuriame atskleistos yra detalės ties dirbtinio gebėjimo informacija, informaciniais įrašais kalbomis.

Klausimas pogrindžio tema, kuris yra svarbus dabartyje esantis apibrėžimas yra ir senovės gilus įsivaizdavimas su alchemija ir senovės civilizacijomis. Kodėl siekis yra pogrindis, yra bandoma atsakyti kaip dirbtinio gebėjimo būtinybe, kuri svarbi mano metode, istorinėje rinktoje medžiagoje. Toks pogrindžio egzistavimas, pasiekia nevisus civilizacijos atvėjus, ir viena iš pradininkų alchemijos istorijoje yra įžymi, tik egipte. Egipto civilizacija yra susiformavusi prieš 5000 metų ir pogrindis tokiame pavyzdyje atrodytų tik kaip istorijoje atrodo žinoma iš išlikusių istorinių reliktų, religijos apraiškų, toliau alchemijos praktikos įrašų. Po egipto civilizacijos dinastijos pasitraukimo ir nebeplėtojimo nebeliko daug svarbios alchemijos dermės, kuri liko neišnaudota ir tapo istoriškai savo statuse išnykusi.

Nevien pogrindžio žmogaus gebėjimai yra detalės teorijos fragmentai, bet yra ir pogrindžio kalbos sukūrimas, kuris svarbus. Dabartyje šią egzistenciją (pogrindžio kalbą) vadinu alchemijos antru naujos ištakos kanalu, kuriame pogrindis ir informacijos įrašai dermėje sukūriami iš išrinktų informacinių reikšmių. Reikalinga detalės teorija yra šios kalbos minimalus pagrindas, kuris pradmenimi kyla ne iš mokslinės dermės informacijos. Kaip gilesnį pogrindžio kalbos atvėjį - jį reikia atrasti iš dirbtinio gebėjimo ir pogrindžio informacinių padargų. Priemonės ir padargai reikalingi pogrindžio kalbai atvaizduoti yra mano metode nuo prieš dešimtį metų rinktos medžiagos.

Iš pogrindžio raciono yra dvi dermės ir gelmės: senovės ir dabarties. Senovinis yra alcheminis, dabartinis yra dirbtinio gebėjimo ir detalės teorijos. Kaip savasis variantas yra mano siūlomas dirbtinio gebėjimo krypties pasirinkimas. Pirma, yra galima pogrindžio informacinį įrašą atrasti per kelias egzistencijas: kalbą, tikrovę, anapusybę. Tokias situacijas bandau iškelti ir atvaizduoti savo rinktoje medžiagoje apie dirbtinį gebėjimą, kuriame yra daug momentų ir išplėstos informacijos iš reikšmių. Keliant idėją apie pogrindžio kalbos priemones, kurios reikalingos pogrindžiui yra tokios, kurios dar neišnykusios: pavyzdžiui alchemija yra ribota, bet reikalinga rinkta jos medžiaga iki tam tikros neišnykimo ribos, kuri paaiškina ištaką arba šaltinį. Jei ši priemonė tinka, paaiškinamas fragmentinis informacinio įrašo kalboje racionas, tai yra tiesos apraiška pilnoje kalboje.
Antraštė: Dirbtinis gebėjimas
Parašė: cs balandžio 09, 2023, 17:21:35
Paralelinis kryžius

Į pagrindinius dirbtinio gebėjimo informacinius klausimus, atsakymo dar teks ilgai laukti. Šioje informacinėje srityje, kuri yra dirbtinė, yra daug procesų, daug darbo, kuris rezultatu būtų, kaip metodas. Todėl ši informacinė sritis, yra paraleliai žinoma, bet mažai. Atkreipti dėmesį reikia į pagrindines problemas, kurias siekiu išspręsti yra pogrindžio kalboje. Lingvistika paremta pogrindžio kalba, dar nematoma tikrovėje, nes pati aprėptis yra kryptyje dirbtinio gebėjimo, kurio principas yra paralelinis kryžius, suvokime nemetafizinis. Ši informacija, paralelinis kryžius yra detalės teorija, kuri yra pogrindžio kalbos nemetafizinė dermė. Iš pačių pagrindų, paminėti yra aprėpties klausimai, racionalumo pilnėjimo atvėjai, kurie yra viena problema.

Racionalumas yra paminėtas analogiškai lyginantis su mokslo sritimi. Tai yra dirbtinė sąlyga, kuria sekant galima formuoti informacinę sritį, arba savarankišką informacinę sritį. Tada reikia suprasti, kad dirbtinis gebėjimas yra metodas, kuris yra sutapatintas su racionalumu tik tolstant nuo pirmo techninio etapo, kurį vadinu pirmapradžiu, tai yra apdorotas. Nors pati idėja yra neišsemiama ir lengvai perteikiama, ji yra ilgos paieškos rezultatas, kurį man teko ieškoti dešimt metų. Dabar šis atsakymas yra dirbtinio gebėjimo ir dirbtinio intelekto nuo klausimo apie technikas, technologijos principus ir funkcijas, kurias pirma pareikė racionalumo idėja metafiziniame moksle.  Mokslas apibrėžia savo kelius dalykus, populiariame atradinėjime, kuris skamba kaip racionalumo šakos, savo apibrėžime panaudojant platformą susijusią su dirbtinumu.

Kalba iš dirbtinio gebėjimo, yra vadinama: pogrindžio kalba, kurioje nėra visos tikrovės požymių, bet joje yra principai, panašūs į programavimo kalbas ar mažas pavienes dirbtines kalbas. Todėl, dirbtinio gebėjimo tikrovė, yra įdėta į mano kūrybos kalbą, ji yra racionalumo šakos, kurios pirma susiformavo iš apdoroto techninio principo. Šis racionalumo pilnėjimas reiškia, kad yra tamsos gelmės, kurias nagrinėjo ir ne racionalios sritys: alchemija ir filosofija. Mano atvėjyje yra tikrovės atvaizdas, kuris vadinasi "paralelinis kryžius", jis priklauso nuo detalės teorijos technikos etapų ir šakų racionalume, kurias galima atrasti iš senovės civilizacijų, kūriusių tikrovės pažinimus ir technikas per funkcijas reikalingas technologijoms ir sukūrimams veikti.

Neturiu pilno pogrindžio kalbos varianto, bet demonstravau galimybes, kurios įtrauktos į kūrimo pogrindyje eigą, kurios bus tik vėliau atskleistos. Dar nėra atsakyta ir problemų, kurios ateina pirmu kanalu, tai racionalumas, aprėptis, lingvistika. Santykis su dirbtiniu gebėjimu iš šiomis problemomis yra ne šios tikrovės iškelta teorija. Teorijoje turiu tik detalės teorijos principus, kurie yra iš dešimt metų rinktos patirties, jie sudaro tik mažą dalį dirbtinio gebėjimo pogrindžio kalbos paieškos. Norint reikalingos racionalumo dalies, reikia atitinkamo nagrinėjimo, kuris dažnai yra mokslinis. Mokslinis metodas yra padaręs daug atradimų, kuriuose yra informacinės srities galimybių, tai yra atvėjis ir jis įdėtas į dirbtinio intelekto paieškas. Mano paieškos yra dirbtinio gebėjimo, kuris yra informacinis apibrėžimas pirmoje kryptyje, kurioje yra detalės teorija ir paralelinis kryžius.
Antraštė: Dirbtinis gebėjimas
Parašė: cs balandžio 12, 2023, 22:39:34
Istorija kaip tamsos akys

Nuo tamsos iki šviesos, yra daug juos skiriančių ženklų. Vienas iš ženklų kaupimo variantas yra kalba, kuri aktuali yra dirbtiniu formatu. Istoriniame apibrėžime, dirbtinės kalbos buvo atrastos ir viena pirmųjų egiptiečių hieroglifų kalba (3100 metų iki Kristaus). Kaip kalba ir egiptiečių interpretacija, ji yra svarbioje vietoje ir istorijoje. Tai yra kalbos krypties atradimas, kuris yra pasisemtas iš technikos eigos, kurią vadinu: pirmaprade ir apdorota. Žvelgiant vienaip, pirmapradė istorija yra viena interpretacija, kuri prieš tai dar buvo kalbos technikos užuomazga, o žvelgiant kitaip, jos istorija yra apdorotas vietinis ženklų rinkinys įėjęs į istorijos kalbos raidą.

Simbolių ir hieroglifų kalbos yra tamsos akys, kurios mato pirmųjų tradicinių ir kryžmintų kalbų istorinius aprašus. Tokia kalbos kryptis yra dirbtinė, kuri įsisąvina technikos su kalba vertes, kaip ir matus ar skaičius, o toliau juos daug kartų kartoja. Bandant suvokti tikrąją tamsos akių interpretaciją yra nevien istoriniai aprašai, bet ir technikos būdai, kurie yra įeinantis į racionalumo metodą, dirbtinį gebėjimą. Toks istorinis interpretavimo modelis gali reikšti, kad yra žvilgsnis į istoriją labai aktyvus, labai daug ką reiškiantis. Šis sąmoningas ryšys su kalba, nors ir reikšmingas, yra išverčiamas tik ribota istorija, raida, kuri atrodo sukurta iki naujojo pasaulio sąmoningumo lygio, kuris yra racionalumas.

Istorija yra dviejų techninių stovių: kalba-istorija ir istorija(praeitis)-kalba-ateitis, jie yra racionalumo metodo interpretacija. Pagal mano kūriamą metodą, tai dirbtiniu gebėjimu, daugiau yra gilinimąsi į pirmą techninį stovį: kalbą-istoriją. Pirmas istorinis techninis stovis yra sukurtas būtent su vietine civilizacija, kuri yra tame tarpe ir senovės egiptiečių. Šios kalbos modelis yra daugiau taktinis ir atstojantis detalės teoriją. Tada detalės apibrėžimas yra gilinimąsis į išverčiamas į kitus metodus, kurie yra susiję su istorine raida, kuri kuriama dirbinumo krypčiai. Minėjau, kad racionalumo metodas yra mokslo šaka, kuri pasiekė su kalbos ieškojimu ties lingvistika, žodynais, vertimais, kodavimais. Šie kalbos paieškos rezultatai mokslo žiniomis yra raidos etapai, kurie dar nepasirodė senovės egiptiečių laikais, bet galbūt buvo užuomazgomis.

Toks yra mano interpretavimo atvaizdas, kurį vadinu: "tamsos akys", kurios mato istoriją per dviejų techninių stovių interpretaciją, racionalumą, dirbtinį gebėjimą. Objektyvusis kalbos modelis yra kūriamas kaip universalus įrankis, kuriame atsispindi: kodavimas, vertimas, žodynas, naujadarai, lingvistinė praktika. Ties tuo atsiranda ir aukštesnis sąmoningumas, aukštas dirtbinumo kalbos racionalumas. Istorijos kaupimo variantas yra apibrėžtas tarp simbolių arba hieroglifų kryptes, jos yra tradicinių ir kryžmintų istorijos aprašų modelis. O dirbtinis gebėjimas, kaip minėjau seniau seka 5000 metų istoriją, jos pradžią. Tam minimumui suprasti reikalinga visa raida ir technikos eigos.
Antraštė: Dirbtinis gebėjimas
Parašė: cs balandžio 15, 2023, 01:38:20
Paralelinio kryžiaus schema jau sukurta peržiūrėjimui. Reikia turėti mintyse, kad tai teorinė medžiaga, kurią ruošiu specialiai detalės teorijai. Iš šio detalės teorijos raciono, schema yra pradinis kelias į detalės teoriją, kuri dar bus papildyta daugiau iš dirbtinio gebėjimo pusės ir net alchemijos. Tai numatyta planuose kituose įrašuose. Tas laukia ir pogrindžio kalbos.

(https://dl.dropboxusercontent.com/s/eps2trrnrycnzpr/31.png)
Nuoroda (https://www.dropbox.com/s/eps2trrnrycnzpr/31.png)
Antraštė: Dirbtinis gebėjimas
Parašė: cs balandžio 15, 2023, 23:53:34
Detalės vadovas ir dėlionė

Dėlionė yra abstraktus detalės teorijos sukūrimas naujose fenomenologijos formose. Ir pasirinkimo vadovas tarp naujos detalės teorijos ir informacinio patyrimo yra ne abstrakti vieta sukūrime, ją sukūrimas keičia metafizinėmis, bet daugiau nemetafizinėmis formomis. Apie detalės teorijos procedūrą, yra pasakyta dėliojimo laisve, kuri ne dirbtinė, bet tuo pat metu, iškyla epizodas, informacinis, kuris yra kalboje išdėstytas kaip dirbtinis (tai yra "apdorota" techninė eiga). Nuo to sukūrimo ir išdėstymo tipo pagrindinėmis įrankių aprėptimis apibrėžti detalės teoriją reikia atrasti naują informacinį patyrimą. Vienas epizodas, kilmėje į dalių visumą, yra žvelgimas vis kitaip, kur yra detalės teorijos pradžia ir metafizika.

Abtrakti būsena detalėje yra nelaikina, bet informacijoje laikina. Iš planavimo perspektyvos, daugiau susidūriama su fenomenologija, kuri yra senos formos paiimta iš filosofijos, kuri turi tik koncepcijų lygio sukūrimą, vieną. Senų formų veikimas iš filosofijos pusės yra koncepcijos pažangoje jau išeksperimentuotas ir integruotas reiškinys kaip kūrybinė sistema. Nors, šis filosofinis gaminys, senoje formoje dar yra įmituojantis tikrą ir naują patirtį vis naujame paieškos žemėlapyje; tai dar informacijoje yra "neperšoktas" atradimas su technikomis ir techninėmis eigomis: pirmaprade ir apdorota. Imti šio sukūrimo kūrinį dar manau yra anksti, kol nėra darnios ir harmonizuotos techninės eigos rezultato.

Visą informacinį patyrimą praktikuojantys, vis dar bando parodyti detales kaip tiesas. Grįžti prie tiesos, kuri yra netik kūrybinės sistemos fenomenas, bet kartu ir informacinis gali praktikuojant technikos šakas. Todėl, detalės teorija yra viena technikos šaka, kurią reikės ieškoti ir per informacines formas, kurios dėlionėje yra epizodinės. Dalys, kurios informacinį patyrimą parodo per šio epizodo paslėptos sampratos atidengimą. Didžioji praktikavimo esmė iš detalių tik sukuria filosofinį sampratos motyvą, kuris metafizikoje patvirtinamas. Šių esmių ir metafizinių atitikimų, kaip tai praktikoje matė prieš 5000 metų atgal gyvenusios civilizacijos, istorijoje yra pastebėta daug artefaktų.

Viena dėlionė - viena detalė ir detalės vadovas. Tas skamba labai vargiai, palyginus su paslaptimis, kurios yra detalės teorijos technikos atradimas viename iš informacijos kanale. Tas artimiausias žvilgsnis yra praktikos su filosofija ir alchemija paieška, galinti parodyti suderinamumą ir su dirbiniu gebėjimu. Man tai panašu į suderinamumą, bet vargiai įžvelgiamą, jam reikia papildomos medžiagos, kuri išplėstų detalės teorijos praktiką. Belieka įžvalgoje atrasti tai, kas reikalinga filosofijai ir kas reikalinga "detalės teorijos" praktiniam metodui. Kaip vienas detalės informacinis būsenos atitikmuo, jis yra šio būdo artimiausias kelias. Todėl, dėlionė yra kryptis nuo fenomenologijos reikšmių, kurios turi idėjų kolektyvinę sąmoningumo istorinį išgvildenimą.
Antraštė: Dirbtinis gebėjimas
Parašė: cs balandžio 17, 2023, 14:46:09
https://drive.google.com/file/d/1RI-kv4KzCPFyG7kbgjw-2wzP29k4M-M3/view?usp=sharing (https://drive.google.com/file/d/1RI-kv4KzCPFyG7kbgjw-2wzP29k4M-M3/view?usp=sharing)

Turiu vieną nepublikuotą knygą, kuri yra aktualioje serijoje, kas atrasta per 2020-2021 metus. Mano metodo pavadinimas yra bachemija, kuri nagrinėja ir dirbtinį gebėjimą. Čia knygoje yra daug teorijos medžiagos, kuri susikūrė iš 2020 metų ir anksčiau. Knygos nesiruošiu publikuoti, bet sukūriau tam, kad sutraukčiau medžiagą, kuri svarbi mano metode.

"Bachemijos metodo rinkinys" knyga yra sukurta 2021 metais.
Antraštė: Dirbtinis gebėjimas
Parašė: cs balandžio 18, 2023, 22:08:08
Bachemija yra sena koncepcija kartu su dirbtiniu gebėjimu. Archyvuota informacija apie šias istorines sandaras, sistemas ir teoriją, kurta siekiu pristatyti naują techninę kryptį su nauju informaciniu įrankiu, platformos stiliaus kalba. Viena iš svarbų, yra į tai žvelgti atsakingai. Visa tai nėra kaip pramoga ar hobis, kadangi, ieškojimas bachemijos ir dirbtinio gebėjimo vyksta jau dešimtmetį ir tam reikia planingo įsisąmoninimo lavinimo, kuris sukuriamas nauja patirtimi. Techninė bachemijos atradimo data yra 2020 ruduo, o dirbtinio gebėjimo yra nuo 2013 metais. Bandymas tai suprasti, nekalbant be lavinimo praktikos yra neįmanomas, nes tai neturi kalbos platformos bendrybių, kurios kyla iš dirbtinės praktikos su informacija kalboje ir to gamyba, šaltiniais.

Dabar ruošiu antrą bachemijos rinkinį, kuriame bus nuo šių metų sausio įtraukto turinio iš dirbtinio gebėjimo. To parodyti, kaip plano dar neturiu išplėsto atvėjo. Bachemija šiame rinkinyje bus daugiau atskleista prie lavinimo iš techinių eigų: pirmapradės ir apdorotos. Šios dvi eigos yra svarbios, ir jos sutinkamos kaip dvi bachemijos metode, ties technikų aiškinimo plano. Ar galima tikėtis naujų atradimų, be technikos eigų? Atsakymas yra pirmiausiai suderintas su technologijos analizavimo principais, kuris dar susietas su dirbtiniu įsisąmoninmo lavinimu. Tai ką pateikiu yra ne begalinė forma, kas išgaunama per dirbtinį gebėjimą ir bachemiją. Tame yra galima sudaryti rinkinį, galima sudaryti teoriją, kuri atvaizduotų kūrybines žinias ar analogišką praktiką, bet ji bus ribota aukštam pasiekimui padaryti.

Vasaros archyvui, bachemija ir dirbtinis gebėjimas yra paruoštas iš naujos praktikos. Ką išdėsčiau seniau, ir pirmame bachemijos rinkinyje, dar nėra visas turinys. Nors, šiame turinyje yra daug naujovių, naujadrų iš mūsų kalbos, jame dar bus atskleista kokio tikėtis trečio techninės eigos varianto, nors šiuo metu, dar tai nėra įmanoma, esančios dvi: pirmapradė ir apdorota, išplėtimu artimos tik dabartiniam dirbtiniam gebėjimui. Tolesnis procesas su bachemija ir dirbtiniu gebėjimu yra praktika, kuri dar pradiniame rinkinyje atskleista užuomenomis, ką atrasti reikės ir ko tikėtis, dar užsiminsiu vėliau.

Naujas bachemijos archyvo variantas, seka po "Bachemijos metodo rinkinys 2021" sukurtos knygos 2021 metais. Čia siekiu pratęsti seriją 2020-2023, kuri po ilgo laiko tarpo bus atrasta vėl aktuali.
Antraštė: Dirbtinis gebėjimas
Parašė: cs balandžio 23, 2023, 12:12:27
Tarp minimalaus visatos proceso, pastebimos tik dvi sąvybės: šviesa ir tamsa. Prie to prijungiant ir gilesnes-išgvildentas sąvybes, ir kurios yra pogrindyje, gaunamas ryšys, kuris veda į anapusinį pasaulį, naują sampratą apie visatą. Jei imtume, kad pasaulio vietinė stotis, yra svarbi, tam tikromis sąvybėmis, kaip šviesa ir tamsa, jomis, gilesnio varianto neturėtume, bet šiuo metu turėtume ieškoti daugiau išgvildenimo principų. Atrodytu, kad šių sąvybių visatos užpildas yra maksimalus, bet ištiesų, dar yra vietų, kur yra neaišku ir trūksta informacijos. Tam pasirinkau, naują visatos formos ir principo modelį, kuris yra čia:

(https://dl.dropboxusercontent.com/s/p3wekcsbpvi38c3/4.png)

Tarp jų yra sistemos, subsistemos ir funkcijos. Minimalioms formoms, kaip saulė ir šviesa yra daugiau išgvildenimo. Tačiau tamsai, paieška yra ilgesnė, kurioje yra daug neaiškumų. Prie to modelyje pridėjau generinės visatos principą, kuris yra sukurtas remiantis dabartinių laikų mąstymo struktūromis ir modeliais, kuriuos šiuo metu kuria mokslas. Modelyje pavaizduota tai kaip generinė visata, pirmos civilizacijos atžvilgiu.

Daugiau įžvalgų, su visatos tyrimu, galima tikėtis kituose pranešimuose, čia papildau, ką rašiau sausio mėnesį apie visatos papildytą modelį. Iliustracija yra čia. Iliustracija (https://www.dropbox.com/s/p3wekcsbpvi38c3/4.png)
Antraštė: Dirbtinis gebėjimas
Parašė: cs gegužės 05, 2023, 23:23:41
(https://dl.dropboxusercontent.com/s/kvap6l8dvshl7rj/15.png)
Schema (https://www.dropbox.com/s/kvap6l8dvshl7rj/15.png)

Nab - tamsos tankmynas, tamsa, tamsos pogrindis.
Gav - architektūra su gamta, pasaulis užeigoje.

Pogrindžio idėjoje, kuri yra pasaulis, tamsa ir šviesa, yra šioks toks papildymas. Papildymas yra šioje vietoje, kuri yra iš pogrindžio kalbos kilmės, kuri ribojasi su reikšmėmis iš kūriamo žodyno apie pogrindį. Parodytoje schemoje yra sudėtas vaizdas, kuris ir sausio mėnesyje buvo pristatytas. Tame vaizde centras yra pasaulis, kuris sienomis yra priklausomas nuo aplinkos veiksmų, taip kūriant naują ištaką. Tą idėją atvaizduoti yra sudėtinga, be medžiagos, kurios dar neatskleidžiau, bet šį kartą remiuosi atskleista medžiaga. Dvi reikšmės yra svarbios paryškinti pogrindžio struktūrą: nab, gav. Kaip modelyje, pirma idėja yra su tamsa, kuri sukelia būsenos veiksnius, kurie susiję ir su gamta ir su pasauliu, visata. Tokie įvardyti aplinkos veiksniai yra pagrindiniai pogrindžio struktūroje ir jie yra nepapildyti "išoriniu matymu". Nagrinėjant iš dviejų reikšmių pasaulį, jis sudarytas tarp sieniniais ryšiais, kuriuos galima įvardyti kaip pasaulį užeigoje arba architektūra su gamta. Tai nėra pilnas dirbtinumo momentas, jis daugiau siejamas su pasaulio fenomenu iš pogrindžio pirmosios atradimo pozicijos.

Gav, nab, atskelidimo kryptis yra ir pogrindžio žmogaus kūrybinis signalas, kuris susijęs su kūriama pogrindžio kalba. Tai dirbtiniame gebėjime yra kryptis iš metodinės sampratos apie pogrindžio struktūras, kurios sudarytos iš naujos ištakos ir informacijos ir teorijos grupės apie dalinį dirbtinumą. Norint, tai giliau suprasti, būtina panagrinėti sausio mėnesio medžiagą, kurią pateikiau anksčiau. Joje galima rasti, apie ką kalbu, tai yra daug momentų, kurie eina dėsningai, ir iš to atrandama teorija, kuri pirma atrastas kūrybinis technikos žingsnis. Tą ir bandau pratęsti ir pagrindinė idėja yra paieškos rezultatas.
Antraštė: Dirbtinis gebėjimas
Parašė: cs gegužės 06, 2023, 21:32:44
Pasaulio išminties tamsa

Daugiau nei žinoma apie senovės pasaulį, ieškojo alchemikai, kurie bandė sukurti filosofų akmenį, amžino gyvenimo eliksyrus, technologijas. Didžioji dalis pasaulio išminties yra susijusi su technologijų ir gyvenimo eksperimentais, kurie sujungė dvi perspektyvas: anapusybės ir tikrovės, padarant vieno kelio kryptimi, alchemija. Tame tarpe pasaulis yra tamsos, kurį sunku išsklaidyti, taip pat ir suprasti visą išmintį, kuri yra atėjusi nuo senovės, reikalingos ateičiai. Bachemijos metode yra ieškomas pagrindas iš šios fenomenologijos, kuri sukurta alchemijos pagrindu, taip pat ir mokslo dirbtiniu intelektu. Minėdamas bachemiją, turiu daug neatsakytų klausimų, kurie eina daugiau tamsos keliu ir neparodoma šviesa, kuri alchemijoje atrodo buvo paprastai sukuriama. Bachemija, kaip kelias semiasi daugiau idėjų iš naujos ištakos platformos, kurią vadinu: dirbtiniu gebėjimu ir kaip metodinė samprata yra sudėtingiau nei alchemija.

Išmintis, kuri gali būti atėjusi iš alchemijos yra senovės ženklas, kuris parodė perskyrą, kurią simbolizme ieškojo tiek religija, tiek filosofija. Tie išlikę artefaktai, kaip istorijoje mėgstama vadinti yra simbolizmo pradžia, kuri buvo jau prieš modernias kalbas, tokias kaip lotynų. Šis simbolizmo pradmuo, yra sutelktas į modelį, kuris yra skirtas ateičiai ir dabarčiai, tai išplėsta lotynų kalba, lotyniški simboliai ir simbolizmas. Grįžtant prie bachemijos, ten yra daugiau idėjų kilmėje simbolizmo iš naujos ištakos platformos, bet kartu ir alchemijos, kuri buvo kūriama iki lotynų kalbų, yra egiptiečių hieroglifų kalbos pavyzdys. Bachemija remiasi į lotynų kalbos fundamentus, bet kartu ir ieško didesnio varianto, kuris yra kryptyje su dirbtiniu gebėjimu. Bendra ši idėja yra vienas variantas, kurį vadinu "pogrindžio kalba". Iš šios kalbos fundamentų ateina pasaulis iš alchemijoje minėtos dviejų perspektyvų sujungimo: anapusybės ir tikrovės.

Informaciškai, bachemija yra informacinė stotis, kurios paieškos yra fenomenologinės, jų atradimas yra hierarchinis tam tikromis išplėstomis teorijos idėjomis. Tarp idėjų, kurios atrastos ties alchemijos bendrumu, yra ieškoma senesnio dirbtinio gebėjimo, kuris buvo senovės civilizacijų. Istorijos kilmės atradimai nėra priskirti bachemijai, tokiu ruožtu kyla tik palyginimai, kurie būtini bachemijai apiforminti, kaip atskirai sričiai, atskiromis vertėmis, kurias turi simbolizmas ir informacija ir technikos. Tuo noriu pasakyti, kad istorija su savo atradimais nepriklauso bachemijai ir bachemija neturi viso to prisiimti. Minėjau, kad informaciškai dirbtinis gebėjimas ieškotas ir senovės civilizacijose, kurios parodė aukštą sąmoningumą, kaip ir senovinio egipto alchemijos metode. Tokia analogiška idėja paremtas yra bachemijos dirbtinis gebėjimas, bet ne priimant kaip pilno atradimo nuo svetimų atradimo sričių.

Išmintis, kuri yra netik prasmė ir vertė, ji yra ties gebėjimu, kuri atėjo nuo laukinių ir pirmykščių kalbų, o modernėjant kalbai toliau ji tobulėjo. Įgyvendinti dviejų pusių perspektyvas: tikrovės ir anapusybės formų rinkinius, informaciškai visas šis procesas pasirodė tinkamiasias. Tarp šių dviejų informacinių pusių perspektyvų, buvo ieškota daug ties alchemija, kuri buvo senesnė filosofijos forma. Dabartiniame vaizde yra bachemija, kuri nesieja tolimus ir artimus istorinius atradimus, bet parodo palyginimus, kaip ir koks kelias turi būti nueitas iki pirmapradžio atradimo ir galimybių ištakos kelio. Ši pasaulinė išmintis, kuriama vienu gebėjimu, kuris bachemijoje yra dirbtinis gebėjimas, jis parodo informacines galimybes ties fenomenologijos formomis. Nors, šis procesas su išmintimis, skirtingai įmanomas ir skiriasi tų laikų ištekliais, informacija; jis yra sudėtas kilmėje istorijoje, kuri yra istorikų paieškos darbas, o bachemijos interpretacija rodo kitą.
Antraštė: Dirbtinis gebėjimas
Parašė: cs gegužės 11, 2023, 14:05:34
Pirminis atvaizdas, kuris veda į anapusinį pasaulį ir visatos supratimą, yra mokslo išorinis matymas. Tačiau bachemijoje, gilesnis visatos variantas yra sukurtas, kurio pagrindas yra šviesos magnetas. Naują visatos formą, įtraukiant pogrindžio detales yra bandoma rasti šviesos ir tamsos būsenose, taip pat atskleidžiant šviesos magneto pogrindžius ir lokatorius. Apibrėžimui, šviesa yra pasirinkta šviesos magneto viena dalis, kuri pasiekiama antra dalimi tamsoje. Iš šių dalių yra sukurtas planas, kaip kinta išorinis matymas ir kaip mokslas jį atskleidė per technologijas, per technikas ir materijos laukus, kuriuose yra ir veikia generinės visatos principas biologijoje-chemijoje-fizikoje. Bachemijoje to mokslo nėra, bet analogiškai kuriamas platformos pagrindas, kurį vadinu detalės teorija, jame yra daug apžvalgos momentų su detalėmis, kurios turi daug atskirų momentų ir sąvybių, struktūrų.

Šiai ikipasaulinei visatai prikauso dalys kurios bachemijoje yra ieškomos pagrindinės: tamsa ir šviesa, jų pogrindžių dalys, kurios yra schemoje.

(https://dl.dropboxusercontent.com/s/xheynfk6xzm8arv/24.png)
Schema (https://www.dropbox.com/s/xheynfk6xzm8arv/24.png)

Pagal schemą, yra parodomas pats pirminis atvaizdas, kuris dar nėra papildytas išplėstinėmis struktūromis. Bet šis vaizdas yra svarbus bachemijos technikos eigai nusakyti. O generinė visata palikta kaip mokslo atradinėjimo krypties linija. Schemoje mokslo kryptis yra pažymėta trečia vertikalia linija.


P.S. Mane galima atrasti ir tinklaraštyje: www.bachemija.top (http://www.bachemija.top)
Antraštė: Dirbtinis gebėjimas
Parašė: cs gegužės 11, 2023, 22:15:01
Detalės teorijos kūrėjų informacija

Detalės teorijos apibrėžimas, skirtas įvardyti tamsos ir šviesos visatos-civilizacijos struktūrą yra dalinamas į dvi dalis: pogrindį ir lokatorių. Įprastai bachemijoje nėra mokslo; bachemija turi šias dvi dalis, kurios skiria planą, kaip planuojami detalės teorijos pradmenys. Turimas apibrėžimas yra detalės teorija, kuri yra pogrindyje arba lokatoriuje pagal detalės sąvybių suvestines ir parametrus.

Pogrindžio informacijos yra daugiau, tai pačiame modelyje, šviesa-magnetas-tamsa, tamsa-šviesa. Bendrame turinyje tai jungiasi su negatyvo pusės koncepcija. Taip pat, šviesa gali būti suvokiama ir įmituojama kaip dirbtinė. Iš pasaulio lygio, šviesa yra teoriškai svarbi kaip ir tamsa. Šviesa, kita tamsa kartu yra paslėptos po negatyvia puse, kai vertiname iš pogrindžio pusės. Vienu metu; tai procesas ir vaizdas, kitu negatyvios pusės paieška. Pavyzdžiu apie: tamsą žinoma iš šviesos, kurioje vyrauja tamsa kaip šviesos pogrindis ir tai turima mintyje, apie šviesos magnetą; dirbtiniuose procesuose galimas ir atvirkštinis to variantas.

Lokatorius daugiausiai pažįstamas pasaulio istorija, dirbtiniu pasauliu. Lokatorius taip pat akcentuojamas kaip dirbtinės visatos sistemos alternatyvusis pagrindas, kuris turi pogrindį ir pavienes detales, kurios ten yra kaip detalės teorijos pavyzdžiu. Civilizacijos modelis, privalo turėti tokius paslapties atskleidimo momentus, lokatorius, tai istorijos-informacijos-technikos, kurios vyrauja kaip svarbios prasmės ir parametrai suprasti tikrovę ar anapusybę.

(https://dl.dropboxusercontent.com/s/hovs1ywxdm99tv6/26.png)
Schema (https://www.dropbox.com/s/hovs1ywxdm99tv6/26.png)

Mokslas pasirinko kaip matyti savo krypties techniką, kuri bachemijai duoda minimalių informacijos žinių, bet neužpildo visos bachemijos metodo dalies. Tame tarpe yra apribojimų, kurie kyla dėl racionalumo, kuriuos moksle reikia pagrįsti ir įrodyti specialia teorine medžiaga. Bachemijoje yra irgi ribų, kurių dar neminėsiu. Kaip matyti schemoje mokslo kryptis atitinka minimalius formos apibrėžimus, kurie yra: galaktika, saulės sistema, pasaulio civilizacija.

Tamsos ir šviesos magnetai ir visatos, yra bachemijos motyvas, kuris nesusijęs su gamta. Tai yra detalės teorijos dirbtiniai ištekliai, kurie yra paslėpti ir padėtis yra mažos struktūros, kurios yra vienoje iš pusių, kurios yra kryptinės. Schemoje matyti, kad tamsos-šviesos variacija priklausoma nuo pogrindžio ir lokatoriaus. Toje vietoje yra technika, kurią vadinu, detalės teorija pirma idėja. Tam reikalinga daug detalių, kurios ne paprastai susietos, bet turi gilesnius reikšmynus siekiančius nuo ištakos iki detalės.
Antraštė: Dirbtinis gebėjimas
Parašė: cs gegužės 15, 2023, 15:01:03
(https://dl.dropboxusercontent.com/s/e2jlw1k9fymd6qj/35.png)
Schema (https://www.dropbox.com/s/e2jlw1k9fymd6qj/35.png)

Yav - pabaiga, pabaigos zona, apokalipsė.
Qase - paslėpties zona, paslėpties formos.
Jog - užeiga, paslėptis.

Iš didelio sąmoningumo detalių, kurias pirma parodė senovės egiptiečių civilizacija, turiu naują planą, kuris yra pogrindžio grupių modelis. Šis pogrindžio grupių modelis vaizduoja dangaus ir žemės reikšmyną ir anapusybės vaizdą. Tarp reikšmių, kurios yra qase ir yav, yra daug grupinių detalių, taip pat jų paskirtis rodo skirtingas funkcijas pagal zonos planą. Atskirtis ir užeigas tarp šių skirtingų zonų vadinu "jog". Šie fragmentai gali parodyti modelį iš kurio atėjo egiptiečių senovinis vaizdavimas ir piešiniai ant sienų. Tam reikalingas aukštas sąmoningumas, ne toks, kuris apjungia viską, bet turi grupes, zonas ir detales, kurios yra yra teoriškai gilios ir prasmingos. Apie jog dalį yra nedaug informacijos, bet ji yra skiriamoji funkcija tarp detalių grupių zonų. Apie qase ir yav, galima paieškoti senesniuose pranešimuose, kuri buvo nagrinėta apie zem, yav, gav ir pan. Šis metodinis planas yra bachemijos planas, kaip atrodo modelis iš kurio atkuriamas detalės teorijos vaizdas ir pogrindžio vaizdas.

Schemoje detalės turi skirtingas reikšmes, bet galimos kaip grupinė reikšmė, ir tai yra aukštas pasiekimas egiptiečių senojoje kalboje, vaizduose, kurtuose jau iki 5000 metų atgal.
Antraštė: Dirbtinis gebėjimas
Parašė: cs gegužės 15, 2023, 22:03:42
(https://dl.dropboxusercontent.com/s/jz85m50gvvwyoqe/38.png)
Schema (https://www.dropbox.com/s/jz85m50gvvwyoqe/38.png)

Yav - pabaiga, pabaigos zona, apokalipsė.
Ozem - pogrindžio architektūra, inžinerija, saulės inžinerija.
Zem - stebėtojas, pogrindžio žmogus, dirbtinis gebėjimas.
Gav - aplinkinių objektų pogrindžio figūra, kuri susijusi su architektūra ir su gamta.
Nab - tamsos tankmynas, tamsa.
Sv - saulės vaiduoklis.

Kaip ir minėjau, pradėsiu nuo pogrindžio, pogrindžio reikšmių. Pogrindžio technikoje: ozem, zem, gav, yav yra kodas, kurį vadinu pogrindžio kalba. Tačiau, tai ankstyvos formos, kurios panašios į alchemiją. Bachemijoje, šis pogrindžio kalbos variantas yra didelio sąmoningumo perversmas, (kurio dabar nėra alchemijoje, bet buvo pačioje pradžioje), arba atkėlimas į naują techninį lygį, kurio šaltinis egiptiečių kalba. Pagal schemą, kurią paruošiau, skiriu dėmesį į saulės vaiduoklius, kurie turi dvi skirtingas zonas: architektūrinę (ozem), pabaigos (yav). Pagrindinis dėmesys taip pat matomas, kaip išplėtimas pogrindžio struktūrų (zem, gav, nab), detalių atradinėjimas, naujas pogrindžio kalbos modelis. Skiriant tam dėmesio, turėčiau pasiekti daugiau idėjų, kurios buvo pristatytos pogrindžio raidyne, ankstesniuose įrašuose. Kaip pogrindžio procesas jis turi sukurtą idėją, kuri daugiau ne filosofinė, bet pradinės alchemijos motyvas.

Įvairumas ir naujos reikšmės po kolkas nėra pristatytos, nes pirma yra pirmų ir pradinių, kurias reikia nagrinėti analogiškai svarbiai. Tuo tarpu analogiškas išplėtimas naujų reikšmių yra nereikšmingas. Kad pogrindyje būtų sisteminis veiksmas, arba aktas, tam reikia pogrindžio technikų, kurių centrai yra ozem ir yav. Pats pradinis atradimas yra zem, kuris turi ryšį su anapusybe, tai per ozem, o priešingai yra matoma tik pabaiga, yav. Tą techikos aiškinimą pagal reikšmes yra bandoma palyginti su alchemijos elementų veikimo procesu, kuris susideda iš komponentų, dabar žinomų chemijoje. Bachemijoje šis procesas yra atskleistas tik mažomis atkarpomis ir trumpais epizodais, kurie nėra apjungti. Apjungimas yra nebūtinas. Didelę reikšmę turi ir nauja schema, kuri pristatyta ir nukreipta į saulės vaiduoklių funkciją, kuri yra gelmės ir tamsos ženklas ir simbolis. Kiekvienas atskiras ar pavienis detalės motyvas yra skirtingas ir nebūtina jų matyti apjungtai. Galima imti kaip pavyzdį ozem ir yav, kurie nėra priešingi, bet yra daug skirtingi, kad būtų apjungti.
Antraštė: Dirbtinis gebėjimas
Parašė: cs gegužės 16, 2023, 23:20:58
(https://dl.dropboxusercontent.com/s/w1hpb2oup1n5blr/41.png)
Schema (https://www.dropbox.com/s/w1hpb2oup1n5blr/41.png)

Alchemija, kaip žinia, yra ne šių laikų, ir senovės kryptis, kurią pakeitė chemija. Tam tikras alchemijos egzistavimas, parodė daug idėjų, nuo koncepcijų iki chemijoje atrandamų tiesų. Tame tarpe, ieškojimas apie alchemiją yra išbandymas bachemijoje. Bachemija turi savo atkoduotą alchemijos pradžią, kurią vadinu šešių technikų žvaigžde. Ji yra aukščiau schemoje. Dabar, kas ją sudaro paaiškinsiu paieiliui.

Schemoje yra šešios figūros, kurios rodo po paslėptą žvaigždę. Einant nuo pirmos technikos, yra pagrindinis laukas, kuris užsibaigia ties "yav" figūra, kur yra pabaigos zonos motyvas. Yav einantis technikos etapas, kuris yra kitaip sutapatinamas su apdorota technika, kuri yra penkiuose etapuose, pagrindo esmėje iki penkto etapo. Tolesnis, antras etapas yra "nab", kuris išduoda tamsos pradžią, galimą paslėptos žvaigždės pirmtaką tai iš tamsos tankmyno kilmės. Kaip nab atrodo, yra bandyta ieškoti subjektyvių ir objektyvių formų, bet likęs variantas davė informaciją, kuri siejasi tik su yav figūra. Kitas, trečias etapas yra "gav", kuris gali būti suprantamas šiek tiek panašus iš gamtos vaizdų sudėliotas dirbtinis vaizdas. Gav galima ieškoti egiptiečių kultūroje, kuri savo filosofiniame sąmoningume kūrė daug vaizdų ir daug skulptūrų, pavyzdžiui sfinkso su dirbtiniais motyais ir kaukėmis su gyvūnų motyvais. Ketvirtas technikos etapas yra "zem", kuris yra esminis žmogaus ašies fenomenas, kaip buvo suprantama kas gali būti išreikšta gražiai, kas paslėptai. Tą vadinu zem kultūros ir egiptiečių kalbos pradžia, kuri aukštą sąmoningumą pasiekė senovės egipte prieš 5000 metų. Penktas etapas yra priešprieša "nab" figūrai: saulė, kuri yra alchemoje ir figūrose esminis elementas papildantis pagrindinį yav lauką. Tai yra paslėptos žvaigždės užsivaigiantis etapas, kuris sutinkamas kaip išraiška šviesos ir saulės. Tą dideliu simboliu laikė senovės egipto civilizacija. Šeštame etape vaizduojamas pirmapradės technikos etapas, kuris išsiskiria nuo aprodorotos technikos sąvybių. Tą laikinai vadinu "ozem", kuris yra architektūrinio atspindžio motyvas. Aukštas sąmoningumas, gali būti pirmapradės technikos, atspindys, kurį regėjo senovės egiptas ir alchemijos susikūrimas, kaip aukštos filosofijos etapas.

Paaiškinime ir schemoje bachemijos šešių technikų žvaigždė išsidėsto taip:

1) Yav
2) Nab
3) Gav
4) Zem
5) Saulė
6) Ozem

Taigi, aptartas pagrindinis skyrius apie bachemijos ir alchemijos susidūrimą pačiu įvadu.
Antraštė: Dirbtinis gebėjimas
Parašė: cs gegužės 20, 2023, 19:14:46
(https://dl.dropboxusercontent.com/s/jvpa94obobosw8f/49.png)
Schema (https://www.dropbox.com/s/jvpa94obobosw8f/49.png)

Aqo - Ištakos centrai, sąmoningumo ir išorinio matymo lygmenys.
Dej - pasaulietis.
Cba - branduolys, pasaulio pranduolys, visatos branduolys, ištaka.

Išorinis matymas yra fenomenas, kurių skirtingų versijų yra daug. Alchemijos-religijos-meno-filosofijos-ezoterikos versijoje "išorė" daugiau primenanti anapusybės surealizmą; mokslo "išorės" versijoje - mokslinių, teorinių eksperimentinių operatorių ir matų inžineriją, architektūrą, realizmą; bachemijos versijoje "išorė" - pasauliečių, pasaulių ir visatos ištakos sąmoningumo lygmenys. Pagal išorinį matymą, yra iškeliama viena iš svarbių idėjų: "kaip galima be materijos įžvelgti daugiau ir matyti tai, kas neįmanoma". Dėl schemos varianto, kuris vaizduotų išorinį matymą yra daug ieškojimų. Vienas iš variantų, kurį pateikiu yra su ne pasaulietiška versija. Šioje versijoje bachemija tai yra technikos dalis, kurios svarbioji reikšmė yra ištaka, toliau šis variantas yra sutrauktas ir padarytas išorinio matymo duotybėmis. Tada dej, kuris yra pasaulietis, priklauso aqo2 sąmoningumui, kuris kitaip yra vadinamas: tarp branduolio ir išorinio matymo. Aqo1 yra nežemiečių sąmoningumas, kuris yra išorinis matymas pats kaip dalykas. Tarp aqo1 ir aqo2 yra svarstyta daug minčių, bet lieka filosofinės informacijos liekanos, kurios bachemijos metode nėra svarbiai pagrindinės. Aqo sąmoningumo lygmenys yra du šiuo metu, kurie apibrėžia skirtumą tarp būsenų ateinančių iš išorinio matymo ir aktyvaus materijos matymo. Pagrindinis matymas išlieka materijos.

Po kol kas turiu minčių tik su ištaka, kuri skirta apibrėžti bachemijos dirbtinės ištakos galimą versiją nuo 2019 metų. Schemos variantas neparodo viso to metodo technikos, bet, galima sekti ką atlieku, ir atrasti minčių kitose schemose, kurias pateikiu. Kaip ir minėjau, tai yra medžiaga, kuri skirta "pogrindžio kalbos" kūrimui. Ir tai ateina kaip kūrybinė priemonė ir įrankis daugiau pamatyti, didesnius minčių plotus.
Antraštė: Dirbtinis gebėjimas
Parašė: cs gegužės 21, 2023, 23:17:45
(https://dl.dropboxusercontent.com/s/ots3rcjixlamn05/55.png)
Schema (https://www.dropbox.com/s/ots3rcjixlamn05/55.png)

Bete - pasaulio matymas, pasaulietiški gebėjimai.
Isod - užpasaulinis matymas, užpasauliniai gebėjimai.

Kada bus galimybė matyti netik kas pasaulyje, bet ir už pasaulio, nėra žinoma, bet yra galimybė. Tai buvo ieškota bachemijoje kaip už egzistencijos ribos pastatytas projektorius, kuris turi esminius elementus, kurie gyvenime yra sudėti kaip egzistencinis vaiduoklis, toliau jo ribos didėja. Kaip pirmą atvėjį turiu schemoje, kurioje iš panašių formų atrandami kiti atradimai, tai "bete" virsmas į "isod". Kiek tai yra tikra ir kiek tas virsmas parodo gyvenimą, bachemijoje tai yra išreikšta per lokatorius, kurie yra ir egzistenciniame vaiduoklyje ir informacijoje, kuri nėra vien, kaip užribyje pastebėtos figūros, viena iš jų transcendencija, oobe ar ar kiti dirbtiniai gebėjimai. Isod virsmas yra į kitą formą, kurią šiuo metu studijuoju, tai - išorinio matymo laukas, kuris būna iš pasaulinio-materinio matymo derinių formulė. Kaip pasaulietiški gebėjimai, jie yra pasaulio formų atradimas, kurį schemoje vadinu "bete0", jis yra iš bete1-4 virsmas į isod per gilesnius kanalus. Pagal pagrindinę formulės dalį yra sistema, kurios subsistema yra materijos matyme, ji yra pasaulio sutapimas, visatos sutapimas su gebėjimais, kurių formos plečiamos tokiu pat pagrindu, kuris gali būti ir egzistenciniame vaiduoklyje. Tas pagrindas yra apjungtas arba išskirtas pasaulio matymu, kuris plečiamas iš tų pačių pagrindo elementų. Kaip ir pradžioje minėjau, didelę vaizdo dalį turi informacijos galia, kuri, bete formas, patalpina giliuose kanaluose, kuriuose yra užpasaulinis matymas, tampa neįsivaizduojamas.

Mano idėja yra panaši į praėjusio pranešimo, bet turiu galimybę įžvelgti, ką paruošė religija, kaip ilgesnę patirtį turinti disciplina. Religijos forma ateina panaši į tarpinį virsmą į isod. Tam tikri elementai gali parodyti, kad vyksta išorinis matymas, bet jis yra galioje nedidelis. Tas pats atvėjis, filosofijoje ir ezoterijoje. Pasaulis paiimamas kaip didelė forma, bet matymas yra keliaujantis į nežinomybę, kuri yra paslėptis, arba nepasiekiama gebėjimams forma. Tą bachemijoje teko daugiau išplėsti, kaip isod principą, reikalingą išorinio matymo formulei. Tai nėra galutinis variantas.
Antraštė: Dirbtinis gebėjimas
Parašė: cs gegužės 27, 2023, 19:58:40
Neįsivaizduojamas pasaulio kraštas

Didelių planų, kurie skirti apžvelgti bachemijos tyrinėjimą, išorinį matymą, dabar neatskleisiu, bet, dar reikalinga išsiaiškinti, kas yra ta riba, kuri peržengiama, ir matomas didelis pokytis tarp pasauliškumo ir nepasauliškumo. Iš šio raciono yra atvaizduota nemažai susijusių situacijų ir schemų: pradedant pabaigos zona, ir baigiant stebėtoju. Šios tyrimo dalys yra detalės teorijos pirmosios atradimų dalys ir situacijos tarp pasaulietiškos technikos ir nepasaulietiškos, visatos technikos. Todėl, kaip pradžiai, buvo pateikta detalės teorijos apžvalgos atvaizdas, kuris sudėtas schemomis ir rašytine teorija. O pirma pasirinkta pastata yra pogrindis. Ties pogrindžiu yra senesnių projekcijų ir idėjų, kurios buvo irgi aiškinamos tarp pasaulio ir visatos sandaros, tamsos ir šviesos. Tarp to, pirma iš ribų, yra pasaulio kraštas, kuriame sudėta tai, kas yra matoma išoriniu matymu. Bachemijoje yra šis technikos būdas daugiau atskleistas kaip etapas tarp pirmapradžio ir apdoroto metodo. Išorinis matymas, kaip yra žinoma, yra stebimas alchemijoje, filosofijoje, teologijoje, ezoterikoje, toliau mene.

Pirma, išorinis matymas nėra neatskleidžiama riba, net jei ir atrodo einanti link meniškosios kūrybos. Tą bandė analizuoti meniškai ir senoviškai: filosofija, teologija, ezoterika, alchemija. Šių sričių įsivaizdavimas yra toks, kuris apjungus transcendenciją su aktyviu lauko matymu materijos rėžime yra atrandamas išorinis matymas. Iš to kyla oobe, kuri didelio ir aukšto sąmoningumo būseną iškoduoja kaip potyrį, kuris yra lygus su "išore". Meniškai tai yra pirmoji būsena, kurios patikimu yra daug abėjonių, nes kūrybinė skalė yra neišsemta ir ją įmanoma išplėsti, o parodymas šios situacijos yra ne ištakos gelmė. Antra, pasaulietiška ir nepasaulietiška technika yra svarbios, bachemijoje. Iš pagrindinės svarbos yra iškoduojama ištakos prasmė, kuri įdedama nauju informacijos ženklumu ir simboliškumu. Meniškume ši technika yra dar neatskleista pilnai, panašiai kaip išorinis matymas. Pasaulietiška technika bachemijoje daugiau yra istorinė, o nepasaulietiška ateities. Tame tarpe yra nagrinėtas pabaigos ir stebėtojo zonos atvaizdas, kylantis iš šių technikų gelmių ir jų atvaizdavimas yra nuo pasaulio iki visatos lokatorių zonų. Trečia, pogrindis yra įsivaizduojamas matomas laukas, kuris dar neturi išorinio matymo, bet yra irgi svarbi detalės teorijos detalė bachemijoje. Tame tarpe yra ir šviesos magnetų koncepcija, kuri buvo irgi pristatyta bachemijoje.

Neįsivaizduojamas pasaulio kraštas yra dar kūriamas planas bachemijoje. Racionas iš pasaulio ir visatos yra ties technikos paieškomis su pasaulietišku ir nepasaulietišku situacijos pradu. Apie pasaulį, kuris yra kurta pagal to raciono detales informacijos apie bachemiją dalimi, jis žinomas kaip detalės teorija. Pati didžiausia išorinio matymo idėja yra skirta iškoduoti potyrį kuris lygus su išore, ties regimu materiniu lauku arba užeiga. Tą kaip minėjau bandė atskleisti meditacija ir oobe. Tačiau, bachemijoje yra ne šios meditavimo praktikos esminis atskleidimas, bet išorinio matymo lauko galimybės informaciškai, nemeniškai. Technikos yra kaip pagalba tai iškoduoti, pagrinde yra pasaulietiška ir nepasaulietiška spektro dalis, kuri bachemijoje jau pildoma nuo pirmo pogrindžio atradimo laiko. O pasaulio kraštas turi tuos tris skirsnius, kurie mažame plane ir jų realizacija yra kūriama su bachemijos metodu, šalia meniškų ir senoviškų sričių: alchemijos, filosofijos, teologijos, ezoterikos. Bachemija yra nemeniška sritis, kuri atskleidžiama tik kaip vienetas ir teorinis pradmuo.
Antraštė: Dirbtinis gebėjimas
Parašė: violetpink1 gegužės 28, 2023, 06:36:09
Citatakas yra ta riba, kuri peržengiama, ir matomas didelis pokytis tarp pasauliškumo ir nepasauliškumo
Gamtinis radiacinis fonas.
Antraštė: Dirbtinis gebėjimas
Parašė: violetpink1 gegužės 28, 2023, 06:45:10
"kas yra ta riba, kuri peržengiama, ir matomas didelis pokytis tarp pasauliškumo ir nepasauliškumo"
Gamtinis radiacinis fonas, ir, jeigu jus domina, mes galime pakontempliuoti šią ir šitą temą, ta prasme, aš jums galiu pasakyti iš kur viskas pareina iš mano pusės, bent jau, :) , nežinau ant kiek tai sutiktų su jūsų asmeniais parametrais - ta prasme - atžvilgiu - bet tema apie tai ką parašėt.
Taip,
faktiškai mes turime labai glaudų ir naują ryšį su gamta, natūralaus, radiacinio ir radiologinio fono dėka.
Antraštė: Dirbtinis gebėjimas
Parašė: cs gegužės 28, 2023, 09:27:28
Citata iš: violetpink1  gegužės 28, 2023, 06:45:10"kas yra ta riba, kuri peržengiama, ir matomas didelis pokytis tarp pasauliškumo ir nepasauliškumo"
Gamtinis radiacinis fonas, ir, jeigu jus domina, mes galime pakontempliuoti šią ir šitą temą, ta prasme, aš jums galiu pasakyti iš kur viskas pareina iš mano pusės, bent jau, (https://anomalija.lt/forum/Smileys/fugue/smiley.gif) , nežinau ant kiek tai sutiktų su jūsų asmeniais parametrais - ta prasme - atžvilgiu - bet tema apie tai ką parašėt.
Taip,
faktiškai mes turime labai glaudų ir naują ryšį su gamta, natūralaus, radiacinio ir radiologinio fono dėka.
Kada gamtos pasaulis sistemos tokios, kurios žinomos, kaip sąmoningumo išraiškos pradžios, kurios atvedė netik prie natūralių dalykų, bet ir dirbtinių. Jos gamtinėje galybėje, kažkuriuo būdu buvo iškoduotos ir įgavo didelę dirbtinumo arba natūralumo reikšmę. (Man šis gamtos būdas dar galutinai nežinomas). Tada, gamtos pasaulių sistemų ir pasauliškumo, nepasauliškumo idėja yra laikinas apibrėžimas, kuriuo grindimas yra svarbus ne tuo faktu, kas nežinoma, bet kas žinoma iš senesnių mokslo tyrinėjimų, filosofijos, alchemijos, ir senais amžiais. Galbūt, išorinis matymas yra tas, kuris leistų padaryti perspektyvą, iš pasaulietiško ir nepasaulietiško ribos pokyčio, kuris yra ne asmeniškai svarbus, bet ir kartu kažkur paslėptas gamtoje (arba išorėje). Gamta, kaip ir vadinu, yra negalutinai atrasta, savo siekiais, savo ribomis, sąmoningume iš tų informacinių šaltinių, kurie buvo pradėti kurti iš senųjų civilizacijų atsiradimo momentų ir kultūriniu/tradiciniu pagrindu.

Naujesniais laikais, daug dalykų yra mokslo rankose; ką atskleis mokslas, dabar yra aukšta patirtimi matuojamas metodas, kuris gali atskleisti daug dalykų, ar jie susiję ar nesusiję su gamta, nebepaneigiamai yra tiesa, paremta aksiomomis/fundamentais. Todėl, moksle nesiruošiama draskytis, dėl tiesos; jis geriau eina kurdamas trajektoriją, kuri jau sukurta iš ankstesnių tyrinėjimų ir jų tęsimas yra svarbus, kaip pavyzdžiui religijos tradicijos tęsimas.

@violetpink1 Ar turite minčių?
Antraštė: Dirbtinis gebėjimas
Parašė: violetpink1 gegužės 28, 2023, 10:40:14
Gerbiamas cs, aš perskaičiau jūsų įrašą, bet, atleiskite, aš neradau jame informacijos.
Apie nežinojimą, kurio jūs rašėte, kad dar nežinote ar jums neprieinamas:
prisiminkite savo materialaus ir fizinio kūno kilmę.
Antras dalykas.
Kada aš perskaičiau jūsų įrašą, aš gavau labai stiprų impuslą iš mūsų materialiojo kosmoso kur 'ogromni mormonai ir kiti masonai' - joa, tokie dėdės juodom mantijom ir baltom prijuostėm ar marškiniais,
kurie išlipa iš juodų levituojančių vimanų ant Žemės planetos paviršiaus ir sveikinasi su paprastais žmonėm - tokiais kaip jūs ar aš - ir sako ką daryti pagal šitą muziką kuri sklinda iš debesų
https://www.youtube.com/watch?v=oqpxXwOTXo8 (https://www.youtube.com/watch?v=oqpxXwOTXo8)
 :) tam kartui rezultatas iš mano pusės toks  :)  taip, mane ima aukštesnis agregoras iš "nesvietnų ir dar nematytų masonų ir kitų ogromnų ponų"  :)
ar tęsiam?
Antraštė: Dirbtinis gebėjimas
Parašė: cs gegužės 28, 2023, 15:57:13
Citata iš: violetpink1  gegužės 28, 2023, 10:40:14Gerbiamas cs, aš perskaičiau jūsų įrašą, bet, atleiskite, aš neradau jame informacijos.
Apie nežinojimą, kurio jūs rašėte, kad dar nežinote ar jums neprieinamas:
prisiminkite savo materialaus ir fizinio kūno kilmę.
Antras dalykas.
Kada aš perskaičiau jūsų įrašą, aš gavau labai stiprų impuslą iš mūsų materialiojo kosmoso kur 'ogromni mormonai ir kiti masonai' - joa, tokie dėdės juodom mantijom ir baltom prijuostėm ar marškiniais,
kurie išlipa iš juodų levituojančių vimanų ant Žemės planetos paviršiaus ir sveikinasi su paprastais žmonėm - tokiais kaip jūs ar aš - ir sako ką daryti pagal šitą muziką kuri sklinda iš debesų
https://www.youtube.com/watch?v=oqpxXwOTXo8 (https://www.youtube.com/watch?v=oqpxXwOTXo8)
 (https://anomalija.lt/forum/Smileys/fugue/smiley.gif) tam kartui rezultatas iš mano pusės toks  (https://anomalija.lt/forum/Smileys/fugue/smiley.gif)  taip, mane ima aukštesnis agregoras iš "nesvietnų ir dar nematytų masonų ir kitų ogromnų ponų"  (https://anomalija.lt/forum/Smileys/fugue/smiley.gif)
ar tęsiam?
Jūsų idėja ir muzika yra originali, taip pat ir patyrimas pastebimas. Kiek pastebėjau forume, jau senai skelbiate pranešimus ir kuriate temas. Turite daug idėjų.

Dabar paaiškinsiu kaip teisingai mane suprasti, siūlau atkreipti dėmesį. Mano vizualizacijos priemonės atrastos ne taip senai ir aš tą techniką, kuri yra schemose dar nepritaikiau jokiam pasaulio tyrinėjimui, tai daugiau yra technikos pradžia, kurią vadinu dirbtiniu gebėjimu. Gali būti jos daugiau išplėstai vaizduojamos, bet mano kriterijai yra du: pirmapradis ir apdorotas. Visada pirma yra sutapimų su originalia versija, dažniausiai ji yra ne klaida, bet klasifikacijos momentas, kuriame yra atskleidžiamas kitas pasaulio ryšys, kitas visatos ryšys. Ir to ieškoti vaizdais, yra pirmiausia svarbu, kad klasifikacija būtų teisinga. Turiu mintyse, kad vaizdai parodo mano teorinį tyrinėjimo rezultatą kartu su klasifikuota informacine medžiaga.

"Pasaulis" ir "visata" dabar man aktualūs. Kūrdamas išskirtinės situacijos kalbos modelį, kuris yra ne originalios visatos versijos rezultatas, bet "antros" visatos; atskleidžiau visatos, pasaulio klasifikacijos momentus. Ta kūryba yra iš patirties, bet ta patirtis yra visi ryšiai, kurie galimi reikšmingi prie tam tikrų aplinkų ir sąlygų. Pavyzdžiui, aš to neturiu, ką turi senovės civilizacijos žmogus. Man jau duotas dirbtinis variantas.

Daug domėjausi senovės egiptiečių civilizacijomis, kultūra, piešiniais, tą atspindi mano informacija ir iliustracijos, schemos. Pasaulis pagal egiptiečių sąmoningumą yra aukštas, bent prie tokių aplinkybių, kurios istorijoje buvo "įmanomos". Tai tarsi iš nieko transformavimas į viską. Tas kaip sąmoningumas prie tokių lygių sąlygų yra sunkiai įmanomas šiais laikais, kaip sakiau, visa tai skamba kaip išdirbta informacija.

Gal galite plačiau pakalbėti apie metodą, kurį turite? Ar jis susijęs su mano? Ir kuom?
Antraštė: Dirbtinis gebėjimas
Parašė: violetpink1 gegužės 28, 2023, 16:38:22
Mano metodas patirties patyrimui aktyvuoti yra "atsidavimas pojūčių srauto malonei" bet kokiomis aplinkybėmis.
Taip, aš taip pat gaunu aidus iš praeities.
Tik mano daugiau kita specializacija pagal rezultatą:
rezultatas mano patirties dažniausiai būna įvykiai prieš 1 kalpą arba vizijos mentale apie tą pačią temą arba apie kitą kokią nors temą.
Aš taip pat prienu, kad buvo 2 dievai: senas dievas praeitoje kalpoje ir jaunas dabar.
Jaunas dabar yra linkęs grįžti pas senąjį, kas mums visiems, faktiškai, reiškia "grįžimą namo" :) "į praeitą kalpą", kaip sakoma :) .
Aš to visai nebijau, nes mano sapnuose matosi mano miesto Kauno transformacijos į ateitį, kuri iš tam tikro požiūrio yra tartum grįžimas į įvykius prieš 1 kalpą - taip, ten, kur mes buvome prieš lygiai 1 vienetą Absoliuto, pavadinkim tai taip.
Moralė ten aukštesnė.
Apie ir dėl technologijų - negarantuoju.
Rašykit kas domina dar arba panašiai, nes dabar kai rašau šias eilutes aš baigiu ištransformuoti 1 vienetą informacijos paketo iš, taip sakykim, kad anapus. Šitoje vietoje informacija baigiasi ir man reikia naujo užvedimo, kad turėčiau ką pasisakyti.
Antraštė: Dirbtinis gebėjimas
Parašė: cs gegužės 28, 2023, 18:32:38
Citata iš: violetpink1  gegužės 28, 2023, 16:38:22Mano metodas patirties patyrimui aktyvuoti yra "atsidavimas pojūčių srauto malonei" bet kokiomis aplinkybėmis.
Taip, aš taip pat gaunu aidus iš praeities.
Tik mano daugiau kita specializacija pagal rezultatą:
rezultatas mano patirties dažniausiai būna įvykiai prieš 1 kalpą arba vizijos mentale apie tą pačią temą arba apie kitą kokią nors temą.
Aš taip pat prienu, kad buvo 2 dievai: senas dievas praeitoje kalpoje ir jaunas dabar.
Jaunas dabar yra linkęs grįžti pas senąjį, kas mums visiems, faktiškai, reiškia "grįžimą namo" (https://anomalija.lt/forum/Smileys/fugue/smiley.gif) "į praeitą kalpą", kaip sakoma (https://anomalija.lt/forum/Smileys/fugue/smiley.gif) .
Aš to visai nebijau, nes mano sapnuose matosi mano miesto Kauno transformacijos į ateitį, kuri iš tam tikro požiūrio yra tartum grįžimas į įvykius prieš 1 kalpą - taip, ten, kur mes buvome prieš lygiai 1 vienetą Absoliuto, pavadinkim tai taip.
Moralė ten aukštesnė.
Apie ir dėl technologijų - negarantuoju.
Rašykit kas domina dar arba panašiai, nes dabar kai rašau šias eilutes aš baigiu ištransformuoti 1 vienetą informacijos paketo iš, taip sakykim, kad anapus. Šitoje vietoje informacija baigiasi ir man reikia naujo užvedimo, kad turėčiau ką pasisakyti.
Po šios dalies, kai atskleidėte savo metodą, yra šiek tiek aiškiau. Įžvelgiu, kad jūsų užrašuose yra originalių minčių.

Aš daugiau gilinuosi į egiptiečių istoriją. Bent šiuo metu. Man egiptiečių civilizacija atrodo viena mažiausiai sumaišytų civilizacijų, kurios pirma kūrėsi su filosofija. Egiptiečių religinė-filosofinė forma, kaip alchemija, yra atrasta pirmiau, nei kitos alchemijos formos, pavyzdžiui jau vėliau, viduramžiais. Tos alchemijos formos glaudžiai siejasi, bet realus atradimas yra su aukštu sąmoningumo pėdsaku. Kaip informacijos perteikime hieroglifų kalbomis, egiptiečiai nebuvo pirmi. Tačiau, pirma egiptiečių idėja, kuri pasiūloma yra alchemija.

Jau laikau, kad alchemija transformavosi į chemiją ir tai moderniojo mokslo šaka. Bet yra minčių, idėjų, koncepcijų, kaip kūrėsi alchemija istorijoje. Kaip paiimtas vienas iš raidos etapų, alchemija ir filosofija rodė civilizacijos maišymą, bet analogišką maišymo formos civilizacijoje nebuvo pasiekta su egiptiečiais ir buvo išlaikyta neutrali nesumaišyta forma. Tas atsispindėjo kultūros detalėse ir senovės civilizacijos kalboje.

Ką galite pasakyti apie senovės ir ateities civilizacijas?

Antraštė: Dirbtinis gebėjimas
Parašė: violetpink1 gegužės 28, 2023, 19:36:39
Apie senovės civilizacijas:
mačiau kaip atrodė mano miestas Kaunas prieš 1 kalpą - praeitame Absoliute ir jo gyvavimo cikle.
Apie ateities civilizacijas:
man jų dar nerodo :) bet buvo vizijų su jausmais apie naujos rusiškos sąjungos susikūrimą - taip - ir apie pilkius ateivius su tuo susijusius.
Prie tos pačios temos:
o kaip jūs manot - "Z" raidė negali būti susijusi su tuo, kad jie, rusų valdžia ir elitas - galbūt - jautė ir patyrė tas pačias ir panašias vizijas kaip ir aš - ateities ir prorusiškos sąjungos su pilkių pagalba - ir dėl to užsipaišė "Z" ant karinės įrangos?
Ryšiui pagerinti ir prireguliuoti klausyti šitą:
https://www.youtube.com/watch?v=faVt3ZoBNFA (https://www.youtube.com/watch?v=faVt3ZoBNFA)
Antraštė: Dirbtinis gebėjimas
Parašė: a.t.sielis gegužės 28, 2023, 20:40:27
Protas fantazuoja, visokių vaizdinių gali prikurti. Jis kaip galingas kompiuteris, galingesnis nei ChatGTP ir pan.

Vienas žmogus yra labai mažas ir nereikšmingas vienetas. Tarsi smėlio kruopelė dykumoje.
Antraštė: Dirbtinis gebėjimas
Parašė: violetpink1 gegužės 28, 2023, 21:05:22
Citata iš: a.t.sielis  gegužės 28, 2023, 20:40:27Protas fantazuoja, visokių vaizdinių gali prikurti. Jis kaip galingas kompiuteris, galingesnis nei ChatGTP ir pan.

Vienas žmogus yra labai mažas ir nereikšmingas vienetas. Tarsi smėlio kruopelė dykumoje.
Na jūs ir visai nusigyvenote... ...turbūt net pats nesupratote ką pasakėte.
Leiskit aš jums padėsiu. :)

Kompiuteris - reiškia veikia pagal kažkieno sukurtus parametrus.
Tai - jau daug.

O dar būna tokių protų, kurie ne kaip kompiuteris veikia, o kaip 'laisvojo radiacinio fono antena'.
Tai - dar daugiau. :)

Apie kruopelytę.
Be pirmos kruopelytės nebūtų buvę ir smėlio.
Niekur.

Apie žmogaus nereikšmingumą.
Jeigu jaučiatės toks nereikšmingas - geriau pasilaikykite tai sau arba kreipkitės į gydytoją dėl depresijos nes net patys mažiausi vienetai ir kruopelytės yra Dievo viduje.
Absoliuto.

Tai va.
Mano tokie tik pastebėjimai, o jūs jau darykite kaip norite. :)

Šiaip labai užneša jūsų tokie pareiškimai į Krišnaitų ir Vaišnavų savivertės ir kitų vertės taip pat nuvertinimą.

Jūsų reikalas.

Aš kitaip priimu Dievą ir pasaulį.
Antraštė: Dirbtinis gebėjimas
Parašė: cs gegužės 28, 2023, 21:14:05
Citata iš: violetpink1  gegužės 28, 2023, 19:36:39Apie senovės civilizacijas:
mačiau kaip atrodė mano miestas Kaunas prieš 1 kalpą - praeitame Absoliute ir jo gyvavimo cikle.
Apie ateities civilizacijas:
man jų dar nerodo (https://anomalija.lt/forum/Smileys/fugue/smiley.gif) bet buvo vizijų su jausmais apie naujos rusiškos sąjungos susikūrimą - taip - ir apie pilkius ateivius su tuo susijusius.
Prie tos pačios temos:
o kaip jūs manot - "Z" raidė negali būti susijusi su tuo, kad jie, rusų valdžia ir elitas - galbūt - jautė ir patyrė tas pačias ir panašias vizijas kaip ir aš - ateities ir prorusiškos sąjungos su pilkių pagalba - ir dėl to užsipaišė "Z" ant karinės įrangos?
Ryšiui pagerinti ir prireguliuoti klausyti šitą:
https://www.youtube.com/watch?v=faVt3ZoBNFA (https://www.youtube.com/watch?v=faVt3ZoBNFA)
Numerologija irgi turi paslapčių. Kiek domėjausi, man įstrigdavo skaičius 22 ir 23. Dabar jau tą archyvą, kurį kaupiau apie tų skaičių reikšmes nebeturiu, bet radau daug asocijacijų su 2022 ir 2023 metais. Daug ko ieškojau irgi nebeprisimenu, bet tai vyko apie 2012 metus.

Jūsų idėjoje dar turi praeiti laiko kol, vizijos yra arba tikros arba paneigtos, iš simbolizmo pusės. Vieni mato vizijas ir įsipildančius sapnus, bet to nežino arba nėra tikri. Todėl daug ko praranda. Nors šeštas pojūtis nedera su racionalumu, jei yra ta informacija apie pojūtį, jis kažkur ir senovėje buvo užfiksuotas.

Dabar kai sulaukiau tų metų nuo 2012 metų, atrodo šis simbolizmas susijęs ko ir ieškojau, fragmentu, kiek atsimenu. Bet neviskas sutampa.

Dėl "Z", negaliu komentuoti, kas nemano vizijos, tam trūksta pojūčio ir ryšio. Neketinu pasakyti ir toliau klaidinti.

Ar turite daugiau minčių?
Antraštė: Dirbtinis gebėjimas
Parašė: violetpink1 gegužės 28, 2023, 21:34:19
cs
 :)
žiūrėkit, įdomi tema, gal jums irgi kils minčių

pirmas man patikęs skaičius 8
susiejau su sachasrara

paskui patyriau suvokimą apie malonę
kaip manot :) kas pasikeitė? :)

 :) pasikeitė tai, kad aš suvokiau, kad norint būti 8 ir sachasraros malonėje, reikia nusižeminti į 7 ir adžną  :)

tik tada, kai nusižeminau iš "8 sachasrara" į "7 adžna" pradėjau gauti "8 sachasrara malonėje" :)

ar jums nekyla minčių?  :)

https://www.youtube.com/watch?v=Rub0Ln1GctI (https://www.youtube.com/watch?v=Rub0Ln1GctI)
Antraštė: Dirbtinis gebėjimas
Parašė: cs gegužės 28, 2023, 23:08:56
Citata iš: violetpink1  gegužės 28, 2023, 21:34:19cs
 (https://anomalija.lt/forum/Smileys/fugue/smiley.gif)
žiūrėkit, įdomi tema, gal jums irgi kils minčių

pirmas man patikęs skaičius 8
susiejau su sachasrara

paskui patyriau suvokimą apie malonę
kaip manot (https://anomalija.lt/forum/Smileys/fugue/smiley.gif) kas pasikeitė? (https://anomalija.lt/forum/Smileys/fugue/smiley.gif)

 (https://anomalija.lt/forum/Smileys/fugue/smiley.gif) pasikeitė tai, kad aš suvokiau, kad norint būti 8 ir sachasraros malonėje, reikia nusižeminti į 7 ir adžną  (https://anomalija.lt/forum/Smileys/fugue/smiley.gif)

tik tada, kai nusižeminau iš "8 sachasrara" į "7 adžna" pradėjau gauti "8 sachasrara malonėje" (https://anomalija.lt/forum/Smileys/fugue/smiley.gif)

ar jums nekyla minčių?  (https://anomalija.lt/forum/Smileys/fugue/smiley.gif)

https://www.youtube.com/watch?v=Rub0Ln1GctI (https://www.youtube.com/watch?v=Rub0Ln1GctI)
Kad pakeisti ir kryžminti pojūčius, yra sudėtinga dirbtinė procedūra. Ją užsiima medituojantys, kurie bando harmonizuoti pojūčius ir tuo pat metu pasikelti savo asmenybės vietą spiritualizme. Aš kalbėjau, kad pasaulis yra "lokatorius", kurio priedas yra visatos "lokatorius". Ši sudėtinga pasaulio, visatos zona, yra slapta, kurią vadinu išoriniu matymu yra sąmoningumo lygmenų atradimas, kuriuos vadinu "aqo". Pirmas iš sąmoningumo pasaulietyje apraiškų "aqo2", kitas "aqo1" pats kaip daiktas, labai absoliutus. Žr. schemoje ir ankstesniuose įrašuose (jeigu domina).

(https://dl.dropboxusercontent.com/s/xwx1w35t4qikpyv/72.png)
Schema (https://www.dropbox.com/s/xwx1w35t4qikpyv/72.png)

"Aqo" lokatorius yra tarpinis, kuris kyla iš užpasaulio matymo ribos, o apie ribas rašiau ankstesniuose įrašuose. Zem yra užpasaulio vaizdo, užeigos dalis tarpinėje būsenoje, kuri yra susijusi su sąmoninguno lygių kaitymu. Iš subsistemos aqo2 į absoliutinimą aqo1. Tada "isod" yra užpasaulinis matymas, kuris nesikeičia apie jį reikia žinoti daugiau iš "bete". Tai transformacija iš "bete" į "isod". Mano "pogrindžio" kalboje tai yra susiję bendru klasifikavimu.


Ką galima pasakyti apie pasaulio ir visatos reikšmę, su absoliutinimu ir be?
Antraštė: Dirbtinis gebėjimas
Parašė: violetpink1 gegužės 29, 2023, 06:48:57
cs
 :) Aš palieku tik "pasaulis ir Absoliutas" suvokimą  :)  visata man neegzistuoja - ta prasme - aš neišskiriu tokio realybės dalyko kaip visata :)
tik Absoliutas ir - mes  :)
žiūrėkit, paklausykit, gal kils kokių minčių, čia serbo kūryba - šiuolaikinė :) : https://www.youtube.com/watch?v=WcqDQMaN_-c (https://www.youtube.com/watch?v=WcqDQMaN_-c)
Antraštė: Dirbtinis gebėjimas
Parašė: cs gegužės 29, 2023, 09:32:37
(https://dl.dropboxusercontent.com/s/v0622tur1tyni20/74.png)
Schema (https://www.dropbox.com/s/v0622tur1tyni20/74.png)

Yav - pabaiga, pabaigos zona, apokalipsė.
Zem - stebėtojas, pogrindžio žmogus, dirbtinis gebėjimas.
Nab - tamsos tankmynas, tamsa.

Rezultatas tarp šviesos ir tamsos yra pogrindžio informacijos dėmėnys: yav, zem, nab. Pagrindinis išverstas dėmėnų vaizdas, yra išorės vaizdas, kuris nepanašus į tiesioginį vaizdą. Tame tarpe netiesiogiai matomas yra "yav" laukas, kuris turi apdorotos technikos dėmenis ir figūras. Viena iš svarbiųjų yav figūrų yra saulė ir pasaulis. Saulės reikšmė yra visatos lokatorių ir pogrindžio reikšmė, kuri yra išplėstas pasaulio vaizdas. Išplėstame yav lauke saulė dar yra saulės inžinerijos viena paremta trajektorija, kuri įtraukta į nematomą sudėtį, kuri yra išorėje. Yav laukas yra išskirtinė situacija, kuri yra išorėje, ir neturi tiesioginio matymo. Pavyzdžiui, saulė yra suprantama tik pagal šviesą, švytėjimą, spindulius. Tačiau, išorėje, išorės matyme yra stebėjimas, kuris yra arti saulės figūros modelio. Išorės modelyje yra daug svarbių detalių, pavyzdžiui "nab", kuris reiškia tamsos būseną, kurios sudėtyje yra motyvų apie saulės inžineriją (ozem).

Citata iš: violetpink1  gegužės 29, 2023, 06:48:57cs
 (https://anomalija.lt/forum/Smileys/fugue/smiley.gif) Aš palieku tik "pasaulis ir Absoliutas" suvokimą  (https://anomalija.lt/forum/Smileys/fugue/smiley.gif)  visata man neegzistuoja - ta prasme - aš neišskiriu tokio realybės dalyko kaip visata (https://anomalija.lt/forum/Smileys/fugue/smiley.gif)
tik Absoliutas ir - mes  (https://anomalija.lt/forum/Smileys/fugue/smiley.gif)
žiūrėkit, paklausykit, gal kils kokių minčių, čia serbo kūryba - šiuolaikinė (https://anomalija.lt/forum/Smileys/fugue/smiley.gif) : https://www.youtube.com/watch?v=WcqDQMaN_-c (https://www.youtube.com/watch?v=WcqDQMaN_-c)
Kodėl negalima manyti, kad visata yra? Aišku, mes nesame pasiekę ir nukeliavę iki visatos lygmens, kuris leistų individualiai patirti, kas yra visata už pasaulio ribų. Tenkindamiesi kas yra pasaulyje, ieškome egzistencinių dalykų ir informacijos, bet kartu ir bandome pažinti pasaulio įvairovę, nežinodami savo prigimties.

Gal neegzistuoja daug dalykų, bet kad atsisakome tikėti ir noro domėtis, arba trūksta tam laiko. Kažkokia priežastis yra, kuri neleidžia visko aprėpti vienu momentu. Daug minčių netelpa sąmoningame žinojime.
Antraštė: Dirbtinis gebėjimas
Parašė: cs gegužės 29, 2023, 18:51:00
Žemėlavos modelis

Bachemijos informacija, ir pirmas projektas su "Vasaros archyvu", bus "žemėlavos modelis". Vienas iš panašių modelių yra "įžemis", kuris, apie istorinės žemės amžiaus idėją. Žemėlava yra apie visatos amžiaus idėją, kuri nagrinėja daugiau fenomenų iš visatos ir pasaulio taškų. Šis būdas - žemėlava - yra sąvoka, apibrėžianti ieškojimą visatos pradžios, nedominuojančių trajektorijos slaptų zonų, pabaigos zonos ir lokatorių ir figūros skaičiavimo operatorių. Tai netik yra išorės matymo modelis, bet ir visatos amžiaus atradinėjimas. Taip pat, iš susijusių detalių, kurios bus žemėlavoje, yra "detalės teorijos" pirmoji versija, kuri dar nepapildyta išplėstomis teorijos principų dalimis. Pirmoji "detalės teorijos" versija yra susijusi su bendros gamybos ištaka, kuri informacijoje yra prilyginus kaip istorinė visata. Kaip istorinė visata, ji nesikeičia, bet keičiasi detalės teorijos kryptis, kuri amžiuje jau turi laiko trajektoriją ir ją analizuoti reikia gilyn į istoriją, kokia ji ir yra, ir atrasti aukštesnį informacinį ryšį taip paaiškėjant naujoms informacinėms aplinkybėms.

Pagal žemėlavos modelį yra daug detalių naujų, kurios detalės teorijoje greitai bus pasirodančios. Kad išlaikyti visatos sampratos lygmenį linkstantį į istoriją, tam reikalinga analizavimo technika, kuri panaši į detalės teorijos formatą. Šis formatas ir visatos istorijos padėtis yra pratęsiama kaip žemėlavos sistema. Tada yra bendrų sąvokų, kurių yra daug, bet pradžiai yra klasifikacijos technika, kuri vadinama: atšaka. Atšakos momentas yra detalės dėmėnų būdų ir reikšmių aprėptys pagal istorinės pastatos racioną. Iš to, pastata, kuri dažniausiai klasifikuojama į laikiną ir amžiną yra istoriniame amžiuje, kuris yra toje atradimo detalės teorijos slaptoje išorės zonoje. O iš teorijos medžiagos detalės teorijos žemėlava yra technikoje renkamas rezultatas, kuris algebroje atitiktų operatorių veiksmą su nariais keičiantį narius į rezultatą. Toks principas yra įtrauktas į žemėlavą, kaip viena iš technikų. Šios srities, žemėlava atitinka detalės teorijos iškeltas aplinkybes ir visatos istorijos pastatos paiešką.

Mintis apie žemėlavą yra ieškoma, visa tai priklausys, kiek detalės teorijoje pasirodys pavienių atradimų ir pasitaikys atrandamų narių. Čia bus įtrauktas algebros rezultato veiksmas su nariais, kurie yra zonose arba tarp zonų, klasifikacijoje, visatos amžių skaičiavime, atšakoje. Visatos amžius yra negalutinis rezultatas žemėlavoje, dažniausiai kalba eina apie techninę eigą, kuri yra susijusi ryšiu su išorės paieška, tas procesas susijęs su išoriniu matymu. Todėl, žemėlava yra netik informaciškai laikoma trajektorija, bet ir visatos amžiumi, pagal detalės teorijos gelmės kopiją bachemijoje. Yra žinoma, kad tai yra tik teorinis parodymas, kuris bachemijoje yra formatas su detalės teorijos pirmu varianto pratęsimu ir išplėtimu. Kiek to formato pratęsimas ir išplėtimas rodo naujų detalių, naujų rezultatų su atšakomis, klasifikacijos technikomis ir figūromis iš išorės, tiek yra pažintas žemėlavos modelis ir istorinė visata. Dar planuose žemėlava yra nesukurta, bet yra sukuriamas pirmapradis vaizdas, kuris skirtas apibūdinti šią modelio kryptį detalės teorijos vietoje ir bachemijoje.
Antraštė: Dirbtinis gebėjimas
Parašė: cs gegužės 30, 2023, 22:34:11
Žemėlava, žemėplana

Žemėlava - visatos amžiaus koncepcija; žemėplana - pasaulio amžiaus koncepcija. Abu bachemijos terminai yra įžanga į naują detalės teoriją, kuri istorinė, eina gilyn trajektorine kryptimi, kokia ir yra. Ankstesnioje įžangoje paminėjau, kad detalės teorijos procesas yra sukurtas pirmaprade forma, o iš to bus paiimtas analogiškas formatas ir pirmieji techniniai principai. Naujoje detalės teorijoje, informacija daugiau atitinka teoriją apie visatą, teoriją apie pasaulį iš istorinės raidos-klasifikavimo, išorės matymo; kurių nebuvo senesnėje detalės teorijoje. Apie įžangą ir vietą, kurioje stovi detalės teorija bachemijoje dar bus paaiškinta; tai yra vieta, kurioje išplėsta detalės teorijos pirmapradė atrasta bachemijos forma. Iš įžangos, įsidėmėti būtina, šiuos įžanginius terminus: žemėlavą, žemėplaną; kurie dar bus žinomi, kaip technikos pirmosios detalės teorijos išplėstos kopijos. Tada, pirmapradis pasaulio, visatos amžius yra istorinės raidos aplinkybės atradimas, kuris kartu su detalės teorija.

Pirma sąvoka "žemėlava", yra laiko zonos, pabaigos zonos ir išorinio matymo dalis, kuri susijusi su visatos amžiaus koncepcija. Žemėlavos padėtis yra lokatorius, kuris detalės teorijoje, gali jos sudėtyje būti žemėplana, bet gali būti atskira. Todėl, žemėlava yra istorinė visata, kuri rodo nuo pradžios raidos iki dabartinės raidos. Istoriniame amžiuje, visatos amžius dar nėra didelis, didelis atradimas yra etapuose ir technikose, kurios formavimo metu, suformavo visatos formą analogišką į šio meto, fenomenologinę. Nors, išskirtinė istorija, išorės matymas, yra jau pažangios fenomenologinės dalies, žemėlava yra atskiras planas, kaip pirma ir dabartinė žemėlavos sandara turėtų atrodyti. Iš įžangos, ta teorija priklausys nuo detalės teorijos analogijos kūrimo, kaip prioritetinio plano sistemos. Ta, pagrindinė žemėlavos sistema technikose, yra atskleista kaip istorinė ir kaip pirmapradė išorės matymo versija.

Antra sąvoka "žemėplana", yra pasaulio lygio išorinio matymo detalės teorijos atitikmuo. Žemėplanos istorinė pradžia yra sudėtinga kaip ir žemėlava, bet kartu ir subsisteminė visatoje, kurios pirmapradžiai formavimosi ženklai yra materija, šviesa ir tamsa. Kaip tai atrado vietą ir kurioje vietoje yra daug ryšių su detalės teorija, vėl yra lokatorius, kuris yra išorėje. Taip pat, žemėplana yra daug panašesnė į pasaulį, kuris yra teorinio lygmens ir detalės teorijoje užiima didelę vietą. Visatos atžvilgiu, pasaulis neturi daug modelių, tame yra tik lokatorių išplėtimas nauja fenomenologine ištaka. Detalės teorijai priklausomas žemėplanos planas yra sistemoje ir atrandamas vienetu kaip dėmenys, skirti pagrįsti istoriją ir fenomenologinę raidą, kuri kūriama teoriškai ir individualiai. Matymas, išorinis matymas pirmųjų žemėplanos formų yra istorinis, kaip ir žemėlavos.

Bachemijos detalės teorija yra nuo pirmosios versijos kūriama toliau, tokiu formatu. Daugiau detalių ir technikų ji ir neturi, nei: žemėlavą, žemėplaną ir atšaką. Šis priskyrimas visatos ir pasaulio sistemai yra su detalės teorija, kuri paprastai yra raidinė, klasifikacinė ir istorinė, fenomenologinė. Tame tarpe sąvokos, kurios naudojamos šiuo metu yra amžiaus ir laiko zonos su pabaigos zona koncepcijos, išorės matymo. Taip pat, paminėti būtina istorinę pradžia, pirmaprades formas, kurios toliau iškilo kaip vienetai su didžiosiomis technikomis iš detalės teorijos palyginamo pirmo formato. Tada, pavyzdžiui, yra pasaulis - "žemėplana", kuri patenka į visatos "žemėlavos" sudėtį arba antru variantu nepatenka. Tame yra istorijos perspektyva, kuri grindžiama laiko zonos technikomis ir pabaigos zonos technikomis, kurios yra seniau bachemijoje paminėtos ir nagrinėtos.
Antraštė: Dirbtinis gebėjimas
Parašė: cs gegužės 31, 2023, 22:34:59
(https://dl.dropboxusercontent.com/s/1be7sakvi5cykmx/80.png)
Schema (https://www.dropbox.com/s/1be7sakvi5cykmx/80.png)

Nab - tamsos tankmynas, tamsa.

Schemoje ir visatos modelyje pastebimos tik dvi būsenos ir sąvybės: šviesa - saulė ir tamsa - nab. Todėl, visata pasaulio atžvilgiu yra vietinė, kurią vadinu visatos lokatoriumi. O, samprata apie visatą bachemijoje yra žinoma kaip tamsos tankmynas. Lokatorius ir tamsos tankmynas, yra visatos užpildas, kuris yra maksimalus. Tam paaiškinti pasirinkau, naują visatos formos ir principo modelį, kuris yra schemoje. Taip pat, atskelidimo kryptis yra ir pogrindžio žmogaus kūrybinis signalas, kuris susijęs su kūriama pogrindžio kalba ir simbolių pavadinimais. Tokia informacijos ir teorija apie modelį yra simbolinės ir signalinės, tamsos tankmyne, nab. Apie ką kalbu, tai - tamsos tankmyną yra daug momentų, kurie vienetais, ir teorija yra techninis žingsnis, apibūdinantis visatos būsenas ir lokatorius. Kiekviena detalė tamsos tankmyne ir visatos sutapatinime yra skirtinga pagal lokatorių mažesnes grupes. Toks mano projektas, kuris dar nėra iki galo atskleistas, bet turiu mintyse, kad šios būsenos ir savybės: saulė ir nab, yra pasirinktos kaip centrinės ir svarbios detalės.

Antraštė: Dirbtinis gebėjimas
Parašė: cs birželio 01, 2023, 22:54:27
(https://dl.dropboxusercontent.com/s/84mu1b0rmjhd6w3/88.png)
Schema (https://www.dropbox.com/s/84mu1b0rmjhd6w3/88.png)

Tamsos gelmėje yra pasaulis, saulė, planetos ir jo "išgrynintas" visatos plotas. Ką ištiesų tai reiškia? Yra tamsos atkarpa, kuri yra kelias tarp tamsos ir šviesos iki materijos, ir tai yra ilgas kelias. Toks kelias, tamsos vaizde, toliau kaip šviesa yra visatos konstrukcijomis ir galinėmis struktūromis svarbios fenomenologinės detalės. Bachemijoje, ši, detalės kelio situacija yra tamsos kelio pirmtakas, kuris tapatinamas su visatos. Savo gyliu jis atitinka gylio resursų-konstruktų kategorijas, kurios yra gylyje su retu pasaulio gyliu visatoje. Tada negatyvo grupės idėjos gylį reikia vertinti iš tamsos pogrindžio. Tame yra tamsos kelio detalių pradžios ir pabaigos. Pavyzdžiui, resursas, tamsos yra anti-materija, tapati situacija ir šviesos, bet ji turi kitą sąvybę, kuris rodo kitą išpildytojo pusę. Išpildoma arba tamsos pusė arba šviesos, todėl, kylantis įvertinimas yra pagrįstas visatos detalės teorija iš fenomenologinės pusės.

Visi tamsos būsenos rodikliai rodo, tik žinomas lokacijas pogrindžiui. Gilinant šią sampratą būtina nagrinėti tiek šviesą ir tamsą, tamsos pogrindžio atvėju, tiek šviesą ir tamsą pasaulio vietiniu atžvilgiu. Tada, ši samprata yra lygi, keliui kurį užminiau. Tokia mintis yra apie sistemas ir subsistemas per išorinį matymą įkeltą į modulį. Šį kartą kaip vaizdas jis surealistinis.
Antraštė: Dirbtinis gebėjimas
Parašė: cs birželio 03, 2023, 19:43:04
Didelė žemė

Atitikmuo, kuris bachemijoje rodo, kaip pirma atsirado žemėplana, buvo "didelė žemė". Didelės žemės dydžio santykis, nebūtinai atitinka dabartinės žemės. Visata, didelios žemės santykyje yra vietinė interpretacija, kurioje yra stebima istorija arba yra renkama susijusi informacija. Daug didelios žemės, žemėplanos momentų yra neatskleistų, ir nedidele gausa jie atradinėjami bachemijoje, taip pat racionaliu būdu mokslo. O, paslėpti momentai, išoriniame matyme, yra ankstesnės didelės žemės formų technikos, kurios atėjo iki vietinio lygmens, visatoje, arba žemėlavoje. Tokią žemės raidą ir istoriją, kuri paliko vietiniame lygmenyje subsisteminėje visatoje, be jokios išorinės informacijos, yra "didelios žemės" žemėplana. Nors, ši žemėplanos informacija yra atrandama, (ji nėra galutinai tiksli ir patvirtinama), kaip racionalūs faktai, kaip fenomenologija. Todėl, žemėplanos vidiname lauke, yra dar nepilnas detalės teorijos atradinėjimas, kuris skyla į dvi dalis: didelios žemės ir žemėlavos.

Vietinė žemės racionali interpretacija yra pagrindinė iš mokslo pusės, kuri turi daug didelios informacijos praktikos atitikmenų, tiek su visata tiek su žemės tyrinėjimais. Tačiau, bachemijoje, žemėplana yra sudaryta iš tokių pirmapradžių ženklų: materija, tamsa ir šviesa, kurie yra minimalūs informaciniai šaltiniai. Pirmapradžiai ženklai nesiekia mokslo teorijos pradmenų, jie sąlygose yra "detalės teorijos" komponentai. Tame bachemijose teorijos fragmente yra daug idėjų su "didelės žemės" raida, istorija; pirmapradžių ženklų pagrindu. Didelė žemė yra didelis momentas, kuris lieka pilnai neatskleistas, bet yra ji išoriniame matyme, pagal planą, kur yra fenomenologijos informacijos momentuose. Didelę dalį informacijos apie vidinės ir išorinės "didelios žemės" turi galioje su išoriniu matymu, kuris yra tyrinėjamas bachemijoje. Ši, bachemijos informacijos vieta yra pirma kaip tokia, kuri sukurta iš aplinkybių su pirmapradžiais ženklais ir simboliais linkmėmis žemėplanoje.

Galima manyti, kad didelės žemės koncepcija yra dabar tik įžangos etape. Ši įžanga skirta sujungti jau dvi esančias teorijos dalis: žemėplaną ir žemėlavą. Didelė žemė, yra įžangoje su šiais terminais interpretuojama bachemijoje. Vienas iš informacinių būdų, kaip suprasti "didelę žemę" yra "žemėplana", kurioje yra išorinio matymo informacijos visatos subsistemos atskleidimas per detalės teorijos komponentus ir pirmapradžius ženklus ir simbolius. Tam reikalinga teorinė medžiaga, kurią jau ruošiu atskleisti: "Vasaros archyvas" knygoje, kituose temos skyriuose. Pirma siūlau pradėti nuo žemėlavos temos, toliau žemėplanos. Bendras, šis medžiagos rinkinys yra skirtas paaiškinti, ką vadinu "išorinio matymo" grupe, jos atskleidime. Galima būtų, ieškoti to kaip informacijos bachemijoje senesniuose įrašuose apie detalės teoriją. Ši detalės teorijos dalis, kaip minėjau, yra paiimta iš pirmapradės jos struktūros ir buvo ateita iki dabartinės antros detalės teorijos struktūros.
Antraštė: Dirbtinis gebėjimas
Parašė: cs birželio 03, 2023, 22:57:01
Šios vasaros-rudens įdirbį ties teorine medžiaga, kūrimu realizuoju: "Vasaros archyvas" archyvine knyga, kuri yra vienas aukštesnis žingsnis link bachemijos teorijos sampratų apie pasaulį ir visatą ir išorinį matymą. Tame tarpe yra daug neatskleistų teorinių modelių ir technikų, kurios bus atskleistos. Viena ryškesnių yra "detalės teorija", "detalės teorija su išoriniu matymu". Iš šios krypties dar bus pristatyta "priedo teorija", kurią kūriau 2021-2021 metais.

Informuoju, kad nevisus knygos straipsnius įdėsiu čia.

Visas procesas vyks: www.bachemija.top arba www.bachemija.com (http://www.bachemija.top)
Antraštė: Dirbtinis gebėjimas
Parašė: cs birželio 15, 2023, 01:38:16
(https://dl.dropboxusercontent.com/s/1zmi71e6o1vmohj/116.png)
Schema (https://www.dropbox.com/s/1zmi71e6o1vmohj/116.png)

Seniau, pristačiau, naujų hieroglifų pradžią, dalį hieroglifų koncepcijos. Ši specifika duoda iki 100 hieroglifų, naujų reikšmių, bet pirma bus šakos, kurios turi santykį ir lygmenį pogrindžio kalboje. Todėl, pogrindžio metodas visas gali būti atskleistas pasiekus artimą pogrindžio kalbai modelį ir pritaikymą, pagrįstą. Pavieniai lygmenys yra suskirstyti 15 hieroglifų intervalais, kurių riba yra viena šaka. Tada, schemoje matyti, kaip atrodys pirma hieroglifų šaka, kurią nesenai ilgu procesu kūriau. Joje, taip pat, matyti intervalai suskirstyti kas penkis hieroglifus, toks principas yra paiimtas kaip svarbus, norint grupuoti ir įkelti į kanalus fonetikos pavienių tarmių aprėptį. Aprėptis yra orientuota į kalbų kūrimo pobūdį, bet šiuo metu į dirbtinės kalbos analogiją. Tokia yra pogrindžio kalba, kuri buvo paminėta prieš tris mėnesius ir tada buvo koncepcija, kurią paminėjau ir atkūriau šiuo metu.

Paminėsiu, kad šis procesas yra ilgas ir nereikia tikėtis greitų rezultatų. Todėl, tam pradėsiu antros šakos kūrimą, kurį atskleisiu tik vėliau ir to laukti reikės ilgai.
Antraštė: Dirbtinis gebėjimas
Parašė: cs birželio 18, 2023, 23:22:46
(https://dl.dropboxusercontent.com/s/b0j2rviq26yk0ve/125.png)
Schema (https://www.dropbox.com/s/b0j2rviq26yk0ve/125.png)


Bete - pasaulio matymas, pasaulietiški gebėjimai.
Isod - užpasaulinis matymas, užpasauliniai gebėjimai.
Zem - stebėtojas, pogrindžio žmogus, dirbtinis gebėjimas.
Yav - pabaiga, pabaigos zona, apokalipsė.


Mano vadinamas, "bete į isod" virsmas yra pagrindinė formulė su dirbtinės ištakos pradžia ir detalės teorija, apdorotoje bachemijos technikoje. Detalių ir detalių teorijos vienpusė realybė sudaro tinklą ties šios formulės principais. Tada, detalių aprėptis prasideda pogrindžiu, taip pat pasaulio matymu ir baigiasi užpasauliniu matymu. Šio segmento dalies ieškojimas, reikalingas kaip ir schemoje pavaizduotas vaizdinys, kuris žymi, grupinę eigą, tai "bete" šakas. Bete grupėje yra įstatytos pagrindinės reikšmės: yav ir zem, kurios yra pasaulietiškos koncepcijos ieškojimo rezultato variantas. Prie to, koks yra pasaulietiškas variantas nėra prijungimų. Dėl to ieškojimas yra krypstantis į užpasaulinį matymą, kuris yra nepasaulinis. Mano nagrinėtos temos tą pagrindžia; yav yra pabaigos zonos epizodas ir taspats, kuris rodo: "bete į isod" virsmą, kaip pagrindinės formulės kūrybinį detalės teorijos atkūrimą apdorotoje technikoje ir bachemijoje.

Daugiau apie bachemijos metodą, vaizduoja apdorotas subsisteminis metodas. Galimi to variantai yra kaip ir schemoje vaizduojamas vaizdas. Pats "išorinio užpasaulinio pasaulio" planas yra nesukurtas, bet turiu tokią koncepciją.
Antraštė: Dirbtinis gebėjimas
Parašė: cs birželio 22, 2023, 21:18:08
(https://dl.dropboxusercontent.com/s/6020hm0mh7ogl4i/137.png)
Schema (https://www.dropbox.com/s/6020hm0mh7ogl4i/137.png)

Aqo - Ištakos centrai, sąmoningumo ir išorinio matymo lygmenys.
Nab - tamsos tankmynas, tamsa.
Zem - stebėtojas, pogrindžio žmogus, dirbtinis gebėjimas.
Yav - pabaiga, pabaigos zona, apokalipsė.

Plotai, kurie bachemijoje yra neaptarti ir nepaaiškinti yra "pabaigos zona" ir "išorinis matymas". Jei skaitytume kaip praktinę jų pusę, jie daugiau atitiktų antro pasaulio galimybes, kurios ir dirbtinės. Nors šių galimybių bachemijoje yra daug, nevisos atitinka sceną, daugelis turi specialių reikšmių ir jos esmės, pabaigos zonoje iš scenos neišeina išoriniame matyme.

Pabaigos zona per praktinę pusę yra žymima "yav". Yav yra galutinis arba finalinis ženklas, kuris kaip struktūra atitinka daug pabaigų rūšių ir klasifikacijos pabaigų. Norint toliau eiti, nei yra užbrėžtas yav kelias ir pabaiga, turi susidurti su išoriniu matymu ir jis žymimas "aqo". Schemoje tas matyti kaip už "pasaulio sienos" atskirtas segmentas. Tokie atskiri ženklai yra ne bendri, bet atskiri. Įvadyti, ką segmentiniai lokatoriai gali savo pirminėse vietose, galima per technines jų stovių ženklų erdves ir eigas, kaip šiuo atvėju pabaigos zonoje ir už pasaulio sienų esančiuose matymo laukuose ir išoriniuose matymuose. Schemoje jie apibrėžti labai minimaliai, bet jie turi daugiau reikšmių, ir jie yra bendrame vaizde (pogrindyje), tik atskiruose fragmentuose yra iškaidyti ir parodyti per dominuojančias jų dalis. Norint jų reikšmes pavaizduoti techniškai vienu paveikslu ir schema nėra įmanoma.

Pirma iš idėjų buvo pabaigos zona, kuri turi santykį su tamsa ir tamsos tankmynu, kuriuos bachemijoje nagrinėjau jau 2020 metais. Toks nagrinėjimas transformavosi nuo tamsos iki šviesos ir jų pogrindžių. Kadangi, tamsos ir šviesos būsenos yra ir alchemijos srities informacija, kuri surinkta dar seniau, jos turi didelę patirtį. Bachemijos srityje šios būsenos yra techninių eigų apibrėžime labai aukštos, kadangi jos lokatoriuje turi santykio vietas, jos turi ir vertes. Taip pat, tamsa daugiau suprantama nei šviesa, tam buvo daugiau surinkta medžiagos ir informacijos. Tai irgi yra ženklas kuris yra savo segmente kaip lokatorius. Jis kaip lokatorius gali būti esminė ir finalinė užeiga arba pradinė ir pirmapradė pradžia su ištaka. Šie rodmenys ir schema yra analizavimo ir lokatorių formavimo pradžia. Tokią idėją turėjo ir senovės alchemijos pradininkai.
Antraštė: Dirbtinis gebėjimas
Parašė: cs birželio 27, 2023, 21:33:10
Visatos centrai ir lokatoriai

Į pasaulio ir visatos supratimą bachemijoje, veda tik planiški visatos centrai, kurie sukurti pagal pirmapradį variantą iš didelės žemės. Daug detalesnis visatos variantas yra sukurtas, taip pat visatos pradžia yra centro forma, kuri yra laike ir istorijoje. Tokią visatos formą, atskleidžia lokatorius ir didelės žemės atspindys. Dalį informacijos turiu su didelės žemės forma, kurios ištaka yra istorinė ir konkrečiai atrandama pagal senesnio kanalo su žeme atspindžiu. Atspindys yra planiškas, kuris arti žemėplanos ir saulės inžinerijos teorinių idėjų. Toje teorijos vietoje yra lokatorius, kuris iš visatos centrų dar turi naują tinklą. Šiame tinkle yra visatos, žemės, saulės atspindžiai, ir jie bachemijoje žinomi iš detalės teorijos ir pogrindžio teorijos. Norint suprasti visą šį tinklą yra idėja schemoje ir mano naujoje bachemijos technikoje.

(https://dl.dropboxusercontent.com/s/dhy47mastzyivhg/140.png)
Schema (https://www.dropbox.com/s/dhy47mastzyivhg/140.png)

Pagrinde yra minėtos ir aptartos visatos formos, kurios yra pogrindžio ieškojime ir detalės teorijos ieškojime. Šios pradžios yra pagal tinklą, kuris rodo ankstyvą didelę žemę. Kaip žinoma, visatos galimybės yra žinomos arti žemės, bet toliau nėra galimybių jų ieškoti. Tą vertinti reikia kaip visatos centrų lokatorius, kurie yra tik toje vietoje kur visatos analogiški centrai. Lokatoriai šiuo metu yra du: pasaulio ir visatos, jie turi eigos svarbą ir tinkle jie turi techniką. Todėl, konkrečios technikos eigos modelis yra pirmapradis kaip lokatorius, apdorotas kaip tinklas. Kaip ir minėjau, atspindys yra visatos formų, kurios buvo lokatoriuose, toliau tinkle. Analogiškai aiškinimas yra apie saulės ir šviesos magnetų sandarą su: magnetosfera ir magnetopauze. Nors analogiškų formų ieškojimas yra lengvas, tame yra ir sunkių bachemijos užduočių, pavyzdžiui, yra didelės žemės teorija ir saulės inžinerija.
Antraštė: Dirbtinis gebėjimas
Parašė: cs birželio 30, 2023, 10:41:02
Istorinė ateities šviesa


Idėja, bachemijoje apie pirmapradės technikos eigas, yra istorinė, kurioje yra panašus pogrindžio modelis. Iš metodinės dalies, ši istorinė techninė eiga gali turėti praeities trajektorijas, kurios yra pogrindžio modelio dalis. Todėl, pogrindžio teorija tai atveria, kaip istorinę šviesą, kurioje yra techniniai momentai su išoriniu matymu ir ateitimi per apdorotą techninę eigą. 

(https://dl.dropboxusercontent.com/s/hkxgd8f1ucs135q/142.png)
Schema (https://www.dropbox.com/s/hkxgd8f1ucs135q/142.png)

Dauguma bachemijos idėjų, paremta pirmaprade technine eiga. Jų motyvas yra pirmos techninės eigos principas su bachemijos racionu kaip ištaka. Schemoje matyti beveik visi istorinės šviesos motyvai. Jie mažame rėžime ir racione atrodo taip kaip ir schemoje. Ta vieta, kurioje yra ši techninė eiga yra klasifikacijos komponentas įtrauktas kaip pogrindis. Pogrindžio vietoje ta vieta atveria tokius fragmentus ir tokius vietinius ryšius, kaip ir rodoma schemoje. Bachemijoje tai yra informacija apie istorijos šviesą, kartu ir pogrindžio šviesą. Tik rodomos tokios praeities trajektorijos schemoje yra bendros šviesos pogrindžio technikos idėjoje. Taip pat, tai yra keturių klasifikacijų rūšių jungtys, kurios yra: saulės inžinerijos, magnetopauzės, magnetosferos, žemėlavos. Šios keturios klasifikacijos yra pirmapradės technikos raciono dalyje.

Istorinė ateities šviesa turi sąrangą, kaip pirmapradis techninis etapas ir pogrindis bachemijoje.

Antraštė: Dirbtinis gebėjimas
Parašė: cs liepos 01, 2023, 21:29:37
Jau susiformavo dabartinis turinys, kuriuo paremtas knygos: "Vasaros archyvas" planas. Jis formavosi tarp 2019-2023 metų.

1.) Teorija apie šviesą ir tamsą
2.) Pogrindis
3.) Detalės teorija
4.) Priedo teorija
5.) Apie pasaulį
6.) Hieroglifai ir reikšmės
7.) Išorinis matymas
8.) Techninės eigos

Anaip tol, dar knyga nėra parašyta, bet to procesas yra nustatytas šios vasaros ir rudens laikotarpyje. Kai knyga pasirodys pranešiu.

Jeigu sekate, www.bachemija.top (http://www.bachemija.top) t.y. mano tinklaraštį, jau yra sukurtas demonstracinis knygos variantas. Jis skirtas susipažinti su ateinančia knyga. (Jeigu domina).

Antraštė: Dirbtinis gebėjimas
Parašė: cs liepos 02, 2023, 16:03:21
Pastata prieš pasaulį

Viena iš pasaulių pusių, kurios pastata yra saulės inžinerija, kita pusė iš pasaulio pusių yra tuščia; tai yra prieš pasaulio atsiradimą ir tolesniame procese susikūrę lokatoriai. Bachemijoje, šis lokatorių ir pastatos principas procese su pasaulio pradžia yra susijęs per saulės inžineriją. Taip pat, yra ir kita pusė, kuri "tuščia", tai nėra pildoma vieta. Tada šios pusės rodo į pastatą, kuri nėra nesenai atsiradusi, pasaulis toje vietoje yra "senas". Šis, lokatorių aiškinimas yra bachemijoje kaip eksperimentinis, bet kartu ir pasaulio atsiradimo versija iki dar pasaulio. Ties šia linija, interpretuojama nauja koncepcija, kuri į kontekstą apie pasaulį ateina iš tuščios pusės į saulės inžineriją per lokatorių išsidėstymą laiko pagrindu.

Negalima žinoti, tuščios pasaulio pusės ir vietos pastatos principų, nes tai yra priešistorinė ir nepildoma vieta. Tuščioje pasaulio pusėje yra kryptis į saulės inžineriją, kurioje yra prieš pasaulį išsidėstę lokatoriai ir lokatorių programa. Todėl, iš pradinių reikšmių, yra dar neišgvildentas "tuščios pastatos lokatorius", nes jis priklauso priešistorės pasaulio pusei ir pastatai. O kas žinoma, yra saulės inžinerijos teorija, kuri vienoje pasaulio pusėje yra daugiau žinoma kryptis pagal bachemijos metodo informaciją. Bachemijos metode, saulės inžinerija yra pirmoji lokatoriaus vieta po tuščios, kurioje yra ir saulės sistemos principai, kurie yra teorijoje apie visatą, atskleisti yra įeinantys į "tuščią programą".

Saulės inžinerijos atitikimas yra tik vienoje pasaulio pastatos pusėje iki pasaulio pastatos. Toks yra klasifikacinis momentas, kuris susidūrė su laiko procesu. Laike, tai yra įrašyta į tuščią programą, kurie išreikšti nebūna pilnai, tai iš programos duodama kryptis tik kaip ribotais pavadinimais arba užvadinimais. Pasaulio pastatoje, saulės inžinerija yra aktyvi tik tam tikrais etapais, kurie yra lokatoriuose. Taip pat, tai ribotas laiko intervalas. Iš saulės inžinerijos intervalai yra sudaryti iš klasifikacijos ir pirminės tuščios vietos lokatorių programos parametrų. Tas yra žinoma, kaip vietinis principas sudarytas ir nukreiptas į vieną pasaulio pusę. Tuo tarpu tokios laiko stotys yra išdėstytos tokiu racionu, kuris prieš dar pasaulį buvo eksperimentuojant sudarytos su laiko efekto pora.

Tuščia pasaulio pusė yra žinoma gana ribotai, kai tuo tarpu saulės inžinerija spėjo tiek daug pažengti su pasaulio pastata. Bachemijoje tai žinoma metodo informacija iš naujos perspektyvos su pasaulio pusių teorija. Informacija skirta apibrėžti ir laiko sąlytį su saulės inžinerija. Šioje vizijoje dar bus nagrinėjimo, ypatingai, ties tuščia pasaulio pusės vieta, lokatoriumi ir tuščia programa. Tokia, padėtis, priešistorėje yra skirtingesnė, nes kol nieko nėra, reikia daug išteklių ir laiko atsirasti tokiai kaip pasaulis formai ir objektui ir dar saulės inžinerijos lokatorių plote. Kaip tai įmanoma, tik aiškinimas yra apie tuščią programą, ir tuščią pastatos pusę. Priešistorėje tai turėjo būti techninės eigos laikas, kuris orientuotas į lokatorių sudėtį ar net grupes.
Antraštė: Dirbtinis gebėjimas
Parašė: cs sausio 15, 2024, 22:55:53
(https://i.postimg.cc/133T56Bp/13.png)

Paveikslėlis (https://i.postimg.cc/133T56Bp/13.png)

Čia yra apibendrintas 2023 metų detalės teorijos vaizdas-rinkinys.

Kam įdomu, visos vaizdo reikšmės, gali būti randamos knygoje:

https://drive.google.com/file/d/1sjyYz2U9VHSvzmtyTQiTc6qey_FSG_F6/view?usp=sharing (https://drive.google.com/file/d/1sjyYz2U9VHSvzmtyTQiTc6qey_FSG_F6/view?usp=sharing)

Detalės teorija, bus atradinėjama ir toliau. Net kitomis detalės formomis.

"Vasaros archyvas" ir "Projektas juodoji vaivorykštė" knygos įeina į knygos, versiją, kurią pateikiau nuorodoje.
Antraštė: Dirbtinis gebėjimas
Parašė: cs sausio 18, 2024, 01:36:48
(https://i.postimg.cc/4N6ZcMBm/22.png)

G - Visatos lokatorius.
H - Pasaulio lokatorius.
Vow - Istorinė žemėplana,
Vod - Dabartinė žemėplana.
Zem - Stebėtojas, žemietis.

Tarp koncepcijos iš pasaulio ir koncepcijos iš visatos, yra atliktas rezultatas stebėjimo principais detalės teorijoje. Kas yra dabartinė visata ir kas yra dabartinis pasaulis pasako detalės teorijos fragmentas iš schemos. Pirma, vow apibrėžiama kaip senovės žemėplana, kuri nebuvo susiformavusi arba pasikeitusi h raidos principu. Taip pat, ši kintamybė, kuri atsiduria stebėjimo lauke yra visatos lokatorius ties parametrais yra pažymėta vod ir jos funkcija yra sudėtingesnė nei vien pasaulio lokatorius. Tai yra visatos lokatorius, kuris žymi detalės teorijoje didelį reiškinį, kuris yra bendroje visatos sandaroje, bet pažinimo tikslais mažai pažintas ir racionaliai ištirtas.

Iš schemos noriu išskirti zem poziciją, kuri yra apie aprėpties gilinimą ties visatos žiniomis ir informaciją. Norint įstebėti žemėplanos skirtumus, tam reikia padaryti daug atradimų. Bachemijoje šis atradimas buvo integruotas, bet galutinė jos informacijos forma nėra aiški. Tai prasideda nuo minimalių detalių, kaip schemoje lokatoriai.

Atradimą, pasirinkau dalyti dalimis, kurios yra schemoje. Ir to prasmė yra detalės teorijos naujas lygmuo ties žemėplana. Tam tikra prieeiga prie "saulės inžinerijos" kaip bendros sąrangos tarp žemėplanos ir didelės žemės yra sudėtingesnė. Todėl, dabar tik tiek informacijos, kuri koncepcijoje yra ieškoma.

Antraštė: Dirbtinis gebėjimas
Parašė: cs sausio 20, 2024, 15:58:57
Po detalės teorijos, šiek tiek pasigilinimo į filosofiją, ir į bachemiją. Tema: "Ar filosofija baigiasi technika?"


Ar filosofija baigiasi technika?

Fundamentali, bachemijoje rinkta medžiaga yra ne filosofinė. Tačiau, yra analogiškas procesas ir kelias, kuris atskleidžiamas filosofijoje ir baigiasi kūrybine technikos linija. Kodėl filosofijos kelias įėjo į tam tikras religijos dalis ir kodėl tai bando įeiti ir į mokslą? - yra paaiškinimas, kad filosofinė mintis transformuojasi į techniką ir taip ji fundamentalioje būsenoje bando dominuoti. Pavyzdžiui, senovės civilizacijos, graikų ir romėnų, suprato matematikos kalbą, kuri yra techninė ir jos teorinė praktika yra paremta dirbtinumu. Tada, taip pat, vystėsi:  lingvistika, logika, ontologija. O, religijoje yra filosofinis aprašymas apie "visatos, pasaulio ir žmogaus" atsiradimą.

Filosofinis, kaip pirmapradis atsiradimas, suteikė informacinio raciono plėtrą objetyvumu. Ir tai buvo iš subjektyvo išsivadavimas. Kadangi, ši informacinė plėtra yra kaip medžiaga arba kaip kryptimi technikomis, jos linija akcentuoja istoriją, pagal pirmus filosofijos atradėjus. Visi išlikę užrašai, rodo, kad filosofija ir filosofai bando pralaužti informacinį spektrą naujomis instrukcijomis ir koncepcijomis, kurios yra apie fenomenologinį ir metafizinį reiškinį. Taip pat yra pasvarstymų, kaip integruoti techniką arba atskleisti kas yra technika.

Apie dabartyje esančius šaltinius, kurie senovėje, kalbėjo apie lemtingą filosofijos pusę - šie šaltiniai kalba apie reiškinį, kuris yra filosofijoje yra apkalbėtas aukštame lygmenyje, bet tai yra primityvi mintis, kuri apie dirbtinę techniką. To integravimo tvarka, filosofinė pusė, yra reikšminga, bet analogiškai, ji yra pagražinta. Kitais žodžiais - tai yra filosofija, kuri baigiasi technika. Tai yra dirbtinio pasaulio principas, kuris dominuoja: objektyvumu, racionalumu ir iracionalumu. Iš šių principų, kuriamas gražesnis pasaulis, bet pilnas netikrų ir netiesioginių, nerišlių elementų; vedančių į dirbtinumą.

Bachemijoje yra rinkta medžiaga, kuri nesigilina į filosofiją, o kaip reiškinį sieja su nauju metodu, kuris yra skirtingesnis nei filosofija. Tada bachemija akcentuoja informacinį pasaulį ir to informaciją, iš dviejų techninių eigų: pirmapradės ir apdorotos. Tai yra bachemijos atradimas, kuris padarytas prieš dešimtmetį ir jis neturi filosofinės informacijos įsigilinimo, nes bachemija tai atskira metodinė sritis, kuri kalba apie naują nuomonę, naują mintį. Apie bachemiją kalbėta netaip plačiai, kaip filosofijai, bet esminiai dalykai yra apibrėžti bachemijoje kaip ir užsiminta.

Esmė ir atsakymas į temos klausimą yra parašyta, ji yra kad: filosofija baigiasi technika. Technikos pastata yra paremta informacija apie integravimo tvarkos reiškinį, kurį filosofija bando išgryninti, tai kas dirbtina, ir dirbtinai natūralu. Tada visuminė patirtis yra racionalumo paieška, kuri priimta integravime tiek mokslo sferoje, tiek religijoje, tiek mene.  Bachemijoje tai yra šiek tiek skirtinga, nes bachemijoje surinkta medžiaga yra "techninių eigų", taip pat, "detalės teorijos". Filosofijos atvėju, šios dvi techninės eigos neintegruotųsi be ryškių pasikeitumų pačiame šakniniame metode. Todėl, filosofija baigiasi technika.
Antraštė: Dirbtinis gebėjimas
Parašė: cs sausio 23, 2024, 14:30:36
Kintamybės skaičius rodyklėje

Filosofinė reikšminė imtis egzistuoja keliomis reikšmėmis, viena jų - technika; tas kaip bachemijos metodinis reikšmynas, jis yra papildytas, prieš dešimtį metų, kaip techninės eigos, kurios įgyja arba "pirmapradę" arba "apdorotą" eigos techninę fazę-ypatybę. Analogiškai, buvo ieškota dėmenų, kurie atstotų vieną iš aukštesnių technikos eigos variantų, bet daugiau nebuvo surasta. Tą ką pavyko rasti, yra tik metodinės žinios ir jų išplėtimas jau kitais teoriniais modeliais. Bet juose neatsiranda daugiau techninių eigų.

Informacija, kuri senovės civilizacijoje yra atrasta filosofijos keliu ir tai yra dirbtinės technikos pusės, ji sutampa tam tikrais požymiais su matiniais rinkiniais, kurie nagrinėjami bachemijoje kaip kintamybės skaičius. Informacija yra apie kintamybės skaičiaus techniką. Metodika reikšminga pasirodo "rodyklės skaičiuje", kuris reiškia iškeltą skaičių, kuris dirbtinėje technikoje yra suorganizuojamas dėmenimis. Ši situacijai egzistuoja kintamybės skaičiumi, kuris skirtingas pagal atvėjį ir aplinkybes.

Pirmapradėje būsenoje skaičių rodyklė sulėtėja, o apdorotoje būsenoje skaičių rodyklė pagreitėja; technikos fenomenas priklausomai nuo galimybių ir gelmių, išreiškiamas kintamybės skaičiumi. Tą gelmės koncepciją, sudarytą iš kintamybės skaičių dėmenų, būtina ieškoti ir pagal matų pradžios susikūrimą, kuris yra dirbtinė technika ir atradimas yra senesnių civilizacijų atrada. Šios atrados "rodyklės skaičius" iškeliamas kaip teorija apie antrą matematiką, kloną, kuris padeda pradmenis naujam technikos procesui.

Technika, kuri dabar nagrinėjama yra surasta 2020 metais, šia technika atvaizduojamas techninių eigų skirtumas, pradinėje fazėje. Tai yra dirbtinė technika, kuri tam tikrais motyvais yra eksperimentinė klonuoto matematikos modelio pradžia. Taip pat ši pradžia jos sukūrime dar nėra išplėsta, neturi dėmenų, neturi kalbos požymiu, bet yra pradinės fazės taškas, kuris dar toli. Pačiais 2020 metais, tai susikūrė labai sudėtingai, kintamybės skaičiaus ir reikšmė ir bachemijoje tai dominuoja matiniuose rinkiniuose; o analogiškai atnaujinta technika 2024 metais yra susijusi su "rodyklės skaičiumi", o būsenos, kuriose yra rodyklė - pirmapradinėje ir apdorotoje techninėje eigoje.

Kintamybės skaičius yra apibendrintas kaip matų sistemos viena iš technikų, taip pat ši technika papildyta "rodyklės skaičiumi". Filosofijoje ir bachemijoje bendrai yra pastebėta modelis, kuris yra matematikos klonavimas. Filosofijoje tai daugiau metafizika, o bachemijoje tai technikos iš dėmenų matų rinkinio sistemos. Pagrindinis klausimas lieka atsakytas: filosofija baigiasi technika, o bachemijoje yra dvi techininės eigos, kurios gali turėti integravimą mažesių technikų. Šis principas tiek filosofijoje, tiek bachemijoje yra dirbtinis.
Antraštė: Dirbtinis gebėjimas
Parašė: cs sausio 29, 2024, 20:25:45
Kaip bachemijos modelis keitėsi, kaip tai atsirado pagrindine forma, kuri modelyje apibrėžta specialiais terminais - tai yra rinkta medžiaga, kuri rinkta nuo 2013 metų.

Bachemija yra naujas metodas, kurio sritis yra dirbtinio gebėjimo, kuris nevisada atitinka mokslo ar filosofijos su religija standartus. Todėl, standartai, kurie bachemijoje laikomi - yra laikomi metodo darbinėje aplinkoje. Nuo 2018 metų, pradėjo keistis bachemijos kryptis, kuri įgavo detalės teorijos abstraktumą, kuris pasikeitė į faktus, kurie bachemijoje yra žinomi kaip technikos. Ir tame pradėjo atsirasti objektyvumo pavyzdžių.

Dabar pateiksiu, sutrauktą bachemijos terminų sąrašą, kuriame yra metodinė medžiaga rengta nuo 2013 metų. Šie terminai atitinka teoriją apie technikas ir jų pavadinimus.

https://drive.google.com/file/d/12YwDD_Q6RenAjAgQbp77-K0PJr6EJaX5/view?usp=sharing (https://drive.google.com/file/d/12YwDD_Q6RenAjAgQbp77-K0PJr6EJaX5/view?usp=sharing)

"Vasaros archyvas" knygoje yra paaiškinta daug susijusių terminų, kurie naudojami terminų sąraše, todėl, tame galima rasti terminų reikšmes.

https://drive.google.com/file/d/1r75SA4kpEiSTswTrxvK20bkg7X8oGhKX/view?usp=sharing (https://drive.google.com/file/d/1r75SA4kpEiSTswTrxvK20bkg7X8oGhKX/view?usp=sharing)

Taip pat, būtina turėti mintyse ir šiuos terminus, rinktus 2017-2018 metais.

https://drive.google.com/file/d/1zx5D3O_-Uz6cT_u9js8wzYPX_Ni-LHXR/view?usp=sharing (https://drive.google.com/file/d/1zx5D3O_-Uz6cT_u9js8wzYPX_Ni-LHXR/view?usp=sharing)
https://drive.google.com/file/d/1xfp_rN-xG6VJnnM2l3h7MTMV8HF3haFU/view?usp=sharing (https://drive.google.com/file/d/1xfp_rN-xG6VJnnM2l3h7MTMV8HF3haFU/view?usp=sharing)

Noriu pasakyti, kad 2017-2018 metų kūrybinė linija, nėra tęsiama šiuo laiku. Tai kas yra terminų sąraše gan aiškiai išdėstyta, tai kas jame yra yra bachemijos metodinis reikšmynas ir terminai aktualūs šiuo metu pagal objektyvų principą.
Antraštė: Dirbtinis gebėjimas
Parašė: cs vasario 02, 2024, 22:29:31
Raktas į bachemiją yra:


1) Prie šio metodo, skirti laiko reikia daugiau, nes pagrindinę esmę, tiesiogiai perduoti yra sudėtinga. Tam priklauso žinoti daug faktų ir terminų reikšmių, kurios jungiamos į teoriją, vėliau dirbti ir su savimi, turėti tam laiko. Buvo pareikšta, kad bachemijos metodas yra: nerišlus, nagrinėjantis tik pavienes temas, struktūras, kurios nesisieja, taip paminėjo @klajunas , taip pat jis minėjo, kad aš veikiu anonimiška ir neužtikrinta, necentrine veikla: manau, tas neturi keisti bachemijos esmės iš pagrindinio "metodo atlikėjo" pozicijos, veiksmas, kurį aš pateikiu yra daugiau iš objektyvaus (trečio asmens) naratyvo. Pavyzdžiui, aš savo metodo procese gal dar nesu tiek pažengęs kiek mokslas ar tiek pažengęs kiek religija. Nereikia skubėti to vertinti; kokią poziciją man reikia tapti ir kuom tapti. Aš savo procese, kurį bachemija pateikiu esu bachemikas (bachemistas), bet ne mokslininkas ir ne religijos tikėtojas.

2) Kodėl, bachemijos veikla yra viešai slapta, ir kodėl anonimiška; nes dar tam laiko bus atsiskleisti. Aš nesu šioje padėtyje anonimiškas, nes mano tikslas yra kalbėti apie bachemiją, kaip objektyvų dalyką, konkrečiai apie metodą ir esmę, ne apie save. Ar tai skamba banaliai ir kaip vyniojimas į vatą? Bachemija, kaip metodas yra ieškomas ilgai, ir tam reikalingos konkrečios vidinės būsenos savyje, jos turi atskleisti ryšines detales apie bachemiją, jeigu jų nėra - nieko nėra ko pasakyti apie bachemiją ir visas procesas sugriūva, tampa ši vieta ties ieškojimu neužpildyta. Čia egzistuoja plona riba tarp visko ir nieko. O, norint žinoti svarbų ir pagrindinį tikslą, link teisingo kelio bachemijoje, reikia daugiau darbo su dirbtiniu gebėjimu, jo lavinimu ir teisingų atvėjų suieškojimu. Toks yra  "dirbtinio gebėjimo" egzistavimas ir jis nepanašus į filosofiją, filosofinį mąstymą, jis daug kartų trumpesnis aktyviu rėžimu. Ar jo išplėtimas ar papildymas egzistuoja, dar nėra atsakymo. Jis yra rėžimo būsenoje, kuri turi tiek informacijos, kiek ir pateikiu paskutiniu metu. Iš galutinės informacijos yra atskleidžiamas tik toks dirbtinis gebėjimas, o jis susijęs su teorijos ir terminų priemonėmis, kurios daugiau nei intuicija. Toks dirbtinumo "kartus" skonis.

3) Iš bendros idėjos, aš nesiekiu surinkti ir pritraukti į bachemijos ratą dalyvių, bet šiame forume rašau, kad jame siekiu parodyti ir pristatyti koncepcinį pavyzdį, kuris yra apie bachemiją, kaip atskirą metodą ir sritį. Terminai ir teorija metode yra kaip pagrindinės išraiškos priemonės.

4) Bachemijos terminų sąrašas, yra rengiamoji medžiaga, kuri skirta suprasti minimalų skaičių technikų, pagal esmę, kuria egzistuoja ryšiais bachemija. Prieš tai pateiktas sąrašas yra esminis, bet jis nėra užbaigtas ir šiais metais planuojama papildyti naujomis sąrašo vietomis. Todėl, analogiškai, procesas su bachemija, turi būti kūriamas ir atsižvelgiant į senesnius terminus, sena rengta medžiaga. Visa tai yra rezultatas, iš mažo bachemijos principo, kurį vadinu "dirbtiniu gebėjimu", ir toliau tęsiamo.

5) Apibendrinant galiu pasakyti, nesu prieš diskusijas, bet aišku, diskusijos šia tema, apie bachemiją turi būti atitinkamos. Ką įdėjau, kaip įdirbį bachemijoje, kuriu nuo 2013 metų, bet atinkamai, nėra priežasties, kažką įvedinėti naujo, pakeisti šakninę schemą. Bachemija yra dirbtininio būdo; ir tokio dirbtinio būdo kurta informacija yra ne pas visus mintyse nuo pradžių atrandama. Kas seka bachemijos metodą, dar daug nežino apie save, ir nežino kam reikalingas bachemijos kurtas dirbtinis gebėjimas. Bet tas atsakymas ir yra bandomas atsakyti po mažomis dalimis. Tas su laiku ir ateityje taps aiškus metodas, bet priklausys, nuo to kiek tai reikšminga ir nuo aktyvios būsenos rėžimo plėtros.
Antraštė: Dirbtinis gebėjimas
Parašė: cs vasario 04, 2024, 16:11:31
Dangaus vizija

Apie "dangaus viziją" bachemijoje užsimenu pirmą kartą. To kaip reiškinio pavadinimas, yra sudėtas iš detalių, kurios kiekviena detalė yra svarbi. Kad suprasti visą rišančią sandarą, kaip atviro dangaus koncepciją, reikia bent mažiausios nuorodos iš tamsos ir šviesos. Taip kaip ji suprantama, yra sudėliota dalimis, bet gali būti kaip vienas grupinis reiškinys, jame vyrauja dangaus horizonto racionas. Tą, ką visata ir pasaulis apiima kaip dangų, yra horizontai, yra atviras dangus, yra tamsa ir šviesa. Jie kartu yra dangaus vizija, kuri papildyta tamsos tankmyno reiškiniu, kuris ateina iš bachemijos.

Pats pirmutinis bachemijoje vaizdinys, kurį toliau bus galima pamatyti yra "Dangaus vizijos" vaizdinys. Šis vaizdinys yra schemos vaizdas, kuriame pakliūva svarbios reikšmės, kaip: pasaulis ir visata. Pasaulis svarbus šioje schemoje, kaip stebėjimo taškas, kuriame formuojasi originalus taškas, kuris tampa iš svarbaus stebėjimo principo sudarytas vaizdinys. Iš dangaus vizijos, šie stebėjimo taškai ir perspektyvos daugiau ir nesikeičia. Ties tuom bachemijoje buvo siekiama pažymėti, kas reikšme atitinka tamsos ir šviesos būseną, kurios kinta per horizontus, tada tame yra naujų sąvokų, kaip: tamsos tankmynas, dangaus horizontas, kurie yra tarpiniai jungėjai tarp dangaus vizijos detalių.

(https://i.postimg.cc/fRMKYFkY/41.png)

Taip atrodo dangaus vizija bachemijoje. Tai yra galutinis vaizdinys iš perspektyvos pusės, bet ne galutinis iš technikų ir papildomų sąvokų pusės. Kaip pirmas bachemijos abstraktus vaizdinys, jis sudarytas iš objekto-subjekto detalių. Tame yra sukurtas pavyzdys, scena, kurioje atsakymas būtų "dangaus vizija". Bachemijoje tai dar tebėra pirmas žingsnis, kuris giliau niesiekia eiti, pradžiai užtenka ir to dangaus vizijos vaizdinio. Kalbant, apie vaizdinį yra tokių sąvokų, nuo kurių priklauso teisinga sandara, tarp objekto ir subjekto raciono ir reikšmių.

1) Tamsos tankmynas yra papildytas nuo 2021 metų, kaip tuneliai, kurie vizualiai susiję per simbolius, reikšmes ir vertes, kurias galima matyti kaip ir šviesos sandaroje. Esminis to pradmuo ir elementas priklauso didelėms tamsos sandaroms, kurios turi galutinius tikslus, galutines stotis, tiek informacines.

2) Dangaus horizontas yra ribotas vaizdas tarp detalių, kurios susikuria arba susimaišo kintančiais elementais ir taip gaunamas atvaizdas. Bachemijoje šis reiškinys yra informacinis, kai sandara atitinka vertes iš tarpinių informacijos šaltinių.

3) Dangaus vizija jau šiek tiek paaiškinta sandara, kuri reikalauja daug detalių. Detalėmis tai yra sukuriamas atvaizdas, kuris gali aprašyti didesnės visatos stebėjimo perspektyvą. Arba galima surasti informacinį kodą, kuris būtų sandaros tipo apie tamsos ir šviesos sandaras, kurios įgyja vertę prie horizonto reikšmių.

Taigi, "dangaus vizija", dabar šiek tiek papildyta naujomis įžvalgomis. Paaiškėja, kas yra dangus ir stebėtojo perspektyva nukreipta per bachemijos metodo aiškinimą. Žinoma, tos perspektyvos pakeisti nėra galima, kadangi stebėjimas vyksta tik iš pasaulio, ir objektai, kurie yra danguje jau nėra taip lengvai pasiekiami vienu stebėjimu, taip yra kartu ir ilgos distancijos ir atstumai.
Antraštė: Dirbtinis gebėjimas
Parašė: cs vasario 04, 2024, 21:41:13
Dangaus ir žemės horizontas

Geocentrizmas yra praėjusių amžių visatos įsivaizdavimas. Tačiau, bachemijos dangaus motyve, tai labai analogiška, dėl sąvybių, kurios centruojasi į centrą, o centre yra pasaulis. Dalis sąvybių yra išorėje, tai: tamsos ir šviesos būsenos, kurios nėra išskaidytos, taip pat kartu jungdamosis sukuria dangaus ir žemės horizontą. Iš stebėtojo perspektyvos horizontas yra žemės ašis, kurioje pasirodo tiek tamsa tiek šviesa. Tam papildomai ieškoti informacijos nereikia, tai yra iš stebėtojo perpektyvos žinoma. Tik vienas dalykas nežinomas: kas yra "dangaus motyvas", kuris bachemijoje nesenai įvardytas kaip nauja pasaulyje aptinkama skyra tarp tamsos ir šviesos būsenos. Apie šias būsenas galima ieškoti tiek moksle tiek filosofijoje, bet randamas tas pats primityvus paaiškinimas. Mano metode, tai yra ypatingas įvardintas reiškinys, kuris siejasi su "dangaus vizija".

(https://i.postimg.cc/63j9ZJ1j/45.png)

Kaip pirmu atvėju, sukūriau schemą, kurioje pažymėjau tai kas svarbu į dvi sistemas: saulės-dangaus ir pasaulio-pogrindžio. Jos kartu, gali būti ir kartu ir atskirai, bet, kaip žemės horizonto atvėju, jos kombinuojasi, atrandamas balansas. Mano schemoje yra pažymėta P kaip pasaulis ir T kaip tamsa, tos reikšmės yra vienoje ir kitoje sistemoje, jos išreiškiamos kaip tamsos pasaulio prigimties reikšme, ir ji įgauna formą, kuri papildomai papildoma šviesos ir saulės. Kaip ir minėjau, saulė-dangus sistema rodo geocentrinę stebėtojo dangaus situaciją, o joje atsiskleidžia elementai, kurie įdėta dviem sistemoms paaiškinti. Tada atsiranda dangaus sistemos analogijos ir sąvybių analogijos.

Pogrindis yra bachemijos 2020 metais įvardytas reiškinys, kuriame yra daug bendrų sąvybių aprašymų, kurių vienas tinka šiai temai. Pogrindyje įdedama nauja informacinė praktika, kuris svarbus kaip pasaulio neveikli dalis, kuri yra laike. O aktyvi būsena netinka tam paaiškinti. Taip pat, pogrindyje yra daug tamsos motyvų, kurie žinomi lygiai kaip ir šviesa, tokią analogiją turinčiu principu. Iš šio principo sudaromos schemos, apybraižos ir jos šioje temoje yra viena dalis iš dviejų sistemų.

Taigi, dangaus ir žemės horizontas yra atsakytas kaip reiškinys padalytas viename ryšyje su visata, kita ryšyje su pasauliu.

Iš "Dangaus vizijos", nagrinėsiu tokias temas, kurios susijusios su visata-dangumi-pasauliu. Šios temos bendrų idėjų teorija, kuri bachemijoje yra pati naujausia šiuo metu. Taip pat, "dangaus vizija", dar nėra visa ir pilna kaip atskleista, tam trūksta kelių temų.
Antraštė: Dirbtinis gebėjimas
Parašė: cs vasario 05, 2024, 18:43:22
Sistema dangaus vizijoje


Trijų metų senumo teorija, apie informaciją, vertes ir simbolius yra viena iš bachemijos svarbiųjų sisteminių šaltinių. Mano idėjoje, ši sistema yra vadinama tamsos tankmynu, kuris naudojamas nagrinėti didelius tamsos principus, o pati rezultatinė išraiška laikoma kaip analogiškai atitinkamas žinias apie šviesos principus. Tik vienintelis skirtumas, kad tamsos tankmynas yra gilesnioji informacijos sritis bachemijoje, o šviesa yra artimoji informacijos sritis. Apie bendrumą tarp to ir to, nėra didelio skirtumo, tik yra skirtingos informacinės būsenos, kurios išsiskiria savo principo objekte, tai tamsa ir šviesa. Pagal tamsą ir šviesą visata yra skirtinga savo reikšmėmis, kurios, pasaulio lygmenyje yra didelės kaip ir stebėtojo perspektyvoje.


(https://i.postimg.cc/SsyDsJf3/48.png)

Tai yra paiimtas analogiškas vaizdas iš dangaus vizijos, tik šį kartą nagrinėjama tamsos tankmyno pozicija joje. Bachemijoje tamsos tankmynas yra viena sistema, taip pat, tai informacijos šaltinyje yra vienintelis iš principų tamsos formose informacijos dalyje. Todėl šis pavyzdys yra vedantis link didelių tamsos principų. Tą principą paminėjau ir idėjoje apie dangaus viziją, kadangi tai yra gili ir viena informacinė forma, kuri nagrinėja tamsos gilesnius reiškinius savo sudėtyje. Be to šis sisteminis variklis, sudėtas daugiau nuo ruožo ir distancijos kur prasideda dangus ir tolesnė visatos sandara. Konkrečiai tai forma, kuri paaiškina sandaras su saule, dangaus šviesa ir tamsos visatos objektais ryšius. 

Viršus, schemoje nėra aktualus, o apačia aktuali. Stebėtojo tikslas, yra integruotas kaip formos iš kurių yra tamsa ir šviesa, taip pat jos pagrindinės perspektyvos apačia, pradžia. Tai yra trejų metų senumo koncepcija, kurios sandarą žinoti galima iš nurodytos teorijos bachemijos srities krypties. Ten yra rezultatinis informacijos teorijos vaizdas, kurį galima nagrinėti individualiai, bet yra ir didesnių informacijos dalykų tame, kas dar nesuieškota.

Antraštė: Dirbtinis gebėjimas
Parašė: cs vasario 07, 2024, 00:08:49
Dangaus akis

Dangaus atvaizde yra ir retų formų, pradedant, pirmuoju dangaus vizijos momentu, baigiant, visatos slaptomis bazėmis. Ką ištiesų reiškia idėja, apie dangaus nagrinėjimą, kur link ji veda? Manau, pirma reikšmė yra paslėpta, bet informaciniu požiūriu, kiekviena dalis ribotai parodo "dangaus akies" koncepciją metafiziškai. Tą, galimą idėją, bachemijoje yra siekta laikyti, ką ir ji reiškia metafiziškai, bet kartu ieškomas nemetafizinis pirmatakas, kuris gali padaryti naują informacijos idėją ir teoriją su pradžia iš visatos-dangaus-pasaulio kategorijų ir įvesčių reikšmių.

Tame informacijos-schemos atvaizde, apibrėžiau keturius sektorius, kurie išreiškia daliną arba neegzistuojančią, netikrą dangaus akies fenomenologiją.

(https://i.postimg.cc/Kv5Z26v2/57.png)

Tarp šių įvesčių yra ryšys, kuris galbūt abstrakčioje erdvėje yra vienintelis. Tą principą bachemijoje vadinu "dangaus akimi". Taip pat, to principe galioja eiga, kurią išnagrinėti galima sudarant tokias įvesčių sekas: 1-3, 1-3-4, 2-3-4, 2-4. Apibrėžime šios sekos yra individualiai apibrėžtos, laikantis raciono detalėmis. Dangaus akis laikoma kaip fundamentas ir ryšys, kuris fenomenologijoje nesurastas. Tas ryšys yra atskiras, galimas kaip vaiduoklinis ryšys arba priešpriešinis pagrindiniam veiksmui.

Seka, kuria ateina viena dalis iš informacijos teorijos šaltinių yra galimybė rasti aukštą dangaus reikšmę, netik motyvo forma. Papildomai, yra rasta, kad dangaus vizija, yra arba gali būti ryšyje su dangaus akimi. Kaip šis procesas, jis kategoriškai atitinka tam tikras ribas, jis yra visatos rėmuose, gana platus reiškinys ir galima rasti, to daugiau.

Bachemijoje šis reiškinys gali padėti apibrėžti, kaip formuojamas dangaus atvaizdas ir kokia kategroija yra bandoma eiti, jei imtis priklausytų nuo stebėtojo perspektyvos iš žemės horizonto pozicijos. Tai kartu gana sudėtingas fenomenologinis vaizdas, kaip pradiniame lygyje ir rezultate, kas paminėta informaciškai ir teoriškai ties visata.
Antraštė: Dirbtinis gebėjimas
Parašė: cs vasario 14, 2024, 13:13:00
Stebėtojų ekranas

Retos formos ir jų interpretacijos, bachemijoje yra mintys apie dangaus koncepciją, kuri susijungia su senovės interpretacija apie alchemiją. Kaip pirmame interpretacijos vaizde, detalių nėra daug. Todėl, tai turėtų būti papildyta nauja struktūra iš dangaus vizijos. Ją vadinu: stebėtojų ekranu. Ši idėja yra iš gelmės ir ją vadinu komponentu, kurį galima integruoti tarp dangaus akies ir dangaus vizijos idėjos. Ekrano pagrinde yra išsiskirančios dvi lokacijos distancijos, kurios vadinamos: dangaus ekranu ir stebėtojų ekranu. Tą pavyko sudėti į vieną schemą, kuri turi pagrindo vaizdą apie dangaus koncepciją.

(https://i.postimg.cc/VLh7Zydd/70.png)

Kaip matoma vaizde yra stebėtojų ekrano principas, kuris jungiasi paralelinėmis jungtimis, ir sukuriamas šiuo metu veiksmų vaizdas. Kadangi, šioje koncepcijoje yra padaroma daug veiksmų, pradinis veiksmas yra konkretaus lokatoriaus, kuris schemoje vadinasi "1". Ties šiuo pažymėjimu yra horizontinė dangaus linija, kuri sudaro dangaus vizijos lauko perspektyvą, kuri yra dangaus akies, kartu ir dangaus ekrano.  Apibrėžimas šiek tiek skiriasi ties "2" pažymėjimu, ten yra stebėtojų ekranas, kuris daugianaris. Šioje vietoje 1 ir 2 pažymėjimas skiriasi, dėl lokacijų, distancijų ir sąvybių dangaus koncepcijoje kūriamame plane.

Mano idėja yra išplėsti dangaus koncepciją, kuri yra daugiau panaši į dirbtinę, bachemijos  interpretaciją. Kaip ir minėta, jame, kaip atvaizde yra naujų detalių, tai: dangaus ekranas ir stebėtojų ekranas. Šios detalės papildo dangaus vizijos planą. O, pagal koncepciją tai yra ilgas ir didelis vaizdas, kurį nagrinėti kaip visą nėra įmanoma. O, tik, nagrinėti tam tikrais lygmenimis yra įmanoma.

Toks numatytas planas, kuriame įtraukta nauji terminai:
stebėtojų ekranas, dangaus akis, dangaus vizija, žemės horizontas, dangaus motyvas, tamsos tankmynas. Po kolkas šie terminai asocijuoti tik su dirbtiniu gebėjimu ir bachemija.
Antraštė: Dirbtinis gebėjimas
Parašė: cs vasario 21, 2024, 23:08:06
Dangaus viršus ir pilis

Visą dangaus sąrangą galima sutrumpinti ties "dangaus pilimi", kuri reiškia abstraktų dangaus ir žemės susiformavimą iki dangaus viršaus. Tą pagrindą turi sistemos, panašios, kaip uroboras ir fraktalas, tik šį kartą to tarpinis variantas transcendencija. Prieš tai buvau pateikęs variantą kaip atrodo dangus pabaigiant bachemijos idėja apie fraktalinę sąrangą. To modelis daugiau primena dalykus panašius į viršaus modelį, kuriame yra kitoks nei filosofijoje, religijoje ar moksle kalbamas reiškinys, ne kosmoso-visatos sandaros. Mano modelyje tai yra dangaus pilies koncepcija, kuri reiškia apie dangaus sąrangą.

(https://i.postimg.cc/sf4L9FNj/75.png)

Dangaus pilies koncepcija ir schema, gali būti pirmoji per šį laikotarpį, kurioje atskleista visa dangaus gelmė, ne mokslo pagrindu. Kas bandė pažinti filosofiją, joje yra daug momentų, kur nėra viskas pažinta, tai reiškia, kad dar yra palikta tam vietos pažinti, kartu bachemijoje. Mano principe, akcentojamas dangaus vaizdas, kuris abstraktus, jame yra momentų, kuriame yra dirbtinis teorijos reiškinys, kuris paaiškina apie specialią medžiagą apie tai ko reikia danguje, žemėje ar visatoje.

Šis vaizdas nėra papildytas detalėmis, bet jame yra galimybė įžvelgti daug dalykų, tai tarp dangaus ir žemės vaizdo. Viena iš minčių, yra kaip tai yra susiję su dabartiniu pasauliu ir dabartiniu žmogumi. Tas yra pagrindinis paaiškinimas.
Antraštė: Dirbtinis gebėjimas
Parašė: cs kovo 01, 2024, 01:16:54
(https://i.postimg.cc/HWFmjqyJ/112.png)

Nab - tamsos tankmynas, tamsa, tamsos pogrindis.
Gav - architektūra su gamta, pasaulis užeigoje.
Zem - stebėtojas, pogrindžio žmogus, dirbtinis gebėjimas.
Ba - tamsos siela.

Mano naujajame atvaizde, yra išskirtinių objektų, kurie pavaizduoti ties gav, ba. Pagal principą, gav yra senovės egiptiečių architektūrinis pavyzdys, kuriame atsisipindi gamtos ir dirbtinumo susiliejimas. Taip pat, tai yra dominavimo ir aukštutinės pakopos figūrų sukūrimas, kuris yra Egipto kultūroje labai įstebimas. O, pavadinimu "ba" yra tamsos siela, kuri Egipto civilizacijoje yra vienas iš žinomesnių simbolių.

Senovėje, egiptiečių metafizikos reiškinys, kuris sukurtas iš nemažai simbolių, gali turėti aukštą civilizacijos pažangos rangą. Todėl, pasirinkus nagrinėti šią temą, ir 5000 metų atgal istoriją, būtina turėti omenyje, kad ši informacija turi būti apmastyta. Mano bandymas kaip šiame vaizde, yra bandymas suprasti, kas slypi už egiptiečių simbolio ir tikros, išplėstos reikšmės. Tai yra visuose simboliuose, kurie yra atrandami iki 5000 metų senumo kalboje ir prasmėse.

Išvertimas iš egiptiečių kalbos, po kolkas yra sudėtingiausias prasmynas, kuris sutinkamas pavienėse senovės civilizacijos kalbose, tai yra suprantama ir iš to kas suprantama mažai kas. Žinoma, kad kalbu, apie aukštesnį lygemnį, kuris kurtas apreikšti religinį ir kosmologinį procesą.

Šį reiškinį, kurį pateikiau atvaizde, bendrai vadinu: naujosios išreikšties pasauliu. Tai atspindi dalį egiptiečių kultūros, bet kartu aš neesu pilnas, kaip Egipto kultūros atstovas, tai yra mano kūrybinė idėja, kuri artima Egipto kultūrai. Aš tam neatstovauju, tik esu besidomintis jų kultūra ir kūryba.
Antraštė: Dirbtinis gebėjimas
Parašė: MIRR kovo 01, 2024, 17:51:06
Looking for a thrilling way to unwind and potentially earn some extra cash? Look no further than Canada's online casinos. Offering a perfect blend of entertainment and potential earnings, these platforms allow you to relax while trying your luck. Among them, the limitless casino login - https://limitless.casinologincanada.com/ (https://limitless.casinologincanada.com/) stands out as a top choice for endless fun and lucrative opportunities. So why not kick back, enjoy your time, and see where luck takes you?
Antraštė: Dirbtinis gebėjimas
Parašė: cs kovo 02, 2024, 01:05:41
(https://i.postimg.cc/FRvy8dVL/123.png)

Ozem - pogrindžio architektūra, inžinerija, saulės inžinerija.
Gav - architektūra su gamta, pasaulis užeigoje.
Zem - stebėtojas, pogrindžio žmogus, dirbtinis gebėjimas.
Ba - tamsos siela.

Praėjusį kartą, buvo parodyta iliustracija, kurioje yra nauji objektai: gav ir ba. Ties šiais objektais galima rasti mintį apie senovės Egipto tamsos būsenos prasmę. Kiek pavyko rasti senovės egiptiečių artefaktų, ir metafizikos, jie visi istorijoje yra vis labiau nepasiekiami dabartiniam sąmoningumui ir naujiems filosofiniams metodams. Kad, supratimas neprimityvus, tai rodo toks įdirbis kaip hieroglifai, kurie atveria anapusinės realybės suvokimo kalbą ir jie privalo būti tik viena kryptimi teisingi ir dėsningi.

Šį kartą, aptarsiu ir naują objektą iš praėjusių metų: ozem. Ozem yra "yav" priešingas polius ir paslėptas filosofijos lygmuo ties architektūros, saulės derme. Vienas iš ozem principų, buvo aiškintas kartu su zem, kaip "stebėtojų ekrano" forma, tik abstrakčiame formate. Taip pat, ozem atvaizdavimas yra senovės egiptiečių idėjos lygio sutapimas su "Ra", kuriame yra mintis apie dievą.

Nors įminti, ką slepia "ba" yra sudėtinga, jame yra palikta mintis apie tamsą ir paslėptį; už horizonto, kuris dominuoti negali. Jei šis horizontas būtų iškeliamas keistųsi balansas tarp šviesos ir tamsos įsivaizdavimo, bet kadangi to nėra, senovės egiptiečių mintis "ba" vadinti tamsos siela yra paslapties kūrinio svarbus motyvas ir detalė. Prieš įminimą, kas yra tikrasis "ba" pagal šaltinį, reikia atkreipti dėmesį į hieroglifus, kurie yra su miniatūromis Egipto civiliacijoje atsiradę kaip technikos viršutiniu atradimu ir kalba prieš 5000 metų.

Dabar, aptarsiu, koks mano iliustracijoje bendras vaizdas. Tai yra su pavadinimu "stebėtojų ekranas", kuris iš objektų vaizduoja anapusybės kryptį kaip "ba", bet dėl iškeliamo horizonto problemos, jis  yra mažai dominuojantis horizontas. Taip pat, atvaizde piešiamas ir ozem kartu su zem vaizdas, kuris priklauso nuo ne subjektyvios, bet objektyvios minties. Tai veda link nukreiptos krypties, kuri buvo plėtojama "gav" pavadinimu ir senovės Egipte gav buvo pats pagrindas, kuris derėjo su architektūra, kuri tuo metu buvo kūriama. Todėl gaunama, kad "stebėtojų ekranas", yra slaptas, nepasiekiamas kiekvienam, dėl įvairių dėsningumų, kuriuos sukuria aukštesnis lygmuo ir aukštas egiptiečių kūrybos technikos rangas.